ANUNT: Compozitor autorizat, vand cantece (aproape orice gen muzical) la un pret avantajos (in jur de50 Euro pentru o melodie). Informatii: songbird@email.ro
Telefon: 0259/131709
Vand cantece la un pret avantajos!
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Si zici ca ai compus 1000 de piese??? Mai sa fie! In 3 ani...asta ar insemna in medie, cam 1 piesa pe zi...WOW!!! Deci de la varsta de 12 anisori, ai inceput sa-ti asterni geniul muzical pe hartie (pardon, portativ!)...Sunt curios cum suna o "piesa" din primele, sa zicem, 100...Ca "Soarele meu" am ascultat-o si nu pare cine-stie-ce. Parerea mea, ca vocea ta e ok (la varsta care o ai)... iar faza cum compozitor autorizat ma omoara!!!!
Hai serios, ne dai si noua sa ascultam o piesa scrisa acum 2 ani, de tine? Te rugam...
Hai serios, ne dai si noua sa ascultam o piesa scrisa acum 2 ani, de tine? Te rugam...
Two beers or not two beers, that is the question....
-
MadMax - Junior Member
- Unregistered
Ma rog, gusturile nu se discuta :)
Da, MadMax, ai dreptate, 1000 de cantece inseamna cam o piesa pe zi, dar sa stii ca nu e intotdeauna asa... Am perioade si perioade, de exemplu nu scriu nimic vreo 3 zile si dupa aceea compun 5 cantece intr-o zi. N-am ce sa fac cu ele (ca sunt prea multe), de aceea vreau sa le vand... si mai e si chestia cu banii: n-am resusit sa-mi fac negative decat la 3 si am inregistrat doar 2! "Soarele meu" e scrisa cam acum un an si jumatate... chiar daca tie nu iti place, sa stii ca sunt oameni care spun ca e un cantec extraordinar (eu nu pot fi obiectiva fiindca e piesa mea). Oricum, in curand voi scoate un album si asa vei avea ocazia sa asculti si piese mai vechi (din 1999 si 2000), dar si mai noi, una compusa chiar azi-noapte. Auditie placuta si multumesc mult de tot pt. critica (e constructiva!). Pupici. Pa!
- songbird
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii