La anu`, mare concert, mare.

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

La anu`, mare concert, mare.

Mesajde K-gula » Vin Oct 25, 2002 11:11 am

unul dintre fartanii mei de la CTC, in persoana lu` VD, mi-a dezvaluit dorinta lui de a face un nou concert din ciclu "reanimarilor". tot ce va pot spune este ca vor fi concerte cu facem records si urbanrecords + o mega trupa din america. nu vreau sa spun nici un fel de nume. daca se reuseste aducerea acestei trupe, va fi cea mai mare realizare a indepenentilor. din cate am inteles, in acest proiect sunt bagati si MTV-ul. cred ca va iesi beton. cine stie si cunoaste despre cum se mananca astfel de concerte, va veni 100% sigur.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde marian jan » Vin Oct 25, 2002 1:49 pm

nu poti sa spui macar o data estimativa?:rolleyes:
d-abia astept!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde K-gula » Vin Oct 25, 2002 2:37 pm

el normal ar fi fost programat in aceasta perioada, insa din cauza invitatilor ce ii vor avea, este mult mai bine sa se faca la anul. oricum nu trebuie ratata ocazia.

K-gula.
K-gula

Mesajde rady » Dum Noi 24, 2002 4:51 pm

unde se va tine, in bucuresti? (banuiesc)
mtv va transmite? :)
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Noi 25, 2002 1:02 pm

pai din cate stiu, se va tine cam tot pe unde a fosti si reanimarea 1. adica tot in otopeni. cred ca si mtv-ul va baga ceva in emisiunea lu` dj dox, la yo.

K-gula.
K-gula

Mesajde helguera88 » Vin Ian 24, 2003 6:17 pm

Da' care e mah trupa aia mare-mare din afara???

Eu i-am vazut pe RUN Dmc ... :)
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Sâm Feb 22, 2003 10:35 pm

K-gula,sper sa ne tii la curent cu acest concert(data,loc shtii tu bla,bla)Merci

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Feb 23, 2003 12:28 pm

pai va fi vorba de a doua reanimare si nu se mai vrea a fi facut ca primul concert , adica sa urce chiar toata lumea pe scena si vor evolua numai trupele din program pt. care va veni lume + o trupa surpriza.

K-gula
K-gula

Mesajde superbiggy » Joi Mar 18, 2004 8:53 pm

Bai Nene Vreau Si Eu Un Concert Gen Amsterdam Arena Party Dar Un Blue Sesion Ceva, Cine A Fost La Metallica Sau La Un Conecert Bine Sonorizat ? Stiti Ce Insemna 25 000 W ? Vreau Un Party De Le Care Sa-mi Sangereze Urechile !!! Voi Nu ?!? eventual Un House Party Mai Bine Sonorizat,..
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii