muzica pe care o iubiti

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Aliosha » Mie Oct 16, 2002 6:44 am

*bump* cum ar spune darky sau cu alte cuvinte .... ce faci domnu Sorin... ma pui sa vin cu argumente si de cate ori vizitezi siteul ocolesti threadul????

A stiu ! Si tacerea e un raspuns.... :rolleyes:
"Against modern football."
Aliosha

Nu-i adevarat!

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 11:49 am

Initial trimis de Aliosha
*bump* cum ar spune darky sau cu alte cuvinte .... ce faci domnu Sorin... ma pui sa vin cu argumente si de cate ori vizitezi siteul ocolesti threadul????

Nu ocolesc subiectul/thread-ul, numai ca nu am avut timp sa raspund. Iti promit ca o voi face. Dealtfel, unii dintre voi sunteti ca blondele: foarte greu de convins si imposibil de convins de prima data. O sa raspund, n-avea grija. Lumea nu moare intr-o zi - nici macar cei care merita...:mad:
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Inca o precizare

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 11:57 am

Eu nu imi amintesc sa fi injurat si insultat pe nimeni pe unde am postat mesaje, asa cum ati facut voi. Daca voi credeti ca a lucra la RATB este ceva dezonorant, treaba voastra. Nu trebuie sa-mi bat eu capul cu voi pe tema asta. Iar daca intamplator o mai iau si eu pe aratura, asa cum faceti si voi (dar nu recunoasteti mereu), toti trebuie sa-mi dati in cap... Daca asta intelegeti voi prin a discuta civilizat, iarasi este treaba voastra. Am dat si eu un raspuns pe tema jocurilor pe telefoanele mobile - am fost luat la misto. Am o anumita parere despre conjunctura mondiala creata dupa 11 septembrie in ceea ce ne priveste pe noi, romanii - iarasi am fost luat la misto. Am venit cu niste pareri in ce priveste death metal-ul si hip-hop-ul - iarasi am fost luat la misto si injurat. Bai, amaratilor! Bai prapaditilor! Treburile astea nu tin de foame! Daca nu credeti ca merita sa respectati cuiva dreptul la opinie, macar aveti bunul simt si nu-l ironizati si injurati! Dar se pare ca ce-am spus eu acum nu este decat o chemare fara ecou, pentru ca se pare ca n-am cu cine vorbi...

Aliosha, astept sa intri in randul celor civilizati si sa putem discuta (in scris) omeneste. OK?
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Oct 16, 2002 1:20 pm

Nu stiu ce ai gasit necivilizat in ce ti-am scris eu mai sus...

Nu-i nimic, cand iti vei gasi argumentele astept un raspuns plauzibil din partea ta.

Sa speram ca forumul asta va dura indeajuns de mult ca eu sa intru in randul celor civilizati si tu in randul celor inteligenti.

Numai bine si spor la treaba

;)
Aliosha

Vreau si eu albumul t.A.T.u.!

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 2:12 pm

Initial trimis de Afroditta
Din muzica actuala, imi place foarte mult albumul trupei T.A.T.U.

Da-mi si mie, te rog, albumul t.A.T.u., sau spune-mi cum sa fac rost de el, pentru ca nu l-am gasit.

Iti multumesc.
Pirtea Sorin

Hai la taclale

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 2:50 pm

Ok sa discutam cele zise de tine...

Da, Aliosha, ti-am regasit mesajul si ma pregatesc sa-ti raspund. Daca cumva se intampla sa uit sa scriu despre ceva, anunta-ma. Sunt atat de multe de lamurit, incat s-ar putea sa-mi scape cate ceva. :rolleyes:

1) DESPRE 11 SEPTEMBRIE
Am studiat pagina trimisa de tine cu link-ul acela. Intr-adevar, ai dreptate. Dar te intreb: ai citit cumva presa de atunci? Cred ca da, ca prea te dai super-informat. Atunci aminteste-ti ca s-a mentionat l vremea respectiva despre o serie de proiecte bune, dar abandonate din cauza acestui eveniment: concerte, filme (Men In Black e unul din ele, adica a suferit modificari), spectacole de teatru, ceremonii de decernare a premiilor Oscar etc. (despre asta din urma s-ar putea sa nu fiu sigur, dar am citit ceva de o amanare). Pe pagina la care ai facut referire exista programul spectacolelor trupei DM. Perfect. Dar esti sigur ca acel concert din Viena nu a fost amanat? Programul cred ca era facut inainte de atentat - gresesc? Daca as fi absurd si as lansa dume, asa cum m-ai caracterizat fara sa ma cunosti, ar trebui sa-ti cer dovada ca acel concert a avut loc... Dar, cum sunt un om obisnuit, incerc sa te cred. N-ar fi rau daca totusi ai fi mai precis. Sau daca m-ai indruma spre alte informatii mai detaliate.

Aliosha, nu stiu daca lucrezi undeva, dar daca l-ai fi avut sef pe seful meu actual si ai fi zis ca DM ar fi avut concert in Viena pe 11.09.2001, stii ce ti-ar fi cerut el ca dovada? Un bilet de intrare de la concertul acela!!! Pe noi ne streseaza zilnic cu pretentii din astea absurde. Dar eu nu sunt el si, totodata, sunt familiarizat cu cele mai cretine afirmatii. Tu crezi ca si eu am lansat din astea - e parerea ta si ti-o respect, nu te ironizez, asa cum ai facut tu.

Cred ca n-am fost destul de precis cu 11 septembrie asta: eu nu am sustinut ca din acea data nu se vor mai tine concerte. Eu am spus doar ca lumea civilizata, adica Statele Unite si Europa de Vest, ne vor privi cu alti ochi pe noi, Romania, nu ne vor mai acorda toata increderea si din acest motiv nu vor mai veni prea curand trupe mari la noi sa concerteze. Rusii sunt o putere mondiala. Turcii sunt mai civilizati ca noi. Ungurii, nemtii sunt si ei mai civilizati ca noi. De aceea, acele trupe se vor duce acolo sa dea spectacole; plus ca de acolo le vor iesi incasari si profituri mult mai mari decat de la noi. Ba chiar eu cred ca la ei sunt mai multi fani DM decat la noi, tara manelelor si a hip-hop-ului. Iar daca, printr-o minune pe care mi-o doresc, ar veni DM la noi, la concert s-ar duce numai adevaratii fani, care nu vor fi prea multi si care vor fi ironizati si ei, ca si mine, de unii care se intampla sa posteze pe aceste forumuri si nu numai de ei (aici nu ma refer la tine).
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 3:05 pm

“Locul 1 Atentatul din 11 septembrie 2001 din Manhattan
Locul 2 BUG Mafia
Locul 3 EMINEM “

2) Asta reprezinta un top personal, al meu, cu nenorocirile care ne-au lovit pe noi, oamenii sentimentali, din care fac si eu parte. Ai ceva impotriva ca sunt sentimental? Ba chiar un romantic convins? Daca da, atunci iarasi e treaba ta, dar in cazul acesta nu cred ca am mai avea de ce sa stam de vorba.
Argumente:
Locul 1: atentatul din 11 septembrie
Este cel mai grav incident care a zguduit omenirea si cred ca esti de acord cu asta. Numai daca luam in considerare cate vieti nevinovate s-au stins atunci...
Locul 2: BUG Mafia
Este iarasi un fapt grav, de data asta local, mioritic. Pai daca am ajuns in stadiul de a avea vedete cu cazier (cred ca stii ca au stat putin la parnaie), atunci am dreptul la aceasta afirmatie.
Locul 3: Eminem
Acest fapt este grav deoarece acest individ, numit Eminem (al dracu', ce seamana numele lui cu Eminescu!;) ) a inceput sa aiba fani si la noi. In loc ca publicul nostru sa prefere muzica facuta cu o anumita logica si care sa aiba ceva original, ai nostri il prefera pe baiatu' asta care nu face altceva decat ceea ce fac negrii de cateva decenii. Dar gusturile nu se discuta, asa ca eu n-am dreptul sa critic preferintele fanilor Eminem. Si nimeni nu are dreptul sa-mi critice preferinta mea - locul 3 in acest top.
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 3:18 pm

"...lada de gunoi a muzicii (Recycle Bin) numita hip-hop?"

3) Nu stiu de ce crezi, Aliosha, ca afirmatia asta a mea, este o tampenie. Ce contine muzica hip-hop a noastra? Din punct de vedere al sunetelor: un ritm automat generat de un sequencer sau un calculator (tot aia e, pana la urma; procedeul e identic), cateva sunete prelucrate repede-repede, ca sa iasa banu', cateva secvente care se tot repeta cat e "piesa" de lunga si gata. Neant. Din punct de vedere al factorului uman: o voce in prim plan care injura aproape tot timpul, unul sau mai multe backing vocals (vocile de fundal, domnule Pruteanu) care repeta injuraturile si o voce feminina care, vezi Doamne, indulceste tonul general al acestui amalgam. Si pentru ca trebuia sa poarte un nume, acestui amalgam i s-a spus "piesa hip-hop". Si acum hai sa vedem cine face aceasta muzica: toti cei care nu stiu sa se exprime altfel decat printr-o injuratura si un pumn intre ochi. Categorii sunt multe, dar n-o sa le dau, pentru ca iar o sa-mi spui ca aberez sau ca insult colegii de forum. Niciodata n-o sa vezi pe altcineva care promoveaza hip-hop-ul, in afara de drojdia societatii. Asa ca, eu cred ca, daca am numit hip-hop-ul "Recycle Bin" si "lada de gunoi a muzicii", am fost prea indulgent. Dar la mine bunul simt actioneaza, spre deosebire de altii...
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 3:26 pm

Despre Dm - nu ar veni in Romania pentru ca :

" ...pentru ca sunt englezi, iar poporului englez, daca i se iau tabieturile, moare"
"... din cauza lui 11 septembrie (no comment)..."

"...In al cincilea rand, pentru ca nu ar face playback niciodata, iar Romania nu le poate oferi o sonorizare buna - deci trebuie sa aduca cu ei o caravana de TIR-uri cu echipament de sunet "

4) Poporul englez intr-adevar nu poate trai fara tabieturi. Si nu numai ei. Si elvetienii au tabieturile lor. Iar asta o stiu de la un roman care s-a casatorit in Elvetia si pe care nu-l mai recunosc deloc, fata de cum era inainte sa plece. E vorba de un prieten de familie, care a ales Elvetia ca loc de alcatuire a familiei in anul 1985. Pana sa plece, era un tip de gasca, un adevarat. Acum are ore fixe de sculare, de luare a meselor, de citire a ziarului, serveste si el Five O'Clock Tea (ceaiul de la ora 17, d-le Pruteanu), ca sa nu mai spun ca, daca nu este lasat sa se odihneasca dupa masa de pranz, il apuca toti dracii si nu te mai intelegi cu el toata ziua. Poate ca cei de la DM n-au ajuns in halul asta - insa ei, prin pozitia sociala castigata, s-ar putea sa aiba altfel de pretentii, mai exagerate, daca ar veni la noi (ma refer aici la tot ceea ce inseamna protocol. Si gandeste-te numai cu protocolul cati bani s-ar cheltui.)
Pirtea Sorin
Junior Member

Si inca ceva

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 3:37 pm

Am uitat de chestia cu sonorizarea. Este normal ca ei sa-si aduca sculele de acasa, mai ales ca unele sunt facute pe comanda. Eu niciodata nu m-am gandit la aberanta posibilitate de a-si inchiria de la noi scule - tu ai fost cel care a lansat ideea asta.

Si mai gandeste-te la urmatoarele aspecte:

1) Securitatea membrilor trupei.
2) Securitatea echipamentului.
3) Locatia potrivita pentru un concert de-al lor - cu cat ar inchiria ai nostri un stadion pentru un astfel de eveniment.
4) Organizator capabil pentru ca totul sa mearga brici, de la concertul in sine pana la evacuarea tiganilor din zona.
5) Posibilitati de cazare la nivel occidental (5 stele sa fie 5 stele, nu trei).
6) Protocolul si fondurile cheltuite cu asigurarea lui.
7) Costul biletului.
8) Forte de ordine care sa asigure cadrul optim de organizare si desfasurare a concertului (restrictii de circulatie, devieri de trafic, control individual la intrare etc.)
9) Conferinta de presa - organizarea ei la nivel occidental adevarat, nu cum a fost la Cerbul de Aur.

Daca tu crezi ca aceste aspecte se pot rezolva 100% favorabil, atunci ai dreptul sa speri ca DM vor veni in Romania. Astept sa-mi spui, daca vrei, cum crezi tu ca se pot rezolva toate problemele astea. Si inca multe altele, pe care n-am timp sa le insir.
Pirtea Sorin
Junior Member

Am mai uitat ceva

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 3:47 pm

...In al cincilea rand, pentru ca nu ar face playback niciodata, iar Romania nu le poate oferi o sonorizare buna - deci trebuie sa aduca cu ei o caravana de TIR-uri cu echipament de sunet "

Arata-mi tu o firma de sonorizare din Romania, adica numeste-o, care ar fi capabila sa asigure o sonorizare excelenta a unui concert DM. Si mai numeste-mi o firma romaneasca de sonorizare care nu s-a facut niciodata de kkt la un spectacol, dar niciodata. Iar apoi, daca ai gasit acea firma, vorbeste cu ei pentru a gasi impreuna un organizator si sa organizati voi un concert DM la noi, daca esti atat de priceput si nu te-am remarcat.

In legatura cu 11 sept., cred c-am fost clar. Ne vom recastiga increderea in ochii lumii in momentul in care vom iesi cu ceva realizari la rampa. Cu dovezi reale de evolutie in ce priveste trecerea noastra la civilizatie si la adevarata economie de piata, nu la amalgamul asta comunisto-capitalisto-balcanic in care ne zbatem din 1990 incoace. Si atunci cand ne vom recastiga increderea in ochii lumii, vom putea avea pretentia sa-i invitam la noi pe DM si nu numai pe ei. Marcel Avram, cel care a organizat concertul lui Michael Jackson la noi, a facut ceva parnaie (nu stiu pentru ce, dar stiu ca a facut) iar dupa concert nu am mai auzit nimic de el. Ti-am spus: daca crezi ca-i asa de simplu sa organizezi un concert DM, pune osu' la treaba. Eu zic ca, atat timp cat suntem paria Europei, nici nu avem dreptul sa visam la asa ceva.
Pirtea Sorin
Junior Member

Special pentru Aliosha

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 16, 2002 3:50 pm

Astea au fost ultimele lamuriri pe care ti le-am adus la afirmatiile mele, "dumele", cum le-ai numit tu. Altele nu mai aduc - stii proverbul cu baba surda. De-acum te las sa crezi ce vrei, dar da-mi totusi de stire daca crezi ca merita sa mai discutam si pe alte subiecte mai interesante.
Iti multumesc pentru amabilitate.
;)
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Hai la taclale

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 1:28 am

Initial trimis de Pirtea Sorin

1) DESPRE 11 SEPTEMBRIE
Am studiat pagina trimisa de tine cu link-ul acela. Intr-adevar, ai dreptate.

Thx

Dar esti sigur ca acel concert din Viena nu a fost amanat? Programul cred ca era facut inainte de atentat - gresesc? Daca as fi absurd si as lansa dume, asa cum m-ai caracterizat fara sa ma cunosti, ar trebui sa-ti cer dovada ca acel concert a avut loc... Dar, cum sunt un om obisnuit, incerc sa te cred. N-ar fi rau daca totusi ai fi mai precis. Sau daca m-ai indruma spre alte informatii mai detaliate.

Aliosha, nu stiu daca lucrezi undeva, dar daca l-ai fi avut sef pe seful meu actual si ai fi zis ca DM ar fi avut concert in Viena pe 11.09.2001, stii ce ti-ar fi cerut el ca dovada? Un bilet de intrare de la concertul acela!!! Pe noi ne streseaza zilnic cu pretentii din astea absurde. Dar eu nu sunt el si, totodata, sunt familiarizat cu cele mai cretine afirmatii.

Sorine de unde sa iti arat eu un bilet de la concertul din seara aia sau de la cel de a doua zi ?? Eu ti-am aratat ce scrie pe siteul oficial. Daca tu gasesti alta sursa care sa spuna contrariul foarte bine. Pana una alta daca am continua jocul asta, tu esti la rand sa imi demonstrezi contrariul. Oricum sa presupunem ca cel de a doua zi ar fi fost anulat . Si ala de a 3-a. Dar pana la sfarsitul anului au mai avut o gramada.... Cred ca am resit sa demontez argumentele tale referitoare la asa-zisa lor fobie post atentat.
(vezi ca extra argument (care atarna destul de greu) unde este stabilit Gahan )
Aliosha

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 1:34 am

3) Nu stiu de ce crezi, Aliosha, ca afirmatia asta a mea, este o tampenie. Ce contine muzica hip-hop a noastra?

Nu inteleg de ce generalizezi. Ma refeream eu la hip -hopul romanesc (care probabil pt tine inseamna Mafia si Parazitii)? Vorbesc de acest gen in general.
Este evident ca nu ai ascultat ceva mai mult hip - hop. Tu ai o idee preconceputa impotriva genului. O idee gresita. Nu am sa iti zic eu acum asculta asta sau asta ca nu cred ca sunt cel mai in masura sa fac recomandari dar cred ca atunci cand iti displace un gen e de ajuns sa te abtii de la comentarii in loc sa faci afirmatii bazate pe 5-6 melodii ascultate in trecere pe la tarabe.

PS: o sa razi dar incearca sa asculti ceva din ce face K-gula. Ai sa ramai surprins, mai ales la calitatea versurilor.
Aliosha

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 1:45 am

Locul 1: atentatul din 11 septembrie
Este cel mai grav incident care a zguduit omenirea si cred ca esti de acord cu asta. Numai daca luam in considerare cate vieti nevinovate s-au stins atunci...

Eu cred ca tu ai fost foarte agitat de faptul ca ai vazut live cum un avion poate sa intre intr-o cladire ca un crash test dummie.
Agitatia din jurul evenimentului asta cred ca te-a marcat mai mult decat ar fi trebuit. CUM POTI SA SPUI CA ASTA E CEL MAI GRAV INCIDENT CARE A ZGUDUIT OMENIREA ???
Asta cu voia ta am s-o trec tot la dume. Nu mai fac comentarii pentru ca nu are rost....
totusi nu ma pot abtine...chiar daca luam in considerare cate vieti s-au stins atunci : 3-4000 de oameni, vrei sa iti zic 100(dar nu ma pune acum ca sunt in sesiune ;) ) de "incidente " in care au murit incomensurabil mai multi ?? Sau pentru ca aia erau americani la ei acasa valoreaza mai mult ?
Aliosha

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 1:48 am

4) Poporul englez intr-adevar nu poate trai fara tabieturi. Si nu numai ei. Si elvetienii au tabieturile lor. Iar asta o stiu de la un roman care s-a casatorit in Elvetia si pe care nu-l mai recunosc deloc, fata de cum era inainte sa plece. E vorba de un prieten de familie, care a ales Elvetia ca loc de alcatuire a familiei in anul 1985. Pana sa plece, era un tip de gasca, un adevarat. Acum are ore fixe de sculare, de luare a meselor, de citire a ziarului, serveste si el Five O'Clock Tea (ceaiul de la ora 17, d-le Pruteanu), ca sa nu mai spun ca, daca nu este lasat sa se odihneasca dupa masa de pranz, il apuca toti dracii si nu te mai intelegi cu el toata ziua. Poate ca cei de la DM n-au ajuns in halul asta - insa ei, prin pozitia sociala castigata, s-ar putea sa aiba altfel de pretentii, mai exagerate, daca ar veni la noi (ma refer aici la tot ceea ce inseamna protocol. Si gandeste-te numai cu protocolul cati bani s-ar cheltui.)

Bai Sorine, scuza-ma dar esti capsoman. Ce fac cu tabieturile astea cand calatoresc prin toata lumea ??? Numai cand intra in zona Carpatilor o iau razna??? Te rog eu , la asta nu mai imi raspunde ca esti pe aratura rau de tot.
Aliosha

Re: Si inca ceva

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 1:59 am

Am uitat de chestia cu sonorizarea. Este normal ca ei sa-si aduca sculele de acasa, mai ales ca unele sunt facute pe comanda. Eu niciodata nu m-am gandit la aberanta posibilitate de a-si inchiria de la noi scule - tu ai fost cel care a lansat ideea asta.

Si mai gandeste-te la urmatoarele aspecte:

1) Securitatea membrilor trupei.
2) Securitatea echipamentului.
3) Locatia potrivita pentru un concert de-al lor - cu cat ar inchiria ai nostri un stadion pentru un astfel de eveniment.
4) Organizator capabil pentru ca totul sa mearga brici, de la concertul in sine pana la evacuarea tiganilor din zona.
5) Posibilitati de cazare la nivel occidental (5 stele sa fie 5 stele, nu trei).
6) Protocolul si fondurile cheltuite cu asigurarea lui.
7) Costul biletului.
8) Forte de ordine care sa asigure cadrul optim de organizare si desfasurare a concertului (restrictii de circulatie, devieri de trafic, control individual la intrare etc.)
9) Conferinta de presa - organizarea ei la nivel occidental adevarat, nu cum a fost la Cerbul de Aur.

Daca tu crezi ca aceste aspecte se pot rezolva 100% favorabil, atunci ai dreptul sa speri ca DM vor veni in Romania. Astept sa-mi spui, daca vrei, cum crezi tu ca se pot rezolva toate problemele astea. Si inca multe altele, pe care n-am timp sa le insir.

Bai baiatule au mai venit si altii in ROmania (nume mari, i-a enumerat si Dana pe forumul DM parca) si s-au bucurat de toate astea la un loc.
Prin asta considera ca ti-am raspuns si la treaba cu sonorizarea.

BTW ai fost la Michael Jackson ? Metallica ? Prodigy ? Jethro Tull ? Joe Cocker ?.... nici nu mai stiu... Dream Theater?? si multe altele...

Astia cum de-or fi venit ????
Aliosha

Re: Special pentru Aliosha

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 2:04 am

Astea au fost ultimele lamuriri pe care ti le-am adus la afirmatiile mele, "dumele", cum le-ai numit tu. Altele nu mai aduc - stii proverbul cu baba surda. De-acum te las sa crezi ce vrei, dar da-mi totusi de stire daca crezi ca merita sa mai discutam si pe alte subiecte mai interesante.
Iti multumesc pentru amabilitate.
;)

Ti-am raspuns si eu. Hai sa lasam totul asa cum e ca nu are rost sa mai continuam...eventual daca intervine altcineva in discutie (au facut-o ei si mai demult slava Domnului dar cand au vazut de ce se lovesc au lasat-o balta)
Ramai cu ideile tale...
Aliosha

Pentru Aliosha

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Oct 17, 2002 2:26 pm

Ramai cu ideile tale...

OK, raman cu ideile mele; ramai si tu cu ideile tale, si ceilalti cu ideile lor si cu totii sa fim fericiti. Deocamdata ideile mele nu m-au adus la faliment, din nici un punct de vedere. Sunt locuri in care sunt apreciat si, cum se intampla mereu la noi in Romania, mi se fura ideile - a ajuns Romania o tara a playback-ului, a manelelor si a en gros-urilor. "Bravos, natiune, halal sa-ti fie!"

Sincer, te apreciez, Aliosha, pentru optimismul tau in legatura cu venirea si a altor nume mari in afara de cei citati de tine. Si te mai apreciez si pentru parerea foarte buna pe care o ai despre Romania. Poate ca stii tu ceva ce nu spui nimanui...

Apoi, m-am convins ca nu stii de gluma. Ideea cu biletul ca dovada ai luat-o ca atare; chiar ai crezut ca sunt cretin ca parlamentarii nostri care dorm sau citesc Penthouse la sedinte (ca atat mai pot sa faca) si te pun sa-mi prezinti un fisier .jpg cu un bilet de la concert... De-acum voi pune zambete in dreptul fiecarei glume pe care o voi scrie, ca sa priceapa tot poporu' ce-am vrut sa spun (sau vulgul, cum zicea un filosof).

Aliosha, eu iti urez bafta in sesiune, ca am trecut si eu prin asa ceva acum 8 ani, si iti mai doresc sa ramai un visator cu ochii deschisi, asa cum esti acum, si sa-ti astepti trupele favorite la noi in tara. Poate ca doar astea ne-au mai ramas: visul si speranta.
Pirtea Sorin
Junior Member

Tot pentru Aliosha

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Oct 17, 2002 2:32 pm

Stiai ca pe 1 decembrie se sarbatoreste la Timisoara "Ziua nationala a luptei impotriva playback-ului si a manelelor"?
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Pentru Aliosha

Mesajde vladonne » Joi Oct 17, 2002 3:03 pm

[quote]Initial trimis de Pirtea Sorin
[B]

OK, raman cu ideile mele; ramai si tu cu ideile tale, si ceilalti cu ideile lor si cu totii sa fim fericiti. Deocamdata ideile mele nu m-au adus la faliment, din nici un punct de vedere. Sunt locuri in care sunt apreciat si, cum se intampla mereu la noi in Romania, mi se fura ideile - a ajuns Romania o tara a playback-ului, a manelelor si a en gros-urilor. "Bravos, natiune, halal sa-ti fie!"

Sincer, te apreciez, Aliosha, pentru optimismul tau in legatura cu venirea si a altor nume mari in afara de cei citati de tine. Si te mai apreciez si pentru parerea foarte buna pe care o ai despre Romania. Poate ca stii tu ceva ce nu spui nimanui...

Of Doamne , de cand n-am mai intrat pe aici ... Tinere domn Pirtea ....Ti-am cetit posturile shi parol tzatzo, sa ma'ngropi daca poci ca sa shed shi numa sa ma uit. Ce voiesc a spune : nu are nici o legatura tzara, nivelul de trai samd, daca artistul cu pritzina este platit asha cum ar vrea el ca totul sa fie OK. Exista standarde shi tot soiul de contracte - de la cele mai mici remuneratzii - pt o aparitzie de 3-4 piese intr-un club, play back, normal, sau pe negatiiv, shi maxim de remuneratzie pentru show complet, ceea ce include sonorizare shi lumini. So, daca s-o gasi unu' care sa bage bani intr-un astfel de concert shi o strrange shi o shapca de sponsoril, aduce pe cine vrea inimioara ta. Chiar shi pe Led Zeppelin despre care citeam zilele trecute ca s-au reunit pentru un mare turneu. So, daca lor le dai cat cer, trec shi Romania pe harta turneului. Daca nu, nu ! Aaaa, sa nu uit - Marcel Avram a facut ceva parnaie ( ca am vazut ca erai nelamurit) pentru acelashi lucru pt care e posibil sa faca shi tata lu Stefi Graff, sau mai nou Boris Becker...In spetza evaziune fiscala. Presupun ca ai vazut Meet Joe Black - e ochestie geniala acolo, cand cineva a spus ca doua lucruri sunt certe pe lumea asta ( la ei acolo) moartea shi taxele. Cat despre DM ....Foarte frumoasa povestea, dar discutziile astea ar fi trebuit sa le putrtatzi acu 10 ani. Atunci erau pe val, acu sunt doar o umbra a ceea ce au fost odata (ca niciodata). O amintire. Box Office-ul lor e vai mama lui. Daca despre Depeche Mode e vorba.
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Pentru vladonne: multumesc!

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Oct 17, 2002 3:19 pm

Antoine de Sant-Exupery spunea: "Cel care gandeste altfel decat mine nu ma jigneste, ma completeaza". Iti multumesc, vladonne, pentru aceasta completare. :o

Acum te rog ceva, insistent: lamureste-l, nene, si pe Aliosha! ;a
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde vladonne » Joi Oct 17, 2002 3:36 pm

Nu inteleg de ce generalizezi. Ma refeream eu la hip -hopul romanesc (care probabil pt tine inseamna Mafia si Parazitii)? Vorbesc de acest gen in general.
Este evident ca nu ai ascultat ceva mai mult hip - hop. Tu ai o idee preconceputa impotriva genului. O idee gresita. Nu am sa iti zic eu acum asculta asta sau asta ca nu cred ca sunt cel mai in masura sa fac recomandari dar cred ca atunci cand iti displace un gen e de ajuns sa te abtii de la comentarii in loc sa faci afirmatii bazate pe 5-6 melodii ascultate in trecere pe la tarabe.

PS: o sa razi dar incearca sa asculti ceva din ce face K-gula. Ai sa ramai surprins, mai ales la calitatea versurilor.

unu, shi cel mai important : Aliosha tata sa nu mai spui niciodata, in viatza vietzilor tale, asha ceva : "Tu ai o idee preconceputa impotriva genului" . Pana shi Pruteanu tzi-ar da cu catedra in cap pana ai zice : "nu mai fac sa moara mama !" Nu itzi dau explicatzii. Eshti baiat mare, afli tu care faza. Shi ...
doi : despre hip hop shi-alte traznai de genul asta se tot discuta - e omishcare de negri inventata, pentru a-shi motiva "fratzii". Ei au un protest real, un motiv real de a sustzine aceasta mishcare. In Romnia hip-hopul nu reprezinta decat o singura categorie sociala - paria. Baietzii de baietzi, ciorditorii shi shmenarii...Etc, etc, etc. Daca exista shi altfel de hip-hoperi de le spun lucrurilor mai pe nume : ca in Romania e nashpa, ca traim greu, ca n-ai shanse daca n-ai pile, inseamna fie, ca romanii sunt cu totzii hip-hoperi, fie ca hip hoperii sunt shi ei romani. Shi daca tot sunt romani e musai sa fie shi poetzi. Mai bine shi-ar aminti ca, vorba ceea : codru-i frate cu romanu', shi s-ar ascunde adanc in inima lui.
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 3:43 pm

Initial trimis de vladonne

unu, shi cel mai important : Aliosha tata sa nu mai spui niciodata, in viatza vietzilor tale, asha ceva : "Tu ai o idee preconceputa impotriva genului" . Pana shi Pruteanu tzi-ar da cu catedra in cap pana ai zice : "nu mai fac sa moara mama !" Nu itzi dau explicatzii. Eshti baiat mare, afli tu care faza.

Am notat, o sa incerc sa caut ce e gresit.(poate ma ajuta un forumist de pe literatura)

...sau poate chiar de la Pruteanu ca suntem vecini .
Aliosha

Thnx vladonne

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Oct 17, 2002 3:50 pm

Inca o data, multumesc pentru lamuriri. Poate ca am si eu lacunele mele-n exprimare si nu gasesc totdeauna cuvintele potrivite, dar asta era - si este - si ideea mea. As vrea sa mai discutam despre una-alta pe aici, eventual chiar la subiect. (thread, pentru dl. Pruteanu)
Sper sa mai postezi pe forum, nu ca MadMax, altul cu care se putea discuta si care a disparut in ceata, dupa cum remarca cineva pe forum (era o fata, in orice caz).

Keep on! (Continua! - pentru dl. Pruteanu)
Pirtea Sorin
Junior Member

Precizare pt. vladonne, lamurire pt. Aliosha

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Oct 17, 2002 4:03 pm

Initial trimis de vladonne
despre hip hop shi-alte traznai de genul asta se tot discuta - e omishcare de negri inventata, pentru a-shi motiva "fratzii". Ei au un protest real, un motiv real de a sustzine aceasta mishcare.

Singura chestie care i-ar motiva pe golanii nostri obsedati de hip-hop o reprezinta blocurile-n care stau. Intr-adevar, seamana cu niste ghetto-uri (d-le Pruteanu, vreau traducerea!) numai ca viata golanilor de cartier ai nostri nu seamana nici pe departe cu cea a negrilor din Harlem si alte "cocini" din astea. Aia, saracii, fac focu-n tomberoane ca sa se-ncalzeasca, pe cand unii dintre autorii care comit hip-hop la noi au centrale termice in cutiile alea de chibrituri in care stau. Si eu stau tot la bloc, dar n-am bani sa-mi fac sau sa-mi cumpar o casa la curte, sa stau pe bucatica mea de pamant, nu la comun cu toti neispravitii si bosorogii.
Ca sa revin: viata alora nu se compara cu a hip-hopistilor nostri. Ei, atunci cand fac muzica aia insuportabila, macar stiu de ce o fac, iar rezultatul se vede. La noi, in afara de BUG Mafia (nu le-as dori sa-i cunoasca pe adevaratii mafioti!) care au vizitat niscaiva celule, dar nu prea mult, ca sa nu li se aplece, ai nostri nici nu stiu adresa postala exacta a inchisorii Jilava. Asa ca hip-hopul nostru nu reprezinta decat un imens tomberon de gunoi, locul de refugiu al celor care nu stiu decat sa-njure si sa-ti f*** una-ntre ochi.

Mentiune off-topic: in Turcia, daca provoci scandal pe strada, politistul mai intai te cotonogeste ca lumea si dupa aia iti cere buletinul. Si totusi turcii nu fac hip-hop. S-au gasit ai nostri care abereaza si fani ca Aliosha care-i sustin. Cineva spunea ca cersetorii exista pentru ca vrem noi sa existe. Asa si cu hip-hopul, si cu manelele, si cu alte genuri din astea muzicale retrograde, ca sa pastrez totusi o limita a decentei.
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Oct 17, 2002 4:03 pm

voi stiti ca glumele cu pruteanu nu mai au haz?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Am notat

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Oct 17, 2002 4:11 pm

Aliosha, cat de curand o sa-ti citez cateva mostre din ce face K-gula. Precizez ca mostrele lui au aparut in toata tara, fiind luate din "Academia Catavencu". Nu-mi cere sa-ti spun numarul, ca nu-l stiu. Pot sa-ti spun insa ca aceste nestemate au fost emise de K-gula si Rimaru cam acum 2 ani.

E doar o problema de timp, Aliosha (it's just a question of time, domnule Pruteanu) pana gasesc ziarul prin colectia mea.
Pirtea Sorin
Junior Member

Crede-ma, Aliosha

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Oct 17, 2002 4:16 pm

O sa razi si tu. Eu am ras inca de cand am constatat de ce e-n stare individu'.
Pirtea Sorin
Junior Member

ramai acelas SORIN P.

Mesajde K-gula » Joi Oct 17, 2002 4:59 pm

...dar cate ace de las p`oa sa culeaga acest pasa, nu-mi pasa. prezinti o alta cauza fara clauza si te consideri singurul din clasa cu clasa. ai grija sa nu iei iar plasa la bursa.

si eu am ras foarte copios cand am citit ce ai citit in catavencu, dar mai ales cand am aflat ca sti sa citesti. si uite asa am ajuns la concluzia ca noi ratatii astia de HH-peri nu suntem singurii inculti din aceasta tara.

spui ca nu ai jignit pe nimeni? vrei sa iti arat ceva posturi ale tale mai vechi? cred ca esti paranoic. nu ma refer la ce ai spus despre mine, fiindca iti repet. mi se rupe de parerea ta despre mine. problema este ca tu vorbesti din auzite si visate. baieti de baieti? si noi radem cand auzim aceasta sintagma. :j

as vrea sa vad daca ai mai avea acelas tupeu de copil tintuit in scutece cand te vei intalni pe strada cu unul dintre cei pe care i-ai denigrat fara cunostinta de cauza.

on-topic.

iubesc orice muzica ce exprima ceva de calitate. cum la noi maneaua si dance-ul nu spun nimic, iubesc restul.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii