Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?

Mesajde Kausteeq Soda » Sâm Oct 12, 2002 6:39 pm

Sunt curios sa vad care este adevarata muzica romaneasca...daca ea mai exista...
Kausteeq Soda

amintirile ma chinuiesteeeeeeeeee!!!

Mesajde aelyus » Sâm Oct 12, 2002 9:02 pm

eu i-as sterge pe toti, sau mai degraba as trage apa dupa ei. Sau, ma gandesc sa fiu mai indulgent si mai las cativa langa colacul WC-ului. Dar i-as arunca cu placere pe 80% din manelisti, si pe toti aia care n-au ce face si se apuca de muzica sa-si castige banii de buzunar sau de-o bere. As incepe cu "simpaticul" verisor al lu' Costita Ionita. Ce cauta ala in muzica romaneasca? As cumpara o caseta cu el numai ca sa arunc dupa dusmani, dar parca nici lor nu le vreau raul asta. Ala e mai afon decat afonul afonilor, e complet pe dinafara, tufa de Venetia, sau mai stiu eu ce planta. Da de formatia aia cu "femeia de servici" voi ce spuneti? Sau de Andreea B.? De ce nu le cumpara parintii lor o turma de oi, ca doar au bani si sunt tineri. Si acum un mesaj pt cei care au de gand sa se apuce de muzica :

"....playback poate sa faca si o surdo-muta... "

hihihihihi
aelyus

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Oct 12, 2002 9:56 pm

Pe totzi manelishtii, pe toate formatziile astea dance care au shi ei saracii tentative nereushite de muzica.
Nush' ce vad astia la Animal X. Shi ma distrez cand vad atatea nickuri terminate-n ''_X":D
3ReiSudetzi, andreea Balan, shi multzi altzii.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Kayla » Dum Oct 13, 2002 9:04 am

Ce bine ar fi sa existe asa o radiera... I-as sterge de tot pe manelisti, pe sud-est-isti, pe Balanca, pe Blondy si... mai scriu, ca nu-mi mai vin in minte acuma.
Kayla

subcultural overflow

Mesajde omu_vexx » Dum Oct 13, 2002 9:15 am

De sters, stergem noi non-valorile, da cu legiunile de fani indoctrinati ce facem, ne trebuie fo douaj' de mii de tiruri cu radiere premium-quality sau cel putin zece mii de cisterne cu H2SO4. De remuneratia-i mica asa ca, baietzi punetzi mana pe lopetzi.
Pace la toata lumea.......si rabdare!
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
omu_vexx
Junior Member

Mesajde NightGhost » Sâm Oct 19, 2002 9:34 pm

Le-as aronca o bomba atomica in cartierul general al manelistilor.
DIE manea DIE !!!!!!!!!
NightGhost

Re: amintirile ma chinuiesteeeeeeeeee!!!

Mesajde Unregistered » Dum Oct 20, 2002 6:43 pm

Poate ca nu e chiar asa cum zici tu cu playback-ul. Adica nu e deloc. De ce ii tot judecati pe artistii care fak playback? Imaginati-va o chestie: ca sunteti niste artisti cunoscuti. Nu v-ar fi frica ca (scuzati cacofonia) v-ati putea incurca la cateca sau ca ati putea gresi o nota si astfel cantecul v-ar iesi de cacat si v-ati pierde fanii? Nu e mult mai usor sa cante banda in locul vostru, avand in vedere ca acolo tot voi ati cantat, iar vocea nu a fost schimbata pe calculator decat putin? Nu ar fi? Sau de ce nu va ganditi ca poate ei sunt bolnavi si nu pot canta ca s-ar face de ras.... Sau poate ca nu au curajul necesar. Sau au prea mari emotii.
In fine....imi pare rau ca unii gandesk asa! Bye!
Si apropo de subiect..... eu as sterge-o pe Antoneaska aia proasta, pe Andreea de la Blondy, pe Iris si toate formatiile astea vechi si idioate care isi dau aere de vedete.
Bye}{
Unregistered

radiera radiera

Mesajde SeXxYcHeEr » Dum Oct 20, 2002 8:56 pm

i-as sterge pe toti inafara de 3se si animalX.
SeXxYcHeEr

Mesajde Kat » Lun Oct 21, 2002 1:21 pm

Initial trimis de Unregistered
Poate ca nu e chiar asa cum zici tu cu playback-ul. Adica nu e deloc. De ce ii tot judecati pe artistii care fak playback? Imaginati-va o chestie: ca sunteti niste artisti cunoscuti. Nu v-ar fi frica ca (scuzati cacofonia) v-ati putea incurca la cateca sau ca ati putea gresi o nota si astfel cantecul v-ar iesi de cacat si v-ati pierde fanii? Nu e mult mai usor sa cante banda in locul vostru, avand in vedere ca acolo tot voi ati cantat, iar vocea nu a fost schimbata pe calculator decat putin? Nu ar fi? Sau de ce nu va ganditi ca poate ei sunt bolnavi si nu pot canta ca s-ar face de ras.... Sau poate ca nu au curajul necesar. Sau au prea mari emotii.
Si apropo de subiect..... eu as sterge-o pe Antoneaska aia proasta, pe Andreea de la Blondy, pe Iris si toate formatiile astea vechi si idioate care isi dau aere de vedete.
Bye}{

Eu te-as sterge pe tine de tot!
Doamne cat de prost (sau proasta) esti!!! E incredibil...ai studiat mult pentru asta, sau e natural la tine? Sau poate esti doar un pusti/pustoaica naiv(a)...oricum parerea ta legata de playback denota naivitate si idiotenie, aproape...de ce draq sa te duci in concert sa asculti CD-ul??? Ala il poti asculta si acasa!
Cat despre formatiile astea "vechi si idoate" precum Iris care de 25 de ani tot canta (sa-ti faca tie in ciuda!) si inca mai are f mare succes si n-au facut o secunda playback in 25 de ani(incredibil, nu?)...ei chiar sunt vedete, si stii de ce?(gresit! nu ca sa intrebe prostii ca tine) ci pentru ca stiu sa-si respecte FANII! si peste alti 25 de ani de-acum inainte lumea ii va cunoaste.
Asa ca ia o radiera (cu H2SO4) si sterge-te singur(a)!
Kat

Re: Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?

Mesajde zippy » Mie Oct 23, 2002 1:17 pm

Initial trimis de Kausteeq Soda
Sunt curios sa vad care este adevarata muzica romaneasca...daca ea mai exista...

as scoate-o pe anda adam...fara suparere!si pe loredana groza,sorry
zippy

Ole!

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 4:19 pm

Bai Unregistered-ule (daca esti fata, cu atat mai rau pentru tine), am trait s-o aud (adica s-o vad) si p-asta: Iris, trupa idioata! Da, ba, ai dreptate! Cine dracu' or fi Iris astia? de care n-a auzit nimeni decat dupa ce au inceput sa faca playback cu Felicia Filip si Uriah Heep? Ba, da-n schimb tot norodu' a auzit de 'jde ani de Adrian CM (concediu medical), Vali Vijeliosu', Liviu *uta, Sorin Arhicunoscutu' si toata clica cea jegoasa.

Sau Phoenix, ba Unregistered ba... Ai dracu' incapabili, in frunte cu Tandarica ala, care zici ca n-a vazut o toba-n viata lui! Habar n-are nici sa stea pe scaun in fata bateriei (adica a setului de tobe, ba!).

Sau Semnal M, aia care-au facut in 1995 playback unplugged la un post de radio si au avut tupeu' sa scoata si o caseta cu treaba asta! Incapabilu' ala de Iuliu Merca, nici nu stie ce-i aia nota muzicala! Nu-i asa?

Sau Compact, sau Cargo... Numai trupe idioate, ba, zau asa!

Ptiu! Piei, Unregistered-ule! Inca trei-patru ca tine si iar o sa facem rost de muzica pe sestache, ca inainte de '89! Lasa-ne cu cosmarurile tale de la betie!
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Daca va dau o radiera...

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 4:30 pm

Initial trimis de Kausteeq Soda

Dom'ne, problema e ca mie nu-mi ajunge numa' o radiera; imi treb'e un bax intreg. Poti sa-mi faci rost? Cat despre cei pe care i-as sterge... mai bine ti-i spun pe cei pe care nu i-as sterge, ca n-am prea mult timp. Va sa zica: Iris; Cargo; Voltaj (formula veche); Vama Veche; Zdob si Zdub (cei mai adevarati din muzica de azi romaneasca); Phoenix; Semnal M; Savoy; Aurelian Andreescu; Compact Cluj; si toti cei cu traditie si ani de cantat in spate. Nu-i stiu acu' pe toti, mai bine-zis, nu mi-i aduc aminte.

Si, intr-adevar, daca avem putin H2SO4, ar trebui sa-l eliminam pe Unregistered; cu el ramanem, intra-devar, fara muzica.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Daca va dau o radiera...

Mesajde Vortex » Joi Oct 24, 2002 10:13 am

Initial trimis de Pirtea Sorin

Si, intr-adevar, daca avem putin H2SO4, ar trebui sa-l eliminam pe Unregistered; cu el ramanem, intra-devar, fara muzica.

Se scrie intr-adevar (ce ziceai de anii de liceu?)
Unregistered = orice persoana care posteaza fara a se inregistra deci sunt mai multi decat crezi cei care nu iti dau dreptate in general pe fanclub, nu pe acest subiect in special.

Nu v-ar fi frica ca (scuzati cacofonia) v-ati putea incurca la cateca sau ca ati putea gresi o nota si astfel cantecul v-ar iesi de cacat si v-ati pierde fanii? Nu e mult mai usor sa cante banda in locul vostru, avand in vedere ca acolo tot voi ati cantat, iar vocea nu a fost schimbata pe calculator decat putin? Nu ar fi? Sau de ce nu va ganditi ca poate ei sunt bolnavi si nu pot canta ca s-ar face de ras.... Sau poate ca nu au curajul necesar. Sau au prea mari emotii.

Asta a fost din ciclul "hai sa vedem care este mai prost, nu stii? suna un prieten"
Vortex

Mesajde Johnny_bz » Vin Oct 25, 2002 12:16 am

bah cu o radiera nu pot shterge nici praful de pe tastatura mea...da' daca imi dai un uzzi, un lansator de rachete, nishte explozobil ceva.......cred ca te-ash scapa de nishte andrele, de nishte copilashi deshtia care canta dance(asha zic ei), shi nu in ultimu' rand de totzi manelishti.
<<<Viatza e un film cu proshti: totzi murim in final>>
Johnny_bz
Junior Member

Re: Re: amintirile ma chinuiesteeeeeeeeee!!!

Mesajde Unregistered » Vin Oct 25, 2002 10:48 am

Bye}{

iubito sau iubitule!!!!!!!!! daca ei se incurca la versuri sau la "vreo nota" inseamna ca nu sunt muzicieni adevarati si nu au ce cauta pe scena !!!!!!!!! AFARA CU EI!!!!!!!! daca te refereai cumva la andreea b , sa stii ca numai o proasta ar putea uita versuri de genu "si te joci cu mine" si asa mai departe....
ia mai invata si tu ce-i muzica si mai viziteaza un lic de muzica ... sa vezi care-i treaba!!!!!! ok??????
cat despre pe cine as sterge eu ... n primul rand pe toate fufele astea de genu: candy ,blondy, andrelele ,si stiti voi continuarea ...manele ,prostii din astea!!!!!!!
cei mai tari din muzica romaneasca sunt : SISTEM , vita de vie, dj raoul si alina (ii dragutza piesa) si asa mai departe!!!!!!!!!!
cine-i de acord cu mine sa-mi raspunda!!!!!
Unregistered

Sunt de acord... si nu

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 28, 2002 3:08 pm

cei mai tari din muzica romaneasca sunt : SISTEM , vita de vie, dj raoul si alina (ii dragutza piesa) si asa mai departe!!!!!!!!!!
cine-i de acord cu mine sa-mi raspunda!!!!!

Sunt de acord cu parerea ta, dar nu sunt de acord ca nu-ti spui numele, sa stim cu cine polemizam.

Da, trupele mení¾ionate de tine par sí£ merite sí£ rí£maní£ in peisajul muzical romanesc. Insí£, dupí£ mine, cea mai originalí£ trupí£ romaneascí£ este Zdob ºi Zdub. Cu toate ca sunt din Moldova, eu tot romani de-ai noºtri ii consider.
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Oct 28, 2002 8:33 pm

Blondy, Sexxy, toate manelele, Bambi, Ro-Mania (nu neaparat ptr muzica, ci ptr fitele care le au:) ), Aia de la Simplu (poate..cu exceptia lu' Piticu...POATE), aia de la Ackent (ca sa nu ma sperii cand deschid televizorul...) si multi multi altii...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Unregistred » Mie Oct 30, 2002 2:05 am

Din pacate cu aceasta radiera nu poti sterge nimik.Insa daca am pute a sterge ar ramane putini neatinsi de aceasta radiera.Cei din rock Iris,vita de vie s.a.m.d. si poate Classsi vank in rest jap jap cu radiera peste fetzele lor de manelisti sau playback people.
Unregistred

1 noiembrie

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 30, 2002 3:22 pm

Initial trimis de Unregistred
Din pacate cu aceasta radiera nu poti sterge nimik.Insa daca am pute a sterge ar ramane putini neatinsi de aceasta radiera.Cei din rock Iris,vita de vie s.a.m.d. si poate Classsi vank in rest jap jap cu radiera peste fetzele lor de manelisti sau playback people.

ªtiaí¾i cí£ pe 1 noiembrie se sí£rbí£toreºte in Timiºoara ziua naí¾ionalí£ a luptei impotriva playback-ului ºi a manelelor? Poate apare pe acolo cel cu radiera ºi face vreo minune... Dar sí£ nu í¾iní£ numai trei zile!
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Re: Daca va dau o radiera...

Mesajde eyewitness » Mie Oct 30, 2002 5:13 pm

Initial trimis de Vortex

[b]Nu v-ar fi frica ca (scuzati cacofonia) v-ati putea incurca la cateca sau ca ati putea gresi o nota si astfel cantecul v-ar iesi de cacat si v-ati pierde fanii? Nu e mult mai usor sa cante banda in locul vostru, avand in vedere ca acolo tot voi ati cantat, iar vocea nu a fost schimbata pe calculator decat putin? Nu ar fi? Sau de ce nu va ganditi ca poate ei sunt bolnavi si nu pot canta ca s-ar face de ras.... Sau poate ca nu au curajul necesar. Sau au prea mari emotii.

Asta a fost din ciclul "hai sa vedem care este mai prost, nu stii? ]suna un prieten" [/B]

vortex
imi permit sa te contrazic

acesta a fost un partzism . ciclul "hai sa vedem care e mai prost" se incadreaza la o polemica sau chiar dezbatere unde ideile exprimate sunt superioare partzismelor.

in plus varianta "suna un prieten" este insuficienta si ar putea fi chiar subiectiva avand in vedere ca este vorba doar de parerea unei singure persoane. personal consider ca "intreaba publicul" ar reda mai bine nivelul real iar doza de obiectivitate s-ar mari considerabil. ce zici ?
eyewitness

Mesajde IRCdeop » Mar Noi 05, 2002 2:52 pm

chiar crezi ca ar fi de ajuns o singura radiera?bwhahahahahhaha
IRCdeop
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Noi 07, 2002 1:40 pm

Am uitat (and i am ashamed of myself) sa mentionez cateva persoane:

Cristiana Raduta, Andreea A, Andreea B, kpital, si inca vre-o 2 trupe de baieti (but i can't remember their names)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Noi 07, 2002 2:36 pm

Initial trimis de Bad Girl
Am uitat (and i am ashamed of myself) sa mentionez cateva persoane:

Cristiana Raduta, Andreea A, Andreea B, kpital, si inca vre-o 2 trupe de baieti (but i can't remember their names)

stiu eu, stiu eu: Zoofilix cunoscuti si sub numele de AnimalX si 3rei Sud Est (analfabet mod de a-si scrie numele).
Unregistered

Mesajde Sabyna*bc » Joi Noi 07, 2002 2:41 pm

In primul rand, astia de la alpha , cu baiatul de 16 ani care arata de 10 anisori si cu fata cea noua care are12 ani dar arata de vreo 15 ani pe putin, care fac o muzica foarte "elaborata "si foarte, f, f "buna"(defapt nu ei fac muzica ci unchiul baiatului, adik costi costita)
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Weheeeei!!!

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 09, 2002 2:03 am

wEEEEi!!! pRobabil nu mi-ar ajunge vagoane de radiere... muzica romaneasca in general e de tot rahatu'. Se duce de rapa rau de tot. Bine ca mai exista trupe ca Vitza de vie, Omu' cu sobolani, AB4 si Antract care mai scot muzica asta romaneasca din mocirla. Sa'i impuste careva pe manelishti si pe aia care fac playback.
Unregistered

Mesajde SeXxYcHeEr » Dum Noi 10, 2002 2:56 am

prima ope care asi stergeo ar fi cristiana radua si apoi daca primesc un bax de radiere pelikan i-as sterge pe toti manelistii si pe astia de la ackent caci fac mai mult poluare fonika decat muzika.
SeXxYcHeEr

Mesajde Unregistered » Vin Noi 15, 2002 9:17 pm

Initial trimis de NightGhost
DIE manea DIE !!!!!!!!!

JOS CU MANELELE! SUNT DE kkT !TE SUSTIN!SUNT CU TINE 100%
DAR VA ROG FACETI CEVA CU FALSELE,KITSCH-URILE ALEA DE ASIATICE( A.S.I.A.)
SUNT NISTE RATATE INFATUATE,PENIBILE SI SE MAI DAU SI CU CRACI IN SUS SPUNAND CA SUNT CELE MAI TARI!
FRATILOR, A AJUNS SA NE CONDUCA PROSTIA!
DACA MA POATE AJUTA CAREVA IL ROG DIN TOT SUFLETELUL SA FACA IN ASA FEL INCAT SA AJUNGA MESAJUL ASTA LA ELE!
PARCA AU UN BAT INFIPT IN PARTEA POSTERIOARA(ASS)
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Noi 15, 2002 9:22 pm

Initial trimis de NightGhost
DIE manea DIE !!!!!!!!!

JOS CU MANELELE! SUNT DE kkT !TE SUSTIN!SUNT CU TINE 100%
DAR VA ROG FACETI CEVA CU FALSELE,KITSCH-URILE ALEA DE ASIATICE( A.S.I.A.)
SUNT NISTE RATATE INFATUATE,PENIBILE SI SE MAI DAU SI CU CRACII IN SUS SPUNAND CA SUNT CELE MAI TARI!
FRATILOR, A AJUNS SA NE CONDUCA PROSTIA!
DACA MA POATE AJUTA CAREVA IL ROG DIN TOT SUFLETELUL SA FACA IN ASA FEL INCAT SA AJUNGA MESAJUL ASTA LA ELE!
PARCA AU UN BAT INFIPT IN PARTEA POSTERIOARA(ASS)
Unregistered

Mesajde [Vorph] » Vin Noi 15, 2002 9:50 pm

Ma, eu acum nu stiu pe cine nas sterge. Mai exista oare formatii bune?, a caror muzica este de calitate, care chiar muncesc pentru muzica lor si pe care ar putea sa o cante oricand live?
[Vorph]

Mesajde Unregistered » Lun Noi 18, 2002 2:36 pm

Initial trimis de [Vorph]
Ma, eu acum nu stiu pe cine nas sterge. Mai exista oare formatii bune?, a caror muzica este de calitate, care chiar muncesc pentru muzica lor si pe care ar putea sa o cante oricand live?

da! nu f multe intr-adevar dar mai exista.
Unregistered

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma