C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
sod-ule trai-ti-ar ...da si mie un pm cu detalii/harti/alea,alea cum ajung la back. io nu merg la fionics asa ca sunt singur...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
as, apari de dimineatza online pe ym... te-am si injurat p'acolo, care le-a primit, sanatate sa aiba
ochila, daca se sinucide ala micu' din cauza matale? acu tre sa-l razgandesti. itz zic io de backstage, nu stii gabroveniu? acolo unde is cei mai mari badigarzi in fatza e backstage

ochila, daca se sinucide ala micu' din cauza matale? acu tre sa-l razgandesti. itz zic io de backstage, nu stii gabroveniu? acolo unde is cei mai mari badigarzi in fatza e backstage

- gaga
mai daca se sinucide ala il omor . gabroveni noted . ma ghidez dupa izu de coropisnite trecute-n nefiinta
-
nu mah, iti zic io ca era ceva trecator, e un copchil cu capul pe umeri, iti zic io ca-l vazui, scapari de moment.
bah, daca vrei sa nu te ratacesti, scrie deasupra backstage. intri si intrebi de clanu' davidescu
(cata ma iei mah secretara?)
bah, daca vrei sa nu te ratacesti, scrie deasupra backstage. intri si intrebi de clanu' davidescu

- gaga
Initial trimis de dana
nu mah, iti zic io ca era ceva trecator, e un copchil cu capul pe umeri, iti zic io ca-l vazui, scapari de moment.
bah, daca vrei sa nu te ratacesti, scrie deasupra backstage. intri si intrebi de clanu' davidescu(cata ma iei mah secretara?)
1/ sper if u vouch 4 him
2/ noted. nu, sunteti...a dracului...de scumpa
-
ai sa va dau o veste buna: ati scapat de mine in timpul zilei, accesul la internet pentru catziva s-a transformat in acces neingradit la un email propriu si permanent. deci: nu am net ziua, comunic numa pe email care e un fel de messenger ca e instantaneu......va urez palarevedere pe acest minunat thread
-
onk - Mesaje: 1841
bai SOD, zi cui te adresezi, asta una la mana. daca mi te-ai adresat mie, cine ce a zis de sopra? sa mor ca dai in paranoia, io faceam misto ca stiu unde ai biroul si is comunicativa si ziceam sa ma iei secretara.
tie iti sare tandara din orice.
ce treaba am io cu bisnisu tau?
daca am inteles prost si nu vb cu mine sa-mi fie scuzat tot ce am zis.
daca vb cu mine nu ai dreptate. nu ma deranjeaza absolut nimic la tine, daca vrei sa te batzi cu cineva nu-s io persoana, io tiu la tine :kiss:
tie iti sare tandara din orice.
ce treaba am io cu bisnisu tau?
daca am inteles prost si nu vb cu mine sa-mi fie scuzat tot ce am zis.
daca vb cu mine nu ai dreptate. nu ma deranjeaza absolut nimic la tine, daca vrei sa te batzi cu cineva nu-s io persoana, io tiu la tine :kiss:
- gaga
Initial trimis de as xxl
.si asa, ej buna la windoz 2000 ? ia spune cum se face o tabela de rutari pe un server local ?
Domnule as xxl, cand am timp am sa va explic care este diferentza intre operare win 2000 si administrare retea sub win 2000... deocamdata sunt prea busy pentru asa ceva
- Hera
- Junior Member
Initial trimis de Hera
Cunostinte:
~ Operare: MS-DOS, MS-Windows 9x&ME, MS-Windows 2k&XP;
íŽ: Donshoara, care-i diferentza dintre windoz 2000 si 98?
R: aaaaa, douamiu buteaza mai incet.
íŽ: Dar dintre XP si 98 ?
R: Sunt la fel, doar ca icspeu are vacutze si nishte butoane tare dragutze ...
Angajator: Donshoara, ejti varza!
Donshoara: Y tu madre tambien!
hhh, hhh!
mneatza!
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
bine asule, da-i tu ca io nu am (inca) vreme si chef. se zice "varaza" in limba dierneza
da ai grija ca fuge la sopra "buhuhuhu, ala a zis ca io nu stiu si ie offtopic" (btw, nu ai primit PM inca? cu pozne? ;D)
offtopic aplicabil la cazul de mai sus:
ass: donshoara, coboratzi la prima?
d'shoara: nu domnule
ass: pe cat punem pariu?
In rest (repede ca am treaba, nu datzi cu paru' viu si io mai incolo)
eyewitness (ochishor adicatalea): mahmureala placuta draga. semnat: infatuata
SOD: asemenea... si am tricou cu Iced Earth da nu gasesc rima sa traitzi, era mai ushor la ala cu Sepultura.
familia onk (care nu mai apare ca o boare) mahmureala placuta asemenea.
bonechino: am auzit ca diseara te vei imbata ingrozitor
k-gula (care chiar rimeaza cu****) lumea zice ca te-ai dat la fund, de nu apari diseara la beuta te dau io cu mana mea asta mica. asa sa stii.
In rest: sa aveti o zi usoara la serviciu, spre deosebire de a mea care va fi dkk (btw, dkk unii?), urare care se adreseaza tuturor celor de aici. cu o singura exceptie.
:kiss: SOD, azi nu mi-ai zis cat de mult ma iubesti. si mai lasa dracu hustleru ala. gata, la munca.

offtopic aplicabil la cazul de mai sus:
ass: donshoara, coboratzi la prima?
d'shoara: nu domnule
ass: pe cat punem pariu?
In rest (repede ca am treaba, nu datzi cu paru' viu si io mai incolo)
eyewitness (ochishor adicatalea): mahmureala placuta draga. semnat: infatuata
SOD: asemenea... si am tricou cu Iced Earth da nu gasesc rima sa traitzi, era mai ushor la ala cu Sepultura.
familia onk (care nu mai apare ca o boare) mahmureala placuta asemenea.
bonechino: am auzit ca diseara te vei imbata ingrozitor
k-gula (care chiar rimeaza cu****) lumea zice ca te-ai dat la fund, de nu apari diseara la beuta te dau io cu mana mea asta mica. asa sa stii.
In rest: sa aveti o zi usoara la serviciu, spre deosebire de a mea care va fi dkk (btw, dkk unii?), urare care se adreseaza tuturor celor de aici. cu o singura exceptie.
:kiss: SOD, azi nu mi-ai zis cat de mult ma iubesti. si mai lasa dracu hustleru ala. gata, la munca.
- gaga
neata la toti
@sod
piua intai. ai sa dai 100 $ m'is primu si asta ca n-a mers idiotu de net de la rds baga..mi....in iel. de la 830 pe baricade.
@dana
te prind io....mahmureala ai ?
merci ca ai erectat neuronu lu kick ...chestia cu folcloru
@game over
sorry pt aseara. a trebuit sa plec urgent. vb azi
@sod
piua intai. ai sa dai 100 $ m'is primu si asta ca n-a mers idiotu de net de la rds baga..mi....in iel. de la 830 pe baricade.
@dana
te prind io....mahmureala ai ?
merci ca ai erectat neuronu lu kick ...chestia cu folcloru
@game over
sorry pt aseara. a trebuit sa plec urgent. vb azi
-
Mneata!
Am multe de facut, da' putine ganduri in cap, ma gandesc ca mi-e somn, si iar s-a facut cald si frumos afara... cre' ca mai beau o cafea si-oi vedea dup-aia ce iese.
Constat ca sunt berbeaca, am uitat si cum ma cheama si ce am de facut, scuze, dana, merit 5 castane.
De imbatat nu cred ca am sanse, am program facut la minut pana luni dimineata, deja ma gandesc la viata de apoi, ca in asta e clar ca nu mai apuc sa fac mare branza.
Ha, s-aveti spor!
Am multe de facut, da' putine ganduri in cap, ma gandesc ca mi-e somn, si iar s-a facut cald si frumos afara... cre' ca mai beau o cafea si-oi vedea dup-aia ce iese.
Constat ca sunt berbeaca, am uitat si cum ma cheama si ce am de facut, scuze, dana, merit 5 castane.
De imbatat nu cred ca am sanse, am program facut la minut pana luni dimineata, deja ma gandesc la viata de apoi, ca in asta e clar ca nu mai apuc sa fac mare branza.

Ha, s-aveti spor!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Initial trimis de dana
ochi... si ce imi faci mah de ma prinzi? asa ca-s curioasa ca orice infatuata
1/ lutze pe cap
2/ manele la cashti
3/ tuborg injectabil
mai vrei?
ps si las-o dracu de infatuare ca ma lamuri ....si vorbeste mai incet ca doarme sod care da suta
-
ma lamuri ....
ai mancat un i, ai mancat un i

1. pe al cui si care cap? specifica draga...
2. manele sux
3. da, vreau tuborg injectabil, cand, cand
mai ai? (ba io am treaba si ma retzii

- gaga
da ce crezi mah ca sunt mafalda ? zi(i) merci ca numai un i dupa 2 ore de somn. incong...incongruenta fenomenologica si ....deja ciripesc canarii prin damigeana. indulgenta pleeeeeaaaase ?
-
huoooooo,golanilor!m-ati rapit aseara din sanul familiei si m-ati tarat la bauturi!huooooo!golanilor!
mai ochisor,de la 8.30 mah?ce e?te-a gonit nevasta de acasa?ai dormit in masina?he,he,he,he!
familia onk e rupta pe genunchi!au plecat amandoi turta!mai danone,sa fi vazut ce aberatii scotea kicku din el,te pravaleai de ras!si avea deja moaca aia a lui,cand se imbata.dadea ochii peste cap si-ti baga mainile in par incontinuu.onkoasa motaia pe canapele pe acolosa,ce mai,m-am distrat de m-am spart!he,he,he,he!am facut si politica,e tare kicku la asta!cica stie politica din motive de citit Gardianul si Adevarul.Phuah,mai trebuie sa citeasca Oglinda si e pensionar pe fata!
danone,ti-am zis azi cat de mult te iubesc? :kiss::kiss::kiss::kiss:
mai ochisor,de la 8.30 mah?ce e?te-a gonit nevasta de acasa?ai dormit in masina?he,he,he,he!
familia onk e rupta pe genunchi!au plecat amandoi turta!mai danone,sa fi vazut ce aberatii scotea kicku din el,te pravaleai de ras!si avea deja moaca aia a lui,cand se imbata.dadea ochii peste cap si-ti baga mainile in par incontinuu.onkoasa motaia pe canapele pe acolosa,ce mai,m-am distrat de m-am spart!he,he,he,he!am facut si politica,e tare kicku la asta!cica stie politica din motive de citit Gardianul si Adevarul.Phuah,mai trebuie sa citeasca Oglinda si e pensionar pe fata!
danone,ti-am zis azi cat de mult te iubesc? :kiss::kiss::kiss::kiss:
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de SOD
huuuuuuuooooooo betziv ordinar si tata denaturat. bai am pus-o pe automat ca sa moara titirica daca mai vedeam ceva. habar n-am. au taiat aia filmu la scena cu a 3a tequila. nevasta ? care ma ?
onk e vie (nu face struguri) da kicku cred ca-i mort mort nu mort viu
-
Initial trimis de Hera
neatza tuturor!
Ma scuzati, nu stiam ca trebuie sa imi prezint CV-ul. am sa il prezint acum, scuze pt intarziere.
[b]Curriculum Vitae
Nume : Alina D.[/B]
Esti valabila. Te angajez. Ia d-aci mopu si Ajax-ul. Salariul minim pe economie e bun? Perfect! Hai, inainte mars!
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
bai SOD, mie cand mi se taie filmu plec acas, nu ca altii care sta sa se faca de ras... asaaaa....
si mah SOD, onk adoarme tot timpu' e regula ce draq.
si eyewitness, esti instigator mare de tot, ai ras de postu ala cu telefonu' rusine satz fie.
onk, nu e mah pe la spate, e pe la fatza, io-te, pe fanclub.
da mah SOD, kick e pensionar demult, daca vrei ii fac un CV si trimit la lume (desi nu cred ca il bate pe ala de stim noi, nu ochiosule?)
am treaba si ma retineti
si mah SOD, onk adoarme tot timpu' e regula ce draq.
si eyewitness, esti instigator mare de tot, ai ras de postu ala cu telefonu' rusine satz fie.
onk, nu e mah pe la spate, e pe la fatza, io-te, pe fanclub.
da mah SOD, kick e pensionar demult, daca vrei ii fac un CV si trimit la lume (desi nu cred ca il bate pe ala de stim noi, nu ochiosule?)
am treaba si ma retineti

- gaga
Initial trimis de dana
....
(desi nu cred ca il bate pe ala de stim noi, nu ochiosule?)![]()
ihi , is shi she ? mai se rade omu ca d-aia e fan club.
acu ai una lutza pe constiinta ca ii sari cica febra de 40. mai ceva ca la vodca...si asta nu-i instigare ci doar constatare...(a cazurilor de imbolnaviri subite she le prod'sashi mataluta...)
sod s-a dat la fund...are de dat banu' ...hi,hi,hi...
-
neatza !
se pare ca va simtzitzi bine! va distratzi, va imbatatzi, mai facetzi cate un mishto...:o
btw,dana, am uitat sa te intreb ceva:despre ce Pm-uri vorbeshti, eu nu comunic decat ocazional prin Pm. ( am doar 2-3 cu aphet,unu lu sod,1-2 lui sopra, si cateva unui user,nu mai shtiu numele , care era suparat ca a fost offtopic ,dar nu a fost banat si tot cerea banare). si mai ziceai ca stii tu ceva din strafundurile forumului... orice ai stii de la oricine, persoanele respective nu ma cunosc personal pe mine. insa pe tine te cunosc multzi...te-au intalnit,te-au vazut, so...eu pt ceea ce stiu am un suport real, tu ai doar strafundurile forumului...
si tot aberezi ceva cu pozele, ti-am tot zis,daca vrei poza,iti dau. btw, ce te face sa crezi ca eu nu am poza ta? :p poate am chiar mai mult .;-)
se pare ca va simtzitzi bine! va distratzi, va imbatatzi, mai facetzi cate un mishto...:o
btw,dana, am uitat sa te intreb ceva:despre ce Pm-uri vorbeshti, eu nu comunic decat ocazional prin Pm. ( am doar 2-3 cu aphet,unu lu sod,1-2 lui sopra, si cateva unui user,nu mai shtiu numele , care era suparat ca a fost offtopic ,dar nu a fost banat si tot cerea banare). si mai ziceai ca stii tu ceva din strafundurile forumului... orice ai stii de la oricine, persoanele respective nu ma cunosc personal pe mine. insa pe tine te cunosc multzi...te-au intalnit,te-au vazut, so...eu pt ceea ce stiu am un suport real, tu ai doar strafundurile forumului...
si tot aberezi ceva cu pozele, ti-am tot zis,daca vrei poza,iti dau. btw, ce te face sa crezi ca eu nu am poza ta? :p poate am chiar mai mult .;-)
- Hera
- Junior Member
ochishor, tii minte ce ti-am zis zilele alea cu ignore?
exista oameni care se descalifica din prima si total... asa ca datzi voi a toate iertatorilor.
ass vaz ca abia asteapta :j
floricica, merci de urari si pa, ca vazui ca te deloga YM
SOD ejti bulanjiu, asa sa stii. si nu numai pt ca mi-ai zis ca nu exista mosh craciun. ;P
ochishor, SOD a disparut ca e sefu lui online, uite, florin vdv
Kick, subtire, daca tot te bagi in seama macar fa-o ca lumea...
exista oameni care se descalifica din prima si total... asa ca datzi voi a toate iertatorilor.
ass vaz ca abia asteapta :j
floricica, merci de urari si pa, ca vazui ca te deloga YM
SOD ejti bulanjiu, asa sa stii. si nu numai pt ca mi-ai zis ca nu exista mosh craciun. ;P
ochishor, SOD a disparut ca e sefu lui online, uite, florin vdv
Kick, subtire, daca tot te bagi in seama macar fa-o ca lumea...
- gaga
nu am avut ocazia sa lucrez cu office-ul , dar am cunostintze vaste de word,excel,power point si acces.:p
ps: astea sunt intrebari-capcana ? ma asteptam sa intrebi ceva mai subtil, sa ma prind mai greu, sa ma documentez, sa imi dea dureri de cap...
hai ca ma plictisesti...

ps: astea sunt intrebari-capcana ? ma asteptam sa intrebi ceva mai subtil, sa ma prind mai greu, sa ma documentez, sa imi dea dureri de cap...

- Hera
- Junior Member