cautati ajutor?
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
cautati ajutor? aici e locul potrivit!!!
declar deschis forumul de intr-ajutorare fanclub
oferim ajutor in materie de:
-forum
-web
-software
-hardware
nu ezitati sa intrebati
oferim ajutor in materie de:
-forum
-web
-software
-hardware
nu ezitati sa intrebati
- Vizitator
ok. ia sa vedem
vreau sa fac un program in delphi care sa trimita comenzi AT (comenzile tipice modemurilor) si nu am nici cea mai vaga idee pentru a incepe. sa nu se inteleaga gresit (delphi stiu, nu stiu cum sa trimit comenzi AT)
cred ca am exagerat, nu?
oricum daca stie cineva, pls help
cred ca am exagerat, nu?
oricum daca stie cineva, pls help
- satori
- Junior Member
need help
man it's da second time dat im' asking fa help....give me anything about da boys...informations...i mean.too sad 'cause this world could be so beautiful...& all i wanna do is writing dem a letter wich they can personaly get it.i wanna show da boys that i trully exist...& that i really wanna talk to them i'd do a lot of things,like...talking about anything.tombraider
- Vizitator
- Vizitator
Initial trimis de Sweet_Angel
O.K. sefu'!
Asa am facut.... contul personal,informatii personale.... chestia e ca nu-mi apare nici o casuta cu titlu nou!
Ce fac?
bah mai intai invata sa citesti!
vei fi junior pana la 50 posturi,parca!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
bah sweet angel
mie cine crezi ca mi-a explicat?nimeni..shi totushi ma descurc!
-
gabuba - Mesaje: 6847
inainte aparea dar acum serios ca nu mai e .
l-a furat cineva

l-a furat cineva

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Heeeeeelp!
As vrea si eu sa va intreb ceva in legatura cu zambetele. nu reusesc sa fac sa-mi apara urmatoarele : biggthumpup(:ok:) si xyxthumbs(:okay:). In schimbul acestora, imi apare figura de la embarassment + celelalte litere. Cum sa fac? Plzzz help me!
-
rammonny - Junior Member
- Vizitator
O nelamurire.....
cum pot sa fac un ''lipit'' pentru ca subiectul meu sa fie primul sau al doilea (daca inaintea lui a fost un alt lipit...) shi sa stea nemishcat idiferent daca la el s-ar raspunde sau nu???
sau mai am o problema, daca mesajul meu este primul ar trebui sa fie shters tot subiectul, nu? Dar mie imi spune ca ori nu sunt logat ori incerc sa modific mesajele altcuiva, cum fac??
sau mai am o problema, daca mesajul meu este primul ar trebui sa fie shters tot subiectul, nu? Dar mie imi spune ca ori nu sunt logat ori incerc sa modific mesajele altcuiva, cum fac??
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: O nelamurire.....
Initial trimis de Gabytu
cum pot sa fac un ''lipit'' pentru ca subiectul meu sa fie primul sau al doilea (daca inaintea lui a fost un alt lipit...) shi sa stea nemishcat idiferent daca la el s-ar raspunde sau nu???
in dreapta jos ai un poup-up cu optiuni ale subiectului si de akolo apesi "lipeste/dezlipeste subiectul".
la a doua problema nu stiu ce sa zic
ar trebui sa se infiinteze niste cursuri pentru moderatori

- Vizitator
fraaaaaaatzilor! nu pot sa-mi schimb titlu de user deshi sunt Member (am 130 shi ceva de mesaje!!!!!!!!!) Ajutatzi-ma va rog!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sugestii si reclamatii