Noutati
happy b-day to you
la multi multi multi ani sis!!@s aoi parte de tot ce-ti doresti.in special multa sanatate ca-i mai buna decat toate.
- SeXxYcHeEr
merci!
thanx for the wishes! you are great! mi-ar fi placut sa-mi serbez ziua in compania voastra caci sunteti nishte tipi/tipe super de treaba dar din pacate nu s-a putut... oricum eu m-am gandit la toti cei de pe forum cand am taiat tortul si le-am pastrat si lor o felie... asa ca sa fie in caz ca se nimereste careva p-aici... thanx again! the fanclub members are the best!!:kiss: for you all!
- `Crystal`
- Junior Member
- Localitate: somewhere in the dark... why... 'cause i want so...
Tin sa-i urez si eu (cu intarziere ce-i drept) un mare LA MULTI ANI lui Denisa!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti honey!!!! Hugs and kisses! :kisses:
A...si inainte sa uit (desi nu se mai discuta despre asta, trebuie sa fie inteles:) Nasul meu va fi SERBAN!! lol
Cred ca ii sta super lu Mihai....Sunt nerabdatoare sa-l vad!!!
A...si inainte sa uit (desi nu se mai discuta despre asta, trebuie sa fie inteles:) Nasul meu va fi SERBAN!! lol
Cred ca ii sta super lu Mihai....Sunt nerabdatoare sa-l vad!!!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
wow ~~!!!!!!!!!
SHERBAN PIERCING IN SPANCEANA >> ?!!?!?
SSSSUUPPPEEERR
hai mha ....ca vreau sa-i vad ..!!
am vazut azi pe MTV ....ca sunt nominalizati la cea mai buna trupa... si tre sa trimite-ti sms ..la nu shtiu ce numar.. pe care nu-l mai tin minte.. si sa votati ....14 a !!!!!dc shtie cineva nr unde puteti trimite sms sa-l scrie aici !!!!

SHERBAN PIERCING IN SPANCEANA >> ?!!?!?
SSSSUUPPPEEERR

hai mha ....ca vreau sa-i vad ..!!
am vazut azi pe MTV ....ca sunt nominalizati la cea mai buna trupa... si tre sa trimite-ti sms ..la nu shtiu ce numar.. pe care nu-l mai tin minte.. si sa votati ....14 a !!!!!dc shtie cineva nr unde puteti trimite sms sa-l scrie aici !!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
pt. Regina frumusetzii !
Felicitari ,Jasmyna !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
thanx my friends!
vreau sa va zic ca nu aveam nici cea mai vaga idee ca as putea castiga..nu ma asteptam..la premiere cand se striga locul3 ,locul 2 ,locul1 , miss pop..si vedeam ca eu nu luam nimic imi venea sa plang...oricum am plans cand mi-am auzit numele! a fost cea mai frumoasa zi din viata mea! sincer! imi pare rau ca multi prieteni n-au putut fi alaturi de mine!
asa,...ieri cand eram la salon m-am intalnit cu Piciu(pt cunoscatori)..!!! si inca ceva : am vazut hainele de scena ale baietilor (cele noi create de Razvan Ciobanu)!!! sunt super!!!
vreau sa va zic ca nu aveam nici cea mai vaga idee ca as putea castiga..nu ma asteptam..la premiere cand se striga locul3 ,locul 2 ,locul1 , miss pop..si vedeam ca eu nu luam nimic imi venea sa plang...oricum am plans cand mi-am auzit numele! a fost cea mai frumoasa zi din viata mea! sincer! imi pare rau ca multi prieteni n-au putut fi alaturi de mine!
asa,...ieri cand eram la salon m-am intalnit cu Piciu(pt cunoscatori)..!!! si inca ceva : am vazut hainele de scena ale baietilor (cele noi create de Razvan Ciobanu)!!! sunt super!!!

quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
hehe Andra...Iti mai zic odata CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!! I'm soooo happy 4 u!!!!
Deabea astept lansarea...Pana la urma cand este??
Deabea astept lansarea...Pana la urma cand este??
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
salut :sal: fan club aniaml x alba :yD va roaga sa intrati si sa votati la urm adresa...ema.mtv.ro/ema2002/nominees si gasiti o sectiune "best romanian act"...
votati animal x :a !!!pupici dulci :kiss: trebuie sa castige animalutzele ;m !ei au nevoie de noi ;r !!nu trebuie sa-i dezamagim. haideti sa le aratam celorlalti ...
ps:felicitari andra :gay:

ps:felicitari andra :gay:
Va :kiss: dulce pe totzi! :fuck:
-
ramona - Junior Member
Important
Si puteti trimite un SMS (mentionand 14A) la urmatorul numar:
00491724395444
Votatii, ca sa ajunga unde le este locul:)
00491724395444
Votatii, ca sa ajunga unde le este locul:)
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
asa cum a zis bad girl codul este 14A. votati ca sa nu-i dezamagim pe baieti. cum a zis ramo sa le aratam f----l la ceilalti.
cei mai buni ies invingatori mereu.eu am trimis vreo 15 sms-uri pana acum.am sa votez zilnic de vreo cateva ori.votati people pana nu mai puteti ca sa-i facem fericiti pe baieti.
cei mai buni ies invingatori mereu.eu am trimis vreo 15 sms-uri pana acum.am sa votez zilnic de vreo cateva ori.votati people pana nu mai puteti ca sa-i facem fericiti pe baieti.
- SeXxYcHeEr
da doamne sa ajunga la barcelona
teoretic ar trebui ca toti nominalizatii sa mearga la barcelona. sper s aajunga acolo sa-i vad si eu pe mtv. ca m-am saturat sa ma uit numa la muzica de ciori care cam predomina la m,tv usa din pacate.
da doamne sa CASTIGE. si eu am votata azi de vreo 15 ori de pe mobilele parintilor si bunicilor mei.,si acuma ma pregatesc sa intru si pe site ca sa votez. pupiki pentru toate sisurile mele.
da doamne sa CASTIGE. si eu am votata azi de vreo 15 ori de pe mobilele parintilor si bunicilor mei.,si acuma ma pregatesc sa intru si pe site ca sa votez. pupiki pentru toate sisurile mele.
- lil'lizard
- Junior Member
fetelor , am vesti bune si vesti proaste!cu care sa incep?! nu conteaza.. ..
e posibil ca baietii sa nu mai mearga la scoala de radio,implicit la Zid..nu ma intrebati de ce..sunt tare confused...la Focsani au cantat in prima auditie o piesa de pe noul album(cu toate ca ei au spus ca nu vor mai sustine concerte inaintea lansarii) ..acum ajung la "punctul culminant" --> lansarea : 7 decembrie ( nu ma impuscati , va rog ! :p ) ata ete..
oricum,am si good news..piesele sunt super marfa..nu a asteptat nimeni degeaba acest album...o sa fie peste orice asteptare! "Am nevoie de tine " (nu stiu daca asa se va numi piesa...e posibil ) probabil va avea videoclip.. veti vedea! cum v-au obisnuit..pe fiecare album baietii au avut o piesa mai sexoasa..lol...nu stiu inca cum se numeste ...cert e ca e super super cool si totodata funny!! "Mi-e frica. . " sa va spun mai multe(veti intelege la un moment dat ce am vrut sa zic cu aluzia aceasta) ... trebuie sa fie surpriza! Alex face coregrafia si lucreaza la ea day &night...deci imaginati-va!!
costumele de scena sunt 100% beton! look-ul lor e incendiar!! o sa ii iubitzi,va garantez!
nu uitati sa-i votati !! va pup dulce!! :kiss:
e posibil ca baietii sa nu mai mearga la scoala de radio,implicit la Zid..nu ma intrebati de ce..sunt tare confused...la Focsani au cantat in prima auditie o piesa de pe noul album(cu toate ca ei au spus ca nu vor mai sustine concerte inaintea lansarii) ..acum ajung la "punctul culminant" --> lansarea : 7 decembrie ( nu ma impuscati , va rog ! :p ) ata ete..
oricum,am si good news..piesele sunt super marfa..nu a asteptat nimeni degeaba acest album...o sa fie peste orice asteptare! "Am nevoie de tine " (nu stiu daca asa se va numi piesa...e posibil ) probabil va avea videoclip.. veti vedea! cum v-au obisnuit..pe fiecare album baietii au avut o piesa mai sexoasa..lol...nu stiu inca cum se numeste ...cert e ca e super super cool si totodata funny!! "Mi-e frica. . " sa va spun mai multe(veti intelege la un moment dat ce am vrut sa zic cu aluzia aceasta) ... trebuie sa fie surpriza! Alex face coregrafia si lucreaza la ea day &night...deci imaginati-va!!

nu uitati sa-i votati !! va pup dulce!! :kiss:
-
Jasmine - Junior Member
LA MULTI ANI DEEDEE (stiu ca ti-am mai spus asta odata...dar sa fie si pe forum:) )...Sper sa ai tot ce-ti doresti, sa fi cat se poate de fericta si iubita!!! U deserve it! :kiss:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
10x bad girl
am 17 ani !!!
wow ce mare sunt
....
m-am gandit ca o data cu acesta data sa-mi skimb si look-ul in mod radical ...
din blonda... am devenit ...
....bruneta
....
anyway.. mie imi place super mult ...
am vb si cu jasmyna si mi-a spus noutatile despre Animalx .... unele ma bucura ..altele .. nu prea
....shtiti voi care cum !
ALina 10x pt sms-uri si telefon
}{}{
ce bine ca trimit postul tot de ziua mea

am 17 ani !!!

wow ce mare sunt

m-am gandit ca o data cu acesta data sa-mi skimb si look-ul in mod radical ...

din blonda... am devenit ...

anyway.. mie imi place super mult ...
am vb si cu jasmyna si mi-a spus noutatile despre Animalx .... unele ma bucura ..altele .. nu prea

ALina 10x pt sms-uri si telefon

ce bine ca trimit postul tot de ziua mea

-
Dee Dee - Junior Member
LA MULTI ANI DeeDee!!!!! (chiar daca e cu intarziere...) Sa fii fericita si sa ti se-ndeplineasca toate dorintele!!! cred ca-ti sta super bine bruneta!! :kiss: for my sis!
off topic: sorry ca nu am mai intrat pe forum... dar am avut nishte pb cu ai mei... si cred ca voi intra din ce in ce mai rar... pupici animalici la toate fanitzele animal x si in special pt sis-urile mele
dc nu vor fi la zid??? astept de-atata timp sa-i vad... it's not fare...
de-abia astept lansarea... poate voi ajunge si eu...
off topic: sorry ca nu am mai intrat pe forum... dar am avut nishte pb cu ai mei... si cred ca voi intra din ce in ce mai rar... pupici animalici la toate fanitzele animal x si in special pt sis-urile mele
dc nu vor fi la zid??? astept de-atata timp sa-i vad... it's not fare...
de-abia astept lansarea... poate voi ajunge si eu...
- `Crystal`
- Junior Member
- Localitate: somewhere in the dark... why... 'cause i want so...
Initial trimis de Bad Girl
...si inainte sa uit (desi nu se mai discuta despre asta, trebuie sa fie inteles:) Nasul meu va fi SERBAN!! lol
ca sa vezi ce coincidenta...eu nasa,Serban nas.. :hehe: ciudat... :p
anyway...peste 2 ore dati drumul la radio,dati volumul la maXXXim si distrati-va!
-
Jasmine - Junior Member
hheeeee hhheeee !!!
AScultand cuminte RADIO21 ...am auzit-o pe nebuna de Jasmyna ...care a sunat
) si a vb cu the boys ...
nice..
ALADIN ....ha ?
Lavinia e Buna la toate ....
...
au vorbit numai prin apropouri ...
anyway.. e cool !
imi era dor e ei sa-i aud !
maine o sa-i si vad.. cool !

AScultand cuminte RADIO21 ...am auzit-o pe nebuna de Jasmyna ...care a sunat

nice..

ALADIN ....ha ?

Lavinia e Buna la toate ....

au vorbit numai prin apropouri ...

anyway.. e cool !
imi era dor e ei sa-i aud !
maine o sa-i si vad.. cool !
-
Dee Dee - Junior Member