Muzica romaneasca a devenit cea mai prosta din cauza ca exista forte multe formati cu numa "strani" si din ce in ce mai asemanatoare. Voi nu credeti la fel ?
Acuma eu locuiesc in Belgia, iar aici nu exista prea multa formati dar macar sunt bune.
cea mai proasta muzica romaneasca
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Lol
Interesant subiectul....pai dupa parerea mea muzica asta e k-lumea insa gusturile nu se discuta...
Cea mai proasta muzica romaneasca sunt manelele(unele doar) si mai sunt unele formatii care ma cam oftika, precum Blondy, dar care are o muzika misto. Pacat ca Andreea strica totul. Iarasi nu imi mai place de Antoneaska si mi se pare cu niste fite in cap de iti vine sa o bati. Daca ma gandesk bine, nici Animal X nu mai imi place. Aia nu au mai scos videoclipuri de nu stiu cand si doar o melodie! Nasol! Si Cristiana Raduta a inceput sa mi se para cam stupi din simplul motiv ca a pozat in PLAYBOY. Ma intreb daca nu se simt aiurea sa faca lucrul ala. Mai ales ca dupa aia sunt considerate slats.
Insa cele mai bune formatii mi se par Candy(care sunt niste scumpice) si Dolly(chiar imi plak) . Dolly chiar par de varsta dpe care o au , spre deosebire de Candy la inceput , carora le dadeam pe putin 18
hai pa! plek !!! Bye!!!
Cea mai proasta muzica romaneasca sunt manelele(unele doar) si mai sunt unele formatii care ma cam oftika, precum Blondy, dar care are o muzika misto. Pacat ca Andreea strica totul. Iarasi nu imi mai place de Antoneaska si mi se pare cu niste fite in cap de iti vine sa o bati. Daca ma gandesk bine, nici Animal X nu mai imi place. Aia nu au mai scos videoclipuri de nu stiu cand si doar o melodie! Nasol! Si Cristiana Raduta a inceput sa mi se para cam stupi din simplul motiv ca a pozat in PLAYBOY. Ma intreb daca nu se simt aiurea sa faca lucrul ala. Mai ales ca dupa aia sunt considerate slats.
Insa cele mai bune formatii mi se par Candy(care sunt niste scumpice) si Dolly(chiar imi plak) . Dolly chiar par de varsta dpe care o au , spre deosebire de Candy la inceput , carora le dadeam pe putin 18
hai pa! plek !!! Bye!!!
- Sweet_Ada
Re: hmm
Initial trimis de blondyna
cele mai nasppa piese romanesti sunt manelele(byaks).blondy au niste piese super enervante.si candy la fel. singurii care imi plac la ora actuala cu adevarat sunt 3se si animalX.
ce proasta esti! nu pot sa cred!!:D
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Re: Re: hmm
Initial trimis de dadius
ce proasta esti! nu pot sa cred!!:D
exact dadius! nu-i ea blondyna degeaba.

- Unregistered
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii