Ma gandeam zilele astea la bietul Kick... n-are saracu' modem ca i l-a luat tac' su si de-aia nu mai posteaza pe aici. Cand colo ce vad?
- pe forumul Andre se plange ca sunt numai trei poze de fani
- pe forumul de agatamente isi cauta deshteapta (da' asta v-a aratat si vali)
- pe generalitati povesteste cum agata el gagicile (oricum o mare minciuna)
- pe kickassflash.go.ro are un carnat de MP3 - uri puse la bataie (mai multe amanunte nu dau) asa ca daca vreti Maria Tanase...
- pe barfe... nu mai barfesc...
Daca va aduceti aminte cand i-am vizitat cuibul a avut tentative de muzici popolare. Cred ca orientarea lui muzicala sufera o schimbare. Am o mare curiozitate forumisti mai vechi (daca mai existati...). Voi ce parere aveti?
Manelizarea lui Kickass
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Manelizarea lui Kickass
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: Manelizarea lui Kickass
Initial trimis de DANA
Ma gandeam zilele astea la bietul Kick... n-are saracu' modem ca i l-a luat tac' su si de-aia nu mai posteaza pe aici. Cand colo ce vad?
- pe forumul Andre se plange ca sunt numai trei poze de fani
- pe forumul de agatamente isi cauta deshteapta (da' asta v-a aratat si vali)
- pe generalitati povesteste cum agata el gagicile (oricum o mare minciuna)
- pe kickassflash.go.ro are un carnat de MP3 - uri puse la bataie (mai multe amanunte nu dau) asa ca daca vreti Maria Tanase...
- pe barfe... nu mai barfesc...
Daca va aduceti aminte cand i-am vizitat cuibul a avut tentative de muzici popolare. Cred ca orientarea lui muzicala sufera o schimbare. Am o mare curiozitate forumisti mai vechi (daca mai existati...). Voi ce parere aveti?
acum o ora mi-a zis shomi ca are kick acasa muzica populara veche .....daca e vb de muzica adevarata si nu altceva ,a crescut si maim mult in ochii mei.............nu se manelizeaza!!!
rau de gura!
- curly
- Junior Member
daca kick asculta muzia populara,asta nu inseamna ca s-a manelizat!
si eu ascult.....
muzica veche e una ,asta noua alta!
si eu ascult.....
muzica veche e una ,asta noua alta!
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Bahhh Dano!
In primul rand, Maria Tanase este super muzica. La fel si Gica Petrescu. Acum, daca suntem rockeri, nu trebuie sa ne punem ochelari de cal si sa facem semnul crucii intoarse de fiecare data cand un alt om descopera si alt tip de muzica. Ce faci daca aflii ca eu mai ascult si Puccini. Imi dai ban?! Calea dintre faza cu ochelari de cal si snobism este foarte scurta.
Pe Andre, n-ai sesizat tonul cu care trebuia citit postul. Ideia era aceea conform careia la pagina de fani se gaseau doar trei poze, ceea ce eu consider a fi o suma exagerata.LOL.
Pe Andre, n-ai sesizat tonul cu care trebuia citit postul. Ideia era aceea conform careia la pagina de fani se gaseau doar trei poze, ceea ce eu consider a fi o suma exagerata.LOL.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Kickule, din partea mea asculta ce pixu tau vrei. Pe mine ma deranja ideea ca iti faci timp sa postezi pe alte forumuri in timp ce pe-aici te dai scump la vedera. Am sesizat tonul de pe forumul cu proaste, dar chiar merita sa acorzi atentie??? Mi se pare o tampenie... Da-ti atunci cu parerea si la animal pix si asteapta poate se deschide unul si cu wonderkid. Eu asteptam mai multa colaborare pe-aici...
- gaga
Re: Bahhh Dano!
Initial trimis de KickAss
In primul rand, Maria Tanase este super muzica. La fel si Gica Petrescu. Acum, daca suntem rockeri, nu trebuie sa ne punem ochelari de cal si sa facem semnul crucii intoarse de fiecare data cand un alt om descopera si alt tip de muzica. Ce faci daca aflii ca eu mai ascult si Puccini. Imi dai ban?! Calea dintre faza cu ochelari de cal si snobism este foarte scurta.
kicku' asculta tot ce-i mai bun...lasa baiatu' in pace!
andrei keep on!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Bai Shomere, bag sama-n prostia mea ca tu vrei neaparat sa se ia cineva si de tine, ca prea ai iesit nepatat de pe-aici. N-ai citit ce i-am scris fraierului? (i-am si transmis pe cale orala ... LOL).
Da-l draq, sa asculte ce vrea el de manelist cu Gica Putrezescu al lui, pe mine ma enerva ca posteaza aiurea. Asa ca citeste si posturile dinainte si daca nu-ti convine shut the fuck up!!
Da-l draq, sa asculte ce vrea el de manelist cu Gica Putrezescu al lui, pe mine ma enerva ca posteaza aiurea. Asa ca citeste si posturile dinainte si daca nu-ti convine shut the fuck up!!
- gaga
vali banuiesca te f**-te grija aiurea si nu urmaresti ce draq se intampla pe forum. Sa-ti explic fiindca altfel ramai asa cum esti:
Io vorbeam cu alin (la telefon) si el imi zicea ca nu se poate supara pe noi orice i-am spune si i-am face. Si atunci i-am zis... bah, daca tu esti pasnic asa nu inseamna ca nu poti fi atacat, du-te la net ca-ti dau niste raspunsuri asa ca sa ai si tu la ce riposta sa vada lumea ce inseamna sa nu fii suparacios. Ce ai citit tu era unul din raspunsuri da' alin nici nu cred ca a apucat sa-l vada ca in orsova merge net-ul prost si nu avea nici bani. (discutia nu am reprodus-o cuvant cu cuvant aline, am sintetizat....).
Asa ca domnul vali (era sa-ti spun cum iti spune bunica-ta), in loc de remarci inteligente de tip Sendy despre viata mea sexuala care nu te priveste nici pe tine si nici pe nimeni altcineva decat pe cel (sau cei) ce poarta obiectul care ma intereseaza, mai bine iti verifici faianta din baie ca am auzit ca au cazut niste placi...
(e un subiect tampit, frozen m-a intrebat ce am cu bietul kick da' eu n-am nimic... asa ca eu l-am deschis, eu il inchid. fara comentarii)
Io vorbeam cu alin (la telefon) si el imi zicea ca nu se poate supara pe noi orice i-am spune si i-am face. Si atunci i-am zis... bah, daca tu esti pasnic asa nu inseamna ca nu poti fi atacat, du-te la net ca-ti dau niste raspunsuri asa ca sa ai si tu la ce riposta sa vada lumea ce inseamna sa nu fii suparacios. Ce ai citit tu era unul din raspunsuri da' alin nici nu cred ca a apucat sa-l vada ca in orsova merge net-ul prost si nu avea nici bani. (discutia nu am reprodus-o cuvant cu cuvant aline, am sintetizat....).
Asa ca domnul vali (era sa-ti spun cum iti spune bunica-ta), in loc de remarci inteligente de tip Sendy despre viata mea sexuala care nu te priveste nici pe tine si nici pe nimeni altcineva decat pe cel (sau cei) ce poarta obiectul care ma intereseaza, mai bine iti verifici faianta din baie ca am auzit ca au cazut niste placi...
(e un subiect tampit, frozen m-a intrebat ce am cu bietul kick da' eu n-am nimic... asa ca eu l-am deschis, eu il inchid. fara comentarii)
- gaga
9 mesaje
• Pagina 1 din 1