fratilor
dupa o indelungata lupta, am format aici o adevarata comunitate
scopul meu a fost atins. asadar ma retrag din mijlocul vostru si va las pe mana danei. voi face in continuare siturile si voi mai da pe aici din cand in cand.
nu intrebati de ce si cum...
la bna reauzire
io ma car
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: io ma car
Initial trimis de vali
fratilor
scopul meu a fost atins. asadar ma retrag din mijlocul vostru si va las pe mana danei. voi face in continuare siturile si voi mai da pe aici din cand in cand.
la bna reauzire
Bravo Vali!! Me too! Ma retrag...Am specificat alinei de ce...la buna reauzire
Am iubit o femeie care a plecat
Am avut un prieten care m-a vandut
Tara. Drum pierdut
Oras fara MINE
Eu am ajuns pana-n tinutul de unde
nu se mai crede si nu se mai spera...DEATHANGEL
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
-
DEATHANGEL - Junior Member
Re: io ma car
Initial trimis de vali
fratilor
la bna reauzire
ce s-a intamplat?nun ma lasa cu dana ca tocmai m-am pus rau cu ea!!!!!!.....serios,ce aveti?v-ati indeplinit opera si plecati?
rau de gura!
- curly
- Junior Member
unde te cari ma?
Acum, dupa ce ne-ai cucerit inimile si ne-ai complexat cu personalitatea ta, ai de gand sa dispari? Drum Bun :p
Acum, dupa ce ne-ai cucerit inimile si ne-ai complexat cu personalitatea ta, ai de gand sa dispari? Drum Bun :p
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Liniste la etaj!!!!
Bai, fratilor, plecarea lu' Vali dintre noi este intr-adevar un vis frumos. Dar, din pacate, este doar un vis. Mai are inca multe polite de platit celor care se imbata inaintea lui.
. Hai alcoolistul tatii, cand o mai facem lata???

Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Re: nuuuuu
bah valentine si cosmine ce draqu v-a apucat???
v-ati tampit de tot!
sa va f** pe amandoi!
v-ati tampit de tot!
sa va f** pe amandoi!
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: Re: nuuuuu
curly, stii afisul ala cu "ei sunt aici". si eu la fel, nu te las pe mana ei
alina, multam de urari
sopra, pe 1 o sa ti-o coacem noi, ca may ar veni la concert, daca o lasi. poti sa vii si tu, promit ca ii pun botnita danei (pentru cine nu stie, sopra tutt1 e prietenul lui may, care vine mai rar pe aici. may a ajuns in bukale si e la ase.
faza cu 666 de posturi a fost intamplatoare.
nu plec de tot mah, nimai ca o sa fiu mai scump la vedere decat pana acum. kick, pe 1 la cargo. daca nu fii, cu prima ocazie, curu tau e al meu (cu vasilina de rigoare)
nu am putut veni aseara pentru ca era ziua lu tata si treia cineva sa il culeaga de pe jos sa il urce in pat
alina, multam de urari
sopra, pe 1 o sa ti-o coacem noi, ca may ar veni la concert, daca o lasi. poti sa vii si tu, promit ca ii pun botnita danei (pentru cine nu stie, sopra tutt1 e prietenul lui may, care vine mai rar pe aici. may a ajuns in bukale si e la ase.
faza cu 666 de posturi a fost intamplatoare.
nu plec de tot mah, nimai ca o sa fiu mai scump la vedere decat pana acum. kick, pe 1 la cargo. daca nu fii, cu prima ocazie, curu tau e al meu (cu vasilina de rigoare)
nu am putut veni aseara pentru ca era ziua lu tata si treia cineva sa il culeaga de pe jos sa il urce in pat
- Vizitator
Re: Re: Re: nuuuuu
Initial trimis de vali
kick, pe 1 la cargo. daca nu fii, cu prima ocazie, curu tau e al meu (cu vasilina de rigoare)
LOOOOOOOOOOOOOL. Normal ca vin pe 1. Asta numai ca sa-ti fac in ciuda. Curul meu a fost odata la dispozitia ta si l-ai cam brutalizat (vezi poza):).
Anunt pe bune:
-
KickAss - Junior Member
L-a brutalizat da' tie ti-a placut ca ai un smile pe fatza...
D-nul valentin, daca vrei io pot sa nu vin cu voi ca vad ca te-am cam speriat. Ma duc singura:( hackeru draq
p.s. vali, i-am aplicat si lui kicku procedeul da' pe strada si a cazut cat e de mare... hehehe

D-nul valentin, daca vrei io pot sa nu vin cu voi ca vad ca te-am cam speriat. Ma duc singura:( hackeru draq
p.s. vali, i-am aplicat si lui kicku procedeul da' pe strada si a cazut cat e de mare... hehehe
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Ok. O sa ne vedem pe 1 la concert.
Totusi sper sa ne mai vedem si pana atunci.
DANA, mai vorbesti cu Vlad pls.
Supra : Fara suparare, dar May pare un pic mai cumintica. Vezi sa nu se sperie de gesturile noastre de pe la concert.
Totusi sper sa ne mai vedem si pana atunci.
DANA, mai vorbesti cu Vlad pls.
Supra : Fara suparare, dar May pare un pic mai cumintica. Vezi sa nu se sperie de gesturile noastre de pe la concert.
- FrozeN
- Junior Member
??????
Frozen, ce sa vorbesc cu Vlad? Ti-am promis ceva, ca io nu mai tin minte?
Vali, nu mi-ai zis, vrei mah sa vin cu voi sau ma duc singura, hackeru draq ce esti... p.s. am o provocare pentru tine da' ti-o pun pe privat dupa ce am toate datele...
Vali, nu mi-ai zis, vrei mah sa vin cu voi sau ma duc singura, hackeru draq ce esti... p.s. am o provocare pentru tine da' ti-o pun pe privat dupa ce am toate datele...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
15 mesaje
• Pagina 1 din 1