t.A.T.u
102 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Mie mi se par super. De mult nu am auzit o piesa asa faina.
Iar despre clip, nici nu vreau sa mai vorbesc. Un clip adevarat. Clasa!
Excelent ciment.
Cred ca baietii de la noi care fac niste clipuri execrabile si le tipa pe Atomic ar trebui sa se uite mai cu atentie si sa ia aminte cum se face.
Iar despre clip, nici nu vreau sa mai vorbesc. Un clip adevarat. Clasa!
Excelent ciment.
Cred ca baietii de la noi care fac niste clipuri execrabile si le tipa pe Atomic ar trebui sa se uite mai cu atentie si sa ia aminte cum se face.
- bad_2_the_bone
t.A.T.u
Da. t.A.T.u. merita din plin succesul pe care il au si pe care sper sa-l mai aiba mult timp de-acum inainte. Iata si motivele mele:
1) In primul rand, pentru ca in spatele lor sta un psiholog, adica cineva care stie exact CE trebuie sa faca, CUM trebuie sa faca, CAND trebuie sa faca, CUI trebuie sa faca si CAT trebuie sa faca.
2) In al doilea rand, pentru ca, in sfarsit, secretul a fost dezvaluit: fetele SUNT lesbiene. Dovada ne-au aratat-o la Cerbul de Aur si au ales momentul potrivit sa ne-o arate. (Din nou se remarca psihologul.) Si, in ciuda criticilor cu care s-a grabit sa vina presa noastra, fetele stiu sa se sarute. Ce naiba, domnilor ziaristi, era vorba de un concert muzical, nu de unul XXX! Normal ca s-au sarutat la nivelul X...
3) In al treilea rand, pentru ca nici Elvis Presley, regele rock-ului, nici BUG Mafia, regii hip-hop-ului, nici Ray Charles, regele blues-ului si nici Adrian Copilu' Minune, regele manelelor, nu au dat lovitura pe care a (au) dat-o t.A.T.u. din punct de vedere al ascensiunii pe piata muzicala. Multe trupe de amatori de la noi (adica mai toate...) sunt geloase pe rusoaice pentru treaba asta.
4) In al patrulea rand, pentru ca americanii si Europa Occidentala s-au obisnuit sa fie singurii (singurele) care au un astfel de succes, iar Rusia, capitala comunismului, merita sa fie dispretuita si scuipata in fata. Iata ca Rusia isi ia revansa. (O astfel de revansa ar trebui sa-si ia si Jugoslavia - lumea a uitat de tot de cantaretii si trupele de valoare care se afla aici; sa amintesc numai de Zdravko Colic, Lepa Brena si Tereza Kesovja).
5) In al cincilea rand. pentru ca sunt fan t.A.T.u.. Asa cum sunt si fan DM si 2 Unlimited. Multi vor spune ca nu se poate... Inseamna ca eu sunt exceptia care confirma regula si ma mandresc cu asta.
Bravo, t.A.T.u.!
1) In primul rand, pentru ca in spatele lor sta un psiholog, adica cineva care stie exact CE trebuie sa faca, CUM trebuie sa faca, CAND trebuie sa faca, CUI trebuie sa faca si CAT trebuie sa faca.
2) In al doilea rand, pentru ca, in sfarsit, secretul a fost dezvaluit: fetele SUNT lesbiene. Dovada ne-au aratat-o la Cerbul de Aur si au ales momentul potrivit sa ne-o arate. (Din nou se remarca psihologul.) Si, in ciuda criticilor cu care s-a grabit sa vina presa noastra, fetele stiu sa se sarute. Ce naiba, domnilor ziaristi, era vorba de un concert muzical, nu de unul XXX! Normal ca s-au sarutat la nivelul X...
3) In al treilea rand, pentru ca nici Elvis Presley, regele rock-ului, nici BUG Mafia, regii hip-hop-ului, nici Ray Charles, regele blues-ului si nici Adrian Copilu' Minune, regele manelelor, nu au dat lovitura pe care a (au) dat-o t.A.T.u. din punct de vedere al ascensiunii pe piata muzicala. Multe trupe de amatori de la noi (adica mai toate...) sunt geloase pe rusoaice pentru treaba asta.
4) In al patrulea rand, pentru ca americanii si Europa Occidentala s-au obisnuit sa fie singurii (singurele) care au un astfel de succes, iar Rusia, capitala comunismului, merita sa fie dispretuita si scuipata in fata. Iata ca Rusia isi ia revansa. (O astfel de revansa ar trebui sa-si ia si Jugoslavia - lumea a uitat de tot de cantaretii si trupele de valoare care se afla aici; sa amintesc numai de Zdravko Colic, Lepa Brena si Tereza Kesovja).
5) In al cincilea rand. pentru ca sunt fan t.A.T.u.. Asa cum sunt si fan DM si 2 Unlimited. Multi vor spune ca nu se poate... Inseamna ca eu sunt exceptia care confirma regula si ma mandresc cu asta.
Bravo, t.A.T.u.!
- Pirtea Sorin
Re: Re: Tatu/Taty
Cand ii vedem si pe ai nostri...?!
Mi se pare mie ca am vazut un porc zburand... Sau a fost o iluzie? Nu stiu, dar asa mi s-a parut, ca era un porc. Si asa mi s-a parut, ca zbura. Da, mai mult ca sigur ca mi s-a parut...
Dar daca nu mi s-a parut? Inseamna ca intr-adevar am vazut un porc zburand. Deci, daca am vazut un porc zburand, inseamna ca avem prima trupa romaneasca ce este mai buna decat t.A.T.u. :-)
Mi se pare mie ca am vazut un porc zburand... Sau a fost o iluzie? Nu stiu, dar asa mi s-a parut, ca era un porc. Si asa mi s-a parut, ca zbura. Da, mai mult ca sigur ca mi s-a parut...
Dar daca nu mi s-a parut? Inseamna ca intr-adevar am vazut un porc zburand. Deci, daca am vazut un porc zburand, inseamna ca avem prima trupa romaneasca ce este mai buna decat t.A.T.u. :-)
- Unregistered
t.A.T.u. - cand ii vedem si pe ai nostri?
Cand ii vedem si pe ai nostri...?!
- Pirtea Sorin
Pentru cine vrea textul la NAS NE DAGONIAT in engleza si rusa.
http://www.tatu.us/notgonna.htm
Ii mumltumesc lui Unregistered pentru acest link si, fiindca sunt un fan inrait t.A.T.u, il pasez mai departe celorlalti fani.

Ii mumltumesc lui Unregistered pentru acest link si, fiindca sunt un fan inrait t.A.T.u, il pasez mai departe celorlalti fani.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Tv Mania + Bravo
Daca sunteti fanii celor doua fete nu pierdeti articolele din ultimele numere Tv Mania si Bravo.
Ca sa va atrag curiozitatea scriu aici cateva raspunspunsuri la intrebarile reporterului :
- Ce ne puteti spune despre viitorul album? Va fi la de indraznet ca si primul ? Veti aborda si alte teme controversate?
Lena : - Nu putem spune nimic acum despre ce vom face pe viitorul album . Deocamdata ne pregatim sa lansam un nou clip , la piesa "Miscari simple" . O veti vedea pe Iulia intr-o ipostaza ... sa-i spuneam "intima" ...
Articolele mai contin si cateva clauze ale contractului pe care fetele trebuie sa le respecte cum ar fi :
- sa nu dea interviuri fara acordul lui Sapovalov (managerul lor)
- Sa se modifice fizic (sa slabeasca , sa se dunda , sa se vopseasca , sa se imbrace intr-un anume fel ) , daca Ivan considera ca e spre binele formatiei
- sa se sarute cel putin o data la fiecare concert
-sa nu faca nimic care sa prejudicieze viitorul trupei.
Pentru mai multe detalii nu pierdeti ultimele numere din revistele amintite mai sus.
Ca sa va atrag curiozitatea scriu aici cateva raspunspunsuri la intrebarile reporterului :
- Ce ne puteti spune despre viitorul album? Va fi la de indraznet ca si primul ? Veti aborda si alte teme controversate?
Lena : - Nu putem spune nimic acum despre ce vom face pe viitorul album . Deocamdata ne pregatim sa lansam un nou clip , la piesa "Miscari simple" . O veti vedea pe Iulia intr-o ipostaza ... sa-i spuneam "intima" ...
Articolele mai contin si cateva clauze ale contractului pe care fetele trebuie sa le respecte cum ar fi :
- sa nu dea interviuri fara acordul lui Sapovalov (managerul lor)
- Sa se modifice fizic (sa slabeasca , sa se dunda , sa se vopseasca , sa se imbrace intr-un anume fel ) , daca Ivan considera ca e spre binele formatiei
- sa se sarute cel putin o data la fiecare concert
-sa nu faca nimic care sa prejudicieze viitorul trupei.
Pentru mai multe detalii nu pierdeti ultimele numere din revistele amintite mai sus.
- Seth2
- Junior Member
Re: Rusa sau Engleza?
Initial trimis de Seth2
Mi-am copiat aseara videoclipul de la "All the things she said" ... si e f interesant.... merita vazut!!! De-abea astept sa ajunga si la televiziunile de la noi .
De unde l-ai copiat? Il vreau si eu! Trimite-mi urgent link-ul, te rog! Multumesc.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
- Pirtea Sorin
- Junior Member
...
De fapt am un program cu care imi copiez tot felul de pe net... adika "Kazaa"...
Daca il vrei .. poti sa iti faci rost de el de pe http://www.kazaa.com
si apoi cauti videoclipurile de la Tatu.
Daca il vrei .. poti sa iti faci rost de el de pe http://www.kazaa.com
si apoi cauti videoclipurile de la Tatu.
- Seth2
- Junior Member
Initial trimis de Mr Hyde
"All the things she said" e intr-adevar misto, mult peste "Nas ne dagoniat", clipul din pacate nu l-am vazut inca.
In clip este vorba, ca idee, despre un grup de oameni care privesc de dupa un gard de sarma ghimpata (asemanator cu cele care inconjurau lagarele de evrei din razboi), in ploaie, la cele doua fete care canta si se saruta. Nu pot sa povestesc tot clipul, deoarece am dat de el ocazional si inca nu l-am cautat din nou. Si apoi, cine vrea sa-l vada trebuie sa aiba placerea de a-l descoperi.
Inca un album sau doua ca asta si cred (parerea mea;) ) ca t.A.T.u. va deveni o trupa profesionista.
- Pirtea Sorin
- Junior Member
dar de celelalte melodii ale lor nu ziceti nika? mie mai imi plac si "Ja tvoja ne pervaja", "bylo i proshlo", ,"zy","ja soshla s uma","pokazhi mne lubov",:they're not gonna get us","ya tvoi vrag",, "zacem ya", " i went crazy", "polchasa bez lubvi" . insa de ieri mi s-a pus pata pe una : "robot" . sa ascultati "robot" -e cool , si "bylo i proshlo"-care are un ritm mai intens decat cum ne-am obisnuit noi cu tatu
- Hera
- Junior Member
VREAU ALBUMUL!!!
Initial trimis de Hera
dar de celelalte melodii ale lor nu ziceti nika? mie mai imi plac si "Ja tvoja ne pervaja", "bylo i proshlo", ,"zy","ja soshla s uma","pokazhi mne lubov",:they're not gonna get us","ya tvoi vrag",, "zacem ya", " i went crazy", "polchasa bez lubvi" . insa de ieri mi s-a pus pata pe una : "robot" . sa ascultati "robot" -e cool , si "bylo i proshlo"-care are un ritm mai intens decat cum ne-am obisnuit noi cu tatu
N-am ce sa zic... pentru ca nu le-am ascultat. :confused: Dar poate ca stii un link de unde pot sa le descarc sau macar sa le aud. Ma crezi ca n-am gasit nicaieri albumul? :rolleyes: Poate imi spui de unde-l pot lua... :confused:
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Initial trimis de Mr Hyde
"All the things she said" e intr-adevar misto, mult peste "Nas ne dagoniat", clipul din pacate nu l-am vazut inca.
Fratilor, videoclipuri puteti urmari si pe Yahoo! ...mai exact la:
http://launch.yahoo.com/musicvideos/
De ex. link-ul ptr. Tatu - All the things she said:
http://search.launch.yahoo.com/search/lsearch/video?p=Tatu
Doar ca tre' sa fii user inregistrat la Y!, in rest merge destul de ok...Sa aveti "tzava" la internet si va merge ok...
Enjoy! :o
-
MadMax - Junior Member
Initial trimis de MadMax
Fratilor, videoclipuri puteti urmari si pe Yahoo! ...mai exact la:
http://launch.yahoo.com/musicvideos/
De ex. link-ul ptr. Tatu - All the things she said:
http://search.launch.yahoo.com/search/lsearch/video?p=Tatu
Doar ca tre' sa fii user inregistrat la Y!, in rest merge destul de ok...Sa aveti "tzava" la internet si va merge ok...
Enjoy! :o
Dom'le MadMax, te rog mult, da-mi alte link-uri in afara de Yahoo!, pentru ca server-ul nostru este restrictionat fata de tot ce inseamna Yahoo! pe lumea asta. Ah, de l-as prinde pe administratorul de sistem... :j

- Pirtea Sorin
- Junior Member
Initial trimis de Pirtea Sorin
Dom'le MadMax, te rog mult, da-mi alte link-uri in afara de Yahoo!, pentru ca server-ul nostru este restrictionat fata de tot ce inseamna Yahoo! pe lumea asta. Ah, de l-as prinde pe administratorul de sistem... :j![]()
Oare daca ai folosi proxy servers, ar merge? ....Give it a try...
-
MadMax - Junior Member
Re: VREAU ALBUMUL!!!
Initial trimis de Pirtea Sorin
N-am ce sa zic... pentru ca nu le-am ascultat. :confused: Dar poate ca stii un link de unde pot sa le descarc sau macar sa le aud. Ma crezi ca n-am gasit nicaieri albumul? :rolleyes: Poate imi spui de unde-l pot lua... :confused:
eu le-am luat pe unele de pe winmx , pe care il downloadezi de pe http://www.winmx.com , iar altele dupa http://www.imesh.com. winmx-ul e mai bun ,calitativ ,ca imesh-ul.
ps: cand cauti sa scrii tatu , alegi ce vrei de-acolo, apoi scrii si alte moduri numele formatiei , ca sunt si useri care scriu numele in fel si fel de moduri ...
- Hera
- Junior Member
Initial trimis de MadMax
Oare daca ai folosi proxy servers, ar merge? ....Give it a try...
Teach me! Sunt incepator in ce priveste Internetul, asa ca nu stiu cum se procedeaza.;P
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Sorine, te ajut !
Ca intre 2 fani de ceca (vezi topicul tau) suntem si fani de t.a.t.u !
Asa sa iti cer sa ma contactezi pe email ifa.bucharest@ifrance.com unde iti voi da o noua adresa si vom putea vorbi prin email ... o sa iti explic cum sa procedezi ca sa ai albumul si videoclipurile tatu (+ niste melodii absolut noi !)
Acuma ca sa particip si eu la dezbatere:
- Am fost foarte entuziasmat cind am vazut clipul nas ne dagonyat si am auzit piesa vara asta la radio in romania, melodia parea iesita din comun, si suna bine !
Pe urma am cumparat albumul, care mia placut foarte mult !
Dar cind am inceput sa citesc in presa, si mai ales acuma dupa cerbul de aur, despre ele, am fost cam dezamagit.
Faptul ca sunt lesbiene nu ma deranjeaza in nici un fel, dar dupa parerea mea, acest "lucru" este inventat de psihologul (care este si managerul) lor, in mod special pentru a le crea " o imagine soc ".
Iar varsta lor, respectiv 16 si 17 ani daca nu ma insel, amplifica fenomenul de curiozitate, deci, de celebritate.
Toata lumea se intreaba "cum 2 fete atit de tinere sunt lesbi ?". Lucrurile socante atrag, este un lucru foarte cunoscut, si des folosit in advertisementul din occident. Stiind deci ca sunt 2 lesbi care inca nici nu sunt majore, publicul este curios, si cind vede un clip cu ele la televizor asculta cu o atentie mai mare. Deci sunt sanse mai mari de a fi cunoscute, ca poate (mai ales tineri) vor vorbi despre asta cu prieteni lor care nu cunosc si se va extinde fenomenul asa mai departe...
CZ: Toata chestia alaturi de melodiile lor, care sunt foarte originale si faine, e o shmekerie de marketing veche ca lumea .
Asa sa iti cer sa ma contactezi pe email ifa.bucharest@ifrance.com unde iti voi da o noua adresa si vom putea vorbi prin email ... o sa iti explic cum sa procedezi ca sa ai albumul si videoclipurile tatu (+ niste melodii absolut noi !)
Acuma ca sa particip si eu la dezbatere:
- Am fost foarte entuziasmat cind am vazut clipul nas ne dagonyat si am auzit piesa vara asta la radio in romania, melodia parea iesita din comun, si suna bine !
Pe urma am cumparat albumul, care mia placut foarte mult !
Dar cind am inceput sa citesc in presa, si mai ales acuma dupa cerbul de aur, despre ele, am fost cam dezamagit.
Faptul ca sunt lesbiene nu ma deranjeaza in nici un fel, dar dupa parerea mea, acest "lucru" este inventat de psihologul (care este si managerul) lor, in mod special pentru a le crea " o imagine soc ".
Iar varsta lor, respectiv 16 si 17 ani daca nu ma insel, amplifica fenomenul de curiozitate, deci, de celebritate.
Toata lumea se intreaba "cum 2 fete atit de tinere sunt lesbi ?". Lucrurile socante atrag, este un lucru foarte cunoscut, si des folosit in advertisementul din occident. Stiind deci ca sunt 2 lesbi care inca nici nu sunt majore, publicul este curios, si cind vede un clip cu ele la televizor asculta cu o atentie mai mare. Deci sunt sanse mai mari de a fi cunoscute, ca poate (mai ales tineri) vor vorbi despre asta cu prieteni lor care nu cunosc si se va extinde fenomenul asa mai departe...
CZ: Toata chestia alaturi de melodiile lor, care sunt foarte originale si faine, e o shmekerie de marketing veche ca lumea .
- nikotin
- Junior Member
Iti multumesc!
Ti-am scris pe adresa de e-mail; astept un semn si iti multumesc.
Ti-am raspuns acolo la o parte din teme, dar o fac si aici. Cineva spunea ca fac asta doar ca sa-mi creasca numarul de mesaje postate aici - e treaba lui... Se stie respectivul, cine este.
Ceca... canta super. Dar de Dragana, ce zici? "Placi zemljo" ("Plangi, pamantule" - pentru dl. Pruteanu) a fost prima piesa cu care a aparut la noi si cu care a facut furori pe Litoral - asta era in 1997... De atunci am facut rost si de piesa, si de versuri. Iar numele ei complet este Dragana mirkovic. Are un album, editat in 1997, dar pe care nu l-am cumparat deoarece era o caseta pirat si se auzea prost... iar acum regret, pentru ca de atunci nu l-am mai gasit pe nicaieri.
Ti-am raspuns acolo la o parte din teme, dar o fac si aici. Cineva spunea ca fac asta doar ca sa-mi creasca numarul de mesaje postate aici - e treaba lui... Se stie respectivul, cine este.
Ceca... canta super. Dar de Dragana, ce zici? "Placi zemljo" ("Plangi, pamantule" - pentru dl. Pruteanu) a fost prima piesa cu care a aparut la noi si cu care a facut furori pe Litoral - asta era in 1997... De atunci am facut rost si de piesa, si de versuri. Iar numele ei complet este Dragana mirkovic. Are un album, editat in 1997, dar pe care nu l-am cumparat deoarece era o caseta pirat si se auzea prost... iar acum regret, pentru ca de atunci nu l-am mai gasit pe nicaieri.
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Si inca ceva
Cineva scria pe aici ca glumele cu Pruteanu nu mai au sens. Eu cred ca, atat timp cat legea asta nu dispare odata din mintea numitului domn, glumele cu el vor avea sens. Asa cum se intampla cu glumele cu blonde, sau cu politisti.
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Apropo de lesbi
Initial trimis de nikotin
"cum 2 fete atit de tinere sunt lesbi ?"
E plin Internet-ul de tipe lesbi de varsta lor si chiar mai mici, ca sa nu zic mai tinere... Si nu numai doua, ci trei, patru... Asa ca nu e o noutate. Noutatea ar fi aceea ca acest lesbianism, despre care toata presa a facut 'n' presupuneri - ba ca ar fi adevarat, ba ca n-ar fi - este demonstrat, la noi in tara, pentru prima oara live.
SCENA CU SARUTUL A FOST SINGURUL MOMENT AL CONCERTULUI IN CARE FETELE N-AU FACUT PLAYBACK. :kiss: Acum, nu stiu ce sa zic: oare daca nu erau obstructionate, ne-ar mai fi impartasit si altceva din experienta lor erotica? Aici chiar ca nu stiu ce sa raspund... ;r
- Pirtea Sorin
- Junior Member
America!
Varianta in limba engleza a albumului fetelor de la Tatu a fost lansat si in America pe 17 septembrie , prima piesa promovata fiind "All the things she said" / cu varianta rusa - "Ya Soshla S Uma" - melodia cu care au castigat anul trecut la MTV Rusia.
Se pare ca Tatu a inceput sa prinda si acolo : melodia e pe locul 23 in topul celor mai difuzate piese de acolo , insa , la vanzari , "All the things she said" ocupa un "incredibil" loc 3 !
Sursa : Bravo
Se pare ca Tatu a inceput sa prinda si acolo : melodia e pe locul 23 in topul celor mai difuzate piese de acolo , insa , la vanzari , "All the things she said" ocupa un "incredibil" loc 3 !
Sursa : Bravo
- Seth2
- Junior Member
...
Ieri dimineatza la radio am auzit All the things she said , melodia cu videoclipul care a starnit atatea controverse si un imens scandal a celor doua fete... Sa insemne asta ca melodia impreuna cu videoclipul (varianta in engleza) se pregatesc sa invadeze topurile muzicale de pe la toate televiziunile de gen + radio.
I can hardly wait....
I can hardly wait....

- Seth2
- Junior Member
cool
mereu mi-au placut...inafara de primele dati cand am auzit prima lor melodie..care inca se difuzeaza in discoteci...cel putin in discotecile din cluj..si are succes..
ultima lor melodie ma dat gata...cand am auzit-o prima data..e super..si pot sa spun ca umpica ma cam deranjeaza ca sunt lezbi.. da cred ca asta le-a marit succesul sau cel putin a atras presa... sunt tari degeaba...pupuci
ultima lor melodie ma dat gata...cand am auzit-o prima data..e super..si pot sa spun ca umpica ma cam deranjeaza ca sunt lezbi.. da cred ca asta le-a marit succesul sau cel putin a atras presa... sunt tari degeaba...pupuci
- ANa
Re: Tatu/Taty
mai draga animalule, daca ai fi invatat rusa in scoala ai fi stiut ca litera latina "u" corespunde chirilicei "y"
- Unregistered
102 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii