METALLICA-Load-cel mai naspa album country ever

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

METALLICA-Load-cel mai naspa album country ever

Mesajde MORRI » Sâm Oct 26, 2002 2:12 am

Mah voi cre dintre voi au ascultat Metallica? sigur v-a placut dar la care dintr voi le place albumul Load? in afara de until it sleeps si it aint my bitch cam toate melodiile continute pe respectivul album sunt niste labareli trase de coada numa sa sune lailalaila vorba lu manelesux da ce-i mai rau ca suna a draq de country si nu cred ca fanilor rock le cam place country-ul (cu riscu de a ma repeta tre sa precizez "parerea mea" da a voastra care este?)
MORRI
Junior Member

da.

Mesajde motor » Mie Oct 30, 2002 6:35 pm

ai destula dreptate.
daca vrei sa te superi si mai rau, ascult si o piesa de pe ultimul album :
metallica & ja rule - we did it again
de pe load mai e misto si 2x4.
motor

Re: METALLICA-Load-cel mai naspa album country ever

Mesajde dinu » Joi Oct 31, 2002 2:16 am

Initial trimis de MORRISON
da ce-i mai rau ca suna a draq de country si nu cred ca fanilor rock le cam place country-ul

Poate detaliezi putin ideea... in coada cu 3 nume reprezentative ale muzicii folk.
dinu
Junior Member

Re: METALLICA-Load-cel mai naspa album country ever

Mesajde Unregistered » Joi Oct 31, 2002 12:43 pm

Initial trimis de MORRISON
Mah voi cre dintre voi au ascultat Metallica? sigur v-a placut dar la care dintr voi le place albumul Load? in afara de until it sleeps si it aint my bitch cam toate melodiile continute pe respectivul album sunt niste labareli trase de coada numa sa sune lailalaila vorba lu manelesux da ce-i mai rau ca suna a draq de country si nu cred ca fanilor rock le cam place country-ul (cu riscu de a ma repeta tre sa precizez "parerea mea" da a voastra care este?)

ma pula cu ochi ,nu te mai lua de metallica ca te fut si pe tine in gura!!!!!!!!! ai auzit???? metallica is cei mai bunoci si cei mai adevarati ( normal,impreuna cu HIM si KORN) ai auzit??? asa ca nu te mai lua de ei!!!!!!!!! ca nu tu canti de 30 de ani!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde dinu » Joi Oct 31, 2002 8:03 pm

Da ma Metallica sunt cei mai adevarati. Alaturi de HIM si Korn. Si Linkin Park, de ce nu. Imi vine sa borasc.
dinu
Junior Member

Re: Re: METALLICA-Load-cel mai naspa album country ever

Mesajde tre » Joi Oct 31, 2002 11:28 pm

Initial trimis de Unregistered

ma pula cu ochi ,nu te mai lua de metallica ca te fut si pe tine in gura!!!!!!!!! ai auzit???? metallica is cei mai bunoci si cei mai adevarati ( normal,impreuna cu HIM si KORN) ai auzit??? asa ca nu te mai lua de ei!!!!!!!!! ca nu tu canti de 30 de ani!!!!!!!!!!!!

si sistem!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: Re: Re: METALLICA-Load-cel mai naspa album country ever

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 09, 2002 12:20 am

bah imbecilule fara nick te rog sa-ti masori cuvintele ca nu vorbesi cu ma-ta aici da? daca ai ceva de spus important fa-ti draq o rubrica da nu veni aici sa strici chefu si in ma-ta mai uite-te draq mai atent la ce scriu altii si cum scriu ca ori esti beat ori esti drogat ca nu prea vezi bine sau esti un ochelarist de ala tocilar care se baga si el in seama anonim mai dute si freaca-ti p..a si dupa aia daca vrei sa ne comunici ceva in legatura cu anuntul ....mai vb
Unregistered

Mesajde catharsis » Sâm Noi 09, 2002 2:15 am

voi fara sa injurati nu puteti sa va exprimati coerent ideile?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii