:j
copchii shi adolescentzii care au citit mai mult sf decat poveshti nemuritoare
dana
nuthin'
Inregistrat: Aug 2001
misogini si feministe
In urma unei infructuase discutii in contradictoriu avuta pe YM, a ramas un nor deasupra unor termeni si de aceea ii propun dezbaterii publice.
Un gigel ma intreaba care este termenul feminin al cuvantului misogin, dar raportat la sexul opus, adica sa urasca barbatzii.
Eu am zis ca nu exista, gigel laudarosul cica ar fi ca nush ce prieteni psihologi si filosofi de ai lui i-ar fi zis.
In continuare am abordat, ca posibila solutie cuvantul feminism, feministele fiind acele doamne care urasc barbatzii si care cred ca-i pot substitui cam in totalitate
Domnul gigel zice ca nu-i asa, argumentatiile dumnealui pierzandu-se in genunile mesageriei yahoo.... (ceva cu proteste yada yada)
Care-i treaba si de ce?
gigel, hai cu argumente....
Ultima data editat de dana pe 17-09-2002 la 17:02
Hera
Member
Inregistrat: Sep 2002
nu stiam ca un scriitor trebuie inteles intr-un anumit fel, sau cum ai spus tu, trebuie inteles cum "trebuie". de ce credeam eu oare ca un scriitoe e inteles de fiecare intr-un anumit fel , in functie de stii si tu bine ce. dar ,daca zici tu ca nu l-am inteles cum trebuie la 15 ani si nici acum nu voi reusi, sper ca macar mai tarziu sa il inteleg, pt ca mie chiar imi place.
nu am incercat sa bruiez pe nimeni ,insa,intr-adevar, nici ghilimele nu am pus. imi cer scuze.
incerc sa ma dau mare? imi voi face o introspectie interioara ca sa imi dau seama ce ma impinge sa ma dau mare, ca vorba lui freud "viata e suma de evenimente nefericite,asa cum omul este suma traumelor din copilarie! " .totusi , eu traume nu am avut in copilarie si nici neapreciata nu am fost ca sa incerc acum a-mi demonstra mie sau celorlalti ceva.
ps: iti iert neincrederea in fortzele mele, iti iert intreaga ta parere despre mine. in ultima instanta e parerea ta si nu trebuie sa te judec eu pt ceea ce crezi tu... a fost alegerea ta.
in rest, si tie numa' bine!
(sublinierea imi apartine)Initial trimis de Gabytzu pe Fan Club > Generalitati > Generalitati > Intalnirile forumiste de miercuri seara
Asa ca regret ca nu am putut sosii la acea intalnire de miercuri
Initial trimis de Gabytzu
**pentru cei care nu m-au inteles sa-mi dea un PM. [/B]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator