C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
treaba ta hero, daca te crezi asa desteapta, nu pot decat sa te felicit sa iti urez casa de piatra. ce daca lu sotzu ii put piciarele ?! tu ai cunostinte vaste de ACCES (se scrie cu doi de s, fai!)
plictisito! sa nu dea dracu sa iti modifici mesaju ca te faci si mai de kk.
plictisito! sa nu dea dracu sa iti modifici mesaju ca te faci si mai de kk.
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
- aphextwinz
- Junior Member
a good army boys, I was a good teacher or what?
ochishor, instigi, instigi dar vai, tu ala care esti pe cale sa pierzi un pariu facut cu cateva pagini in urma, zic sa reziliezi.
SOD, mai e T-Rex p'acolo mah?
Imi pare rau ca am avut treaba multa azi si nu am fo de competitzie.... nenorocirea este ca inca mai am, am un "bug" pe undeva si abia acum il descoperii...
ochishor, instigi, instigi dar vai, tu ala care esti pe cale sa pierzi un pariu facut cu cateva pagini in urma, zic sa reziliezi.
Imi pare rau ca am avut treaba multa azi si nu am fo de competitzie.... nenorocirea este ca inca mai am, am un "bug" pe undeva si abia acum il descoperii...
- gaga
mai hero, eo tot nu inteleg. de ce vreai tu mortzis sa te joci de-a oamenii mari, huh ?
cand eram eo ca tine acu' tu te jucai de-a doctoru' cu verisoru' prin dormitor si acu vrei sa, sa .... alea alea !
ia, te rog frumos, arata respect si buna crestere !
mai mult decat orice, raspunde numai cand esti intrebata !
clar ?!
cand eram eo ca tine acu' tu te jucai de-a doctoru' cu verisoru' prin dormitor si acu vrei sa, sa .... alea alea !
clar ?!
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
Initial trimis de dana
a good army boys, I was a good teacher or what?
nu-l pierd . tu nu vazusi ca-i tare ? da si lectii de computere e educati mah astia
sa nu-mi zici ca-ti place si bolan. la cate manele asculti chiar ma mir (hi,hi,hi)
"gandac" ai grija ca-i penala...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de as xxl
mai hero, eo tot nu inteleg. de ce vreai tu mortzis sa te joci de-a oamenii mari, huh ?
clar ?!
nu ma gioc cu oamenii mari,ba ,nene as-ule , ca io -s fetitz si stau cumintzic in bancutza mea.da' ma gandeam ca invatz si io lucruri de-astea de oameni mari de la un nene cu aproape 4 ani mai mare ca fetitz'. ( multi inainte,nene as-ule!).
ce "alea, alea", nene as, ca io-s mic si nu shtu...

fetitz va respecta ca suntetzi mai in varsta si ca suntetzi om. atata. dar fetitz va va respecta cu adevarat cand va fi si fetitz respectata.
nu poci sa vb numa intrebata, ca noi,astia micii suntem neshtiutori si punem multe intrebari ..." neeeneeeaaaaa, da' de ce aia e asha si aia i pi dincolooooo?"
ps: fetitz n-o jignit pe nimeni cu nika, fetitz o vorbit frumos!:)
later edit: suntetzi suparat pe mine? hai, mai as-ule, ca io e mic si nu stie !;P
- Hera
- Junior Member
Initial trimis de as xxl
clar ?!
Asta a fo intrebare sucker, mai ai de invatzat tehnica "adreseaza-te impersonal" :p
Marsh la latrina ...
Si serios, nu e clar, io nu ma mai adresez demult da e un comp(l)ot p'aci. Mi se adreseaza mie lumea... ce sa fie, ce sa fie, mana lu' SOD instigatorul sau a lui eyewitness instigator de meserie?
ochi, treaba lu' matale, io zic sa iti reorganizezi fondurile. O baza de date in acces :p ti-ar prinde bine....
place bolan mah? da ce-s necrofiliac? nu marck mah, ti rexu ala e pseudonim la sef al lu' SOD.
Bolan ala cu ti rexu, marc adica, e alta ciorba si place in sensul in care ascult de pica, nu e genul de muzica pe care sa o cumpar ;D
si mai am de munca si voi ma retineti
- gaga
Initial trimis de dana
ochi, treaba lu' matale, io zic sa iti reorganizezi fondurile. O baza de date in acces :p ti-ar prinde bine....
place bolan mah? da ce-s necrofiliac? nu marck mah, ti rexu ala e pseudonim la sef al lu' SOD.
Bolan ala cu ti rexu, marc adica, e alta ciorba si place in sensul in care ascult de pica, nu e genul de muzica pe care sa o cumpar ;D
mah io cand manc un kk manc pan la ultima'mbucatura. nu renunt.pana'n panzele albe...merg cu sodu la pariu' asta...nu vazusi ce vointa are , ce incapatzanare, ce tenacitate, ce dorinta de afirmare ? cand naiva ,cand scorpie. cand toanta ,cand si mai toanta...
trex noted. credeam asa ca place bolan a lu marcus la tine...
hai ca ai treaba si noi te retinem (inca 2 ore oi mai rezista si io)
-
as uichend cum vrei tu. ai fost un viteaz
ochi si restu, io nu am dovedit o chestie importanta, puii mei...
plus (ai ca va zic) ca tusesc rau ca o tabagista ce is si luai un medicament pe care scria ca cica sa iei cate o linguritza de trei ori pe zi. pe care l-am baut. adica toata sticla de bromhexin (fara alcool) plus circa 6 pastile (tot acelash produs).
concluzie? daca ma departez la mai mult de un minut de closet e de belea. da nu mai tusesc. decat daca imi aprind tzigara. si cum ma mananca, aprind.
si ma tot intrerup din treaba, dau din una in alta, puii mei.
onk, venit mailuri, sar'na.
SOD, nush cat ma mai tzine asta (unde e veceie la contzert? pe hol?)
da mie imi dai masa langa closet, auz? de nu ma deshidratez de tot pana diseara.
ochi, treaba ta, echipa mea e de profesionali :p , chitarele electronice si muzica satanista alunga pasarea daca nu ii dai autodictare dupa o prefatza din colectia biblioteca pentru toti. adica: loser
ai ca am treaba si ma cam retineti... pazea
edit: vedeti ca ne citeste administratia subiectu, sa fiti cuminti, sa nu dati in lutze, sa faceti numa cum v-am invatat io
ochi si restu, io nu am dovedit o chestie importanta, puii mei...
plus (ai ca va zic) ca tusesc rau ca o tabagista ce is si luai un medicament pe care scria ca cica sa iei cate o linguritza de trei ori pe zi. pe care l-am baut. adica toata sticla de bromhexin (fara alcool) plus circa 6 pastile (tot acelash produs).
concluzie? daca ma departez la mai mult de un minut de closet e de belea. da nu mai tusesc. decat daca imi aprind tzigara. si cum ma mananca, aprind.
si ma tot intrerup din treaba, dau din una in alta, puii mei.
onk, venit mailuri, sar'na.
SOD, nush cat ma mai tzine asta (unde e veceie la contzert? pe hol?)
da mie imi dai masa langa closet, auz? de nu ma deshidratez de tot pana diseara.
ochi, treaba ta, echipa mea e de profesionali :p , chitarele electronice si muzica satanista alunga pasarea daca nu ii dai autodictare dupa o prefatza din colectia biblioteca pentru toti. adica: loser
ai ca am treaba si ma cam retineti... pazea
edit: vedeti ca ne citeste administratia subiectu, sa fiti cuminti, sa nu dati in lutze, sa faceti numa cum v-am invatat io
- gaga
mda, ati muncit ca chiorii si nu ati putut veni la cel mai bengos concert de anul asta din romania. sunteti niste kknari!!!
ah, era sa uit: kickass, dudí£, daca eram inaiuntru si a inceput concertul, te mai puteam auzi???
ah, era sa uit: kickass, dudí£, daca eram inaiuntru si a inceput concertul, te mai puteam auzi???
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
neata
si sa va dau pe goarna la toti ca io trag la jug si voi dormiti
@dana=te-ai fofilat da' tot te prind io. si uite tico nu e tico...
@sod= esti tare cel mai ...din parcare...raman dator
@kick=somn usor
@onk= idem si la fel
@aphex= sa fii iubit , inca cativa ca tine si nexam probleme
dormiti in pace copilashi ca unii vegheaza la linistea voastra
si sa va dau pe goarna la toti ca io trag la jug si voi dormiti
@dana=te-ai fofilat da' tot te prind io. si uite tico nu e tico...
@sod= esti tare cel mai ...din parcare...raman dator
@kick=somn usor
@onk= idem si la fel
@aphex= sa fii iubit , inca cativa ca tine si nexam probleme
dormiti in pace copilashi ca unii vegheaza la linistea voastra
-
neatza
cer scuze daca am inoportunat pe cineva vineri seara, m-am facut muci.
si sunteti bulanjii toti ca m-ati lasat sa mac in halu' ala acas, blank total, borat toata casa, etc. de azi nu mai beau, ma sihastresc, abstinentizez, retrag din viata artistica.
bulanjiilor.
offtopic:
cer scuze daca am inoportunat pe cineva vineri seara, m-am facut muci.
si sunteti bulanjii toti ca m-ati lasat sa mac in halu' ala acas, blank total, borat toata casa, etc. de azi nu mai beau, ma sihastresc, abstinentizez, retrag din viata artistica.
bulanjiilor.
offtopic:

- gaga
buna dimineata romanie,buna dimineata muncitori !
azi sunt in masura sa trag o concluzie mareata.suntem martorii unui eveniment istoric.vom fi trecuri cu litere de aur in manulalul de istorie alternativa,alaturi de andeea esca si teo show.oamenii muncii forumisti tocmai au dat nastere unei noi clase de muncitori,si anume muncitorii - machitori.
acestia,indiferent de vreme,religie,culoare politica sau clasa sociala,strabat orice distanta,depasesc orice obstacol si se intalnesc,indiferent de crasma si servesc bauturi alcoolice pana la obtinerea unei stari,numita de noi inconstienta.aceasta stare se regaseste si la alte culturi sub denumirea de nirvana,extaz,rai sau walhalla.cert este faptul ca asesti bravi muncitori reiau lucrul imediat ce ceasul suna ora 7 dimineata,indiferent daca au dormit acasa,in masina sau cu capul pe masa din crasma.
cel mai aprig dusman al acestei noi aparute clase muncitoare este timpul,care se incapataneaza sa se scurga intr-un ritm alert si in unele cazuri,sotiile, care toata noaptea isi inchipuie tot soiul de lucruri,evident lipsite de cel mai mic sambure de adevar.
acesti minunati luptatori cu timpul ar trebui sa fie salariati ai tutror laboratoarelor de cercetare viticole si sa li se ridice statui in fata blocurilor,deoarece ei sunt singurii care experimenteaza,pe propriul lor organism,efectele nocive ale amestecului excesiv de mai multe soiuri de bauturi alcoolice.nu,nu este vorba de vin cu apa,sau vodka cu santal ci de bere stinsa cu vodka,vin indoit cu gin,bitter cu jack daniel's si exemplele pot continua.
de asemenea,ei pot fi folositi si de marile uzine auto,care ar putea incheia contracte ferme cu acestia pentru a testa masinile in conditii extreme,adica vizibilitate zero din cauza ochilor incetosati de alcool si a pungilor de sub ochi,care sunt foarte umflate.si asta deoarece condusul autoturismului intr-o stare avansata de ebrietate,prin oras,nu mai prezinta nici un interes pentru acesti minunati muncitori.
inchei aceasta prezentare,pentru a-mi putea savura cafeaua si tigareta,nu inainte de a va zice un sincer si muncitoresc "ma doare capul de ma cac pe mine".
spor la treaba!
azi sunt in masura sa trag o concluzie mareata.suntem martorii unui eveniment istoric.vom fi trecuri cu litere de aur in manulalul de istorie alternativa,alaturi de andeea esca si teo show.oamenii muncii forumisti tocmai au dat nastere unei noi clase de muncitori,si anume muncitorii - machitori.
acestia,indiferent de vreme,religie,culoare politica sau clasa sociala,strabat orice distanta,depasesc orice obstacol si se intalnesc,indiferent de crasma si servesc bauturi alcoolice pana la obtinerea unei stari,numita de noi inconstienta.aceasta stare se regaseste si la alte culturi sub denumirea de nirvana,extaz,rai sau walhalla.cert este faptul ca asesti bravi muncitori reiau lucrul imediat ce ceasul suna ora 7 dimineata,indiferent daca au dormit acasa,in masina sau cu capul pe masa din crasma.
cel mai aprig dusman al acestei noi aparute clase muncitoare este timpul,care se incapataneaza sa se scurga intr-un ritm alert si in unele cazuri,sotiile, care toata noaptea isi inchipuie tot soiul de lucruri,evident lipsite de cel mai mic sambure de adevar.
acesti minunati luptatori cu timpul ar trebui sa fie salariati ai tutror laboratoarelor de cercetare viticole si sa li se ridice statui in fata blocurilor,deoarece ei sunt singurii care experimenteaza,pe propriul lor organism,efectele nocive ale amestecului excesiv de mai multe soiuri de bauturi alcoolice.nu,nu este vorba de vin cu apa,sau vodka cu santal ci de bere stinsa cu vodka,vin indoit cu gin,bitter cu jack daniel's si exemplele pot continua.
de asemenea,ei pot fi folositi si de marile uzine auto,care ar putea incheia contracte ferme cu acestia pentru a testa masinile in conditii extreme,adica vizibilitate zero din cauza ochilor incetosati de alcool si a pungilor de sub ochi,care sunt foarte umflate.si asta deoarece condusul autoturismului intr-o stare avansata de ebrietate,prin oras,nu mai prezinta nici un interes pentru acesti minunati muncitori.
inchei aceasta prezentare,pentru a-mi putea savura cafeaua si tigareta,nu inainte de a va zice un sincer si muncitoresc "ma doare capul de ma cac pe mine".
spor la treaba!
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de SOD
testa masinile in conditii extreme,adica vizibilitate zero din cauza ochilor incetosati de alcool si a pungilor de sub ochi,care sunt foarte umflate.si asta deoarece condusul autoturismului intr-o stare avansata de ebrietate,prin oras,nu mai prezinta nici un interes pentru acesti minunati muncitori.
;P ;P ;P ;P
"ma doare capul de ma cac pe mine".
;P ;P ;P ;P
bulanjii
- gaga
[quote]Initial trimis de SOD
....pentru a testa masinile in conditii extreme...
-------
pentru a testa o masina mai trebuie sa-ti gasesti si masina. aici intervine defapt marea arta a muncitorilor-machitori ,sa-si gaseasca in timp util (pana la ivirea zorilor) obiectul muncii. si propun ca toti producatorii de masini de litraj mic sa inceteze productia la aceste masini. ori devin invizibile noaptea , ori mai vine alde iosefini si le baga in maneca...
...condusul autoturismului intr-o stare avansata de ebrietate,prin oras,nu mai prezinta nici un interes pentru acesti minunati muncitori.
--------
de aceea propun pt "minunatii muncitori", as a challenge, condusul prin bucuresti a : rabelor de 16t, fadromelor,tab-urilor, tirurilor cu remorca si troleibuzelor. sunt mai mari deci mai vizibile...
....pentru a testa masinile in conditii extreme...
-------
pentru a testa o masina mai trebuie sa-ti gasesti si masina. aici intervine defapt marea arta a muncitorilor-machitori ,sa-si gaseasca in timp util (pana la ivirea zorilor) obiectul muncii. si propun ca toti producatorii de masini de litraj mic sa inceteze productia la aceste masini. ori devin invizibile noaptea , ori mai vine alde iosefini si le baga in maneca...
...condusul autoturismului intr-o stare avansata de ebrietate,prin oras,nu mai prezinta nici un interes pentru acesti minunati muncitori.
--------
de aceea propun pt "minunatii muncitori", as a challenge, condusul prin bucuresti a : rabelor de 16t, fadromelor,tab-urilor, tirurilor cu remorca si troleibuzelor. sunt mai mari deci mai vizibile...
-
neatza, clasa muncitoare/machitoare!
de dimineata la 9.00 ajung eu frumos la job, fac o cafea si m-apuc de citit presa locala.dau de un articol despre festivalul "zilele craiovei" si formatiile care vor concerta pe-acilea. ce citesc? ca dl X, care se ocupa de organizare ,a hotarat el ca ar fi bine sa renunte ori la iris ,ori la vita de vie. si de ce? ete ca sa il cheme pe banica jr , care, spun astia din ziar, ar fi cel mai scump ,cerand 3000 $ pt 3-4 melodii acolo.si mai zice dl X ca , fondul fiind doar de 300 mil si 100 se duc pe banica, mai tre sa keme si 2-3 formatzii de-astea intru satisfacerea publicului tanar, adik animale, voltaj, cassa loco ( nu stiu daca am scris corect) , si bosquito :bleah: . daca nu vine nici iris, nici vita de vie, nici alta formatie care sa ma gadile si pe mine la ureche...;P ...si nu voi putea scapa. concertele se vor tine langa blocul S200, care e la 150 m de mine, deci nici in casa nu o sa scap de " rodica, rodica..." si restul.

de dimineata la 9.00 ajung eu frumos la job, fac o cafea si m-apuc de citit presa locala.dau de un articol despre festivalul "zilele craiovei" si formatiile care vor concerta pe-acilea. ce citesc? ca dl X, care se ocupa de organizare ,a hotarat el ca ar fi bine sa renunte ori la iris ,ori la vita de vie. si de ce? ete ca sa il cheme pe banica jr , care, spun astia din ziar, ar fi cel mai scump ,cerand 3000 $ pt 3-4 melodii acolo.si mai zice dl X ca , fondul fiind doar de 300 mil si 100 se duc pe banica, mai tre sa keme si 2-3 formatzii de-astea intru satisfacerea publicului tanar, adik animale, voltaj, cassa loco ( nu stiu daca am scris corect) , si bosquito :bleah: . daca nu vine nici iris, nici vita de vie, nici alta formatie care sa ma gadile si pe mine la ureche...;P ...si nu voi putea scapa. concertele se vor tine langa blocul S200, care e la 150 m de mine, deci nici in casa nu o sa scap de " rodica, rodica..." si restul.

- Hera
- Junior Member
Initial trimis de Hera
neatza, clasa muncitoare/machitoare!![]()
de dimineata la 9.00 ajung eu frumos la job, fac o cafea si m-apuc de citit presa locala.dau de un articol despre festivalul "zilele craiovei" si formatiile care vor concerta pe-acilea. ce citesc? ca dl X, care se ocupa de organizare ,a hotarat el ca ar fi bine sa renunte ori la iris ,ori la vita de vie. si de ce? ete ca sa il cheme pe banica jr , care, spun astia din ziar, ar fi cel mai scump ,cerand 3000 $ pt 3-4 melodii acolo.si mai zice dl X ca , fondul fiind doar de 300 mil si 100 se duc pe banica, mai tre sa keme si 2-3 formatzii de-astea intru satisfacerea publicului tanar, adik animale, voltaj, cassa loco ( nu stiu daca am scris corect) , si bosquito :bleah: . daca nu vine nici iris, nici vita de vie, nici alta formatie care sa ma gadile si pe mine la ureche...;P ...si nu voi putea scapa. concertele se vor tine langa blocul S200, care e la 150 m de mine, deci nici in casa nu o sa scap de " rodica, rodica..." si restul.![]()
auzi herutzo tata, ne cam doare-n banana de zilele tale ale craiovei si cine da cu gura pe-acolo. ia-ti tu bocceluta cu stiri dintr-astea senzationale si baga-le la threadu de "banica jr" sau "concerte" sau cel mai bine-n c**.
-
oricine simte ca il doare in banana...ignore me ,fratzilor!
( nu de alta ,dar nu vreau a ma simti vinovata pt o asemenea durere ...taman in ...banana!
)
dle eye, nu erai obligat sa citeshti,daca din primele randuri vezi ca e ceva neinteresant,treci peste.

dle eye, nu erai obligat sa citeshti,daca din primele randuri vezi ca e ceva neinteresant,treci peste.
- Hera
- Junior Member
tizule ochila, poate ca vrei sa pierzi pariul mah?
bah clasa muncitoare, dupa un uichend plin de carciumi sa va zic si voo: am gasit localul vietzii, genul ala familial, prietenos, de unde nu mai vrei sa pleci. si sa vezi dracie e iranian
numa arabi, e marfa, mancarea 100% ca acolo, nica adaptat.
ajung io la concluzia ca daca islamu nu degenera mare chestie era.
ochila, daca ai buba la banana am auzit ca trece daca sufla o olteanca in ea... ca tot strica ashti threadu... ;D
bah clasa muncitoare, dupa un uichend plin de carciumi sa va zic si voo: am gasit localul vietzii, genul ala familial, prietenos, de unde nu mai vrei sa pleci. si sa vezi dracie e iranian

numa arabi, e marfa, mancarea 100% ca acolo, nica adaptat.
ajung io la concluzia ca daca islamu nu degenera mare chestie era.
ochila, daca ai buba la banana am auzit ca trece daca sufla o olteanca in ea... ca tot strica ashti threadu... ;D
- gaga
Initial trimis de dana
...zise Danutza dupa o seara de borat prin toata casa...dar nu tzi-o prins bine milkshake-ul di banane?

- Hera
- Junior Member
he,he,he!ce ma rad de ma sparg!vreau sange!
bre,daca va spui ca sambata noaptea am facut streaptease de m-a vazut o gasca de oameni,va dati seama cat de matol eram?am confetti si in gaura curului,adicalea rectul meu e plin de maculatura.a dracu' bautura,m-a facut din om superom!:D:D:D:D
ochila,ai cuvinte mah?ai prins glas?vrei sa conduci tractoare?de ce ma?sunt mai mari si poti sa dormi mai bine in ele?a dracu' sa fii cu telefonul tau la care nu raspunzi!de aia e mobil ma,ca sa-l porti dupa tine.ca daca nu,era telefon fix!
danone,ti-am spus azi cat de mult te iubesc? :kiss::kiss::kiss::kiss:
si ca veni vorba,de unde stii tu tratamente din astea?
bre,daca va spui ca sambata noaptea am facut streaptease de m-a vazut o gasca de oameni,va dati seama cat de matol eram?am confetti si in gaura curului,adicalea rectul meu e plin de maculatura.a dracu' bautura,m-a facut din om superom!:D:D:D:D
ochila,ai cuvinte mah?ai prins glas?vrei sa conduci tractoare?de ce ma?sunt mai mari si poti sa dormi mai bine in ele?a dracu' sa fii cu telefonul tau la care nu raspunzi!de aia e mobil ma,ca sa-l porti dupa tine.ca daca nu,era telefon fix!
danone,ti-am spus azi cat de mult te iubesc? :kiss::kiss::kiss::kiss:
si ca veni vorba,de unde stii tu tratamente din astea?
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de dana
tizule ochila, poate ca vrei sa pierzi pariul mah?
1/dano tare mi-e teama si mie acu' ca o sa-l cam pierd...asta e ...oricum sod acu numai de bani nu-i e. momentan cica are o durere de cap direct proportionala cu ...excretia.
2/da mai asa e dar de la oltence s-ar putea sa-mi creasca cocoasa ca astea cica e vartoase la ...suflat. porma trebe sa o si suga la fel de vartos ca sa se retraga (cocoasa)
-
rog duduile carora nu ma adresez sa respecte acest lucru. pentru ca public sunt fortata sa vb cu perdea (sopra e cu ochii pe acest thread, singurul activ de altfel) si nu am chef nervi si timp sa dau PM-uri porcoase.
multumesc
edit: ochila, asa ai facut ghiozdan mah? :j
apai la vorbit urat sa stii ca-s campion. momentan, cred ca il "bat" si pe kickass.
multumesc
edit: ochila, asa ai facut ghiozdan mah? :j
apai la vorbit urat sa stii ca-s campion. momentan, cred ca il "bat" si pe kickass.
- gaga