Cine i-a vazut vreodata pe cei de la La Familia sau alte trupe?
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
(Optional)
toxxica, eu nu am incercat sa te contrazic, ci te sustin cu alte argumente, sper ca nu ai luat-o personal, I didn't mean that! ;D
- rthodox
- Junior Member
Re: (Optional)
Initial trimis de rthodox
toxxica, eu nu am incercat sa te contrazic, ci te sustin cu alte argumente, sper ca nu ai luat-o personal, I didn't mean that! ;D
got it,cam la kestia aia am vrut sa ajung si eu da vad ca nu am reusit si se intelege si altceva din ce am vrut sa zic

- toxxica
- Junior Member
sunt vedeta!
Hmmm...bineinteles ca iti trebuie intai suflet , dar eu ash zice intr-adevar ca iti trebuie shi cultura...nu gimnaziul , nu liceul , nu gradinitza , ci cultura...
P.S.:Toxx,mama,mai da shi tu oarecare semne de viata!
P.S.:Toxx,mama,mai da shi tu oarecare semne de viata!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
K_mine_o ma uimesti cu nesimtirea si prostia ta boule.vorbesti ca o pula despre un om pe care nu cred ca il cunosti si ai avantaju' ca poate n-o sa va intalniti niciodata.ce sa zic...cand au un calculator in fatza si nu-i cunoaste nimeni unii isi permit sa injure si sa se creada bazatzi ca tine bah fraiere
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
-
RAZVAN2002 - Junior Member
Back on topic.
Anu asta la Mamaia i-am vazut pe plaja pe baietii de la mafia cu fo doua putze, fara bodyguarzi, in schimb la fo 50 de m era homosexualu' ala de pepe cu o urata si cu doua matahale dupa el. Pacat ca nu prea-l bahga lumea in seama, saracu'!
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
Am vazut multi rapperi dar cei mai cunoscuti sunt BUG Mafia(Concert la sala sporturilor din DEJ) din Romania iar de afara cativa MCs din So Solid Crew, pe Nelly l-am vazut la o emisiune live, canta "Hot in here" si Redman cu Christina Aguilera.
P.S. Am uitat R.A.C.L.A. la ziua tineretului Dejean
P.S. Am uitat R.A.C.L.A. la ziua tineretului Dejean
-
tUdOrUK - Junior Member
Parazitzii la PepsiSziget.
Si pe K-Gula in Liceul German, cand avea el nush ce treaba cu Sorana de la ASIA ...
Si pe K-Gula in Liceul German, cand avea el nush ce treaba cu Sorana de la ASIA ...

"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
- helguera88
- Junior Member
scop? motivatie? eroare.....
Nu vreau sa fac pe interesanta, insa am si eu o intrebare, mai mult retorica : Totusi, care e rolul acestui subiect?????
- usualflow
- Junior Member
Re: Cine i-a vazut vreodata pe cei de la La Familia sau alte trupe?
Initial trimis de Angelove
Cum sunt hip-hoperii in realitate???Fara body-guarzi.))))))
Da ce stiu eu????Stau doar in Balta-Alba.Dar nu va lasati pacaliti de nume.))))
soooo cam tampit topicul !!!!!!!!!!!!!!!
cum adica? cine i a vazut pe rapperi?eu cred ca i am vazut pe totzi ashtia mai importanti!!!mafia la familia,casa , morometzi la primera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
44 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2