(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
baixinho hai sa iti povestesc o faza de la mare cu monica barladianu shi cu prietenii mei (HI-Q) ...
eram cu prietenii (HI-Q) care erau invitati in emisiunea Mihaelei Radulescu care a facut-o vara asta numai stiu cum se cheama , momentan imi scapa numele ! shi eu stateam cu dana,florin,mihai,razvan,dj star shi Monica Barladianu era shi ea pe acolo ! la care dj star zice:"buna e tipa asta", sly:"pai e din iasi prietene", dj star:"am vazut eu ca sunt tipe bune in moldova shi mai ales in iasi"!
eram cu prietenii (HI-Q) care erau invitati in emisiunea Mihaelei Radulescu care a facut-o vara asta numai stiu cum se cheama , momentan imi scapa numele ! shi eu stateam cu dana,florin,mihai,razvan,dj star shi Monica Barladianu era shi ea pe acolo ! la care dj star zice:"buna e tipa asta", sly:"pai e din iasi prietene", dj star:"am vazut eu ca sunt tipe bune in moldova shi mai ales in iasi"!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Dar ti-ai pus vreo secunda problema daca ma intereseaza acea intamplare? Pe mine m-ai acrit cu prietenii tai. Daca am face toti ca tine, s-ar duce de rapa si forumul de Aberatii. Bine ca mai sunt si oameni cu capul pe umeri.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de baixinho
sly, prietenii tai (intuiesti tu la care ma refer) stiu ca tu o consideri pe Monica Barladeanu simpatica?
mai baixinho ti-am raspuns la chestia asta de sus prin faza aia ..oricum daca ti s-a acrit de prietenii mei nu voi mai scrie despre ei shi plus ca subiectul asta e say what's on your mind at very moment Pt1 shi eu am spus exact ce gandesc in momentul de fatza!
-
eu am mers la plimbare cu prietenii mei(HI-Q) si la un moment dat prietenii mei(HI-Q) au vrut sa ne oprim si sa luam un suc. ne-am asezat la o terasa si prietenii mei(HI-Q) si-au luat fiecare cate un suc, dana(prietena mea de la HI-Q) si-a luat un sprite iar ceilalti(prietenii mei de la HI-Q) si-au luat cate o cola. pe fundal se auzea melodia prietenilor mei(HI-Q) "Un minut" care dupa parerea mea e una dintre cele mai frumoase melodii cantate de prietenii mei(HI-Q). apoi prietenii mei(HI-Q) au vrut sa plece, dar nu inainte sa le aduc aminte ca ei, cei de la HI-Q, sunt prietenii mei si ca (pe cei de la HI-Q,prietenii mei) ii iubesc foarte mult.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Ma cumva-cumva ii dau dreptate lu' sly. Dupa cum spunea magistralul Aliosha, si eu ma entuziasmez cand sunt in apropierea unor vedete, mai mult sau mai putin mari(bine, cand stau prea mult pe langa ele si tre' sa mai si muncesc ca dracu' ma si enervez, da' asta-i alta poveste
). Si mai si simt nevoia sa povestesc ce-am vorbit io cu Jude Law sau ca am dat mana cu Minghella. Am facut un thread special pentru asta si se pare ca n-a suparat pe nimeni. Acu', saracu' sly daca a pus si el 2 posturi despre Hi-Q in astea 2000 si ceva care de care mai aberante, ii sariti toti in cap. Pai e cinstit?

If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
aaaa, tre sa fim si cinstiti? :con:
To speak is to be silent
-
Hello ppl! I'm back and i hate even more my life!
De ce nu pot avea eu internet acasa? Atata cer in schimbul zecilor alora care i-am luat: INTERNET ACASA!!!!!!! Nu mai suport!
Momentan ascult muzica mea "preferata": romaneasca si cred ca e house. MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRR! Salvati-ma!
;P ;P ;P ;P ;P
Si cum toate acestea nu ar fi de ajuns maine am doua lucrari: istorie si romana. Oameniu buni am ajuns la culmea disperarii!!!!!
De ce nu pot avea eu internet acasa? Atata cer in schimbul zecilor alora care i-am luat: INTERNET ACASA!!!!!!! Nu mai suport!
Momentan ascult muzica mea "preferata": romaneasca si cred ca e house. MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRR! Salvati-ma!
;P ;P ;P ;P ;P
Si cum toate acestea nu ar fi de ajuns maine am doua lucrari: istorie si romana. Oameniu buni am ajuns la culmea disperarii!!!!!
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
is that were the waitress is? ;D
To speak is to be silent
-
eu ma voi sinucide(ca de obicei)
To speak is to be silent
-
you shoot me, i shoot you and then we watch eachother bleed to death. sounds good enough?
To speak is to be silent
-
Darky..m-ai vazut prin web cam ? Ai ginit ce trening mistoc am ?
Pacat ca n-am putut sta mai mult ! Dar m-a dat Sopra afara ! :cry:

Pacat ca n-am putut sta mai mult ! Dar m-a dat Sopra afara ! :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
daaaa
misto trening!
(sopra, nu citi)
data viitoare cand mai treci pe la sopra , fura-i webcamul
(/sopra, nu citi)

(sopra, nu citi)
data viitoare cand mai treci pe la sopra , fura-i webcamul
(/sopra, nu citi)
To speak is to be silent
-
Aoleu moshule! Tu te eschibitzionezi pe webcam fara sa-mi aratzi shi mie?
Cand treci pe la sopra data viitoare, sa vb. si cu mine sa te vad prin si eu prin webcam.
Cand treci pe la sopra data viitoare, sa vb. si cu mine sa te vad prin si eu prin webcam.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Nu il fur mah,ca pe urma imi ia moderarile . :p
....
Bah,ce ma distreaza FREACKBABY aia care scrie la masini . Munceste toata ziua ca o sclava si barbasu se joaca pe PlayStation2 ! Ii cumpara masini luxoase si tot ce vrea el !
Interesant e faptul ca....nu zice nimic ! Pentru ea e totul OK ! :p
Si stiu explicatzia ..si cred ca o stie si un copil ! Depeche..tu ai gasit-o ?
....
Bah,ce ma distreaza FREACKBABY aia care scrie la masini . Munceste toata ziua ca o sclava si barbasu se joaca pe PlayStation2 ! Ii cumpara masini luxoase si tot ce vrea el !
Interesant e faptul ca....nu zice nimic ! Pentru ea e totul OK ! :p
Si stiu explicatzia ..si cred ca o stie si un copil ! Depeche..tu ai gasit-o ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
vreau si io playstation 2 :cry:
To speak is to be silent
-
Dar de ce te distreaza?
Nu stiu cine-i Freackbaby asta.b Explicatzia ... o dau maine.
Tre sa plec oameni buni la culcare. Pa!
Nu stiu cine-i Freackbaby asta.b Explicatzia ... o dau maine.

Tre sa plec oameni buni la culcare. Pa!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Hehe, sunt in lunch, in biblioteca, imi cad ochii de somn, nu mai pot nu am dormit de aproape 2 zile fara 1 ora......imi este somn, vreau acasa;P ;i ;s ;t
;a am nevoie de ceva de baut(a coke vanilla!)
Ajutor nu mai rezist pana la 4!!!!!!!!!!(ora 12 ora romaniei, noaptea):D ;P

Ajutor nu mai rezist pana la 4!!!!!!!!!!(ora 12 ora romaniei, noaptea):D ;P
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
succes maine la chimie shi la istorie draga mea jasmyna dar stiu ca o sa te descurci ca tu esti fata buna!!!
eu tocmai mi am terminat de invatat pe maine shi imi era dor de postat ceva pe fanclub mai ales dupa ce am vb cu superbaoana pe ym aseara shi mi-a anuntat ca s-ar putea sa ajunga prin iasi prin decembrie!!!
de-abia astept!!!
eu tocmai mi am terminat de invatat pe maine shi imi era dor de postat ceva pe fanclub mai ales dupa ce am vb cu superbaoana pe ym aseara shi mi-a anuntat ca s-ar putea sa ajunga prin iasi prin decembrie!!!
de-abia astept!!!
-
Initial trimis de Aliosha
E nasol sa iti petreci copilaria cu frica in san.
e si mai nasol cand te apropii de 20 si tot asha stau lucrurile.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
am intrat doar sa va povestesc o faza interesanta ca am ceva de scris shi de invatat.
azi la scoala diriga noastra (profa de sociologie, economie) a pus la 20 de elevi din clasa nota 4 ca nu aveam tema scrisa dar noi nu am stiut ca avem de scris shi numai 3 fete din clasa si-au scris tema shi 4 erau absenti!
shi diriga ne-a zis ca ne iearta de 4 daca aducem o floare la scoala ca sa punem in clasa!
azi la scoala diriga noastra (profa de sociologie, economie) a pus la 20 de elevi din clasa nota 4 ca nu aveam tema scrisa dar noi nu am stiut ca avem de scris shi numai 3 fete din clasa si-au scris tema shi 4 erau absenti!
shi diriga ne-a zis ca ne iearta de 4 daca aducem o floare la scoala ca sa punem in clasa!
-
eu fiind nr 22(data curenta) la catalog, am fost ascultata la geografie,chimie,fizica si istorie. am luat 10 la toate in afara de geografie unde am luat 9. i am such a dork 

To speak is to be silent
-
Mi se pare corect sa iei asemenea note..la cate cadouri duci la profesorii aia ! :p
-
ei e saraci si mi-e mila :p
To speak is to be silent
-
intrebare : isi are rostul say what's on your mind pt 2 (part 2) ?
To speak is to be silent
-