(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
La multi ani joao1
Mr. Sly........toti avem probleme dar nu ne vezi varsandu-ne problemele pe forum....get on with ur life!
sunt persoane care au probleme mai mari decat ale tale, care au cu adevarat de ce sa se planga!
Just a friendly advice!
Mr. Sly........toti avem probleme dar nu ne vezi varsandu-ne problemele pe forum....get on with ur life!
sunt persoane care au probleme mai mari decat ale tale, care au cu adevarat de ce sa se planga!
Just a friendly advice!
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
A intrat acum vreo 3 zile..pentru 10 minute. L-am vazut eu pe forum !
Nu stiu ce o fi cu el !
Oricum..LA MULTZI ANI !
.............
Sly..decat sa te superi , mai bine ai ridica putin stacheta !
Cat despre Jasmyna....deh...cand o sa aratzi si tu ca ea...nu am sa itzi mai fac observatzie ca ai posturi aberante ! :p :p :p
Au dat ciorile gol ! 1-1
Nu stiu ce o fi cu el !
Oricum..LA MULTZI ANI !
.............
Sly..decat sa te superi , mai bine ai ridica putin stacheta !
Cat despre Jasmyna....deh...cand o sa aratzi si tu ca ea...nu am sa itzi mai fac observatzie ca ai posturi aberante ! :p :p :p
Au dat ciorile gol ! 1-1
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
asha e mai jaded!
10x de sfat!
Joao la multi shi din partea mea!
moshule eu am ridicat demult stacheta shi la faza cu jasmyna las-o moarta!
oricum iti multumesc de sfat shi chiar vroiam sa ajung mai repede in buc sa te cunosc moshule dar sunt ff dezamagit pentru ultimele tale posturi!
;P ;P
oricum de -acuma o sa raman sa postez pe forumul lui hi-q ca sa numai deranjez pe nimeni shi sa nu ma intersectez cu posturile moshului!
despre ce sa discut? despre ce note am la scoala?
sau ce?
ps:moshule te apreciez ca ai posturi ff de calitate dar mai ai shi tu unele data asha la misto!
10x de sfat!
Joao la multi shi din partea mea!
moshule eu am ridicat demult stacheta shi la faza cu jasmyna las-o moarta!
oricum iti multumesc de sfat shi chiar vroiam sa ajung mai repede in buc sa te cunosc moshule dar sunt ff dezamagit pentru ultimele tale posturi!
;P ;P
oricum de -acuma o sa raman sa postez pe forumul lui hi-q ca sa numai deranjez pe nimeni shi sa nu ma intersectez cu posturile moshului!
despre ce sa discut? despre ce note am la scoala?
sau ce?
ps:moshule te apreciez ca ai posturi ff de calitate dar mai ai shi tu unele data asha la misto!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Recunosc..ca 25 % din posturile mele sunt cam aiurea ! :p
Hai..Sly...nu ittzi mai plange de mila ! Misca-te la Bucuresti..sa ma vezi !
Bagam si noi o bere , o friptana !
Si sa nu te mai prind cu posturi aiurea !
Nu tre sa discutzi despre ce note ai la scoala...dar nici despre aceleasi si aceleasi lucruri ...zi de zi !
Uite..Stormy Lady are numai posturi f. bune ! Ia si tu exemplu de la ea !
Hai..Sly...nu ittzi mai plange de mila ! Misca-te la Bucuresti..sa ma vezi !
Bagam si noi o bere , o friptana !
Si sa nu te mai prind cu posturi aiurea !

Nu tre sa discutzi despre ce note ai la scoala...dar nici despre aceleasi si aceleasi lucruri ...zi de zi !
Uite..Stormy Lady are numai posturi f. bune ! Ia si tu exemplu de la ea !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Jaded
Thx moshule, dar sti cumva de ce nu imi merge ym-ul pe laptop, am acelasi win ca pe desktop,pe desktop mergea(care nu mai exista:( )?\
EU nu gasesc threadul d.p. generalitati despre ym!
Maybe sunt chioara!
nu mi-ai zis daca ai facut ce ti-am sugerat! subiectul cu yahoo messenger...iata-l! http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=3553&highlight=yahoo+messengerdar nu vei gasi raspunsul acolo, adreseaza-te si tu provider-ului!
- Hera
- Junior Member
Jaded, poti sa reduci nr. de culori, sa-l micsorezi etc. ... oricum iti trebuie soft specializat, de preferat Adobe Image Ready
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Initial trimis de sly
de -acuma nu voi mai posta pe fanclub ca sa numai deranjez pe nimeni!

Dar de ce am eu senzatia ca ma bucur de pomana? :con:
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ma gandesc ca ma doare stomacul,capul de la betia de aseara.
ma gandesc ca de maine ma duc la scoala(incep si eu scoala cu o intarziere de 1 luna).
ma gandesc ca nu mai vine draq mai repede miercuri seara.
nu ma mai gandesc ca ma doare capu':D
ma gandesc ca de maine ma duc la scoala(incep si eu scoala cu o intarziere de 1 luna).
ma gandesc ca nu mai vine draq mai repede miercuri seara.
nu ma mai gandesc ca ma doare capu':D
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
What's on my mind, sunt suparata pt. ca am dormit doar 4 ore, ca am venit la scoala cu 1 ora mai devreme si prof de lab nu e aici!
ca I have a hair problem today, that's what happens when u don't blowdry ur hair!:rolleyes: :N
;S ;s
P.S. have a great day everybody!
Over and out!!!!
ca I have a hair problem today, that's what happens when u don't blowdry ur hair!:rolleyes: :N

P.S. have a great day everybody!
Over and out!!!!
-
J'adore - Junior Member
pentru jaded!
desi aliosha nu a raspuns la aceasta intrebare shi daca imi permite iti voi raspunde eu. Falemi este jucatorul care ne-a facut fericiti aseara pe mine shi pe aliosha shi pe toti fanii stelisti deoarece a marcat golul de 2-1 impotriva rapidului la debutul lui v. piturca in ghencea!
-
Sly thx pt. raspuns, dar mai bine nu imi raspundeai pt. ca acum ma simt foarte prost pt. ca eu sunt stelista din nastere si nu am stiut cine e!:-? :yD #-o
E cumva un jucator nou sau asa ceva???:con:

E cumva un jucator nou sau asa ceva???:con:
-
J'adore - Junior Member
postul 1600...
mai jaded e normal sa nu stii deoarece esti plecata in state! nu e un jucator nou! joaca de ceva timp la steaua dar in ultimul timp a fost mai mult rezerva decat a jucat! iar acuma noul antrenor v. piturca l-a bagat din nou in teren!
ps:sper ca de-acuma sa nu am posturi de calitate shi sa nu se mai sictireasca moshu pe mine!
mai jaded e normal sa nu stii deoarece esti plecata in state! nu e un jucator nou! joaca de ceva timp la steaua dar in ultimul timp a fost mai mult rezerva decat a jucat! iar acuma noul antrenor v. piturca l-a bagat din nou in teren!
ps:sper ca de-acuma sa nu am posturi de calitate shi sa nu se mai sictireasca moshu pe mine!
-
Initial trimis de sly
Nici pana acum nu ai avut. Asta nu inseamna ca toate au fost de aruncat sau ca ale mele sunt de geniu. Dar dai senzatia ca in afara de "prietenii tai" nu stii altceva.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
cu intarziere
La Multi Ani Joao,oriunde te-ai afla :p
stau si citesc ce pierdui de 2 zile de cand n-am avut fanclub si ma minunez cate s-au putut posta...nu zis ca-s toate dí£ bine,da' is...
in mintea mea acum e o singura intrebare:
cum se fac buretii cu ciuperci???
poate se indura cineva p'aici si ma lamureste.....
stau si citesc ce pierdui de 2 zile de cand n-am avut fanclub si ma minunez cate s-au putut posta...nu zis ca-s toate dí£ bine,da' is...
in mintea mea acum e o singura intrebare:
cum se fac buretii cu ciuperci???
poate se indura cineva p'aici si ma lamureste.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
deci trebuie sa corectez ce am scris mai sus...
ps:sper sa am posturi de calitate de-acuma inainte shi sa nu va mai sictiriti pe mine!
baixinho prietene decat sunt inregistrat pe acest fanclub (adica ianuarie 2002) nu am primit nici un avertisment (desi ar fi fost unul de la aliosha daca isi mai aminteste el dar am fost singurul user de pe fanclub care am recunoscut cand am gresit shi mi-am cerut public scuze fatza de totzi shi asha nu l-am mai primit) spre deosebire de tine care din cate imi amintesc la inceput ai primit un avertisment sau chiar ai fost banat. Sa ma corectezi daca gresesc!
nu te supara prietene era doar o constatare!
shi stiu shi altceva in afara de prietenii mei!
ps:sper sa am posturi de calitate de-acuma inainte shi sa nu va mai sictiriti pe mine!
baixinho prietene decat sunt inregistrat pe acest fanclub (adica ianuarie 2002) nu am primit nici un avertisment (desi ar fi fost unul de la aliosha daca isi mai aminteste el dar am fost singurul user de pe fanclub care am recunoscut cand am gresit shi mi-am cerut public scuze fatza de totzi shi asha nu l-am mai primit) spre deosebire de tine care din cate imi amintesc la inceput ai primit un avertisment sau chiar ai fost banat. Sa ma corectezi daca gresesc!
nu te supara prietene era doar o constatare!
shi stiu shi altceva in afara de prietenii mei!
-
Pwew! Ce bine-i acasa!
sly, nici acum n-ai reusit sa-ti pui avatar? Tzi-a dat moshul o adresa web aseara. N-ai intrat sau n-ai gasit ceva pe masura ta, ia zii?

sly, nici acum n-ai reusit sa-ti pui avatar? Tzi-a dat moshul o adresa web aseara. N-ai intrat sau n-ai gasit ceva pe masura ta, ia zii?
-
dEpEchEmIND - Junior Member
pai mai cauta...
Ce zici de doua pisicutze amoreze care stau pe-un gard cu cozile inclestate sau de un grup de purcelushi zburatori cu aripioare?:D
Astea-s doar niste sugestii ...
Ce zici de doua pisicutze amoreze care stau pe-un gard cu cozile inclestate sau de un grup de purcelushi zburatori cu aripioare?:D
Astea-s doar niste sugestii ...
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Sly a mai fost avertizat si pe fotbal international,de catre mine. Dar..iar si-a cerut scuze..si a fost iertat.
Din punctul asta de vedere..nu am ce sa-i reprosez. Are nota 10.
Cand greseste..recunoaste..nu ca altzii...sare sa muste la gat !
Vezi tu Sly..cate publicitate ti-am facut cu acest "scandal" ,daca il putem numi asa ? :p
Eu tocmai m-am sculat. Am bagat 4 ore de somn ! Asta asa....ca sa respect tematica acestui thread ! :yD
Din punctul asta de vedere..nu am ce sa-i reprosez. Are nota 10.
Cand greseste..recunoaste..nu ca altzii...sare sa muste la gat !
Vezi tu Sly..cate publicitate ti-am facut cu acest "scandal" ,daca il putem numi asa ? :p
Eu tocmai m-am sculat. Am bagat 4 ore de somn ! Asta asa....ca sa respect tematica acestui thread ! :yD
-
totul despre
... sex
- Fişiere ataşate
-
- gh17.gif (51.45 KiB) Vizualizat de 1352 ori
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
totul despre sex
part 2