Totusi, depechistii o mai ,,luau in bot" de la metalisti pe strada.

Inca mai exista depechisti si metalisti dar nu se mai manifesta cum o faceau in anii 80.
In acest sondaj puteti sa spuneti ce sunteti sau cu cine tineti.

Initial trimis de Pirtea Sorin
PAREREA MEA ESTE CA, LA NOI IN TARA, ROCK-UL ARE FOARTE MULTI FANI NEDEMNI DE MUZICA ASTA!
asta al tau:Rock never, DM forever
Initial trimis de vladonne
Te sfatuiesc sa urmareshti concerte sustzinute de Stranglers, sau shi mai frumos, de The Clash, cei despre care se spune ca au facut trecerea de la punk la New Wave.
Initial trimis de dana
la ce concerte ati fost domnule pirtea sorin de la ratb? nume si locuri. dar si mai important, la ce concerte intentionati sa va mai duceti ? si cand o sa va apara fotografia pe portal?
Initial trimis de Oribilul Mosh
Si ca sa ma incadrez cat de cat in topic intreb asa : de ce draq se bateau metalistii cu depesistii ? ce ? erau galeriile lu steaua si rapid ?
Initial trimis de vladonne
Incep sa-i dau dreptate lui Original sau K-gula (deashi nu credeam ca voi face vreodata asta ! ) . Bafta !
Initial trimis de dana
Cand o sa va apara fotografia pe portal?
iar cei capabili care fac imprudenta sa-si dea cu parerea nu se mai vad din... astia. Si, scuza-ma ca-ti spun, tu le dai voie sa existe.
Initial trimis de dinu
nu mi-as mai da voie sa exist, zau asa.
A, da, poza. Stimata si distinsa (de altii) d-na (?) Dana, de la REBU: treaba cu poza tine putin de matrimoniale, nu credeti? Sau va aflati in urma unei experiente ratate? Sau, cum spunea cineva, in perioada aia dificila hormonala?
Dar dumneavoastra, doamna (?) Dana, cand o sa va apara fotografia in Playboy? Ca pe portalul asta, cum il denumiti dv., nu mai avem vreo speranta sa o vedem. ;p
Initial trimis de dana
ma confundati, eu is dana international asa ca in playgirl o sa apara.
Vezi si mesajul lui SatyR. Poate te lamureste el, daca de mine nu vrei sa asculti. Eu am spus ceva despre mentalitatea rockerilor mioritici, si nicidecum despre muzica rock. Muzica rock este foarte buna, spre deosebire de hip-hop, in schimb unii dintre rockerii nostri romani umplu degeaba peisajele urbane. Dinu, cred ca esti printre ei. (...) Dar sa-ti mai spun un lucru: eu, ca fan DM, nu ascult numai DM. Ascult si rock, si hip-hop chiar, dar nu trupe romanesti, ci creatii mai vechi (Coolio, Dr. Dre etc.), si muzica sarbeasca, si instrumentala, si house, si trance, si ezoterica... Stiu cate putin din toate. Insa despre DM stiu destul de multe ca sa ma pronunt si sa spun ca ramane totusi o trupa adevarata.
Initial trimis de Oribilul Mosh
Mmmm...foarte buni The Clash. Am doua albume cu ei : The Clash si London Calling. Sunt de la Aliosha. Lui nu prea i-au placut ,nu stiu din ce motive. Dar mie imi plac mult. Dar nu stiam ca au facut trecerea de la punk la new wave. Mie imi suna a punk britanic clasic.
Initial trimis de dEPECHEmIND
Ca sa-mi cunosc ,,Dusmanii" vreau un exemplu de o formatzie Hard-Metal la fel sau mai longeviva decat DM.
Care va sa zica, daca nu-ti impartasesc opinia si nu fac parte din gasca rockerilor, inseamna ca postul meu e un gunoi, nu?
Daca asta-i parerea ta...
La randu' meu, iti spun ca, daca le dai dreptate lui original si k-gula, atunci risti ca eu sa te confund cu ei. Pacat. Incepusem sa am o parere buna despre tine. Te avertizez: la primul post asemanator cu cel pe care l-ai lasat (in drum), te voi baga in aceeasi oala (de noapte) cu original si k-gula.
Sopra Tutt1, dupa cele scrise de astia p-aici, poti sa ma banezi, daca vrei. Chiar mi-ai insenina sufletul. Pentru ca forumul administrat de tine contine 90% astfel de nulitati (la user-i ma refer), iar cei capabili care fac imprudenta sa-si dea cu parerea nu se mai vad din... astia. Si, scuza-ma ca-ti spun, tu le dai voie sa existe.
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator