De veghe in lanul de secara

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

Mesajde gaga » Lun Sep 09, 2002 10:10 am

se scuza, probabil ;M

:j
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gaga » Mar Sep 10, 2002 10:11 am

Iar l-am prins pe nenea afex, stiu ca nu e corect, la cata posturile face scapa si el cate un "i" ... dar ... daca altfel nu pica, macar cu un "i: :j

copchii shi adolescentzii care au citit mai mult sf decat poveshti nemuritoare

copchiii afex, copchiii :D
gaga

Mesajde gaga » Joi Sep 12, 2002 8:11 am

Una taaaare de tot, nu e de forumisti da' e prea tare ... nush ce cantaret, Geambashu al mic, a dat show intr-un spital, whatever, ideea e ca spitalul depune plangere, iar o tanti doctor (faculta de medicina e grea, huh?) a repetat de nush cate ori cu spume la gura:

a venit insotit de o tanara de sex feminin

mwoahahahahaha, o tanara de sex feminin

edit onk, pentru a nu face inca un post offtopic:
la carcotashi ieri: nenea politistu care "a constatat cadavrul unui barbat de sex masculin..."
dupa cum se vede nimic nou sub soare....

aprop, sexul e femeiesc si barbatesc (certificat de nastere) si genul e masculin si feminin, asa-i?
gaga

Mesajde Kayla » Mar Sep 17, 2002 2:36 pm

Dana, scuze ca o sa scriu urmatoarea chestie: te-am prins si pe tine cu greseala: in loc de "intru", am vazut in vreo doua posturi de ale tale "intr-u". Si eu stiam ca se scrie legat. Nu am mai gasit posturile, deci nu pot da quote...
Kayla

Mesajde gaga » Mar Sep 17, 2002 4:10 pm

Draga mea, exista mai multe posibilitatzi, unele care se poate, altele care nu se poate (ia gaseste greselile)

1. Sa fi vrut sa scriu "intr-un" si sa fi mancat un "N"

2. Sa nu fi vazut dumneata bine

3. ti-as da dreptate intru totul daca ai da copy/paste sau quote

4. fara esti offtopic si ai doua variante:

4.1. iti pierzi vremea cu search si gasesti greselile (e posibil, de ce nu)

4.2. nu mai postezi offtopic si nu iti iei avertisment pe literatura.

Multumesc pentru antentie... si nu-ti cere scuze, orice greseala corectata e o lectie invatata.
gaga

Mesajde onk » Lun Sep 23, 2002 4:44 pm

dana
nuthin'

Inregistrat: Aug 2001
misogini si feministe
In urma unei infructuase discutii in contradictoriu avuta pe YM, a ramas un nor deasupra unor termeni si de aceea ii propun dezbaterii publice.

Un gigel ma intreaba care este termenul feminin al cuvantului misogin, dar raportat la sexul opus, adica sa urasca barbatzii.
Eu am zis ca nu exista, gigel laudarosul cica ar fi ca nush ce prieteni psihologi si filosofi de ai lui i-ar fi zis.

In continuare am abordat, ca posibila solutie cuvantul feminism, feministele fiind acele doamne care urasc barbatzii si care cred ca-i pot substitui cam in totalitate
Domnul gigel zice ca nu-i asa, argumentatiile dumnealui pierzandu-se in genunile mesageriei yahoo.... (ceva cu proteste yada yada)

Care-i treaba si de ce?
gigel, hai cu argumente....

semnat, oaia neagra

Ultima data editat de dana pe 17-09-2002 la 17:02

"cam in totalitate....." hmmm...... pai atunci pupa mama fata cam aproximativ de tot..... :kiss:
onk

Mesajde gaga » Mar Sep 24, 2002 9:25 am

da onk, cum zici matale.

doar o mica explicatzie: tot postul avea tenta pseudopeiorativa si respectiva expresie voia doar sa lase sa se subintzeleaga cat mai ghidush si in limbaj cat mai decent ca femeile n-are pula.

in rest ai dreptate.
gaga

Mesajde onk » Mie Oct 02, 2002 4:36 pm

Hera
Member

Inregistrat: Sep 2002
nu stiam ca un scriitor trebuie inteles intr-un anumit fel, sau cum ai spus tu, trebuie inteles cum "trebuie". de ce credeam eu oare ca un scriitoe e inteles de fiecare intr-un anumit fel , in functie de stii si tu bine ce. dar ,daca zici tu ca nu l-am inteles cum trebuie la 15 ani si nici acum nu voi reusi, sper ca macar mai tarziu sa il inteleg, pt ca mie chiar imi place.
nu am incercat sa bruiez pe nimeni ,insa,intr-adevar, nici ghilimele nu am pus. imi cer scuze.
incerc sa ma dau mare? imi voi face o introspectie interioara ca sa imi dau seama ce ma impinge sa ma dau mare, ca vorba lui freud "viata e suma de evenimente nefericite,asa cum omul este suma traumelor din copilarie! " .totusi , eu traume nu am avut in copilarie si nici neapreciata nu am fost ca sa incerc acum a-mi demonstra mie sau celorlalti ceva.
ps: iti iert neincrederea in fortzele mele, iti iert intreaga ta parere despre mine. in ultima instanta e parerea ta si nu trebuie sa te judec eu pt ceea ce crezi tu... a fost alegerea ta.
in rest, si tie numa' bine!

cum ar veni, introspectzie interioara.... ;)
onk

Mesajde aphextwinz » Mie Oct 02, 2002 4:49 pm

pai or exista shi introspectzii mai de suprafatza asha la care nu le potzi spune ca-s interioare :D
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 02, 2002 5:11 pm

mi-am amintit, pentru ca veni vorba de introspectii si pentru ca in acestea se vadeste o spiritualitate, ca sa zic asa, ca VICHARA = Introspectie (cautarea sinelui), este o practica spirituala. deduc ca ceea ce se vede mai sus este posibil sa fie un exercitiu de yoga.
gaga

Mesajde onk » Mie Oct 02, 2002 5:21 pm

Dana, citind ce ai scris m-a percutat o idee: domle, ce face yoga asta: e gandire in sine, sau face exercitz pentru purificarea organismului, pentru linistirea fizica, astfel incat daca practici yoga creierul nu mai e ocupat cu organismul si atunci isi vede de chackrele lui...?
si alta idee: introspectia asta ce este in fapt: sondarea capacitatilor spirituale, evaluarea amintirilor, gandire in progres? a? fo idee ceva? dupa capul meu, introspectzia e gaga, e vorba goala. un om traieste simultan cu gandurile amintirile cultura si restul cunostintelor sale, astfel incat nu-i trebuie timp sa se intoarca spre interior, sa se introspecteze interion inauntrul gandirii sale... cu alte cuvinte, eu "stiu" la timpul prezent, daca zic ca-mi fac o introspectzie trag de timp ca sa-mi intaresc argumentatzia, eventual sa dau o fuga pana le decx
onk

Mesajde Hera » Joi Oct 03, 2002 12:06 pm

da, intr-adevar, am facut un pleonasm. asha este.
ps: onk, aici, unde sunt eu , nu am nici un fel de dictionar cu mine . nu pot da fuga la el, caci nu am aici.
ps2: o zi placuta!
Hera
Junior Member

Mesajde K-gula » Joi Oct 03, 2002 12:34 pm

pai hera. daca vrei un dictionar de rime, poti intra la http://www.poezie.ro si gasesti o sectiune acolo doar de rime. bagi un cuvant anume si iti gaseste toate rimele lui. ;)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde onk » Joi Oct 03, 2002 12:34 pm

ps2: la fel si tie

ps1: dupa ps-ul tau eu intzeleg ca mi-ai citit ultimul post prin prisma maniei persecutiei datorata luptelor de guerilla petrecute in ultimele zile pe forum. pai... ce satz spun: o satz spun ca daca eu zic ceva, fara adresa, nu neaparat ma refer la tine. si o satz mai spun ca nu orce gandire de-a mea este o aluzie mai mult sau mai putin subtila. de ce crezi ca chiar as fi vrut sa aflu daca ai dex au ba?

si cam gata cu offtopicurile, DAR m-am simtit datoare satz raspund aici deoarece am vazut ca te-ai bashicat si la observatia mea ca postezi pe citate din trei in trei minute... acuma .. ce sa-i fac, parerea mea era ca nu e bine asa si am atras politicos atentia, fara avertisment, desi as fi putut, regulamentele generale chiar spun asta.

as dori sa se revina la subiect, daca se poate. mai sus putin am explicat de ce am postat si eu offtopic.
onk

Mesajde Hera » Joi Oct 03, 2002 12:39 pm

ok, onk , imi pare rau ca am luat-o asha, dar am fost prea mult atacata in ultimul timp.si am inteles si chestia cu citatele , ti-am dat dreptate.
k-gula , cunosc site-ul, am si un cont acolo si cateva poezii, nasole, dar ata e.
scuze off topic, is the last
Hera
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 4:10 pm

Am fost urecheat pentru urmatoarele:

Aliosha tata sa nu mai spui niciodata, in viatza vietzilor tale, asha ceva : "Tu ai o idee preconceputa impotriva genului"

...e pleonasm (?) ...sau ...spuneti voi ca va pricepeti...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gaga » Joi Oct 17, 2002 4:38 pm

Eu personal nu vad unde ar fi pleonasmul. Adica nu as putea avea o parere preconceputa impotriva genului "manele" (sa zicem)?
gaga

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 4:50 pm

Nu am zis ca e pleonasm ci doar am avut o banuiala...

Vladine:
" Aliosha tata sa nu mai spui niciodata, in viatza vietzilor tale, asha ceva : "Tu ai o idee preconceputa impotriva genului" . Pana shi Pruteanu tzi-ar da cu catedra in cap pana ai zice : "nu mai fac sa moara mama !" Nu itzi dau explicatzii. Eshti baiat mare, afli tu care faza. Shi ..."

... shi eu am dat fuga aici.
Aliosha

Mesajde gaga » Joi Oct 17, 2002 5:06 pm

Stiu mah alexei ca am citit ce a zis vladonne :D
gaga

Mesajde Aliosha » Joi Oct 17, 2002 5:14 pm

:D

bine atunci aveti tema de gandire. Pe urma imi explicati ce e gresit (daca e).
Aliosha

Mesajde baixinho© » Vin Oct 18, 2002 8:32 am

Initial trimis de Gabytzu pe Fan Club > Generalitati > Generalitati > Intalnirile forumiste de miercuri seara

Asa ca regret ca nu am putut sosii la acea intalnire de miercuri
(sublinierea imi apartine)

Ma indoiesc ca respectivul user s-a referit la "persoana care seamana perfect cu alta, incat nu pot fi deosebite fizic", deoarece nu vad legatura. Sau nu trebuie sa fie vreo legatura?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Vin Oct 18, 2002 8:38 am

Baixinho:
te-as ruga sa fii mai explicit cu postul tau. ce anume ai vegheat in lanul de secara?
deci: observatzie, citat si explicatzie.... altfel nu stiu ce sa cred

Aliosha:
"idee preconceputa impotriva genului"... pleonasm... nu, ar putea fi o alunecare de limbaj, in sensul unei reformulari "idee preconceputa asupra/ despre acest gen" dar nu pleonasm. categoric, nu pleonasm.
onk

pareri preconcepute impotriva ...

Mesajde as xxl » Vin Oct 18, 2002 9:50 am

Formularea in discutie poate lasa o vaga impresie de pleonasm deoarece in majoritatea cazurilor se foloseste expresia "parere preconceputa" cu sensul de evaluare negativa asupra unui subiect, fara a avea la baza o analiza atenta si la obiect.
Dar, pentru ca spunand "o parere preconceputa in favoarea ......" nu mi se pare o fortare a limbii romane, sustin ideea ca NU e vorba de pleonasm.
maciuci©
as xxl

GHICITOARE LA "DE VEGHE..."

Mesajde gaga » Vin Oct 18, 2002 2:12 pm

1. Vreau sa fiu cate de aproape de mafioatzi...
2. pentru simplu fapt ca voi va tot intalniti...pe cand din cluj sunt mai putini.
3. Odata eram eu cu inca trei prieteni...deci in total 4 (asta nu e de gramatica, e pur si simplu bestiala)
4. Dinu`le bravo
5.clujenii cand le dai mita..itzi dau si rest
6. unu din aia care zambesc cand fulgera crezand ca l`i se fac poze.

Gasiti greselile si ghiciti caror personaje apartin ele. Premiul: o bere, o vodka, o tequila, dupa caz...

onk, bauxi se refera la faptul ca trebuia scris cu un singur "i"
gaga

Mesajde onk » Vin Oct 18, 2002 2:19 pm

da, i-am citit pe celebrii aia de care zici, dar nu m-am deranjat sa scriu despre ei si posturile lor multicolore pe acest forum, din acelasi motiv pentru care am cerut extirparea subiectului de "poiezi" de pe aici.

Dana, am banuit si io ca bauxi la i-u ala se referea, DAR

"Asa ca regret ca nu am putut sosii la acea intalnire de miercuri
--------------------------------------------------------------------------------

(sublinierea imi apartine)

Ma indoiesc ca respectivul user s-a referit la "persoana care seamana perfect cu alta, incat nu pot fi deosebite fizic", deoarece nu vad legatura. Sau nu trebuie sa fie vreo legatura?"

N-ARE NICI O LOGICA.

SI IN PLUS NU A ATRAS ATENTIA ASUPRA GRESELII

SI MAI PRESUS DE TOATE POSTUL MEU ANTERIOS RAMANE VALABIL, drept pentru care si semnez:
onk

Mesajde baixinho© » Vin Oct 18, 2002 3:32 pm

OK. Am specificat special "sublinierea imi apartine", tocmai pentru a fi evident ca la cuvantul "sosii" m-am referit. Iar bucata dintre ghilimele a fost reprodusa din DEX, mai precis explicatia care este rezervata, sa spun asa, cuvantului "sosie". Concluzia este ca pe viitor voi semnala eroarea si o voi comenta in stilul meu propriu si inconfundabil. Adica putin la misto (sper sa nu fie vreo problema).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Vin Oct 18, 2002 6:06 pm

ups....ya gat mii....

k, astept cu nerabdare
onk

In lanul de secara langa...

Mesajde gabuba » Mar Oct 22, 2002 7:16 am

... un shemineu. Aprind focul. Peste 20 de minute tre' sa fiu la scoala. Dar nu, eu ma ashez langa foc, imi strang genunchii la piept si ador iepureste. In fatza mea sunt doua fotolii mari intre ele o masutza, este un panou cu tot felul de noutati, alte 4 fotolii si la un moment dat zaresc scara ce duce catre etajul urmator... Ma gandesc... unde sunt... hm... ciudat.... shemineul ma face sa ma gandesc la un palat de cleshtar, la mirificitia unei foste camere a celui mai mare printz al persilor... Dar... cu un picior la etaj si cu unul in foc, imi zic: "hei?!" scot piciorul din foc si imi dau seama ca sunt in casa mea si ca focul shemineului mai are putin si se stinge... iar telefonul suna in disperare...

*intamplare reala.

**pentru cei care nu m-au inteles sa-mi dea un PM.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde onk » Mar Oct 22, 2002 7:31 am

gabrielule, sorry, ai avertisment.
repet, nu sterg posturile offtopic,
dar:
eu consider acest post impropriu pentru thread si pentru forum.
nu vroi explicatzii. punct.
onk

Re: In lanul de secara langa...

Mesajde curly » Mar Oct 22, 2002 11:55 am

Initial trimis de Gabytzu

**pentru cei care nu m-au inteles sa-mi dea un PM. [/B]

io tzi-ash da pastile...
curly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Carte