Ce parere aveti despre baietii de la SISTEM?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Sun cei mai de treaba baietii din univers...
5
42%
As fii regretat toata viata daca nu i-as fii cunoscut!!!
7
58%

Voturi totale : 12

Mesajde Unregistered » Vin Sep 27, 2002 6:54 am

Salutare natiune!!!!!!Ma intereseaza si pe mine parerea voastra despre baietii de la SISTEM?Accept orice fel de raspuns si raspund garantat!!!!!!!!!!!!
Pupici de la Ana-Maria!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Sep 27, 2002 1:39 pm

Ciao Ana-Maria suntem Sasa si Sanzi si cred ca sti ce parere avem noi despre baietii de la Sistem!Is super tari si super dulci deabea astept sa-i revedem!Te pupam!!!!!
Unregistered

coooooooooooooool

Mesajde adelyna » Vin Sep 27, 2002 6:32 pm

SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adelyna

Mesajde catharsis » Vin Sep 27, 2002 8:34 pm

nassssssssssssshpa!!!
(serios vb, sistem e una din trupele mai serioase de pop/dance/shit de la noi, merge...)
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde tre » Sâm Sep 28, 2002 6:28 am

catharsis asta era thread de fane isterizate si nefutute de aia de la sistem.

...chiar daca sistem ii o formatie decenta...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 28, 2002 6:50 pm

salut anamaria. ce mai faci? sa stii ca eu nu iti zic nimic de baieti, stii tuh ce parere am despre ei nu????????????????/ ce ma dispera alea de mai sus..... caprelor. sa vezi ce face operatorul din net. am fost o data in net si i-am zis sa dea mai tare piesa si acuma o dat-o de 4 ori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , daca poti hai pe la scoala sau suna-ma maine , andreea(bianca) de 5 ori!!!!!!!!
Unregistered

hehe

Mesajde Charisma » Dum Sep 29, 2002 12:54 am

Pai ce sa spun...as fi preferat ca topicul sa fie "ce parere aveti despre sistem". Imi place sistem, dar doar pt muzica, nu cum sunt unele crizate de mai sus...in fine...e adevarat ca imi place unul din baieti, nu stiu cum il cheama, dar nu-mi place pt ca face parte din sistem. So, sa ma explic mai bine, pt ca parca vad ca cineva se va lua de mine...
1. Imi place MUZICA trupei sistem
2. In afara subiectului muzica, imi place omul ala si mi-ar placea chiar daca n-ar fii in sistem. Spun asta ca sa nu zica tre cool ca sunt "fana isterica si nef****a de aia de la sistem"...ca aici nu e sindromul ala...cand fetele sunt inebunite dupa "vedete"...;P
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Sep 29, 2002 3:42 pm

Pt tipa de mai sus!Nimeni nu te judeca daca iti place de unul dintre baieti! Cine a scris faza cu fane nefutute si isterice este un idiot sau o idioata! Si eu sunt fana Sistem si asta nu oinseamna ca sunt ce am scris mai sus!Chiar as fi curioasa sa imi spui de care dintre ei iti place!Sasa
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Sep 29, 2002 3:43 pm

Sistem,si ca trupa si ca oameni,sunt cei mai tari!!!!!Mai ales melodia lor noua e superba si ma omoara incet,dar sigur:))))
Unregistered

Mesajde tre » Dum Sep 29, 2002 11:23 pm

charisma atata timp cat nu vii cu faze gen 'suuuupeeer' sau 'ce duuulce e x-ulescu de la formatia y' nu te fac 'nefututa' ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Sep 30, 2002 12:28 am

Sal'tare natiune!!!!!!!!!!!!!
In legatura cu baietii de la SISTEM......sunt superbi......asta despre ei......dar muzica lor....e cea mai buna.....ma mir ca mai sunt romani cu asa talente......numai manelisti sunt in tara asta..iacs...!!!
Sper ca baietii de la SISTEM sa ramana asa vesnic!!!!!!!!!!!!!!!
Pupici pt ei!!!...shi bafta baieti...acolo unde merg ei...
Pa pa..
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Sep 30, 2002 11:06 am

Initial trimis de Unregistered
Ciao Ana-Maria suntem Sasa si Sanzi si cred ca sti ce parere avem noi despre baietii de la Sistem!Is super tari si super dulci deabea astept sa-i revedem!Te pupam!!!!!

Fetelor...am o surpriza pt. voi...am fixat intalnirea dintre fani si trupa asa ca de abea astept vesti de la voi...aaaaaaaa...si sunt gata tricourile...SUPER...NU??????Va pup...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Sep 30, 2002 4:40 pm

SALUT!!!!!!!!!
DECI... VREAU SA SPUN CA BAIETII DE LA SISTEM SUNT CEI MAI TARI!!!!!!!!!!! IMI PLACE SI MUZICA LOR SI IMI PLAC SI BAIETII(CA OAMENI) ...SUNT SUPER DE TREABA SI MA INTELEG SUPER CU EI!!!!!!!!!
PT TIPA CARE A SPUS CHESTI CU DISPERATE...SI CHESTII DIN ASTEA...CRED CA NU STII CE INSEAMNA AIA!!!!!!! MAI UITA-TE IN DICTIONAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Oct 01, 2002 4:08 pm

Mai fetelor...eu nu inteleg cum puteti sa spuneti ca va plac ca oameni cand nici macar voi nu va puteti convinge de treaba asta...tre' sa recunoasteti ca sunt draguti...si ca var placea sa-i cunosteti mai bine...
Ei bine...daca inca nu stiati...careva dintre voi exista un fan club aici in cj care va poate satisface aceasta dorinta...de ai vedea...
Ce ziceti...v-ar interesa....???????????????
Ana-Maria!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Oct 04, 2002 1:02 pm

salut . ana ce mai faci? tu stiii ca eu nu prea tre sa iti zic ce parere am despre baieti nu??????????????????? stii ca ii iubesc din toata inimioara asa-i???????????????? nu prea stiu ce sa iti zic dar mai vb. noi pe viu:))))))))))))))))))))))) k.?????? pa te pupa bianca_blonda!!!!!!!!!!!11
Unregistered

Mesajde catharsis » Vin Oct 04, 2002 2:13 pm

pt astia neiregistrati: inregistrati-va! sa stiu cine cu cine se injura...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Charisma » Sâm Oct 05, 2002 11:56 pm

Initial trimis de tre cool
[b]charisma atata timp cat nu vii cu faze gen 'suuuupeeer' sau 'ce duuulce e x-ulescu de la formatia y' nu te fac 'nefututa' ;). [/B]

giii..thanks :p tree cool.
Sasa, nu pot sa spun care e, ca nu-i stiu numele.
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Oct 06, 2002 11:11 am

Sal Ana!Suntem Sasa si Sanzi!Acum suntem la bistita si suntem super happy!Am reusit dupa concert sa vb cu ei si l-am felicitat pe Cici cu intarziere!A fost super!Ne vedem la Cluj!
Unregistered

Mesajde SatyR » Lun Oct 07, 2002 1:08 am

nu suna rau muzica lor ,melodia asta noua e dragutza ,restu e cam varza daca e asa ,faza naspa e ca nu s eprea potriveste ce fac ei cu muzica asta pop.....ei mai bine si-ar vede de treaba si s-ar indrepta spre un stil mai underground nu s-o strice de tot cu popu si dance-ul.pacat ca stiu bine sa bata la butoaie ,
O muzica mai sumbra ar fi interesant sa cante baietii nu dace sau pop;atunci ar fi cineva.
SatyR

Mesajde Unregistered » Lun Oct 07, 2002 3:42 pm

Sistem canta super!Cui nu-i place muzica lor sa nu o asculte!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Oct 08, 2002 10:46 am

Initial trimis de SatyR
nu suna rau muzica lor ,melodia asta noua e dragutza ,restu e cam varza daca e asa ,faza naspa e ca nu s eprea potriveste ce fac ei cu muzica asta pop.....ei mai bine si-ar vede de treaba si s-ar indrepta spre un stil mai underground nu s-o strice de tot cu popu si dance-ul.pacat ca stiu bine sa bata la butoaie ,
O muzica mai sumbra ar fi interesant sa cante baietii nu dace sau pop;atunci ar fi cineva.

Te .... in ....,tu proasta!!!Habar n-ai ce-i muzica asa ca taci!!!aaa....si inca ceva....baietii nu canta pop,nici dance....ci house industrial....ai inteles???Mai invata si-apoi main vb...
Ana-Maria...si semneazate daca tot te crezi desteapta!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Oct 08, 2002 11:32 am

Initial trimis de Unregistered

Te .... in ....,tu proasta!!!Habar n-ai ce-i muzica asa ca taci!!!aaa....si inca ceva....baietii nu canta pop,nici dance....ci house industrial....ai inteles???Mai invata si-apoi main vb...

Bravo Ana!!!!!I-ai zis-o!Te pup dulce Sanzi.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Oct 08, 2002 11:37 am

[quote]Initial trimis de Unregistered
[B]

Tine-o tot asa!!Cui nu-i place sa nu asculte muzica lor!!!!!!!!! Bravo Ana!!!!!!!! Sasa
Unregistered

Bau

Mesajde PreferatA » Mar Oct 08, 2002 12:01 pm

sistem ... bunicei .. numai ka ce se fac cu tipa care canta ?

la concerte nu prea vine ea .... si pika najpa pentru fani ka automat fac playback .. so ....... sistem sunt buni de urmarit numai la TV
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde SatyR » Mie Oct 09, 2002 12:54 am

bine ma unregistred ca stii tu mai multa muzica decat mine...cand am spus op,dace si alte nebunii dastea m-am referit la ce canta ei acum nu la ce cantau cand s-au lansat.foarte industriale melodiile ,emotii si senzatii asa-i? de ce ca baga ala flexu putin si iti imaginezi ca esti pe santier?:)))Ce ac ei cu butoaiele e super ,ritmurile sunt f misto ,dar ceea ce nu intelegi tu este faptul ca e ca nuca in perete sa bagi ritmurile alea intr-un sound de dance.....e ca si cum ai pune-o sa cante pe maria tanase peste soundtrackul din terminator 2 ,daca intelegi ce vreau sa zic.
SatyR

Re: Bau

Mesajde Unregistered » Mie Oct 09, 2002 11:58 am

Initial trimis de PreferatA
sistem ... bunicei .. numai ka ce se fac cu tipa care canta ?

la concerte nu prea vine ea .... si pika najpa pentru fani ka automat fac playback .. so ....... sistem sunt buni de urmarit numai la TV

Asculta aici dobitocule sau dobitoaca,in primul rand tipa nu face parte din formatie asa ca nu au de ce sa o ia cu ei in concerte.In al doilea rand ce canta tipa e pe negtiv,asta nu insemna ca fac playback!!!!Se vede ca nu ai fost la nici un concert de-al lor,altfel ti-ai da seama ca ei canta live!Cand o sa ai mai multa cultura muzicala mai vorbim!
Unregistered

Mesajde MadMax » Mie Oct 09, 2002 4:57 pm

Cine e Sistem? :confused:
Two beers or not two beers, that is the question....
MadMax
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Oct 10, 2002 9:35 am

[quote]Initial trimis de MadMax
[B]Cine e Sistem?

Nu sti cine sunt SISTEM???? Ai perdut ceva super important!!!SISTEM sunt trupa pe butoaie!!!!!!!Nici asa nu-i stii?
Unregistered

Mesajde MadMax » Joi Oct 10, 2002 9:42 am

Ahaaaaaaa!!! Aia care dau in butoaiele cu apa-nisip-pietris si stropesc obiectivul camerei de filmat??? Au simtul ritmului, ce-i drept.... :o
Two beers or not two beers, that is the question....
MadMax
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Oct 10, 2002 7:28 pm

salut ana maria ce mai faci? sa stii ca ai facut bine ca ai scris tot ce ai avut pe suflet!!!!!!!!!ti-ne-o tot asa k?????/ sa mai vi pe la scoala . te pupa bianca(andreea) si cum sti (in legatura cu sondajul ca daca tot am intrat:imi plac la nebunie baieti 'si piesele lor)pa-pa
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii