the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D
Moderator: anjin-san
M-am linistit. In legatura cu nick-ul...asa cum ai sesizat si tu, vine din cartea lui Stevenson, dar sensul e un pic schimbat, daca acolo era vorba despre schizofrenie, eu ma refer la partea malefica a fiecarui om, care de cele mai multe ori e bine ascunsa, iesind foarte rar la iveala. De ce am ales nick-ul asta...sa nu crezi ca sunt vreun psihopat, pur si simplu ma fascineaza aceasta dark side a omului.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
I wonder what's my dark side!????...........hm..............darky do u think u can tell me what's my dark side, 'cause u know, maybe u have some connections with somebody in the under world, I used to have some..................lol
:p

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Tocmai am intrat pe yahoo.mail si m-am uitat la pozele trimise de Oribilul Mosh.
Ei moshule! Mai ai si alte poze? :p
Ei moshule! Mai ai si alte poze? :p
-
mr hyde wtf is your problem?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Asa de putini sarbatoritzi azi? :con:
Ii urez la multzi ani lui cacatul, atata timp cat nu posteaza...
Ii urez la multzi ani lui cacatul, atata timp cat nu posteaza...
-
Ce ai patit sly??? de ce plangi???
Lasa ca totul va fi bine(hi-q)! Asculta si tu niste muzoica poate te simiti mai bine!
Starea mea actuala: Happy, happy! Si imi e foame ;P
This is my lunch period
Lasa ca totul va fi bine(hi-q)! Asculta si tu niste muzoica poate te simiti mai bine!
Starea mea actuala: Happy, happy! Si imi e foame ;P
This is my lunch period
-
J'adore - Junior Member
mai jaded citeste pe say.... de ce sunt eu trist. nu am chef de muzica plus ca imi este dor de o tipa pe nume Monica de care m-am indragostit!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Ete dracie!
Tocmai am intrat pe mIRC si am luat ban pe 3 canale.
Krucea mamii lor de opi!!!!
Se vede ce dor le-a fost de mine!!!:D
Krucea mamii lor de opi!!!!
Se vede ce dor le-a fost de mine!!!:D
-
Ce d kkt ! :mad:
Maine ,poimaine o sa aiba avatare..si aia cu 1 post...care se inscriu si pe urma uita de forum !
Eu care am peste 5000 de posturi ce avantaje in plus am ? In afara faptului ca mai da Sopra..1 bere din cand in cand ? :p
(sa stitzi ca Sopra nu imi da bere pt. ca am 5000 de posturi ! a fost o gluma ! mi-ar da si daca ash avea 30 , ca ii sunt simpatic
nu-i asa ,Sopra ? )
Maine ,poimaine o sa aiba avatare..si aia cu 1 post...care se inscriu si pe urma uita de forum !
Eu care am peste 5000 de posturi ce avantaje in plus am ? In afara faptului ca mai da Sopra..1 bere din cand in cand ? :p
(sa stitzi ca Sopra nu imi da bere pt. ca am 5000 de posturi ! a fost o gluma ! mi-ar da si daca ash avea 30 , ca ii sunt simpatic

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pai normal e ca fiecare sa aiba avatar de cand se inscrie... nu? Dar na... inca nu ne permitem... cand o sa ne permitem o sa facem si asta.
Da, nu iti dau bere pentru ca ai 5000 de posturi, iti dau bere ca sa-ti mai inchid gura... ca vorbesti prea mult
Da, nu iti dau bere pentru ca ai 5000 de posturi, iti dau bere ca sa-ti mai inchid gura... ca vorbesti prea mult

- Sopra Tutt1
- Junior Member
-
Ce-mi place de Hera ! Ii pisha pe totzi in c*r ..pe clasa muncitoare !
Bravos , bai Hera . Da-le omor..la muncitori !
=D
(special pt. mine,ca sunt aplaudac..s-a bagat un nou emoticon cu aplauze =D ) :p
Bravos , bai Hera . Da-le omor..la muncitori !
=D
(special pt. mine,ca sunt aplaudac..s-a bagat un nou emoticon cu aplauze =D ) :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu conteaza cum se cheama . Tu da-le rusine in continuare la infumuratzi !
Sa nu te prind ca pleci d'acolo , ca itzi rup capu' ! :p :p :p
Sa nu te prind ca pleci d'acolo , ca itzi rup capu' ! :p :p :p
-
here's something to get to now me better lol:
1. Sometimes I get so weird I even freak myself, I laugh myself to sleep! (yep, I'm weird!)
2. I'm stareing at my feet, my cheecks are turning red, I'm reaching for the words inside my head, I'm weird, I know!
Lol
Enjoy (copyright.....internet! and me!)
1. Sometimes I get so weird I even freak myself, I laugh myself to sleep! (yep, I'm weird!)
2. I'm stareing at my feet, my cheecks are turning red, I'm reaching for the words inside my head, I'm weird, I know!
Lol
Enjoy (copyright.....internet! and me!)
-
J'adore - Junior Member
Initial trimis de Hera
da' tu de ce nu intri? ceva rock asculti( cred), de muncit ,munceshti...![]()
Muncesc , dar nu intru de la serviciu pe internet . Si plus ca eu aberez aici , pe aberatzii . E destul pt. mine. Unele posturi de acolo sunt mult mai aberante decat ce dau utzele pe aici....si nu ma refer la posturile tale !
Asa ca..prefer sa stau de'oparte !
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma