Oglinda oglinjoara care e cel mai frumos avatar din tara ?
Moderator: anjin-san
Emanuela daca le mai schimbi mult(avataru shi numele) chiar k o sa ajungerm sa te confundam cu altele de tipu codrutza jasmina shi cine o mai fii pe forumu asta.Btw misto avataru lu joao.Acum il vad desi e de ceva vreme(cred)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Avatarul meu mi se pare cel mai misto.
Initial am vrut sa-mi aleg unul care "sa se miste" (nu cunosc termenul, sunt mai prostut de felul meu), dar l-am preferat pe acesta. Nu stiu ce m-ar putea determina sa-l schimb.

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
:D
Viitorul meu avatar e cel mai fain.:o
Deocamdata,.......lipseshte cu desavarshire:p
Deocamdata,.......lipseshte cu desavarshire:p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Ce sunt cu avaterele astea? Lasa ca ma fac eu mare, ajung la 100 de posturi si atunci sa vezi avatar de va ia mucul!!!!
:p
:p

Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Loooool Jaja Beens
:lol:
din pacate pentru noi nu putem sa ne punem avatar decat dupa ce avem vreo 300 si ceva de mesaje, asa ca......... mai avem de asteptat
din pacate pentru noi nu putem sa ne punem avatar decat dupa ce avem vreo 300 si ceva de mesaje, asa ca......... mai avem de asteptat

-
Felicitari..bai Anguse...pentru avatar !
Mare minune ca ti-ai pus !
Daca tot ti l-ai pus te rugam sa il comentezi putin !
......
Rolf..ramane in continuare rusinea forumului , in ceea ce priveste avatarul.
Mare minune ca ti-ai pus !
Daca tot ti l-ai pus te rugam sa il comentezi putin !
......
Rolf..ramane in continuare rusinea forumului , in ceea ce priveste avatarul.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
pentru asha un avatar merita sa ashteptzi treisuteshaptejde posturi (Rolf, nu te grabi).
dupe cum spuneam intr-unul din primele mele posturi pe funclub, mi-ash fi dorit tocmai un avatar cu desene animate, shi cu multa mishcare. daca am fost cuminte, iata ca mosh craciun m-a ascultat (n-are nici o legatura cu moshul cel oribil) shi iata ce avatar mandru mi-a crescut asha, peste noapte!
edit, ca am timp acu: daca e ashtia de zice lumea, ma bucur sa aflu ca sunt celebri, ca io nu-i cunosc, da' io cand ma uitz la avatar vad pe tomshigeri, ca ashea scrie shin instructziunile cu care a venit insotzit
dupe cum spuneam intr-unul din primele mele posturi pe funclub, mi-ash fi dorit tocmai un avatar cu desene animate, shi cu multa mishcare. daca am fost cuminte, iata ca mosh craciun m-a ascultat (n-are nici o legatura cu moshul cel oribil) shi iata ce avatar mandru mi-a crescut asha, peste noapte!
edit, ca am timp acu: daca e ashtia de zice lumea, ma bucur sa aflu ca sunt celebri, ca io nu-i cunosc, da' io cand ma uitz la avatar vad pe tomshigeri, ca ashea scrie shin instructziunile cu care a venit insotzit

lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Tzin sa te dezamagesc dar nu sunt tom shi jerry.
http://www.thesimpsons.com/bios/bios_townspeople_itchyandscratchy.html
http://www.thesimpsons.com/bios/bios_townspeople_itchyandscratchy.html
-
cutuma© - Mesaje: 3047
-
Mirela , la ce te duce gandul ..cand privesti avatarul Herei ?
Daca ne gandim la acelasi lucru ....inseamna ca suntem mult prea buni ! :p
Daca ne gandim la acelasi lucru ....inseamna ca suntem mult prea buni ! :p
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ironici
Ma da ironici mai sunteti!!
Mie imi place avataru` Moshului si a lu Neamtzu (normal!)
Si...ca tot ati cobit... mai am putin si imi pun si eu unu da tre` sa caut cu ce(mai precis cine) vreau eu.
Mie imi place avataru` Moshului si a lu Neamtzu (normal!)
Si...ca tot ati cobit... mai am putin si imi pun si eu unu da tre` sa caut cu ce(mai precis cine) vreau eu.
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
mi-am pus avatar si nimeni nu ma felicita...;P ;P ;P ;P ;P
si culmea ca este si dragut (nu-i asa gabitzu:o )
nu va mai iubesc:mad: :mad: :mad:
si culmea ca este si dragut (nu-i asa gabitzu:o )
nu va mai iubesc:mad: :mad: :mad:
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Oana...avatarul ti se potriveste ca o manusa....e superb 

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Trebuie?Initial trimis de Superba Oana
mi-am pus avatar si nimeni nu ma felicita...;
si culmea ca este si dragut :con:
nu va mai iubesc :o
Avatarul este frumos, superb, excelent. Comparativ cu altele, este chiar reusit. Serios!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma