ce parere aveti despre fundul lui zoli de la siastem?
53 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
ce parere aveti despre fundul lui zoli de la siastem?
ia ziceti mah fetelor ce credeti despre fundul lui zoli,cel mai bestial fund din romania?hmmmmmm?
- psihica
Re: ce parere aveti despre fundul lui zoli de la siastem?
pai da,e dea dreptul mishto.....tipu are fund,nu gluma...ce miar placea sal pisc odata.....

- aNCa
da de pula lu' Terente???
Ba, m-am saturat pana peste cap de subiectele astea idioate de pe barfe - mai las-o-n pm, chiar deschidem thread-uri cu tot ce ne trece prin cap! Psihico, astept raspuns la intrebarea de mai sus, asa ca documenteaza-te si fa un referat pe tema asta!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Re: da de pula lu' Terente???
bah,da tu chiar crezi ca ma intereseaza ca tie nuti place subiectul?da,bine,ti-ai dat si tu cu parerea da eu cred ca numa vorba-i de tine....sa sti ca-ti respect parerea ,daca tu asta crezi.....eu vb de fundul lui zoli nu am spus ca sunt fana sistem...personal,eu ascult hardcore dar asta nu are nici o legatura cu faptul ca-mi place fundul lui,k?cat despre pula lui terente....
- PsihicA
Re: da de pula lu' Terente???
Initial trimis de Mr Hyde
Ba, m-am saturat pana peste cap de subiectele astea idioate de pe barfe - mai las-o-n pm, chiar deschidem thread-uri cu tot ce ne trece prin cap! Psihico, astept raspuns la intrebarea de mai sus, asa ca documenteaza-te si fa un referat pe tema asta!
Good point!...si puteam continua pe aceasta tema: "ce parere aveti despre sanii Nadinei?"(asta ptr a le da si baietilor tema de "studiu") etc...
Incep din ce in ce mai mult sa cred ca unii (destul de multi) dintre fanii(fanele) Sistem sunt cel putin stupide, vin cu fel de fel de "subiecte" care de care mai interesante plus ca au "motive" mai mult decat "solide" in sustinerea formatiei: de genu' fundu' lu' Zoli e mai tare ca fundu' lu' ala de la Impact.
Daca toti fanii sunteti asa(sper ca nu) atunci e mare pacat de formatie.
- Unregistered
Re: Re: da de pula lu' Terente???
da.....sa zicem ca "stupid question"....ce pula de subiect mai e si ala"ce parere aveti despre fundul lui zoli de la sistem"?da cine pula se uita!da,bine,sunt din cluj,la fel ca si baietii de la sistem da nu ma holb in pula mea la curu'lui ala!incearca papusico sa vi cu subiecte mai interesante...si mai serioase!
- system
Pt. toti imbecilii care comenteaza despre acest(si alte) thread-uri:DACA NU VA PLAC NU INTRATI PE ELE,CLAR?
Acum,revenind la tema principala:fundul lui Zoli e cel mai tare fund din cate am vazut,oricat ar comenta unii si altii care se cred cineva.
Cred si eu ca sunt invidiosi,au de ce sa fie.........
Acum,revenind la tema principala:fundul lui Zoli e cel mai tare fund din cate am vazut,oricat ar comenta unii si altii care se cred cineva.
Cred si eu ca sunt invidiosi,au de ce sa fie.........
- Unregistered
Bah handicapato/handicapatule! Din pacate imi polueaza raza vizuala acest thread, si din moment ce ma deranjeaza, am dreptul sa-mi dau cu parerea, asa cum tu poti sa manci curu' ala ce-l tot lauzi, cu tot cu productia!
Cat despre invidie.......mi se rupe-n shpitz ca curu' lui ala are mai multi fani decat corul scolii. Reveniti cu picioarele pe pamant, copilashi, nu mai pupati pe toti in cur!!!!
Cat despre invidie.......mi se rupe-n shpitz ca curu' lui ala are mai multi fani decat corul scolii. Reveniti cu picioarele pe pamant, copilashi, nu mai pupati pe toti in cur!!!!
Two beers or not two beers, that is the question....
-
MadMax - Junior Member
pot sa zic ca e cel mai beton fund din romania. cred ca de aceea l-au si pus in videoclip:pt audienta
- SoRiNuS
Initial trimis de tre cool
intrebare: ce iese din fund?
raspuns: cacat.
va multumesc.
Da-mi voie tre sa atasez postului tau o imagine pentru a fi mult mai sugestiv.
- Fişiere ataşate
-
- winebottle3.gif (28.88 KiB) Vizualizat de 2829 ori
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
cel mai sexy cur!
are cel mai cool fund de pste tot din lume are niste bucute de ini vine sa le mananci!
- tina
Re: cel mai sexy cur!
Initial trimis de tina
are cel mai cool fund de pste tot din lume are niste bucute de ini vine sa le mananci!
Mananca-l, dar mai intai unge-l bine cu cacat. Poti sa-l scoti din interior, cu degetul, sau poti sa-l iei de pe albumul formatiei, ca se gaseste din belsug
-
Necuratu' - Junior Member
???
Bai fetelor, suntetzi de belea... nu va dati seama ca site-ul tocmai asta face , face de KKT "formatiile" din "tara" asta la fel , tot de kkt, ... Inseamna ca suntetzi PROASTE, daca macar nu va prindetzi de mesajul asta.... ntz ntz ntz, ati ajuns de rasul lumii, numai asta visati voi , o p... mare ? ce draq .....
(Trance lives forever)
(Trance lives forever)
- Uranium92
Initial trimis de psihica
ia ziceti mah fetelor ce credeti despre fundul lui zoli,cel mai bestial fund din romania?hmmmmmm?
Cum sa zic???? daca ar fi sa fut vreodata in cur pe cineva....el ar fii prima mea alegere.:o

Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Acum chiar ca ati atins limita! Hai, ca mai abereaza omu', mai trimite mesaje tampite, dar un subiect intreg?! Fetito, psihico, tu ti-ai ales bine numele, ca e ceva cu psihicul tau... Ai cazut cumva in cap cand erai mica? Cum poti sa faci un subiect despre un fund? Vorba lu' trecool: ce iese din el? Cuvantul potrivit pentru acest thread.
- Kayla
......du-te dracu'!!!
Alte subiecte mai ....bine.N-am cum sa vorbesc cu retardati si cu obsedati din astia...vrei sa-ti spun acum ceva!!???NU MA INTERESEAZA DE CURU' LU' ALA!!!!!!!!!!!!!
- X-Tina Aguilera
Salut!
Sunt Zoli de la Sistem.
Imi pare bine ca sunt in mijlocul unui subiect ca asta...si...am observat ca multi au zis lucruri urate despre albumul Sistem.Sa stiti ca noi am lucrat totusi mult la acel album...si...as vrea sa nu mai fiti asa de vulgari,ca pot sa fiu si eu:Cei care au zis ca albumul nostru este uns cu kkt,ii invit sa g***e kkt-ul de pe album.Vedeti?
Sunt Zoli de la Sistem.
Imi pare bine ca sunt in mijlocul unui subiect ca asta...si...am observat ca multi au zis lucruri urate despre albumul Sistem.Sa stiti ca noi am lucrat totusi mult la acel album...si...as vrea sa nu mai fiti asa de vulgari,ca pot sa fiu si eu:Cei care au zis ca albumul nostru este uns cu kkt,ii invit sa g***e kkt-ul de pe album.Vedeti?
- Unregistered
Initial trimis de psihica
Mai fato, yo nu inteleg de ce postati astfel de subiecte pe acest forum. Ce dreaq, un alt idiot face un subiect nou k sa ne intrebe daca ne place nick-ul lui...
Treziti-va la realitate ce naiba...
Stefan, a simple Debian user.
Linux registered user: #272012
[Linux is Friendly. It's just selective about who his friends are.]
Linux registered user: #272012
[Linux is Friendly. It's just selective about who his friends are.]
- packardb
- Junior Member
Initial trimis de Unregistered
Salut!
Sunt Zoli de la Sistem.
Si chiar vrei sa te cred....nu cred ca Zoli are timp sa intre pe asa porcari...sau da!!!???
- Unregistered
Salut!
Sunt Zoli de la Sistem.
Buna Incercare "ZOLI"
- Ines
- Junior Member
Salut!
Sunt Zoli de la Sistem.
Buna,"Zoli"!Ce mai faci?Ce meteorit a cazut acu' 34653849463 ani pe Terra?Ce draq iti mai face trupa de afoni?Shi cine..... te crezi??!!!??
- Titina
- Junior Member
53 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii