TARJA TURUNEN on diavol cu fata de inger
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
TARJA TURUNEN on diavol cu fata de inger
Sigur ati auzit de Tarja Turunen de la Nightwish este una dintre cele mai frumoase soliste de gothic dar ce nu stiti voi este (aviz celor disperati dupa ea mai ales pt mine) este ca domnisoara Turunen este pe cale sa se logodeasca si atunci cum sa nu zici de dumnezei si de altar si de hristosi si de toate celea.Eu sa-l vad pe tipu cu care i Tarja l-as linsa dupa care l-as arunca in fata trenului cu un cutit infipt in spate intr-un streang si otravit ca sa fiu sigur...voi ce ati face?
- MORRISON
da...dureroasa veste... si cand te gandesti ca tocmai ma pregateam sa ma duc pana-n finlanda sa ies la o cafea cu tarja.... si poate mai pe seara, cine stie, ma conducea pana la avion
.
morrison probabil ca a fost soare mult azi prin zona in care locuiesti tu.

morrison probabil ca a fost soare mult azi prin zona in care locuiesti tu.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Tarja is a goddess!
eu auzisem ca ar fi chiar casatorita. oricum logodita/casatorita e cam acelasi lucru...asta e baieti...
Eu zic sa ne rugam sa nu paraseasca Nightwish pentru a se dedica in totalitate operei, asta chiar ar fi o tragedie...
Eu zic sa ne rugam sa nu paraseasca Nightwish pentru a se dedica in totalitate operei, asta chiar ar fi o tragedie...
- Killer
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii