Eminem...fals sau adevarat?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Andria » Sâm Oct 12, 2002 11:31 pm

E surprinzator cum reusesc unii sa devieze de la subiect.

Referitor la Eminem, cred ca baiatul asta canta despre ceea ce simte el. Asta-i modul lui de a se exprima asa ca nu cred ca se pune problema daca e adevarat sau nu ceea ce zice in texte. Dar daca esti tare curioasa iti sugerez sa-l asculti cu detectorul de minciuni.
Andria

Re: of doamne

Mesajde n3aGabitz » Dum Oct 13, 2002 11:13 am

Initial trimis de Unregistered
bai mie chiar imi placea hip-hopul inainte da de cand au aparut cacati d-astia ca "original" asta imi vine sa vars. .............tu cum e sa fii om civilizat si sa vorbesti frumos cu lumea din juru tau.

1) nu stiu prin ce ai trecut tu, si imi pare rau daca ai trecut si treci prin necazuri, dar iti garantez ca in locul meu ai fii avut un mare cacat la cur trecand prin unele "aventuri" care un "pustan" de virsta mea nu trebuia sa treaca. ca atare am tot dreptul cand afirm ca sunt trecut prin multe.

2) stii prea putin despre mine ca sa faci paragraful asta emotionant, nu sunt nici sarac lipit pamantul, nu fac nici combinatii la coltz

3) nu pup nici o trupa in cur....dar te-asi pupa putin pe tine cu spitzul de la addidasi mei noi.

4) faptul ca te legi de fata mea ma lasa rece.....cel putin sunt singurul care a avut tupeu sa-si puna poza aici ca sa se lege cacatzi ca tine de fata mea.

5) ...ca de obicei sa gasesc tot felul de pizde sa imi reproseze cutare si cutare....lumea normala nu maninca cacat, dar bine, ptr tine si cei de genul tai, poate ca sunt si aia cacati.

mu mu
n3aGabitz
Junior Member

apropo

Mesajde n3aGabitz » Dum Oct 13, 2002 11:15 am

apropo bai neinregistratule....taicamiu e sustinatorul meu #1, si este f mandru de reusitele mele....asa ca mai dute-n pula mea de rahat.

ontopic: eminem iz real...just makin sure y'all got it right.
n3aGabitz
Junior Member

Pondering

Mesajde omu_vexx » Dum Oct 13, 2002 11:48 am

Sunt si eu curios cati dintre distinsii domni care blameaza hip-hopul cu atata febrilitate si indarjire au trait greu si s-au zbatut sa iasa din ghetourile comuniste care sunt cartierele oraselor noastre, in care au avut ghinionul sa se nasca.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
omu_vexx
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Lun Oct 14, 2002 6:39 am

ce vrei sa zici cu asta? deci....daca ai ceva cu distinsii....vb-este pe limba noastra...ca noi atata putem,

da acum pe bune, venim aici pe forum sa vedem care a dus-o mai greu? hai sa fim seriosi parca eram vb de muzica aici..nu de viata sociala....what the fuck...
pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: Re: of doamne

Mesajde dadius » Lun Oct 14, 2002 7:33 am

Initial trimis de original

4) faptul ca te legi de fata mea ma lasa rece.....cel putin sunt singurul care a avut tupeu sa-si puna poza aici ca sa se lege cacatzi ca tine de fata mea.

Adevarat .Foarte adevarat.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

frate

Mesajde n3aGabitz » Lun Oct 14, 2002 10:17 am

dadius ziceai ca nu imi merge hotmailu...a.... n3aGabitz@hotmail.com eu nu am fost pe net cam de 3 weeks ca nu am avut cum ca m-am mutat. keep in touch.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde tre » Lun Oct 14, 2002 9:39 pm

hai ca domnu' patron de stilou pe hip-hop e trecut prin multe, domnii moderatori va rog inchideti threadu' ca nu mai doarme asta noaptea tot postând ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii