Curse de Strada ...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Curse de Strada ...

Mesajde Zapa » Vin Oct 25, 2002 3:02 pm

heh ... asta e un lucru pe care de asemenea l-ash considera facand parte din underground .
Sunt curios daca mai exista pe aici alti pasionati sau practicanti ?
Zapa
Junior Member

categoric ai dreptate

Mesajde K-gula » Vin Oct 25, 2002 3:36 pm

practicanti nu cred ca exista pe aici, insa pasionati sunt multi. am si jucat intr-un film ce are ca idee asa ceva. filmul se numeste Joint si va apare in noiembrie. am foarte multi prieteni ce participa la astfel de curse unul dintre ei si-a pierdut masina intr-o cursa. de kkt. insa cand nu te poti abtine si iti lace adrenalina treci peste tot. ;)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: categoric ai dreptate

Mesajde Zapa » Vin Oct 25, 2002 3:46 pm

mda eu momentan sunt retras de pe strada , dar din cand in cand mai bag si eu picioru pe ea pe autostrada sau ma mai duc la o pista .
Am practicat lucru' timp de un an ( din pura placere nu mi-a placut niciodata sa pariez ) pana cand am facut o prostioara pa drumu gresit si m-au prins gaborii pa mine cu un S2000 cu o viteza putin mai mare decat cea permisa ...

Nu stiu exact cum sa pun linkurile dar uite ceva din scena de drag racing ( in linie pa 400 de metrii ) a torontoului :

http://207.219.43.20/1.wmv
http://207.219.43.20/2.mpg
Zapa
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Sâm Oct 26, 2002 10:37 am

bun subiect....din pacate aici nu prea se poarta...as vrea sa am masina sa particip si io la curse de gen...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Oct 27, 2002 4:07 pm

nu prea merg de luat filmuletele. daca nu reusim asa, te invat unde sa le pui. o sa iti dau o adresa de ftp sa le versi acolo si le iau eu sa le pun in alta parte.

K-gula.
K-gula

Mesajde ombladom » Mar Noi 19, 2002 9:37 pm

Lol....street racing...mwahaa :)

Mda deci ca sa vedeti opusu la ce se intampla la intreceri...uitativa la The Fast and The Furious. :)
ombladom

Mesajde K-gula » Dum Dec 01, 2002 4:01 pm

despre aceasta problema este vorba si in filmul FURIA. si daca stam putin sa ne aducem aminte, chiar daca nu a trecut prea mult timp de la aprobarea legii, dupa acest film s-au legalizat aceste curse de strada.

K-gula.
K-gula

K-gula...

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 15, 2002 4:20 am

Curse de masini ? Curse de strada ? Prea putini care au curajul sa o spuna...totusi...este un lucru care face parte din unda`.
Dar cum s-a schimbat asa de brusc titlul filmului in care joci si tu ? Si ... sa stii ca nimeni nu prea spune ca in FURIA joaca K-gula ... insa despre Adrian C.Minune se aude peste tot ...cam nasol , zic eu . A,nici despre Edi de la SIMPLU nu prea a spus nimeni , doar cat am dat eu cu gura ....
UnCopilutz
Junior Member

:)

Mesajde K-gula » Dum Dec 15, 2002 5:58 pm

dar nici nu este nevoie sa se vorbeasca despre mine. eu acolo fac mai multa figuratie. daca e sa o luam pe plan comercial normal ca adi minune vinde mai mult ca imagine decat mine, deci este "firesc" ca filmul sa se promoveze prin imaginea lui, cu toate ca este de kkt faza asta. chiama la vizionare toata prostimea pt. a vedea "minunea" :lol: probabil daca as fi fost cineva mai important sar fi vorbit si despre mine mai mult. oricum la cele 2 min. cat apar nici nu se putea face reclama cu mine cap de afis. ;)

K-gula.
K-gula

curse de masini.....

Mesajde Mr Teo » Sâm Mar 29, 2003 6:54 pm

In Romania nu prea se poarta dar aici in USA avem destui care mor dupa asa ceva( avem sute de masini de la hot roduri care sunt umplute cu tot felul de kkturi de la NO la combustibili pentru rachete si avem si masini de serie , normale : Lamburi, Murceliago acum, Ferrarri, Corvette si Viper(personal am un Viper, ma pasioneaza cursele de masini dar nam luat nici macar un tichet de viteza pana acum(sa fie oare ca sunt din Alaska ceva cu asta:))?
Peace.
Mr Teo
Junior Member

practicanti sunt multi insa nu prea sunt organizati

Mesajde neo24 » Sâm Ian 31, 2004 12:00 pm

[quote="K-gula"]practicanti nu cred ca exista pe aici, insa pasionati sunt multi. am si jucat intr-un film ce are ca idee asa ceva. filmul se numeste Joint si va apare in noiembrie. am foarte multi prieteni ce participa la astfel de curse unul dintre ei si-a pierdut masina intr-o cursa. de kkt. insa cand nu te poti abtine si iti lace adrenalina treci peste tot. ]
Frate sunt multi care vor sa participe la curse problema este ca nu sunt organizati . Parerea mea e ca ar trebuii sa se faca frate un site numai despre asa ceva si toti membrii sa cotizeze cu ceva si sa se inchirieze un spatiu (gen o pista dezafectata) unde sa ne putem face de cap . cat despre furia hmmm nu a fost reusit filmul am fost si eu in figuratie si ma asteptam la cu totul altceva de la film. Nici decum sa vad cum promoveaza toate "ciorile ".
Ideea a fost super pacat ca a fost influentata de partea $$$.
Apropo cum te cheama pe tine ca daca ai jucat in film posibil sa ne cunoastem.
peace
neo24
Junior Member

Mesajde cezadany » Lun Feb 02, 2004 7:34 am

hm...interesant subiect..primul lucru la care mam gandit au fost filmele <The fast and the furious> shi <2 fast and 2 furious>...
am fost in Bucureshti la o astfel de cursa ..vara trecuta in vacantza..copii de bani gata cu mashinile deabea scoase din service..clar..nu cred ca cineva modest..un om de rand din Romania shiar permite sashi "pregateasca"mashina ptr genul asta de curse...
"I cannot believe in the immortality of the soul . . . . No, all this talk of an existence for us, as individuals, beyond the grave is wrong. It is born of our tenacity of life - our desire to go on living - our dread of coming to an end."
cezadany
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Feb 05, 2004 5:39 pm

Pai poti sa ai masina rapida si cu buget mic. Ai de ales intre a avea dvd player si playstation intr-o masina ca in F&F sau o masina care are numa un scaun si drept podea doar 2 bare incrucisate pe care sa-ti pui picioarele. (evident ca sa fie masina mai usoara) Am vazut honda civicuri care si-au batut joc de corvette.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Mr Teo » Sâm Feb 28, 2004 7:07 pm

Eu am mai auzit de niste hondauri de nu civic ceva gen kumi sau asemanator care merg usurel cu 180mph, au forma de dragster si sunt destul de solide.
Stii la ce ma refer jaxx?
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Apr 20, 2004 5:23 pm

Mr Teo am inteles eu bine, tu esti posesorul unui Dodge Viper?

Oricum , cursele de strada sunt destul de intalnite si in Ro, doar tre sa cunosti lumea care e bagata in asa ceva. Nu vreau sa dau linkuri aici sa nu fiu acuzat de reclama la alte situri.

Aici cursele de strada sunt extrem de rare, daca se intampla, sunt intre cativa prieteni, nimic la scara larga si e normal sa fie asa, sunt cateva piste de drag aproape de oras, asa ca pasionatii isi fac de cap acolo in mode sigur si legal, cu cronometrare facuta cu aparatura profesionala,, si la niste preturi mai mult decat acceptabile (in SUA e mult mai scump din ce-am auzit), in mai se deschide oficial pista si o sa incep sa merg apropae in fiecare saptamana (mai mult ca spectator) cum am facut anul trecut

Jaxxx......da exista multe Civic-uri care fac de rusine Corvetturi, exista Civicu-ri mai rapide ca Ferrari Enzo, bani sa ai si se poate face orice, chestia e ca din numarul total de Civic-uri de pe strazi, numarul celor care chiar sunt rapide, este extrem de mic.

off-topic: Mr Teo, cati locuitori are Alaska?
Dany_S
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii