muzica pe care o iubiti

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

la gluma anterioara...

Mesajde Rimaru » Vin Oct 18, 2002 1:26 pm

... mi-a inflorit un zambet pe fata posterioara.

P.S.: S.P.,
esti doar o prostioara.
Rimaru

...

Mesajde Gnom » Vin Oct 18, 2002 3:44 pm

hahahahaha sorin p.

Gnom

...
Gnom
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Oct 18, 2002 10:05 pm

Nenea partzea...nu te supara...potzi sa dai fuga cu mouse-ul la subiectul ala "ce parere avetzi despre hh romanesc" shi sa citeshti ce am scris...la matale m-am referit...multzam anticipat...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

I've left this thread

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 21, 2002 2:25 pm

K-****, Rimaru... si trage apa. Eu m-am dezinscris de la subiect. Faceti laba pe tastatura cat vreti, ratatilor... :a
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Oct 21, 2002 3:01 pm

pai daca tot ai plecat, macar acum sa imi fac de cap, ca doar nu mai intri aici sa citesti ce iti scriu. :j

mai da-te si in mortii matii de slobozitu` puli. la cacat cu tine. eu sunt K-pula? da! fiindca imi place sa te fut in cur de fiecare data cand intri si te iei de oamenii de aici. mai spala-te

imi cer scuze fata de cititorii si peietenii ce ma stiu vorbind altefel, insa in rog si pe acestia de fiecare data cand il intalnesc pe acest kkt sa i se adreseze la fel.

K-pula in cur la tine SORINE.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Necuratu' » Lun Oct 21, 2002 3:08 pm

Initial trimis de tre cool
era un thread mare-mare exact pe tema asta...
Necuratu'

Re: Vreau si eu albumul t.A.T.u.!

Mesajde Afroditta » Sâm Noi 09, 2002 3:59 am

Initial trimis de Pirtea Sorin

Da-mi si mie, te rog, albumul t.A.T.u., sau spune-mi cum sa fac rost de el, pentru ca nu l-am gasit.

Iti multumesc.

Daca chiar esti curios sa-l asculti si nu l-ai gasit prin magazine incearca pe net, poate dai de niste mp3-uri. Nu pot sa-ti spun o adresa unde ai putea gasi , ptr ca nu am cautat. Eu l-am cumparat asta-vara de la mare.
Afroditta

Mesajde Criticos » Sâm Noi 09, 2002 4:05 am

Initial trimis de K-gula
pai daca tot ai plecat, macar acum sa imi fac de cap, ca doar nu mai intri aici sa citesti ce iti scriu. :j

mai da-te si in mortii matii de slobozitu` puli. la cacat cu tine. eu sunt K-pula? da! fiindca imi place sa te fut in cur de fiecare data cand intri si te iei de oamenii de aici. [B]mai spala-te

imi cer scuze fata de cititorii si peietenii ce ma stiu vorbind altefel, insa in rog si pe acestia de fiecare data cand il intalnesc pe acest kkt sa i se adreseze la fel.

K-pula in cur la tine SORINE. [/B]

Cei care vorbesc astfel in public nici nu merita sa fie bagati in seama. Lasa-l in pace Sorine, n-o sa-l scapi tu de prostie, poate o sa se sature sa latre atat.
K-gula nu are stil deloc in exprimare.
Criticos

Mesajde PreferatA » Sâm Noi 09, 2002 6:44 pm

maai nou akuma la noi in craiova se pune accent pe muzika orientala .. cred ca din cauza coloanei sonore de la "CLona"
PreferatA

Mesajde SatyR » Dum Noi 10, 2002 12:32 am

Mda.e simpatica coloana sonora din clona ..daca iti place muzica orientala asculta ceva dead can dance,sigur o sa-ti placa ,asta daca nu cumva ai ascultat deja :)
SatyR

Mesajde Criticos » Sâm Noi 16, 2002 7:09 am

Am aflat ca Candy s-au despartit. Oricum ma bucur, ca faceau umbra degeaba. Monica si Selena nu erau decat niste papusi fara personalitate in mainile Guliei, asa cum zicea si Afroditta.Cat despre muzica...
Imi poate da cineva mai multe informatii?Cine a plecat din trupa si de ce?
Criticos

Mesajde Afroditta » Sâm Noi 23, 2002 7:38 am

Initial trimis de Criticos
Am aflat ca Candy s-au despartit. Oricum ma bucur, ca faceau umbra degeaba. Monica si Selena nu erau decat niste papusi fara personalitate in mainile Guliei, asa cum zicea si Afroditta.Cat despre muzica...
Imi poate da cineva mai multe informatii?Cine a plecat din trupa si de ce?

Da, a pleca Selena . In numarul de luna asta din Popcorn gasesti un articol pe tema asta. Sincer, nu cred ca vor mai rezista mult Candy in varianta de duet. Prea multe schimbari...
Afroditta

Mesajde Unregistered » Lun Noi 25, 2002 1:39 pm

Initial trimis de Afroditta

Da, a pleca Selena . In numarul de luna asta din Popcorn gasesti un articol pe tema asta. Sincer, nu cred ca vor mai rezista mult Candy in varianta de duet. Prea multe schimbari...

...and we'll cry, but we'll get over it! :D
Unregistered

Ia de aici FRAIERE

Mesajde Unregistered » Mie Iul 09, 2003 5:42 am

Initial trimis de D€CR€T
Nenea partzea...nu te supara...potzi sa dai fuga cu mouse-ul la subiectul ala "ce parere avetzi despre hh romanesc" shi sa citeshti ce am scris...la matale m-am referit...multzam anticipat...
Unregistered

salrti

Mesajde Copyright@2003fanclub.ro » Sâm Aug 02, 2003 2:59 am

alo as vrea sa sti mai multe amanunte de acest Fan Club sa ami scriieti ca mam ansri si eu }{}{}{} o noapte buna!
Copyright@2003fanclub.ro

Vreau si eu o melodie

Mesajde mascarici » Sâm Aug 02, 2003 10:09 pm

Spune-mi daca ai dragostea din tei

sau buchet de trandafiri
sau nick si deea

si daca le ai si esti tu dragutza sa m-i le trimiti si mie pe adresa tibi_mascariciul@yahoo.com
si daca nu le ai spune-mi si mie unde le pot gasi pe net

MULTUMESC MULT!!!!!
bye!
mascarici

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii