(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde J'adore » Joi Oct 24, 2002 11:46 pm

Jaded...asa cum Calypso ne inebuneste cu notele ei , asa si tu..esti intr-o vesnica pauza de masa !
Mesajele tale d p acest subiect le trimitzi intodeauna in pauza de masa !
Totusi itzi dau dreptate cu Calypso ! E o tocilara notorie ! [/B][/QUOTE]

Well moshule daca va deranjaza asa de mult cand zic ca sunt in pauza de masa, gata, nu mai zic, dar eu intru pe net cand sunt acasa si atunci cand sunt in lunch(de luni pana vineri)
Dar eu pur si simplu m-am saturat sa aud tot timpul......prietenii mei(hi_Q)blablabla, si pe Calypso cu notele ei, daca ia un 8, asta e, eu la tezele de matematica cand eram in ro luam 8, si nu plangeam, deci in a word she's calling me stupid, eu nu am chef de scoala daca ea are si totusi ia 8, asta e, she has to live with it!
Well nu ma face tampita, dar totusi dupa parerea mea 8 e nota buna, hai ca si eu eram obisnuita sa iau 10 la engleza si spaniola, dar vad ca pt. ea un 8 nu e bun, deci noi astia care luam 8 suntem prosti, nu.....I don't think u got my point but ohhhhhhh well:o :rolleyes: ;)
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 25, 2002 12:06 am

eu nu am avut in viatza mea o nota de 8 in teza la matematica !

aveam doar 5 si 6

Eu cele mai mari note le aveam la geografie si istorie. Numai 9 si 10 .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Vin Oct 25, 2002 12:18 am

totul depinde de profii pe care ii ai!,de nuvelul clasei...cat de prosti(sau deshtepti) sunt si ceilalti..... --parerea mea!!!---

oricat de mult ai invata ...sau nu ....
DE ex poti sa ai 8 si 9 la teze la un prof mai indulgent...si la unul mai exigent sa ai numai 5 si 6 .....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde J'adore » Vin Oct 25, 2002 5:18 am

MAi moshule, nici eu nu am avut tot timpul 8 in teza la mate, am mai avut si 7, si e adevarat ce zice deedee, but my point is that.....o nota proasta pt. calypso e o nota buna pt alte persoane, deci stim ca e tocilara, si ca are note mari dar asta n inseamna ca trebuie sa ne dea peste "fata" de fiecare data cand ia note mari, ea e singura persoana d.p. forum care se tot da mare cu notele ei.....uppps. I forgot gabytzu(dar nu stiu daca are note mari) De exemplu, nu o vezi pe deedee, jasmyna, decret sau altcineva postand despre notele lor!A-) :yD ;-) :/
J'adore
Junior Member

Mesajde sly » Vin Oct 25, 2002 7:38 am

acuma ma duc sa mananc ceva deoarece imi este o foame teribila shi sper ca nu o sa va mai plictisesc cu prietenii mei! de acuma voi posta shi eu altceva pe acest topic!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde J'adore » Vin Oct 25, 2002 8:06 am

Now..my head's in the clouds, I'm thinking about my crush, he's so cute+he's smart:-X :* A-) :yD

P.S. azi in ora de istorie am fost super nervoasa pt. ca trebuia sa imi prezint proiectul in fata clasei!
J'adore
Junior Member

Mesajde sly » Vin Oct 25, 2002 8:10 am

tocmai am terminat de mancat o pizza shi astept telefonul unei persoane deoarece tre sa scanez vreo 50 de poze pentru un site cu clasa unui prieten de-al meu!
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 25, 2002 12:58 pm

Sly asta nu s-a laudat degeaba !
Am vazut ca are poza in compania Danei Hiq , a fetelor de la Blondie !
E bun si el ! :D

Aia de la Hiq ii ureaza La multzi ani..in direct pe post ! :D Vorbeste cu ei la telefon..isi trimit SMS-uri !

Ce sa mai zic ? :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Vin Oct 25, 2002 1:24 pm

asta era o ironie moshule sau vb serios despre mine?
oricum nu prea imi place sa ma laud cu chestiile astea dar sunt prieten cu hi-q shi cu blondy!
ps: nu sunt singurele poze moshule!
:p :p
sly

Mesajde Hera » Sâm Oct 26, 2002 12:40 am

ma gandesc la alienarea individului, izolarea de societate, crearea unui univers propriu de valori, la sindromul Menzel. ma gandesc de ce ma gandesc la asta, ma gandesc ca nu ar trebui sa mai ma gandesc deloc la ce nu trebuie si , mai bine ma duc sa imi fac o cafea si sa imi fumez linistita ( oare??) o tigara .
Hera
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Sâm Oct 26, 2002 1:26 am

Sunt ft. dezamagit de nr. de reply-uri de pe threadul despre muzica simfonica - nici nu stiti ce pierdeti! Nimic nu se compara cu muzica clasica, nici macar Pink Floyd sau Queen...
Jaded, cum a iesit proiectul?
Sly, tu altceva in afara de Hi-Q mai sti? Oricum, retine ca nici o formatie nu merita sa i te dedici asa cum o faci tu, cu atat mai putin un de rahat ( cum e cea in speta) !
Moshule, ma bucur ca ti-a placut "Only Sixteen", si eu sunt entuziasmat de Sam Cooke, imi place cam tot ce a cantat!!!
Hera, ai citit "Strainul" de Camus? Si poate renunti la tigari...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Hera » Sâm Oct 26, 2002 1:39 am

citit-am si camus! Si de tigari nu ma las, ca-mi plac, fir-ar ele sa fie !:p
ps:si ai dreptate cu muzica simfonica
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 26, 2002 10:34 am

Imi pare rau Hyde ca nu sunt cu muzica simfonica ! Dar eu sunt cu Oldies !
Nu recompenseaza asta ? :p

Adica..ascult si simfonica..dar foarte rar. Tata are vreo 80 de viniluri cu simfonica. El le mai asculta ....si cateodata le mai ascult si eu !
Am totzi marii compozitori. Adica..are el ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 26, 2002 1:06 pm

Bine ai revenit printre noi, SOD!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Sâm Oct 26, 2002 1:18 pm

multumesc mult!am auzit ca la ban no.3,mi se taie o mana! :D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde sly » Sâm Oct 26, 2002 1:18 pm

acum scot ceva muzica de pe net shi astept sa ma duc la cinema sa ma uit la "Garcea shi oltenii" shi mai tarziu la concert cu Partizan,Proconsul shi Diesel!
shi mai diseara sper sa ajung in disco !!
sly

Mesajde baixinho© » Sâm Oct 26, 2002 1:22 pm

SOD, bine ca nu ti se taie altceva. Dar schimba semnatura aia sa nu ajungi la ban no 3.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde darkshines » Sâm Oct 26, 2002 1:40 pm

welcome back sod! :hi:

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde JaJa Beens » Sâm Oct 26, 2002 2:00 pm

SOD te-ai intors in forta?
JaJa Beens

Mesajde sly » Sâm Oct 26, 2002 2:17 pm

bine ai revenit printre noi sod!
sly

Mesajde Mr Hyde » Sâm Oct 26, 2002 2:18 pm

SOD, nu schimba nici o semnatura!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Kayla » Sâm Oct 26, 2002 4:54 pm

Initial trimis de Jaded
Mai calypso...ai inceput sa devii cam enervanta, don't take it the wrong way.....but...........cand mai trimiti si tu un mesaj.....nu faci altceva decat sa te dai mare ca ai note mari si ca vai profii nu sunt "drepti" cu tine, esti a 8, dai capacitatea, ce o sa faci in liceu?!
I'm in a bad mood so......mai terminate si tu.......stim ca esti a genius.......so shut up...GOD!;S ;M ;a ;e :rolleyes:

Anyway...I'm in my lunch period and I'm bored stiff......HELP!!!!!!!!!

Jaded, nu te supara, ma, pe mine. Nu am si eu ce face. Cred ca ar trebui sa merg pe la medic. Ok. Gata cu scoala, nu imi mai place. Eu acum abia astept vacanta. Si ziua mea, care este poimaine. Si... ce mai gandesc eu? Vad ca s-au schimbat multe pe aici. Nu mai e Dana, au revenit SOD si Moshu... Tre' sa ma pun la curent. Well, acum va pup, trebuie sa ma carabanesc.
edit: Nu sunt tocilara, nu invat deloc. Iau note pe amintiri. Si nu zic ca cei care iau 8 sunt prosti, ci ca eu sunt proasta ca iau nota asta. De ce? Ca mama si tata aveau numai de 10, iar eu... Si nu va suparati pe mine, ca eu nu scriu despre note ca sa vedeti ca sunt desteapta sau proasta... Doar ma descarc. You get my point, don't you?
Kayla

Mesajde J'adore » Sâm Oct 26, 2002 7:17 pm

Mr. Hyde, proful meu e nedrept, dar asta e, lu unu de la mine din clasa ia dat un D pt. ca nu si-a facut proiectul, iar mie care am muncit la el de 2 ori cate 10 ore, ca sa ma documentez, sa il scriu si sa il aranjez frumos pe un posterbord am luat C+!;P #-o
comentarile profului: Good volume
No Reading-a scazut puncte pt. ca nu am citit din proiect,eu am invatat pe de rost prezentarea, ca sa nu stau sa ma uit pe poster board cand vorbesc.
El zice No Ending-but, am avut un ending!
-Somewhat superficial-nu stiu ce vrea sa zica prin asta
-U could have done something more creative-adica sa fiu in rand cu oile, toata clasa a scris despre arhitectura romana!
Sa imi bag picioarele, numai el a avut comentarii, toti colegii mei au zis ca am avut cea mai marfa prezentare, si ca am scris despre ceva interesant, oh welll.....life goes on!
CAlypso......got it....but, daca parintii tai au avut nu mai zece, ce, nu trebuie sa fi la fel ca ai tai, ai mei sunt super buni la mate, eu nu sunt!A-) ;-)
WELCOME BACK SOD!=D
HEllo natiune, ieri nu a mers sa intru pe funclub, I wonder why......oare am fost banata pt. una zi?
J'adore
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Oct 26, 2002 7:36 pm

tocmai m-am intors shi eu de la concert shi sunt trist deoarece a inceput sa ploua shi nu am putut sa stau sa-l vad pe artanu de la partizan deoarece ii cantau ultimii! intai au cantat diesel o formatie de rock din iasi, pe urma proconsul shi pe urma partizan dar nu am mai avut chef sa stau!
nu prea ma simt bine ! nu stiu ce am!
dar imi vine sa : ;P ;P ;P
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 26, 2002 9:42 pm

Nu,Jaded..nu ai fost banata ! Au fost probleme in USA si Canada cu forumul !
Daca esti banata ..potzi accesa forumul..dar nu potzi da posturi !

Cu cine credetzi ca am vorbit azi a telefon ? Cu o noua lutza ! :)
Cine ghiceste ii dau 1 pepsi la 0.25 ! ;)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Sâm Oct 26, 2002 9:43 pm

crazy felina?
cand incasez pepsiul?
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 26, 2002 9:53 pm

crazy felina e lutza ? mie nu mi se pare !
am vorbit si cu felina la telefon..dar nu la ea ma refeream !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Oct 26, 2002 10:57 pm

In mintea mea acum(da' habar n-am cum a aparut) e faza aia de la Joe Cartoon cand impusti un motan si ai un contor "How many times can this be funny?". Tare faza, tocmai ma gandeam la versiuni de raspuns.
eeee, frumos fanclub am avut in seara asta. Aproape a reusit sa-mi repare jegul de zi.
Declarati 8 decembrie zi nationala!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Cati nebuni avem pe forum?

Mesajde Mr Hyde » Sâm Oct 26, 2002 11:17 pm

http://www.tekzoned.com/instest/
Prima data am ras de am facut pe mine, acum vad ca nu mai are acelasi efect...
Mr Hyde

Mesajde Dee Dee » Dum Oct 27, 2002 12:28 am

hm... :)

yooo yoooo !!!

at this very moment rad cu lacrimi e nebuna mea prietena care imi povesthete numai tampenii :)))) ...ce tampenii face ea cu boy-friendul ei ....

loll :)))
crazy people !!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati