voi ce credeti,exista fenomenul de "satanizm"?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

voi ce credeti,exista fenomenul de "satanizm"?

Mesajde Isterica » Lun Oct 28, 2002 3:54 pm

sunt foarte multi care se dau drept satanisti cand de fapt le este frica si de umbra lor.dupa voi,chiar exista acest fenomen?
Isterica

Mesajde MadMax » Lun Oct 28, 2002 4:21 pm

Bine ati venit pe forumul X Filez, cu intrebari stupide, fara nici o legatura cu barfele despre muzici! Orice mesaj postat aici va fi sters de moderatori, in caz ca mai sunt online...

Incetati bah cu stupizeniile astea!!!!
Two beers or not two beers, that is the question....
MadMax
Junior Member

Mesajde tre » Mar Oct 29, 2002 12:33 am

eu nu stie ce-i aia 'satanizm'! eu e prost, satanizm e totuna cu satanism?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Killer » Mar Oct 29, 2002 11:57 am

Initial trimis de tre cool
eu nu stie ce-i aia 'satanizm'! eu e prost, satanizm e totuna cu satanism?

'satanizm' sau 'zatanism' sau 'satanism' sau 'zatanizm' (sau fanatism ?!) este o manifestare teribilista, atat si nimic mai mult (ceva de genu' hai sa spanzuram pisici noaptea in cimitir si viata va fi mai frumoasa :) iar acest thread, desi este stupid, m-am gandit totusi ca trebuie sa ii raspunda cineva...Satanismul este un fenomen asa cum sunt si manelele de exemplu, ideea e ca se acorda prea mult importanta unor teribilisti frustrati si inadaptati care isi spun satanisti.
Killer

Mesajde MadMax » Mar Oct 29, 2002 12:10 pm

RIGHT! :o
MadMax
Junior Member

Mesajde Wednesday » Mar Oct 29, 2002 4:39 pm

pai,o chestie:fenomenul de "satanism"sau"satanizm"nu exista.
ma doare undeva de asa-zisi "satanisti"(mai degraba prefacuti)
si de ce naiba ii acorda oamenii acestui fenomen atata importanta,nu inteleg.....
Wednesday

Mesajde Unregistered » Joi Oct 31, 2002 12:40 pm

deci...din mom ce eu sunt satanista inseamna ca fenomenul exista!!!!! clar???? e si asta o "religie" ...nu???????
cat despre cei care nu cred chestiile astea sa imi faca o vizita si o sa creada!!!!!!!
Unregistered

Mesajde MadMax » Joi Oct 31, 2002 3:06 pm

Initial trimis de Unregistered
deci...din mom ce eu sunt satanista inseamna ca fenomenul exista!!!!! clar???? e si asta o "religie" ...nu???????
cat despre cei care nu cred chestiile astea sa imi faca o vizita si o sa creada!!!!!!!

Si ma rog, cati ani ai? Adica esti la varsta in care ai discernamantul necesar incat sa-ti dai seama ca imbratisezi o religie pentru ca ar corespunde crezului tau? Sau o faci doar ca si prietenii tai sunt satanisti? (adica prinde bine, e la moda, e cool, etc)

Ha? Raspuns inteligent, please...abtineri de la injuraturi!
MadMax
Junior Member

Mesajde Wednesday » Vin Noi 01, 2002 7:52 am

adica esti satanista?cred si eu .....si cica ce faci tu asa ca o adevarata satanista ?hmmmm?futi morminte toata ziua?:)
normal ca toti sunt satanisti de moment ce asta e moda.va credeti mai interesanti ca asa zisi satanisti?sunteti mai in centrul atentiei sau ce?
Wednesday

Mesajde Aliosha » Vin Noi 01, 2002 8:20 am

Unde ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde onk » Vin Noi 01, 2002 10:03 am

deci...din mom ce eu sunt satanista inseamna ca fenomenul exista!!!!!

ce te face sa crezi ca esti satanista? fro legitimatzie, ceva?
onk

Mesajde Unregistered » Vin Noi 01, 2002 10:10 am

deci daca tu esti satanista si fenomenul exista deci tu existi? sau daca tu existi si esti satanista deci, fenomenul exista? deci, esti sigura ca existi?
deci, in concluzie: mare-i gradina, iar unii (unele) se apuca de mai sar si gardul doar sa ajunga pe acest forum... :)
Unregistered

Mesajde Rolo Tomasi » Vin Noi 01, 2002 10:28 pm

Cine vrea sa stie despre satanism sa citeasca Anton Sandor LaVey . Cartea cred ca se numeste Biblia Satanica sau asa ceva. Nu stiu daca s-a tiparit la noi dar gasiti articole pe net. Eu am citit-o din curiozitate acum citiva ani la o bibleoteca din Canada.

Exista si au existat biserici sataniste. Am vazut o emisiune despre asta chiar la Tele enciclopedia.
Exista satanisti si-n Romania, putini (in adevaratul sens al cuvintului). Eu am cunoscut vreo doi.

Ba mai mult decit atit am citit si o carte de unul Wurbrant care sustinea cu dovezi demne de luat in seama ca si Karl Marx ar fi fost adeptul unui astfel de cult. Cartea se numeste Max si satan si-i o lectura, as putea spune, destul de interesanta. ( tot asa se gaseste si pe net )
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde tre » Dum Noi 03, 2002 3:19 am

bwhahaha. am auzit multe chestii despre cartea domnului ungur. n-am citit-o niciodata insa. ar fi cazul?
tre
Junior Member

Mesajde Rolo Tomasi » Dum Noi 03, 2002 6:20 am

Initial trimis de tre cool
bwhahaha. am auzit multe chestii despre cartea domnului ungur. n-am citit-o niciodata insa. ar fi cazul?

Numai daca vrei sa stii ce-i in capul satanistilor astia. Eu de asta am si citit-o sa vad felul in care gindesc baietii.
Din cite am observat intr-un interviu King Diamond ii cam imparaseste ideile.
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde Necuratu' » Lun Noi 04, 2002 5:03 pm

LaVey a fost un clovn avid de celebritatea si de bani, cartea lui e o tampenie. "Satanisti " autoproclamati nu sunt decat niste pusti teribilisti care cred ca satanist = ucigas de pisici etc. King Diamond gandeste mult mai corect decat LaVey. Oricum si crestinismul e un mare cacat
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Rolo Tomasi » Joi Noi 07, 2002 8:33 am

Initial trimis de Necuratu'
LaVey a fost un clovn avid de celebritatea si de bani, cartea lui e o tampenie. "Satanisti " autoproclamati nu sunt decat niste pusti teribilisti care cred ca satanist = ucigas de pisici etc. King Diamond gandeste mult mai corect decat LaVey. Oricum si crestinismul e un mare cacat

Hai sa vedem cit de corect gindeste domnul King Diamond:

Intr-un intreviu zice: Satan is the accuseR si apoi imediat adauga: adica cel pe care toata lumea da vina. Alo?
Intr-adevar in Biblie satan apare ca "pirisul"

In fine, in afara de asta am vazut pe o caseta de-a lui King Diamond ca-i adreseaza multumiri lui LaVey, deci....
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde tre » Vin Noi 08, 2002 2:59 am

dragi tovarasi,
is de-acord ca crestinismul e un mare cacat dar asta nu implica automat ca satanismul e 'cea mai corecta' dintre ideologii...
tre
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Vin Noi 08, 2002 8:07 am

cand eu va zic ca lumea e nebuna...
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde coarba » Vin Noi 08, 2002 5:24 pm

citez din Mircea Zara (interviu cu baietzii de la Luna Amara):
"Baietzi, stiti ce am auzit io...ca la concertele de rock, spectatorii, pe la mijlocul concertului fac o hora si joaca forbal cu niste cranii....La voi la concerte s-a intamplat asa ceva?" (acuma urmau privirile perplexe ale invitatilor!!)....
din nou Zara: "Ah, deci voi va delimitati de acele grupari sataniste din cadrul rockului!!"...din nou priviri pierdute..
coarba

Mesajde roro » Vin Noi 08, 2002 7:09 pm

Bai fratilor eu zic "ca cu" subiectul asta nu-i de gluma.
Lasati-o balta si nu mai deschideti porti care ar trebui sa ramana inchise.
roro

Re: voi ce credeti,exista fenomenul de "satanizm"?

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 09, 2002 6:09 am

Fenomenul acesta al satasnismului ia amploare in mijlocul tinerilor,o atitudine deloc propice bunei dezvoltari a acestora si a mediului in care traiesc.Dorinta lor de a fi "cool", sau mai bine zis de a se diferentia de ceilalti, de a fi unici, vine de fapt dintr-un sentiment chinuitor, din diferitele complexe cu care se confrunta acestia.Pozeaza in ceea ce nu sunt, isi creaza o a doua identitate si in timp ajung sa nu mai poata deosebi adevarata personalitate de imaginea aceasta.Cei din jur sunt bineinteles prinsi in aceasta capcana...sunt fascinati poate de sentimentul de superioritate ce il emana aceste personaje,cand de fapt aceasta atitudine a lor vine din complexul de care vorbeam.
Unregistered

Mesajde Charisma » Mie Noi 13, 2002 11:20 pm

hmmm...vroiam doar sa va invit pe canalul #religie (canalul lui frate-meo). trebuie inregistrat in curand si ar fii bine sa fie ceva conversatii pe-acolo. so, putetzi dezbate "sataniZmul" si altele :)
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

MR Dracku With his cow?!?

Mesajde AELYUS » Mie Noi 20, 2002 6:37 pm

Bai, stau si citesc mesjele astea si ma stric de ras. Si ce rezolvi ca esti satanist(a)? Ai reducere la CFR? Astea, dupa parerea mea, sunt idei trecatoare. Si io am fost "satanist", sau asa credeam din cauza unei gajici cand eram mic si prost... dar acum sunt mare :).
Bai satanistilor aveti vreo legitimatie? Daca vreti va fac io. :) Adica incerc sa ma pun bine cu ei , ca poate ma trezesc calare pe vreo cruce cu 2 metri de sarma prein cap si mai stiu eu unde?!?
AELYUS
Junior Member

Mesajde [Vorph] » Mie Noi 20, 2002 10:49 pm

Initial trimis de roro
Bai fratilor eu zic "ca cu" subiectul asta nu-i de gluma.
Lasati-o balta si nu mai deschideti porti care ar trebui sa ramana inchise.

Eu nu sunt de acord cu ideologia pe care o ai.
De ce ar trebui porti ca astea sa ramana inchise. De ce sa nu exploram in incercarea de a cunoaste cat mai multe lucruri. Satanism cu siguranta exista dar, la fel ca si crestinismul e o religie de doi bani
[Vorph]

Mesajde Rolo Tomasi » Sâm Noi 23, 2002 1:33 am

Ce parere proasta aveti voi despre crestinism!

In fine, cu toate astea eu unul ma consider crestin si nu mai zic nimic despre asta mai departe.

Satanismul ii intr-adevar ceva extrem de pueril, tocmai asta vroiam sa demonstrez mai sus.
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde AELYUS » Mar Noi 26, 2002 5:29 pm

Initial trimis de Golem
Ce parere proasta aveti voi despre crestinism!

In fine, cu toate astea eu unul ma consider crestin si nu mai zic nimic despre asta mai departe.

Satanismul ii intr-adevar ceva extrem de pueril, tocmai asta vroiam sa demonstrez mai sus.

pai asta incercam sa le spun si io, dar cine Dreaq sa inteleaga?!? lasa-i in pace cu satanismu' lor ca n-are rost...Daca ma prinde vreunu' va dati seama ce bataie o sa iau din cauza voastra?!?
AELYUS
Junior Member

Mesajde kreatorr » Mar Noi 26, 2002 6:33 pm

va invit cu placere in cimitirul central din cluj pentru a vedea live ritualuri sataniste. satanismul exista si este o religie in contradictie cu crestinismul...
dar nu intzeleg ce legatura are asta cu muzica...
kreatorr
Junior Member

Mesajde Rolo Tomasi » Mie Noi 27, 2002 7:58 am

Initial trimis de kreatorr
va invit cu placere in cimitirul central din cluj pentru a vedea live ritualuri sataniste. satanismul exista si este o religie in contradictie cu crestinismul...
dar nu intzeleg ce legatura are asta cu muzica...

Unde, la mormintul lui Papai Arpad?
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Noi 28, 2002 3:32 pm

Initial trimis de Golem
Cine vrea sa stie despre satanism sa citeasca Anton Sandor LaVey . Cartea cred ca se numeste Biblia Satanica sau asa ceva. Nu stiu daca s-a tiparit la noi dar gasiti articole pe net. Eu am citit-o din curiozitate acum citiva ani la o bibleoteca din Canada.

Exista si au existat biserici sataniste. Am vazut o emisiune despre asta chiar la Tele enciclopedia.
Exista satanisti si-n Romania, putini (in adevaratul sens al cuvintului). Eu am cunoscut vreo doi.

Ba mai mult decit atit am citit si o carte de unul Wurbrant care sustinea cu dovezi demne de luat in seama ca si Karl Marx ar fi fost adeptul unui astfel de cult. Cartea se numeste Max si satan si-i o lectura, as putea spune, destul de interesanta. ( tot asa se gaseste si pe net )

Autorul se numeste Arthur LeVey si lucrarea: Versetele Satanice si a fost exilat din Israel pentru asta.
Si fenomenul de satanism chiar exista (din pacate), si nu e numai o chestiune de moda.
De ce aveti impresia ca daca ies in evidenta prin raul pe care il fac e "teribilism"? Daca cineva ar iesi in evidenta ca cel mai bun, curat, cinstit... om din lume, tot la "teribilisti" l-ati baga? Eu cred ca nu. Dar cum satanismul va sperie (cum e si firesc) preferati sa negati existenta lui si asa ca ati si gasit un termen pentru el: TERIBILISM.
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii