(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Hera » Dum Oct 13, 2002 9:02 pm

pe prima pagina a funclubului, adik pe pagina de home ( http://www.fanclub.ro/home.php) , in stanga, la sectiuni, scrie Fani. acolo gasesti.

sau mai simplu, click aici
Hera
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Oct 14, 2002 10:17 pm

6.31...mirela fuge ca disperata prin campus,ca a intarziat la repetitii.
6.34...mirela ajunge gafaind la destinatie.nici urma de lume.
6.42...in sfarsit,iata vin colindatorii...aaah,dansatorii.
8.57...s-a incheiat o noua zi.acum pot sa ma prabusesc pe un scaun in fata calc.

intrebare:de ce am doua picioare stangi exact atunci cand trebuie sa imi iasa faza bine??si de ce daca stau sa o fac singurica,fara stress,imi iese la perfectie??
fuckin'hell!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Merlucius » Lun Oct 14, 2002 10:27 pm

hmm, Mirela....6.31-8.57 =2 1/2 ore de munca
me, 24 of 24;P somebody shoot me ! ;f
excedet
Merlucius
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Oct 14, 2002 10:34 pm

Merlucius mama....2 1/2 ore de facut acelasi si acelasi lucru...sau mai bine spus de chinuiala sa faci un lucru care nu vrea sa-ti iasa cum trebe si pace.
crezi matale ca restul zilei am stat degeaba??
iaste ore,iaste proiecte de facut,nishte eseuri pentru vineri,plus o prezentare in limba lui Hugo maine dimineatza....

ps: cum vi se pare...sa te faci muci inca de lunea,a doua zi sa te plangi de mahmureala si restul saptamanii...ca nu mai ai bani??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 14, 2002 11:05 pm

Astazi am avut si eu servici intre orele 8 si 17 !
Dar dupa..am bagat un somn crestinesc de 3 ore !
Iar inainte de somn..o masa memorabila ce continea : ciorba de porc si musaca ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Oct 14, 2002 11:41 pm

Eu acum mananc un tiramizu super bun facut de mami meu :D ;p
Dar ma gandesc ca in 1 ora o sa sufar si o sa tip........;P
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Oct 15, 2002 7:30 am

What's on my mind: Ma uitam la fani, ma uitam la toate pozele, si ma uit la a jasmynei, de prima data de cand am vazut poza ei am zis ca parca zici ca e sora geamana a unei "prietene" dea mea, au acelas nume(Andra), arata la fel, ma gandesc daca nu e vorba de aceiasi persoana?!?!
Jasmyna, iti jur ca arati ca fata aia, dar exact la fel ca ea! :D
Oare e aceiasi persoana?!

P.S. Sa nu credeti ca am inebunit sau ca sunt obosita si delirez, va jur ca au acelasi trasaturi, aceiasi culoare a parului, tot ,tot, si fata aia tot boboaca la liceu e!
J'adore
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Oct 15, 2002 8:17 am

wow..jaded,poate am o sora geamana si nu stiu.. :)

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Oct 15, 2002 8:22 am

ok jasmyna daca zici tu, apropo te cheama Andra, sau e prescurtarea numelui Andreea?...just checking! :D
prietenei mele i-se mai zicea si Andra panda, si Andreea canish, etc. MA rog, tu sti mai bine cine esti asa ca daca nu esti ea, imi prare rau pt. confuzie......dar oricum tot aratati la fel....I'm not kidding1 :D
J'adore
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Oct 15, 2002 8:25 am

Daca zici tu, tu sti mai bine decat mine cine esti, apropo, Andra e numele tau sau e prescurtarea numelui Andreea.( am poze cu fata aia, daca ai vedea o poza cu ea, chiar mai crede, problema e ca nu am scaner, si imi e lene sa imi instalez camera)

Bye, and sorry if I freaked u guys out!
J'adore
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Oct 15, 2002 10:56 am

de ce sunt atat de nehotarata???
ceva ma nemultumeste.....dar nu stiu ce!!!
aaargh!

ce de mei de aberatii...de la primele orele ale diminetzii,ca doar ashsa-i frumos,nu???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

bau

Mesajde PreferatA » Mar Oct 15, 2002 11:20 am

ma duk sa beau un martini bianco si sa jok o bila ku prietenii

ma bukur ka am ce face si sa nu mai shed in fatza pc`ului
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Oct 15, 2002 1:59 pm

la mine e 7 dimneata, am dormit numai 4 ore jumate si trebuie sa ma duc la scoala!!!!!!!!!! ;P
Urasc sa ma duc la liceu ;P
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 15, 2002 4:57 pm

Cica in acest moment sunt 12 membrii pe forum. Si eu vad doar 4 logatzi.
Cine or fi aia 8 ascunsi ?

Cred ca : Aliosha,Dana,SOD,Game Over,KickAss,Onk . In rest nu mai stiu. Aaa...cred ca s-a bagat si eye pe invizible. Normal..ca doar a devenit mamut si tre sa stea ascuns ! :p
Al 8 lea...cine sa fie ?

later edit : am descoperit ! aphe e al optulea ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 15, 2002 5:33 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Cica in acest moment sunt 12 membrii pe forum. Si eu vad doar 4 logatzi.
Cine or fi aia 8 ascunsi ?

Cred ca : Aliosha,Dana,SOD,Game Over,KickAss,Onk . In rest nu mai stiu. Aaa...cred ca s-a bagat si eye pe invizible. Normal..ca doar a devenit mamut si tre sa stea ascuns ! :p
Al 8 lea...cine sa fie ?

later edit : am descoperit ! aphe e al optulea ! :D

ascuns in cires ca am ochii rosii nu-i asa? de la tequila ...

ce faci moshule esti si cu raportarile la s.r.i. cine,ce si cum ? sau e hobby de-al tau?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 15, 2002 5:48 pm

Nu,dar n-aveam ce face. Asteptam sa se incalzeasca mancarea...si nu aveam la ce sa ma gandesc..pentru a uita de foame.
Oricum..te-am ginit bine ! Am fler ....ce mai ?

Vreau sa va spun ca am servit o superba musaca. Iar acum beau o bere facuta in orashul Codrutzei. Adica un Ursus.
Buni rau..ardelenii aia ! Are de toate : bere , petrol , aur + fete meseriashe !
Chiar ca merita Clujul sa fie capitala Romaniei ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Mar Oct 15, 2002 6:05 pm

m-am intors dar nu pt mult trimp...
mi s-a stricat hard-ul si astept unul nou de la reprezentanta asa ca pana atunci n-o sa mai vedeti atat de des(adica in fiecare noapte...)
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Stresata

Mesajde J'adore » Mar Oct 15, 2002 6:51 pm

Eu acum sunt la liceu, urasc sa merg la scoala! Tampitul de prof de algebra mi-a stricat ziua, sa imi bag picioarele ;a, daca nu imi scade el cate 3 puncte la fiecare exercitiu la lucrari pt. ca rezolv problemele asa cum am invatat in ro........si presupun ca mi-a pierdut si lucrarea care am dat-o acum 1 saptamana, si acum zice ca e vina mea ca nu e la el, de ce sa fie vina mea daca el a pierduto??????????? ;a ;P
Domnule Willand.......asta e ceea ce cred despre tine.........:dir: :M
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 15, 2002 8:08 pm

Jasmyna

1.de ce nu vii maine la intalnire ?
2.de ce nu mai raspunzi la PM-uri ?
3.de ce il faci pe Sopra sa sufere ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Oct 15, 2002 8:18 pm

moshule,ce frumos mi-ai scris numele :kiss:
1.care?!unde?!ce?!cand?!
2.sorry!lipsa de timp..mi-am dezactivat pop-upul cand primesc mesaje...sorry !
3.what do you mean?! :con:

Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 15, 2002 8:24 pm

1.pai maine la 18 e intalnirea forumistilor . in Backstage ! vezi subiectul de pe generalitatzi
2.mai da si tu un telefon , ca d'aia ti-am dat numarul pe PM
3.pai Sopra mi-a spus cu lacrimi in ochi ca ai refuzat sa vii la intalnirile forumiste.
Isi doreste tare mult sa te vada si tu il faci sa sufere , refuzandu-l

In alta ordine de idei.....frumoasa semnatura ai ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Mar Oct 15, 2002 8:45 pm

buna prieteni! m-am gandit sa mai postez shi eu cate ceva pe forum deoarece nu prea am mai avut chef de forum de sambata pana azi deoarece sambata venisera prietenii (HI-Q) intr-o discoteca din iasi shi m-am distrat de minune dar din pacate acest lucru a trecut shi acuma iar ma resemnez cu gandul ca e scoala shi maine am cel mai naspa ore de pe sapt asta!
;P ;P ;P ;P
moshule cum o mai duci?
mai da shi tu un semn de viata?
distractia placuta maine in backstage sa beti o bere shi sa va ganditi shi la mine!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde J'adore » Mar Oct 15, 2002 11:23 pm

lAsa sly, ca nu esti singurul who's haveing a bad day, macar tu ai orar diferit in fiecare zi, eu am acelasi ore in fiecare zi pe care le detest!!!!!!!!!!!!!! :p ;P

57 days and counting...............:p
J'adore
Junior Member

Mesajde sly » Mie Oct 16, 2002 12:07 am

shi cam ce ore ai in fiecare zi ca sa imi fac shi eu o parere?
sly

Mesajde J'adore » Mie Oct 16, 2002 1:03 am

Asadar: Incep la 8 scoala:
-Engleza(imi place, dar cam boring)
-Laborator-facem tot felul de experimente, cu chimicale(nu e chimie!) si profu ne trateaza ca pe niste tampiti!
-Mate-Algebra-o urasc plus ca il uras pe prof(el imi strica ziua de fiecare data, e un tampit care nu stie mate deloc, de cele mai multe ori trebuie sa ii spunem noi cum se rezolva problemele, pt. ca el nu stie..si sunt ma multe!)
-World History(am ales whc pt. ca nu imi place istoria americii, e nice clasa, dar e chiar inainte de lunch, si majoritatea nu il baga in seama pe prof, profu ma pune de fiecare data sa povestesc de romania...plus ca temele su cam nasoale.....partea cu romania imi place, adica ca povestesc de ro. mai ales ca am un crush pe unul din clasa de istorie....)
-Lunch-tot timpul ma duc pe net
-Bijuterii, sa facem bijuterii si alte chestii, foarte periculos, mai ales ca unu si-a taiat degetul rau de tot, sa dus la spital....ouch!
-ora libera-dar ma pus counslorul meu ca lab asistant, trebuie sa duc documente prin scoala cu inca una care nu face nmic, numai eu muncesc, ca saracuta e timida, si nu ii place sa intre in clase, si eu sunt timida....si nu ma vede ea pe mine facand fite!
- Study Hall-de trei ori pe saptamana, o sala mare in care nu faci altceva decat s iti faci temele, si nu ai voie sa vorbesti, daca vorbesti si te prinde "vrajitoarea" atunci iti da detention! martea si joia in loc de study hall am peer group, unde e adevarat ca ma distrez, in grupul meu mai e un roman cu fite in cap, nu vrea sa vorbeasca in romaneste, la inceput am crezut ca nu stie romaneste, dar azi am aflat ca vara sta i n ro 3 luni, deci trebuie sa stie romana.!

deci cam asta e programul meu pe zi, de la 8 dimineata pana la 4 dupamasa.....deci nu ma distrez la scoala ca in r o!!!!!!
J'adore
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Oct 16, 2002 1:09 am

Ma, sistemul asta american pare de tot kkt-ul. Cu ce dracu o fi superior celui romanesc???
In alta ordine de idei, ma obsedeaza o melodie pe care am ascultat-o pe Atomic, ceva lautaresc oarecum la misto, cu videoclip alb-negru si versuri de genul: "Canta, canta, lautare.../.../Ce ma fac eu fara Juli(???)..." . Poate stie cineva despre ce vorbesc si poate sa ma ajute cu un nume, ceva...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde J'adore » Mie Oct 16, 2002 1:22 am

Mr. Hyde, ma bucur ca esti de aceeasi parere cu mine, cel putin in ce priveste sistemul lor de a educa elevii, scolile din romania sunt cu mult mai bune decat astea de aici, ma rog aici au materiale mai bune si mai multe dar majoritatea profilor sunt varza!!
J'adore
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Oct 16, 2002 6:01 am

Ca de obicei eu postez singura:1. Intrebare: au voie minorii sa bea si sa mearga in baruri/discoteci in ro?! Ca aici nu e voie! ;P
2.Ma tot uit eu pe forum si vad fete care p[osteaza chestii de genul, "as vrea sa mananc o inghetata fara sa ma gandesc cate calorii are" mai fetelor chiar asa, eu cunosc doua tipuri de persoane care spun asta, alea care vor numai atentie si alea care.............hmmmmmmm :con:
Pur si simplu m-am saturat sa imi tot aud colegele plangandu-se ca sunt prea grase, si defapt ele sunt aschiute or normale, ca sa zic asa!!
Daca mai vine una la mine si se plange ca e grasa, inebunesc!
J'adore
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Oct 16, 2002 8:02 am

1.am sa incerc sa ajung..cu toate ca sunt la scoala atunci(mai devreme nu se poate,pe la 17..?)
2.mai trimite-mi-l o data, te rog!
3.n-am refuzat...vreau sa vin..dar deja am o groaza de absente NEMOTIVATE...va promit ca am sa incerc sa ajung macar pentru 10 minute!

p.s. si mie imi place (semnatura) ! :p

Jasmine
Junior Member

Mesajde sly » Mie Oct 16, 2002 1:58 pm

pai 10x de answer mai jaded ! eu maine am lucrare la istorie shi acuma am o foamne de lup dar am zis sa intru sa vad ce-i pe fanclub mai ales ca azi e intalnire mare sper sa ajung shi eu la macar una din intalniri!
sly

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati