ANUNTURI importante pentru fanii IRIS
115 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
CLUJUL !!!!
binenteles ca a laudat clujul era de inteles doar e clujul ,nu angel,nu la bun a fost o vreme cam imputita si a fost destul de multa lume 2000 de pers parca
bafta la iasi ,sa nu va faceti de rusine
bafta la iasi ,sa nu va faceti de rusine
-
alina - Junior Member
Iris in Popcorn
M-am gandit ca fanii Iris nu vor sa dea 24.000 doar pentru un articolas asa ca l-am scanat pentru voi. Din pacate nu-l pot atasa, cica e prea mare asa ca o sa-l trimit domnului Vali sa-l puna pe site. Il puteti vedea acolo.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Check this...
Scotocind prin arhivele mele de copil rocker ghiciti ce am gasit? Fanzinul de la concertul aniversar IRIS 15 ani (28 februarie 1992). E galben si vechi dar EXISTA!!!!!!!!!! Ma gandeam sa iau niste autografe pe el de la cei care au cantat atunci, adica cei 4 ca Dan Sarbu nu mai e cu ei. (DEATHANGEL, any ideea?)
Are poze, versuri, povesti spuse de fani, marturisitri ale membrilor trupei, interviu cu organizatorul si e doar un fanzin (ziar). Ar trebui ca ziaristii muzicali sa se uite in urma sa vada cum se facea treaba... ca se vede ca au uitat.
Are poze, versuri, povesti spuse de fani, marturisitri ale membrilor trupei, interviu cu organizatorul si e doar un fanzin (ziar). Ar trebui ca ziaristii muzicali sa se uite in urma sa vada cum se facea treaba... ca se vede ca au uitat.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
/\^/\/\/..........\......--------------------------
Deathangel. Disparut dintre cei vii azi, 3 decembrie 2001, ora 17.00
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
I dream my life away
I'm just a dreamer
-
DEATHANGEL - Junior Member
Initial trimis de DANA
DEATHANGEL disparut dintre cei intregi la cap.
Te-ai dus cu pluta?
se pare ca boala mea se ia!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
sa revenim la topic
material de o pagina cu IRIS in PROTV magazin pe saptamana viitoare...printre altii...
spuneti-i lui kickass, daca il vedeti, ca am facut rost de concertul RAMMSTEIN de la BERLIN in MPEG-4 (600Mb)
spuneti-i lui kickass, daca il vedeti, ca am facut rost de concertul RAMMSTEIN de la BERLIN in MPEG-4 (600Mb)
- Vizitator
halau...
sal'...
azi e concert Iris in cluj,daca aveti vre-un drum prin Diesel atunci o sa-i si vedeti.inca nu stiu ora si pretul biletului,dar ma duc acuma sa ma uit(scuzati mesajul laconic,dar sunt nervos ca mi s-a f*** calcu' din cauza unui virus)
Gainusha
azi e concert Iris in cluj,daca aveti vre-un drum prin Diesel atunci o sa-i si vedeti.inca nu stiu ora si pretul biletului,dar ma duc acuma sa ma uit(scuzati mesajul laconic,dar sunt nervos ca mi s-a f*** calcu' din cauza unui virus)
Gainusha
to be born is the first sin-to live is the second ;
- [GAINA]PENALA
- Junior Member
IRIS
IRIS IN ACTUALITATEA MUZICALA 6. LEI-40.000LEI; alino, ti-am luat-o!2. vedeti, azi a fost lansarea cd-ului Renasterea de Ovidiu Lipan Tandarica la Majestic.
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
-
Unplugged
Istoria mizeriei de club ONX se repeta ca de fiecare data cand e org. un concert IRIS. Sponsorii, ca de obicei la pamant-da, SEC de Murfadraci si PRO FM poate manelistii care vin-si bataia de joc din partea bodyguarzilor te fac sa te gandesti daca nu cumva ai o mare lehamite de acest tip de concerte in asemenea club! Iei portia de injuraturi si lovituri de la manelisti, dar si de la org.!!! si chiar de la pipitele de ospatarite!
In fine, dupa ce am stat care pe unde a putut-adica unii pe jos, altii in picioare, impinsi si striviti din toate partile, pe stalpi, pe tavan-inca n-a reusit nimeni, dar qui sait?- afara la geamuri, am reusit sa vedem un IRIS unplugged mai rar vazut...Melodiile-4 din repertoriu international-adica balade din WHITESNAKE, LED ZEPP, THIN LIZZY, apoi vreo 5 piese din melodiile ansamblului Iriselu'-tot balade, mai noi, mai vechi...Valter la chitara-extraordinar!!!! si in premiera un Somn Bizar cantat de pe scaune-toti membrii IRIS stand pe scaune tip bar-si cu Valter la chitara, nu guitar!!! Un ''Ultim mic dejun al lui Bonn'' idem cu Valter la chitara, dar transformat intr-o maniera de blues, cu influente lautaresti de Magura!!!
Toti-Nelu, Boro, Valter, CRISTI-pusi pe sotii! Glumeti si obositi-de abia luasera o pauza, iesind din studioul de inregistrari ptr. urmatorul album, care va apare prin vara, continand balade!!!!? (ma intreb daca boala numita holograf se ia!!!).
ONX-minunatul club, nu a dat drumul nici la geamuri, nici la aer conditionat, asa ca ne-am simtit toti bine, rosii si uzi leoarca in aceasta camera de gazare de lux!
CRISTI-obosit, cu o durere de masele rea, dar sprijinit de frumoasa si extraordinara sa sotie, Rodica-care canta impreuna cu el fiece melodie, a reusit un concert greu de imaginat in asemenea conditii...:mad:
In fine, dupa ce am stat care pe unde a putut-adica unii pe jos, altii in picioare, impinsi si striviti din toate partile, pe stalpi, pe tavan-inca n-a reusit nimeni, dar qui sait?- afara la geamuri, am reusit sa vedem un IRIS unplugged mai rar vazut...Melodiile-4 din repertoriu international-adica balade din WHITESNAKE, LED ZEPP, THIN LIZZY, apoi vreo 5 piese din melodiile ansamblului Iriselu'-tot balade, mai noi, mai vechi...Valter la chitara-extraordinar!!!! si in premiera un Somn Bizar cantat de pe scaune-toti membrii IRIS stand pe scaune tip bar-si cu Valter la chitara, nu guitar!!! Un ''Ultim mic dejun al lui Bonn'' idem cu Valter la chitara, dar transformat intr-o maniera de blues, cu influente lautaresti de Magura!!!
Toti-Nelu, Boro, Valter, CRISTI-pusi pe sotii! Glumeti si obositi-de abia luasera o pauza, iesind din studioul de inregistrari ptr. urmatorul album, care va apare prin vara, continand balade!!!!? (ma intreb daca boala numita holograf se ia!!!).
ONX-minunatul club, nu a dat drumul nici la geamuri, nici la aer conditionat, asa ca ne-am simtit toti bine, rosii si uzi leoarca in aceasta camera de gazare de lux!
CRISTI-obosit, cu o durere de masele rea, dar sprijinit de frumoasa si extraordinara sa sotie, Rodica-care canta impreuna cu el fiece melodie, a reusit un concert greu de imaginat in asemenea conditii...:mad:

I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
-
Ma bucur ca nu traiesc in BUKALE!In cluj singura prb. care e la concerte :e ca nu poti sa stai in picioare vine cine la tine daca te ridici si deranjezi si-ti zice frumos sa stai jos!
Sincer si eu sunt cam dezamagita ca noul album va fi de balade dar indiferent ce vor scoate eu ii voi sustine,la bine si la greu c,deoarece le-am jurat credinta vesnica si acum va veni cineva sa-mi dea in cap la faza cu fanatismul dar I don't care anymore !
Sincer si eu sunt cam dezamagita ca noul album va fi de balade dar indiferent ce vor scoate eu ii voi sustine,la bine si la greu c,deoarece le-am jurat credinta vesnica si acum va veni cineva sa-mi dea in cap la faza cu fanatismul dar I don't care anymore !
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Initial trimis de DANA
Da sa vezi cum ne imbracam!
Cu ce gaseam mai ciudat (uniformizarea era la moda), asa ca vedeai sali intregi pline de pustime imbracata in camuflaj si cu bocanci. Si cum ai mei nu ma lasau sa-mi iau bocanci militaresti imprumutam. Si ma duceam, abia mergand cu niste bocanci 45.
Pacat ca nu am poze de atunci, cred ca ne-am rade!![]()
Dana, mergeai la concertele rock in anii '83-'87, la Teatrul Tanase (acum Cazino Victoria, cred), pe Calea Victoriei? Erau in fiecare luni, daca-mi aduc eu bine aminte.
- angus
- Junior Member
Re: Nici chiar asa
Initial trimis de DANA
De ce sa te dai cu capul de pereti Rockere, eram curioasa sa va aud parerea ca doar suntem pe un forum de rock romanesc.
E pentru pareri. Si pentru ca realizatorul imi este apropiat vreau sa-i transmit toate parerile pe care le aud. Oricum se va schimba ceva in emisiunile cu si despre muzica. Trebuie sa avem putina rabdare. E munca multa, marea-i plina de rechini, dar ii vom face pe fraieri!
Poti sa-mi spui, te rog, cine a fost realizatorul (eventual colaboratorii) emisiunii? Multumesc.
- angus
- Junior Member
Initial trimis de alina
daca nu ma insel si nu incurc psjoru Ionescu !
Banuiam ca el trebuie sa fie, desi emisiunea nu am vazut-o. Fost redactor la fosta revista Rocker la care am avut onoarea sa colaborez. Ai colectia?
- angus
- Junior Member
115 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4