Ideea este urmatoarea:
- sunt invitati toti cei care au cont pe forum
- veniti la ce ora puteti (ora oficiala de incepere a intalnirii este 18... dar e foarte bine daca va prezentati macar pana la ora 23

- intrati gratis in club, in ziua de miercuri, indiferent de ora si de eveniment... in cazul in care v-ati inscris pe site si avetzi cont pe forum
- daca ai peste 50 de posturi primesti gratuit o bautura (va trebui sa achitati alta consumatie facuta... momentan nu ne permitem sa facem cinste cu mai mult, desi preturile din club sunt acceptabile)
- o sa avem locuri rezervate... asta in functie de cati au fost la intalnirea precedenta...
- daca veniti si nu cunoasteti pe nimeni... intrebatzi la bar unde se afla membrii FanClub... ca de nu, va ginim noi cand comandati de baut

La bodyguard-ul de la intrare o sa fie o lista cu cei care s-au inscris pe site... ca sa ajungetzi pe acea lista trebuie sa va inscrieti postand acest subiect (momentan), iar apoi se vor face printr-un formular prezent aici pana cel tarziu miercuri la ora 17:00. Daca va veti prezenta fara sa va inscrieti, indiferent de nick-ul si numarul de posturi pe care le avetzi, nu o sa beneficiati de facilitatile de mai sus. Daca o sa va inscrieti si nu o sa veniti, nu este nici o problema, puteti sta si acasa... nu se supara nimeni.
La fiecare intalnire se vor premia Debutantul lunii si Cel mai activ membru din ultima saptamana. Cel mai activ membru din ultima saptamana o sa fie cel care a acumulat cele mai multe raspunsuri la subiectele facute de el in ultima saptamana. In curand o sa apara si aplicatie care o sa stabileasca castigatorul. Inca nu s-au stabilit premiile, dar probabil ca e vorba de tricouri, cd-uri si bautura. Cei care sunt din provincie si nu pot sa se deplaseze dupa cashtig, il vor primi acasa, prin posta (asta in cazul in care o sa-mi dea adresa corecta). Am sa va contactez eu prin pm-uri.
Stiu ca miercuri mai sunt meciuri si ca nu este weekend... din cauza asta nu am hotarat o ora fixa de inceput... si nici una de incheiere... veniti daca avetzi chef si stati cat vreti ;-)
So, vine cineva? :con:
PS: Pentru cei care nu shtiu, BackStange se afla pe strada Gabroveni, nr. 14. Tefelon 3123943 sau 3122996. Se afla undeva intre Unirii si Universitate, pe stanga cum pleci de la Unirii, la prima intersectie... intrebati si voi prin zona, ca alte puncte de reper mai cunoscute prin zona... nu prea sunt