iupy ei, iupy ei, iupy ei, iupy ei, iupy ei ;D
No One Lives Forever 2
Release Date: 10/02/02
Game information:
=================
"The anticipated sequel to the original game, No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way is a humorous story-driven first person shooter featuring deadly UNITY operative Cate Archer. As Cate you must investigate a super-secret Soviet project that, if successful, could bring about a third world war. Armed with conventional and experimental weaponary and gadgets, you'll explore exotic locales, and contend with deadly agents determined to take Cate out of the spy trade once and for all.
What harm does H.A.R.M. wish to inflict on secret agent Cate Archer? Find out in the sequel to one of the most highly acclaimed shooters of 2000.
Agent Archer employs an vast arsenal of guns and gadgets - plus a wardrobe to die for - in challenging missions that span the globe. Powered by the new LithTech Jupiter System for the latest in graphic brilliance.
Mulitple Play Modes: Charge in with guns blazing or focus on stealth to evade and outsmart your enemy.
Includes over 40 action-packed single-player levels.
Mission-based cooperative multiplayer - up to 4 players work together as a team.
Travel to exotic locales as diverse as India, Japan, Siberia and Ohio, and immerse yourself in secret-agent intrigue.
Square off against despicable new villains like elusive Ninjas, wiley Mimes and ruthless Soviets, and encounter some familiar foes as well."
No One Lives Forever 2
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
No One Lives Forever 2
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
...jucat, terminat, placut la nebunie... e excelent, mult peste 1, umorul e la el acasa, partea de sneaking mult imbunatatita, grafica buna spre ft. buna.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Pai prea multe n-o sa povestesc, ca mi-e lene...si somn...si in fond sunt convins ca o sa faci rost de el, pt. ca merita rau de tot. Pe scurt:
- cel mai important lucru nou: s-a introdus un sistem de skill-uri, pe care ti le poti imbunatati ( un fel de element RPG) acumuland experienta ( skilluri de stamina, armour, weapons, gadgets, search, hide, poate am uitat unul)
- poti aborda jocul in 2 moduri: mai subtil, cu cat mai putine kill-uri, axat pe sneaking, sau mai ciobaneste, impuscand tot ce misca ( asa cum a procedat yours trully, mai taran de felul lui)
- sigur ca in functie de cum abordezi jocul vei opta pentu cresterea anumitor skill-uri in defavoarea altora
- arme sunt si ele cacalau, si in functie de maniera de joc: cele de finete ( arbaleta, pusca cu luneta...) sau cele de taran ( mitraliere, tot felul de tipuri, AK-47, Tommy, MP5 etc., shotgun...)
- jocul nu e nici prea scurt, nici prea lung. La inceput te prinde rau de tot, pe final incepuse sa ma cam plictiseasca...una peste alta mi s-a parut cam simplu.
- misiuni sunt vreo 15 ( parca), prin Asia, Siberia, Ohio ( sau imprejurimi), Antarctica....
- probleme cu el nu prea sunt. Bug-uri serioase nu am gasit, grafica buna spre ft. buna, timpi de load cam lungi ( deh, si eu am un hdd de kk)
Atat deocamdata, mai multe informatii pe gamespot.
- cel mai important lucru nou: s-a introdus un sistem de skill-uri, pe care ti le poti imbunatati ( un fel de element RPG) acumuland experienta ( skilluri de stamina, armour, weapons, gadgets, search, hide, poate am uitat unul)
- poti aborda jocul in 2 moduri: mai subtil, cu cat mai putine kill-uri, axat pe sneaking, sau mai ciobaneste, impuscand tot ce misca ( asa cum a procedat yours trully, mai taran de felul lui)
- sigur ca in functie de cum abordezi jocul vei opta pentu cresterea anumitor skill-uri in defavoarea altora
- arme sunt si ele cacalau, si in functie de maniera de joc: cele de finete ( arbaleta, pusca cu luneta...) sau cele de taran ( mitraliere, tot felul de tipuri, AK-47, Tommy, MP5 etc., shotgun...)
- jocul nu e nici prea scurt, nici prea lung. La inceput te prinde rau de tot, pe final incepuse sa ma cam plictiseasca...una peste alta mi s-a parut cam simplu.
- misiuni sunt vreo 15 ( parca), prin Asia, Siberia, Ohio ( sau imprejurimi), Antarctica....
- probleme cu el nu prea sunt. Bug-uri serioase nu am gasit, grafica buna spre ft. buna, timpi de load cam lungi ( deh, si eu am un hdd de kk)
Atat deocamdata, mai multe informatii pe gamespot.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Tot ce ai spus tu aici, exceptie facand "( deh, si eu am un hdd de kk)" se gasehte in review-ul de pe gamespot shi gamespysattelite.
Ai noroc ca inca nu am facut rost de joc, dar in curand o sa-l joc shi io shi atunci am sa vad io daca l-ai jucat shi terminat :j.
Another LAMER.
zbing zboing zobing
-
Hai ma, atata lipsa de incredere??? Crezi ca ma laud aici de nebun, ca sa fac impresie? Ce sa-ti spun ca sa te conving - vrei sa-ti detaliez fiecare misiune? In fond gasesti absolut orice informatie pe net, pe forumurile de specialitate, la cateva zile dupa ce apare un joc... asa ca teoretic as putea sa-ti spun orice despre el, fara macar sa-i fi vazut CD-ul... mi-ai cerut niste informatii generale si ti le-am dat... ca or fi si in alte review-uri, se poate, de altfel e si firesc ( btw, nici nu l-am citit pe cel de pe gamespysattelite), oricum tot ce am scris e din cap, nu ma crezi, asta e...
P.S. : Aia cu Another Lamer e semnatura ta?
P.S. : Aia cu Another Lamer e semnatura ta?

-
Review-ul de pe gamespysattelite nici nu aveai cum sa-l citeshti pt ca nu exista, asta e un programel, site-ul e http://www.gamespy.com
.
Gata mah te cred.
Io's cel mai mare lamer ;D ! Tu eshti al doilea :j .
Ai jucat IWD 2 (asta joc io acum) ?!

Gata mah te cred.

Io's cel mai mare lamer ;D ! Tu eshti al doilea :j .
Ai jucat IWD 2 (asta joc io acum) ?!
zbing zboing zobing
-
Ma, io de gamespysatellite nici nu am auzit, doar de gamespy, care intr-adevar e un program de gasit servere de jocuri pe net, si de site-ul gamespy, unde sunt si review-uri. La site ma si refeream, tu ai zis de gamespysattelite in postul anterior, asa ca m-am luat dupa tine... IWD 2 banuiesc ca e Icewind Dale II... nu l-am jucat, de altfel nu prea am rabdare cu RPG-uri ( cu exceptia lui Ultima 9). Oricum vreau sa o las mai moale cu jocurile, sa nu raman toata viata lamer 

-
9 mesaje
• Pagina 1 din 1