Pe data de 25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei Romane, vom fi la Kandahar! Si, ce e cel mai interesant, vom fi pe canalul #hi-q in seara acelei zile:-) Daca va intereseaza sa aflati cum e acolo intrati pe 25 octombrie si povestim!
Cred ca este o premiera mondiala!
Suntem pe #hi-q in direct din Afganistan!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Re: Suntem pe #hi-q in direct din Afganistan!
Initial trimis de Florin Hi-Q
Pe data de 25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei Romane, vom fi la Kandahar! Si, ce e cel mai interesant, vom fi pe canalul #hi-q in seara acelei zile:-) Daca va intereseaza sa aflati cum e acolo intrati pe 25 octombrie si povestim!
Cred ca este o premiera mondiala!
Super interesant!

I`ll be there for sure !

si...aveti grija de voi pe acolo !!!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
hi-q in direct din afganistan
succes maine pe drum si o sa fiu acolo!!!!!!!!!1pe chat!!!!asta e o veste super!!!!!!!!multumim florin!!!!!!!!!1
- artemis
- Junior Member
AFGANISTAN
de fapt succes pe 24 pe drum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- artemis
- Junior Member
Am probleme MARI de tot cu Mircu...si nu pot sa intru!!!
Hai Florine, baga si tu informatii si pe aici! Pls! :kiss:

Hai Florine, baga si tu informatii si pe aici! Pls! :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
uffffffffffff
am ratat ocazia de a vorbi cu voi.damn. florine mai baga info pe aici ca suntem toti curiosi pls.
- SeXxYcHeEr
ce farsa proasta ati tras fanilor ei v-au asteptat si voi nici macar nu ati intrat, i-ati trimis unuia un email ca nu puteti sa intrati ca nu au mirc acolo , nu ati auzit de DOWNLOAD
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Hmmm am fost si eu prezent Vineri si din pacate nu am vazut pe nimeni de la Hi-Q si dupa un pic de asteptare ... am inteles de la cineva de pe acolo ca trupa nu poate intra ata ete..
mi se parea cam ciudata chestia ca ei sa intre pe net de acolo .. mda.. fie..

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1