Depechisti sau Metalisti?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce fel de fan sunteti ?

Depechist
14
32%
Metalist
13
30%
Ambele
9
20%
nu ma complic
8
18%

Voturi totale : 44

Depechisti sau Metalisti?

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Oct 22, 2002 9:45 pm

Prin anii 80 era un conflict intre fanii muzicii,si anume intre depechisti si intre metalisti. Ascestia erau in egala masura, dar metalistii aveau ca idoli mai multe formatii hard-metal. Depechistii erau fanii Depeche Mode sau ai altor formatii NewWave si post-punk.
Totusi, depechistii o mai ,,luau in bot" de la metalisti pe strada.:D
Inca mai exista depechisti si metalisti dar nu se mai manifesta cum o faceau in anii 80.

In acest sondaj puteti sa spuneti ce sunteti sau cu cine tineti.:)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Oct 22, 2002 10:36 pm

Draga mea ai gresit perioada cu o decada.
"Against modern football."
Aliosha

Rock never, DM forever!

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 9:48 am

Aliosha are dreptate, de data asta: conflictul in cauza a-nceput in anii '90, odata cu aparitia "Violator"-ului. Ma refer la aparitia la noi in tara.

Cat despre conflict, pot sa spun ca era sa o iau personal in bot de la niste rockeri, doar pentru simplul fapt ca am mers la un concert rock NUMAI DIN AMUZAMENT, SA FAC MISTO DE EI SI DE ZBIERETELE LOR DEMENTE, iar eu uitasem sa-mi scot din piept insigna cu DM... Pe atunci eram prieten cu un depechist care stia si ceva karate, asa ca respectivii rockeri au urmat indemnul lui Queen: Another One Bites The Dust, adica, d-le Pruteanu, inca un tampit in tarana (adaptare fortata).

De atunci au mai trecut si vor mai trece ani peste noi, iar eu am invatat sa-i tratez pe rockeri cu cea mai mare indiferenta.

PAREREA MEA ESTE CA, LA NOI IN TARA, ROCK-UL ARE FOARTE MULTI FANI NEDEMNI DE MUZICA ASTA! Cel putin, prin modul in care se manifesta fata de restu' publicului ce nu suporta ragetele, zbieretele si pletele fluturand peste sarmana chitara care nu are absolut nici o vina.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Rock never, DM forever!

Mesajde onk » Mie Oct 23, 2002 12:32 pm

Initial trimis de Pirtea Sorin
PAREREA MEA ESTE CA, LA NOI IN TARA, ROCK-UL ARE FOARTE MULTI FANI NEDEMNI DE MUZICA ASTA!

cum ar veni, pe intelesu meu, se face un turnir si cine castiga e demn de rock, n-asha? sau se da o admitere, ceva....

a, ca uitasem, apropo de
Rock never, DM forever
asta al tau:

O-ZONE FOREVER!
onk

Mesajde gaga » Mie Oct 23, 2002 2:23 pm

la ce concerte ati fost domnule pirtea sorin de la ratb? nume si locuri. dar si mai important, la ce concerte intentionati sa va mai duceti ? si cand o sa va apara fotografia pe portal?
gaga

Mesajde vladonne » Mie Oct 23, 2002 3:13 pm

La postul pe care l-ai lasat aici, despre care personal cred ca este un mare gunoi, nu pot avea o opinie.... Poate doar mancatorie de kkt. Daca itzi spun ca eram un tip ( shi sunt) pasionat de muzica shi ca intamplator ma documentam inainte sa ma cert shi ca shtiam depeche de-a fir, ma crezi ? Shi daca itzi spun ca am facut de kkt o seama de depshari celebri in Romana (Piatza Romana, normal), ma crezi ?
N-are importantza ! Te sfatuiesc sa vezi ce isterie a creat acest curent, denumit generic New Wave, shi p'orma mai discutam despre ce "zbiara rockerii la concerte. Te sfatuiesc sa urmareshti concerte sustzinute de Stranglers, sau shi mai frumos, de The Clash, cei despre care se spune ca au facut trecerea de la punk la New Wave. Insa presupun ca e ceva cam mult pentru tine, care crezi ca "unii rockeri sunt nedemni de muzica asta". Poate discutam odata despre muzica asta shi despre ce ar putea ea insemna ca mesaj. Deshi ma indoiesc. Incep sa-i dau dreptate lui Original sau K-gula (deashi nu credeam ca voi face vreodata asta ! ) . Bafta !
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Re: Re: Rock never, DM forever!

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 23, 2002 3:24 pm

Initial trimis de vladonne
Te sfatuiesc sa urmareshti concerte sustzinute de Stranglers, sau shi mai frumos, de The Clash, cei despre care se spune ca au facut trecerea de la punk la New Wave.

Mmmm...foarte buni The Clash. Am doua albume cu ei : The Clash si London Calling. Sunt de la Aliosha. Lui nu prea i-au placut ,nu stiu din ce motive. Dar mie imi plac mult. Dar nu stiam ca au facut trecerea de la punk la new wave. Mie imi suna a punk britanic clasic.

Stranglers ii stiu doar prin prisma a doua melodii. Golden brown si No more heroes ,deci nu imi pot spune o parere despre ei . Oricum cele doua melodii de mai sus sunt bune , in special prima care e un mare hit.

Si ca sa ma incadrez cat de cat in topic intreb asa : de ce draq se bateau metalistii cu depesistii ? ce ? erau galeriile lu steaua si rapid ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Voila de vezi

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 3:28 pm

Initial trimis de dana
la ce concerte ati fost domnule pirtea sorin de la ratb? nume si locuri. dar si mai important, la ce concerte intentionati sa va mai duceti ? si cand o sa va apara fotografia pe portal?

Dar de ce va intereseaza? Si ce conteaza niste nume, acolo? Nu ma credeti ca s-a lasat cu scandal? Dar, ca sa va satisfac, am sa va dau niste coordonate: Parcul Herastrau, 11 ianuarie 1992. Bataie intre depeche-isti si metalisti. Duba Politiei se umple. Statia de metrou Aviatorilor devine subiect pentru graffiti-ul rockerilor: cuvinte anatomice care nu fac obiectul acestui forum. Doua-trei geamuri ale unui vagon de metrou cad victime entuziasmului acestor behaitori.
Am fost la mai multe astfel de evenimente triste, dar a le enumera pe toate ar insemna sa ma repet de prea multe ori.

Altceva?

A, da, poza. Stimata si distinsa (de altii) d-na (?) Dana, de la REBU: treaba cu poza tine putin de matrimoniale, nu credeti? Sau va aflati in urma unei experiente ratate? Sau, cum spunea cineva, in perioada aia dificila hormonala?
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Pirtea Sorin
Junior Member

Pentru Oribilul Mosh

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 3:34 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Si ca sa ma incadrez cat de cat in topic intreb asa : de ce draq se bateau metalistii cu depesistii ? ce ? erau galeriile lu steaua si rapid ?

Nu, nicidecum. Dar la noi in tara asta-i mentalitatea unora dintre acesti fani, din ambele tabere. Si la mine in liceu au avut loc cateva gale de box intre astea doua tabere. Sa mor, mamito, daca pritepui.
Pirtea Sorin
Junior Member

Rock never, DM forever!

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 3:40 pm

Initial trimis de vladonne
Incep sa-i dau dreptate lui Original sau K-gula (deashi nu credeam ca voi face vreodata asta ! ) . Bafta !

Care va sa zica, daca nu-ti impartasesc opinia si nu fac parte din gasca rockerilor, inseamna ca postul meu e un gunoi, nu?
Daca asta-i parerea ta...
La randu' meu, iti spun ca, daca le dai dreptate lui original si k-gula, atunci risti ca eu sa te confund cu ei. Pacat. Incepusem sa am o parere buna despre tine. Te avertizez: la primul post asemanator cu cel pe care l-ai lasat (in drum), te voi baga in aceeasi oala (de noapte) cu original si k-gula.

Sopra Tutt1, dupa cele scrise de astia p-aici, poti sa ma banezi, daca vrei. Chiar mi-ai insenina sufletul. Pentru ca forumul administrat de tine contine 90% astfel de nulitati (la user-i ma refer), iar cei capabili care fac imprudenta sa-si dea cu parerea nu se mai vad din... astia. Si, scuza-ma ca-ti spun, tu le dai voie sa existe.
Pirtea Sorin
Junior Member

Fotografia! Fotografia!

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 3:47 pm

Initial trimis de dana
Cand o sa va apara fotografia pe portal?

Dar dumneavoastra, doamna (?) Dana, cand o sa va apara fotografia in Playboy? Ca pe portalul asta, cum il denumiti dv., nu mai avem vreo speranta sa o vedem. ;p
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde SatyR » Mie Oct 23, 2002 3:55 pm

Eu personal nu am cunostinta despre astfel de conflicta care dupa parerea mea par cam stupide ,tocmai datorita faptului ca de la depeche la metale nu e f mult si cine asculta moonspell sau alte trupe de genul asta isi da seama de ce,sa nu uitam ca si depeche cu albumul "songs of faith and devotion" bate spre rock,deci nu prea inteleg de ce au fost conflicte din acest punct de vedere.
Personal imi place si depeche mode f mult dar si metalul si consider ca poate desi unora li se va parea stupid ceea ce spun acum,eu cred ca depeche a contribuit intr-o oarecare masura si la dezvoltarea rockului/metalului.....multe trupe de goth din ziua de azi si nu numai au alemente de depeche.
Depeche mode este este o trupa geniala si extrem de originala in fata careia nu putem decat sa ne scoatem palaria;nu cred ca le poate fi contestata valoarea.
SatyR

Mesajde dinu » Mie Oct 23, 2002 4:02 pm

iar cei capabili care fac imprudenta sa-si dea cu parerea nu se mai vad din... astia. Si, scuza-ma ca-ti spun, tu le dai voie sa existe.

Domnule Sorin, daca eu la varsta d-tale m-as afla asa capabil cum te vad, nu mi-as mai da voie sa exist, zau asa.
dinu
Junior Member

OK

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 4:10 pm

Initial trimis de dinu
nu mi-as mai da voie sa exist, zau asa.

Si ce mai astepti? Totusi existi...
Pirtea Sorin
Junior Member

Rock never, DM forever!

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 4:13 pm

Vezi si mesajul lui SatyR. Poate te lamureste el, daca de mine nu vrei sa asculti. Eu am spus ceva despre mentalitatea rockerilor mioritici, si nicidecum despre muzica rock. Muzica rock este foarte buna, spre deosebire de hip-hop, in schimb unii dintre rockerii nostri romani umplu degeaba peisajele urbane. Dinu, cred ca esti printre ei.
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Voila de vezi

Mesajde gaga » Mie Oct 23, 2002 4:17 pm

A, da, poza. Stimata si distinsa (de altii) d-na (?) Dana, de la REBU: treaba cu poza tine putin de matrimoniale, nu credeti? Sau va aflati in urma unei experiente ratate? Sau, cum spunea cineva, in perioada aia dificila hormonala?

dinu = pirtea, stiam eu. hai mah, din 92 nu ai mai iesit din casa?
saracutu' de tine.
ah, nu is doamna sunt domn. domnul dana international, ai auzit de mine?
gaga

Mesajde Unregistered » Mie Oct 23, 2002 4:22 pm

probabil traiesc intr-o alta lume, sau poate ca cineva de aici a ramas atat de in urma incat mi se pare mie ca totul a inceput sa para cu josul in sus. in ani `90 - `94 (adica anii de liceu), eram chiar un depeche-ist foarte inrait. te mira cumva asta domnule Sorin? am ascultat absolut tot. de la Construction Time Again din `83, pana la Exciter 2001. eram inebunit dupa piesa ca Just Can't Get Enough sau People Are People. este adevarat ca albumele post decembriste, le procurasem la o calitate mult mai proasta, insa urmatoarele toate au fost originale. vrei sa te convingi? de ce nu am ramas acelas inrait fan? pt. ca nu se mai intampla nimic nou. ai putea spune asa cum o faci deobicei ca sunt eu idiot si nu ma pricep. sar putea sa ai dreptate, depinde ce intelegi prin muzica (nu fac comentarii mai departe fiindca oricum cu tine nu se ajunge la nici un consens).

mai departe spui de altercatii intre depeche si metale. am facut liceul de arhitectura si crede-ma ca acolo si in acei ani nu existau alte genuri de ascultatori decat DM sau Rock. cum convietuiam? extraordinar de uniti. tine minte ca asta se intampla in perioada `90 - `94. cam prin `93 deja cam totii depesarii sau comvertit la altele. de ce? din acelas motiv despre care ti-am vorbit mai devreme. ai spune iar: ce stiu tu, ca tu esti un gunoi. se poate sa fiu asa, insa din acest gunoi ai foarte mult de mancat. eu ascult, doar HH fiindca asa crezi tu. oricum ai fi foarte surprins sa afli cam cat din ce face DM este HH.

eu raman la parerea mea. nu iti place decat sa te certi si sa te crezi superior. este problema ta si face parte din categoria paranoia. de ce sa te superi pe vladone? nu it face pe plac? nu iti mai este la comanda? eu nu vreau sa fiu agreat de nimeni ce nu ma place, asa ca stai linistit in privinta lu` vladone. ai foarte multe de invatat de la el. iti spun asta din propria experienta.

K-gula. :rulz:
Unregistered

aceeas problema a forumului.

Mesajde K-gula » Mie Oct 23, 2002 4:25 pm

cu cat stai mai mult la un mesaj cu atat ai siguranta ca te delogg-ezi. mesajul anterior a fost scris tot de mine.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: Fotografia! Fotografia!

Mesajde gaga » Mie Oct 23, 2002 4:35 pm

Dar dumneavoastra, doamna (?) Dana, cand o sa va apara fotografia in Playboy? Ca pe portalul asta, cum il denumiti dv., nu mai avem vreo speranta sa o vedem. ;p

ma confundati, eu is dana international asa ca in playgirl o sa apara.
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 23, 2002 4:40 pm

Ce badjocura de forum e barfe online asta !
Potzi scrie orice aici !
Va anuntz ca diseara e meci tare ..Milan vs. Bayern Munchen !

Cu cine credetzi ca simpatizeaza componentzii celor doua formatzii ? Cu metalistii sau cu depechistii ?
Sunt curios pentru ce opteaza Oliver Khan si Rivaldo !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Pace?

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 4:49 pm

Mai nene, ce-ar fi sa nu ne mai certam?
Sa fiu sincer, eu m-am saturat sa tot postez in contradictoriu, in loc s-o fac la subiect. Hai, ma nene, sa facem pace, ca cu insultele nu ajungem nicaieri!
De acord?
Eu sunt cum sunt, tu esti cum esti.
Eu nu ti-am zis TIE PERSONAL niciodata ca esti un gunoi, ci muzicii hip-hop romanesti ca este un tomberon. Si continui sa cred asta, atat timp cat pe strada se-ntampla ce se-ntampla. Cel putin la mine in cartier, si anume la vecinii mei din Gherghitei. E o amestecatura de hip-hop si manele pe-acolo, ceva de speriat. Iar unul mai timid, ca mine, nu scapa fara sa-i fie furat mobilul sau portofelul si fara doi-trei pumni. Ca sa nu spun de cazurile mai grave, cand intra in scena cutitele...
Eu nu am nimic cu absolut nimeni ca om in sine; dar cand cineva care se pretinde a fi destept si luminat la cap sustine sus si tare ca se alatura golanimii, adica e fan al muzicii hip-hop romanesti, atunci eu ce sa cred? Stii cum spune vorba aia romaneasca inteleapta: nu sta de vorba cu prostul, ca lumea s-ar putea sa nu faca diferenta.
Eu am fost, sunt si raman un fan DM convins. Apropo: iata ca din 1993-1994 au mai scos doua albume. Plus doua CD-uri cu remixuri super, prin 1998. Plus cateva single-uri. Daca ei lucreaza mai lent, asta nu-i vina mea. Iar daca cineva care se da mare fan al unei trupe n-are rabdare pana ce dispare trupa intr-un fel sau altul, iar nu-i treaba mea.

In concluzie: nu consideri ca e bine sa nu ne mai certam, sa nu ne mai "caracterizam" reciproc si sa discutam de-acum civilizat? Pentru ca nimeni dintre noi doi nu cred ca are de castigat daca este banat. Poate tu, care deja ai parerea formata despre mine...

Dar sa-ti mai spun un lucru: eu, ca fan DM, nu ascult numai DM. Ascult si rock, si hip-hop chiar, dar nu trupe romanesti, ci creatii mai vechi (Coolio, Dr. Dre etc.), si muzica sarbeasca, si instrumentala, si house, si trance, si ezoterica... Stiu cate putin din toate. Insa despre DM stiu destul de multe ca sa ma pronunt si sa spun ca ramane totusi o trupa adevarata.

Referitor la treaba cu conflictele depeche-isti - metalisti, asta e: eu am vazut cateva din ele, am mai auzit despre altele intamplate... Te felicit daca in perioada mentionata de tine au fost uniti. Eu eram scuipat intre ochi de metalisti cand ma vedeau cu insigna DM in piept. Am vreo vina, in afara de faptul ca am fost un altfel de fan Dm pe-atunci?

Ce crezi? Putem discuta civilizat in continuare, fara ironii? Sau crezi ca nu e cazu'?

Oricum, iti multumesc ca mi-ai citit mesajul.
Pirtea Sorin
Junior Member

Fotografia! Fotografia!

Mesajde Pirtea Sorin » Mie Oct 23, 2002 5:01 pm

Initial trimis de dana

ma confundati, eu is dana international asa ca in playgirl o sa apara.

Va are Dinescu in vedere pentru Plai cu Boi. Si v-am propus pentru o aparitie gratuita (promo!) la Discovery, la emisiunile Sex Sense si Animal X (asta din urma se va relua cand va va vedea).

Cu stima. ;M
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde dinu » Mie Oct 23, 2002 5:45 pm

Vezi si mesajul lui SatyR. Poate te lamureste el, daca de mine nu vrei sa asculti. Eu am spus ceva despre mentalitatea rockerilor mioritici, si nicidecum despre muzica rock. Muzica rock este foarte buna, spre deosebire de hip-hop, in schimb unii dintre rockerii nostri romani umplu degeaba peisajele urbane. Dinu, cred ca esti printre ei. (...) Dar sa-ti mai spun un lucru: eu, ca fan DM, nu ascult numai DM. Ascult si rock, si hip-hop chiar, dar nu trupe romanesti, ci creatii mai vechi (Coolio, Dr. Dre etc.), si muzica sarbeasca, si instrumentala, si house, si trance, si ezoterica... Stiu cate putin din toate. Insa despre DM stiu destul de multe ca sa ma pronunt si sa spun ca ramane totusi o trupa adevarata.

Nostalgic DM. Practic snobismul mioritic si logica absurdului. Prin urmare ascult rock si hip-hop, insa nu romanesti, ci mai vechi. Cred ca rock-ul s-a nascut la sat, si unii dintre rockerii romani care umplu peisajele urbane ar trebui sa treaca in ruralitate. Stiu ca rock-ul e bun, spre deosebire de hip-hop, care e foarte, foarte rau. Si binele este foarte, foarte bun, spre deosebire de rau, care este foarte, foarte rau. Despre DM stiu destul cat sa spun ca e o trupa adevarata. Despre restul nu ma pronunt decat miercurea. Mai ascult muzica ezoterica. In timpul liber eliberez certificate de rocker acreditat.
Beeeee Cocosila, mananci cacat! Mai ho!
dinu
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Oct 23, 2002 7:07 pm

Ma scuzi Aliosha, dar eu asa stiam. Acum aflu ca de fapt erau conflicte in anii' 90 intre depechisti si metalisti. Cunosc cazuri si de metalisti batuti de depechisti si asta-n plina strada. Oricum, eu ca fan nu ma exteriorizez. Oricat de mica as fi. Desi ma mai pomenesc fredonand prin pauze prin clasa melodii DM, dar nimeni altcineva in afara de mine nu-i cunoaste, asa ca n-au de unde sa stie.

Oricum Depeche Mode sunt o formatie puternica, pentru ca membrii sunt uniti intre ei si le urez viatza indelungata!

Ca sa-mi cunosc ,,Dusmanii" vreau un exemplu de o formatzie Hard-Metal la fel sau mai longeviva decat DM.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Re: Re: Re: Rock never, DM forever!

Mesajde Aliosha » Mie Oct 23, 2002 8:59 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Mmmm...foarte buni The Clash. Am doua albume cu ei : The Clash si London Calling. Sunt de la Aliosha. Lui nu prea i-au placut ,nu stiu din ce motive. Dar mie imi plac mult. Dar nu stiam ca au facut trecerea de la punk la new wave. Mie imi suna a punk britanic clasic.

Ba mi-au placut bai Oribile. Indeajuns de mult ca sa le cumpar (originale) si sa- ti dau tie copiile. ;)
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde catharsis » Mie Oct 23, 2002 9:37 pm

moshule, golden brown e piesa aia de pe coloana sonora de la snatch?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde alina » Mie Oct 23, 2002 11:01 pm

Initial trimis de dEPECHEmIND
Ca sa-mi cunosc ,,Dusmanii" vreau un exemplu de o formatzie Hard-Metal la fel sau mai longeviva decat DM.

doleantzele tale nu pot fi satisfacute deoarece curentul Hard-Metal nu exista. dar iti pot da cateva exemple de trupe de heavy-metal sau de hard-rock.
Aerosmith-inceputul anilor 70 primul album in 73
Rolling Stones -sf anilor 60
Ac/Dc-1973
iar de la noi :Iris-1977(oficial)
mai vrei?mai am.
alina

Mesajde SatyR » Joi Oct 24, 2002 1:22 am

Cred ca ar trebui sa incercam sa ne impacam cu toate genurile muzicale si sa le itelegem pe fiecare in parte in masura in care pot fi intelese ,adevaru e ca fiecare gen isi are farmecu sau..eu unul nu sunt impotriva nici unui gen de muzica ,absolut nici unuia.....imi place chiar si hip hopul romanesc cat de cat ...defapt pot sa spun ca methadon3000 ma da gata,sau deceneu,vexxatu vexx e un adevat:)))));si totusi asta nu ma impiedica ca dupa un "decalog" sau un" din sub"sa ascult un my dying bride sau duran duran...
Eu unul asa vad lucrurile ,imi plac toate genurile de muzica ,la mine se impaca si muzica religioasa cu folclorica si rockul cu hip-hopul si manelele(nu kitschurie,cele adevarate)cu muzica ambientala si as amai departe:)))
Cred ca ar trebui ca toti sa incercam sa gandim asa,nu zic ca sunt eu ala adevaratu si ca toti trebuie s afaca ca mine dar cel putin in acest fel nu vor mai exista conflicte.....stiu ca poate cer imposibilu dar...la mine functioneaza:)))
SatyR

Mesajde vladonne » Joi Oct 24, 2002 8:29 am

Care va sa zica, daca nu-ti impartasesc opinia si nu fac parte din gasca rockerilor, inseamna ca postul meu e un gunoi, nu?
Daca asta-i parerea ta...
La randu' meu, iti spun ca, daca le dai dreptate lui original si k-gula, atunci risti ca eu sa te confund cu ei. Pacat. Incepusem sa am o parere buna despre tine. Te avertizez: la primul post asemanator cu cel pe care l-ai lasat (in drum), te voi baga in aceeasi oala (de noapte) cu original si k-gula.

Sopra Tutt1, dupa cele scrise de astia p-aici, poti sa ma banezi, daca vrei. Chiar mi-ai insenina sufletul. Pentru ca forumul administrat de tine contine 90% astfel de nulitati (la user-i ma refer), iar cei capabili care fac imprudenta sa-si dea cu parerea nu se mai vad din... astia. Si, scuza-ma ca-ti spun, tu le dai voie sa existe.
vladonne

Re: Re: Rock never, DM forever!

Mesajde Unregistered » Joi Oct 24, 2002 8:42 am

Pe lumea exista nenumarate forme de a te contrazice. Dintre toate cele ce exista, ai ales-o pe cea mai nefericita. Vorbeshti din postura omului care e deshtept in cap shi cult in gura. Care e superior numai pt ca Depeche Mode a fost odata pe val, pt ca tu eshtui fan al acestei trupe, iar cine nu intzelege e 0pur shimplu un idiot...Pentru ca pur shi simplu "se amuza" mergand la un concert rock numai pentru "a le auzi zbieretele demente" shi pentru a se distra. Ai ales acea cale de a justifica pasiunea ta prin :ce deshtept sunt eu, ce idiotzi suntetzi voi. Iar daca din postul meu e tot ce ai reushit sa intzelegi, sincer ma bucur ca am picat in dizgratzie. Mai bine asha, decat cu admiratori shi apreciatori ca tine !
Foarte pe scurt astea sunt motivele pentru care pe postul tau shi mai nou pe tine nu dau doi bani. Faci parte din categotria Sandyana ( pour le coneiseur). In concluzie, de aici in colo, personal nu imi ramane decat sa nu itzi dau apa la moara, in spetza, sa te ignor.
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii