Satana ori Marilyn Manson?
50 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
doar muzica...hah!
Pai tata...Treaba vine asa:cand asculti andre,asculti muzica,cand asculti roxette,asculti muzica,cand asculti backstreet boys,la fel,dar lucrurile se schimba radical atunci cand muzica sare pragul in rock.Pentru ca nu degeaba ascult eu rock aicea.Muzica cica ar fi arta,si ghiciti ce mah,arta implica si omul.(cica).Nu stiu daca voi mai credeti in arta,dar ar cam trebui sa incepeti daca nu...
Muzica marilyn manson nu e doar muzica.(De altfel il consider pe marilyn manson artistul secolului 21.Este Michelangelo al nostru,Mozart al zilelor noastre).
Asta este punctul in care se depisteaza cel mai bine aceia dintre noi care comenteaza de placere.care ascultand si ei 3-4 melodii pe la mtv de manson sar sa-si dea cu parerea.Ascultand un album marilyn manson este ca si cum ai citi o carte interactiva.Si nu ma refer doar la "muzica",ma refer la ce inseamna si cum versurile sunt puse pe muzica astfel incat sa dea sens pana la paroxism melodiei.Cititi draq versurile intai.Ala e interpretul.Apoi asultati melodia(asta daca vi se pare cumva imposibil s-o faceti in timp ce ascultati).Pentru ca asta inseamna muzica rock,si implicit marilyn manson....Ca nu e house sa dansezi pe ea si nu e nici hip-hop sa auzi textul pe sunetul ala annoying (cu mesaje si ele ce-i adevarat),dar nicidecum vizionare.
D'aia si spuneam despre rock-ul adevarat.Este ala care are in spate artisti,si nu cantareti.Care chiar poarta spirite si oameni.Pentru ca ar fi culmea sa spun ca imi place muzica lui Ozzy si atat.Ar fi tare penibil...
Muzica marilyn manson nu e doar muzica.(De altfel il consider pe marilyn manson artistul secolului 21.Este Michelangelo al nostru,Mozart al zilelor noastre).
Asta este punctul in care se depisteaza cel mai bine aceia dintre noi care comenteaza de placere.care ascultand si ei 3-4 melodii pe la mtv de manson sar sa-si dea cu parerea.Ascultand un album marilyn manson este ca si cum ai citi o carte interactiva.Si nu ma refer doar la "muzica",ma refer la ce inseamna si cum versurile sunt puse pe muzica astfel incat sa dea sens pana la paroxism melodiei.Cititi draq versurile intai.Ala e interpretul.Apoi asultati melodia(asta daca vi se pare cumva imposibil s-o faceti in timp ce ascultati).Pentru ca asta inseamna muzica rock,si implicit marilyn manson....Ca nu e house sa dansezi pe ea si nu e nici hip-hop sa auzi textul pe sunetul ala annoying (cu mesaje si ele ce-i adevarat),dar nicidecum vizionare.
D'aia si spuneam despre rock-ul adevarat.Este ala care are in spate artisti,si nu cantareti.Care chiar poarta spirite si oameni.Pentru ca ar fi culmea sa spun ca imi place muzica lui Ozzy si atat.Ar fi tare penibil...
- Arhanghell
- Junior Member
E o adevarata dreptate...
Ai ceva dreptate ce zici tu ca muzica trebuie sa fie si despre om si versuri, nu numai despre muzica si dans, dar tot nu il vad pe Marlyn Manson ca un geniu.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Arhaghell
Sa-mi fie cu iertare dar unele posturi ale tale sunt greu de citit.
(pune si tu niste spatii ca altfel iti sare lumea ideile si nu cred ca vrei asta)
Manson articolul secolului 21 ? Ramane de vazut.
(Comparatiile cu Michelangelo si Mozart sunt fortate dar m-am obisnuit cu stilul tau. Oricum te-ai mai temperat fata de inceputurile tale pe acest forum. )
Artistul secolului 20 care a fost ?
(pune si tu niste spatii ca altfel iti sare lumea ideile si nu cred ca vrei asta)
Manson articolul secolului 21 ? Ramane de vazut.
(Comparatiile cu Michelangelo si Mozart sunt fortate dar m-am obisnuit cu stilul tau. Oricum te-ai mai temperat fata de inceputurile tale pe acest forum. )
Artistul secolului 20 care a fost ?
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Artistul secolului 20...
Cred cu sigutanta Yngwie Malmsteen sau Jimmy Page. Din astia cunoscuti. Kool Herc? Poate e prea de tot.
-
Archangell din ce poveste sau film vii tu? Si eu ascult rock chiar de vreo 12 ani si tot am sa ascult pana am sa crap dar n-o sa pun egal niciodata intre unul ca Marlyn Manson si Michelangelo sau Mozart. Dumnezeule! E baiat simpatic MM dar de aici si pana la valorile autentice, universal consacrate e mult de mers.
"D'aia si spuneam despre rock-ul adevarat.Este ala care are in spate artisti,si nu cantareti.Care chiar poarta spirite si oameni"
Tu crezi ca lui Britney Spears nu-i place ce face? Eu zic ca ii salta inima in piept si i se face spiritul asa de mare ca poti sa-l vezi cu ochiul liber. Si tipa chiar are in spate o gasca de artisti de toate genurile, uita-te numai cum arata concertele ei, dar cu toate astea nu canta rock adevarat, nici macar rock. Unde e greseala?
"D'aia si spuneam despre rock-ul adevarat.Este ala care are in spate artisti,si nu cantareti.Care chiar poarta spirite si oameni"
Tu crezi ca lui Britney Spears nu-i place ce face? Eu zic ca ii salta inima in piept si i se face spiritul asa de mare ca poti sa-l vezi cu ochiul liber. Si tipa chiar are in spate o gasca de artisti de toate genurile, uita-te numai cum arata concertele ei, dar cu toate astea nu canta rock adevarat, nici macar rock. Unde e greseala?
- Fester
- Junior Member
Re: Artistul secolului 20...
Initial trimis de Aurolacul
Cred cu sigutanta Yngwie Malmsteen sau Jimmy Page. Din astia cunoscuti. Kool Herc? Poate e prea de tot.
Io creca artistul secolului douazeci a fost elvis. din ashtia cunoscutzi, vorba cuiva.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Shi Elvis merge...
Dar nu e preferatul meu. Nu ca nu-mi place, numai ca as considera pe altii i buni. Oricum, Elvis a fost foarte cunoscut asta e clar. Poate John Lennon, nu numai pentru muzica, dar shi pentru mesajul care incerca sa il transmita.
-
cum?
voi va dati seama ca din compararea lui manson cu satana il bagarati la compararea cu Mozart?
Pai sa ma scuzati,dar parera mea este ca nu se compara cu mozart,ba mi se pare un kkt pe langa Mozart!Mai copii ala era geniu,asta e putin talent cu mult socant!
Pai sa ma scuzati,dar parera mea este ca nu se compara cu mozart,ba mi se pare un kkt pe langa Mozart!Mai copii ala era geniu,asta e putin talent cu mult socant!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Mozart, lol!...
Cred ca Arhangell exageraza, shi ca il pretuieste pe Manson prea mult. adica ce niaba, Mozart a adus o revolutie in muzica punct. Dar Manson, nu facut asa ceva .
-
ai perfecta dreptate!
Manson este un fel de osbourne modern,se va duce,stati linistiti!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
lol
Initial trimis de Fester
Tu crezi ca lui Britney Spears nu-i place ce face? Eu zic ca ii salta inima in piept si i se face spiritul asa de mare ca poti sa-l vezi cu ochiul liber. Si tipa chiar are in spate o gasca de artisti de toate genurile, uita-te numai cum arata concertele ei, dar cu toate astea nu canta rock adevarat, nici macar rock. Unde e greseala? [/B]
ceea ce vroiam sa spun,in contextul respectiv este ca Manson este un "artist" in adancul sens al cuvantului,nu artist cum toti sunt astazi.Un om pentru arta.Cam asta inseamna artistul.Si Britney's garbage cum spunea un blond fals cunoscut!
- Arhanghell
- Junior Member
eu nu inteleg ce ce face manson tot circul asta ca sa-si vanda albumele, doar muzica e destul de buna ca sa se vanda si cu o imagine in limitele normalului...
PS: Do you love your gun? yeah gun? yeah? then you're a man! fuck you! :M
PS: Do you love your gun? yeah gun? yeah? then you're a man! fuck you! :M
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
de dragul artei!
Marlyn Manson este un artist,dar si stie ce trebuie sa faca pentru a-si vinde albumele:o imagine care sa socheze(mai degraba sa sperie parinti si sa intrigheze copii).;h
Faza cu satana nu este decat o chestie exploatata de producatori pentru a mari numarul vanzarilor.Muzica lui conteaza in final,si eu cred ca are ceva de zis....
Faza cu satana nu este decat o chestie exploatata de producatori pentru a mari numarul vanzarilor.Muzica lui conteaza in final,si eu cred ca are ceva de zis....
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
- shmack
- Junior Member
Re: de dragul artei!
Ala satanist? Eu personal nu cred... Alearga si el ca multi altii dupa senzational.Pt cei care nu stiu, inainte sa se fi apucat de muzica a fost reporter sau cam asa ceva. Si, bineinteles numele de scena trebuia sa socheze cumva("Marilyn" vine de la Marilyn Monroe si "Manson" de la ucigasu' ala, Charles Manson). Si oricum, dupa parerea unora, toti cei care se imbraca in negru sau ceva mai ciudat sunt satanisti(probabil si barbatii la nunta, in costumul ala or fi satanisti :?). Nu stiu ce sa va mai spun bai, poate e... poate nu e...DAR EU TOT NU INTELEG DE CE VA INTERESEAZA PE VOI ASTA... 

- aelyus
manson
si mie imi place muzica lui, dar Marylin Manson este departe de a fi un geniu...sau artistu' mileniului, sau mai stiu eu ce...
si imaginea pe care si-a creat-o tocmai pentru a soca si pentru a fi cu totul diferit de ceilati incepe sa-l impinga putin spre sfera comercialului, am zis imaginea si NU muzica. In realitate el nu este nici satanist, nici vreun AntiChrist Superstar. Am urmarit acum ceva vreme o emisiune cu si despre el, este intr-adevar un tip inteligent uneori poate chiar putin filosofic. Oricum cea mai tare faza a fost atunci cand 'marele satanist' vorbea cu mama lui la telefon (deci are si el o mama) si apropo de rude Sherilyn Manson (solista Garbage), sora lui Manson, este si ea o adepta a socarii opiniei publice, asa ca este probabil ceva in sange.
Cat despre Satana...Satana este o legenda pe cand Marylin Manson este o realitate...
si imaginea pe care si-a creat-o tocmai pentru a soca si pentru a fi cu totul diferit de ceilati incepe sa-l impinga putin spre sfera comercialului, am zis imaginea si NU muzica. In realitate el nu este nici satanist, nici vreun AntiChrist Superstar. Am urmarit acum ceva vreme o emisiune cu si despre el, este intr-adevar un tip inteligent uneori poate chiar putin filosofic. Oricum cea mai tare faza a fost atunci cand 'marele satanist' vorbea cu mama lui la telefon (deci are si el o mama) si apropo de rude Sherilyn Manson (solista Garbage), sora lui Manson, este si ea o adepta a socarii opiniei publice, asa ca este probabil ceva in sange.

Cat despre Satana...Satana este o legenda pe cand Marylin Manson este o realitate...
- The Nobodies
Re: manson
Initial trimis de The Nobodies
si apropo de rude Sherilyn Manson (solista Garbage), sora lui Manson
Nu ii este sora domne...de unde pana unde ?
Shirley s-a inascut Edinburgh, Scotia in timc ce Marylin s-a nascut in Ohio , SUA iar numele lui adevarat este Brian Warner.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: manson
Initial trimis de The Nobodies
si apropo de rude Sherilyn Manson (solista Garbage), sora lui Manson, este si ea o adepta a socarii opiniei publice, asa ca este probabil ceva in sange.![]()
am mai auzit chestia asta si de fiecare data am ras destul...
numele real al vocalistului de la marilyn manson e brian warner, marilyn manson e numele sau de scena compus din prenumele unei vedete feminine americane (marilyn monroe) si numele unui criminal in serie (charles manson) (cineva din formatzie are chiar prenumele de scena madonna...). brian warner e american
shirley manson e scotianca si e vocalista trupei garbage, iar inainte de garbage a fost printr-o formatie scotiana angelfish si nu are nici o legatura de rudenie cu brian warner
o sa spui acum ca manson e ruda cu warner brothers?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Re: Re: manson
[quote]Initial trimis de catharsis
[B]
numele real al vocalistului de la marilyn manson e brian warner, marilyn manson e numele sau de scena compus din prenumele unei vedete feminine americane (marilyn monroe) si numele unui criminal in serie (charles manson) (cineva din formatzie are chiar prenumele de scena madonna...).
"unui criminal in serie..."
tipu nu a omorat pe nimeni din cate stiu eu...clanul lui,femeile lui au facut-o ca i-a pus el...
acum l-a mai si dat pe ramirez afara...
[B]
numele real al vocalistului de la marilyn manson e brian warner, marilyn manson e numele sau de scena compus din prenumele unei vedete feminine americane (marilyn monroe) si numele unui criminal in serie (charles manson) (cineva din formatzie are chiar prenumele de scena madonna...).
"unui criminal in serie..."
tipu nu a omorat pe nimeni din cate stiu eu...clanul lui,femeile lui au facut-o ca i-a pus el...
acum l-a mai si dat pe ramirez afara...
- Arhanghell
- Junior Member
50 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii