Depechisti sau Metalisti?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce fel de fan sunteti ?

Depechist
14
32%
Metalist
13
30%
Ambele
9
20%
nu ma complic
8
18%

Voturi totale : 44

Re: Re: Re: Rock never, DM forever!

Mesajde vladonne » Joi Oct 24, 2002 8:44 am

Initial trimis de Unregistered
Pe lumea exista nenumarate forme de a te contrazice. Dintre toate cele ce exista, ai ales-o pe cea mai nefericita. Vorbeshti din postura omului care e deshtept in cap shi cult in gura. Care e superior numai pt ca Depeche Mode a fost odata pe val, pt ca tu eshtui fan al acestei trupe, iar cine nu intzelege e 0pur shimplu un idiot...Pentru ca pur shi simplu "se amuza" mergand la un concert rock numai pentru "a le auzi zbieretele demente" shi pentru a se distra. Ai ales acea cale de a justifica pasiunea ta prin :ce deshtept sunt eu, ce idiotzi suntetzi voi. Iar daca din postul meu e tot ce ai reushit sa intzelegi, sincer ma bucur ca am picat in dizgratzie. Mai bine asha, decat cu admiratori shi apreciatori ca tine !
Foarte pe scurt astea sunt motivele pentru care pe postul tau shi mai nou pe tine nu dau doi bani. Faci parte din categotria Sandyana ( pour le coneiseur). In concluzie, de aici in colo, personal nu imi ramane decat sa nu itzi dau apa la moara, in spetza, sa te ignor.
vladonne

Mesajde Vortex » Joi Oct 24, 2002 9:55 am

Pirtea Sorin

"1. am mers la un concert rock NUMAI DIN AMUZAMENT, SA FAC MISTO DE EI SI DE ZBIERETELE LOR DEMENTE"

Aceasta este o dovada de teribilism si pustism, daca nu iti place ceva te simti superior razand de acel lucru?

"2.De atunci au mai trecut si vor mai trece ani peste noi, iar eu am invatat sa-i tratez pe rockeri cu cea mai mare indiferenta."

Indiferenta = ignorare, aparent dvs va certati

"3. restu' publicului ce nu suporta ragetele, zbieretele si pletele fluturand peste sarmana chitara care nu are absolut nici o vina."

La concertele de rock se duck rockeri, cei care nu suporta respectivele manifestari nu sunt obligati, inca nu s-au instaurat dogme de educare fortata intr-ale muzicii.

"4. Muzica rock este foarte buna, spre deosebire de hip-hop, in schimb unii dintre rockerii nostri romani umplu degeaba peisajele urbane"

Care este muzica rock pe care o considerati dvs buna?

"5. ca cu insultele nu ajungem nicaieri"

Corect. Nici cu cacofonia.

"6. Iar unul mai timid, ca mine, nu scapa fara sa-i fie furat mobilul sau portofelul si fara doi-trei pumni

Eu eram scuipat intre ochi de metalisti "

Asta explica unele scapari pe care le aveti si anume, frustrarea, autocontrazicerea, autobagarea in seama.

"7. Eu nu am nimic cu absolut nimeni ca om in sine"

Sunt putin confuz, dar ca ce fel de om?

oribilul mosh

Ce badjocura de forum e barfe online asta !
Potzi scrie orice aici !
Va anuntz ca diseara e meci tare ..Milan vs. Bayern Munchen !

Cu cine credetzi ca simpatizeaza componentzii celor doua formatzii ? Cu metalistii sau cu depechistii ?
Sunt curios pentru ce opteaza Oliver Khan si Rivaldo !

Asa este, de aia nu te baga nimeni in seama aici si nu ai admini la care sa te plangi si posturile tale imbecile trec neobservate sau sunt pur si simplu ignorate de unii. Tot inainte.
Vortex

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 24, 2002 10:34 am

Initial trimis de catharsis
moshule, golden brown e piesa aia de pe coloana sonora de la snatch?

Da,aia e ! Cand fac ei meciul de box parca ! Si ii rupe Brad Pitt ! :D
O piesa care mie personal imi place foarte mult. Are chiar si un videoclip dragutz .
Chestia e ca nu imi dau seama ce instrument apare pe fundal , care scoate sunete asa maiastre.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

FOR(EVER) AND EVER...LET'S ROCK

Mesajde eyewitness » Sâm Oct 26, 2002 10:19 am

Initial trimis de Pirtea Sorin
Pe atunci eram prieten cu un depechist care stia si ceva karate, asa ca respectivii rockeri au urmat indemnul lui Queen: Another One Bites The Dust, adica, d-le Pruteanu, inca un tampit in tarana (adaptare fortata).

PAREREA MEA ESTE CA, LA NOI IN TARA, ROCK-UL ARE FOARTE MULTI FANI NEDEMNI DE MUZICA ASTA![/color] Cel putin, prin modul in care se manifesta fata de restu' publicului ce nu suporta ragetele, zbieretele si pletele fluturand peste sarmana chitara care nu are absolut nici o vina.

ia mai zii mai partzica de depeshistu karatistu care dadu iama in rockeristu...unde mah tembelica? la un concert rock? bah creshtine tu nu vezi cat de imbecil ejti? visezi noaptea si apoi bagi pe forum? bag-o si tu pe "aberatii" ce dracu... daca nu abtine-te...

si asa ca fapt divers ....cand tu partzica si membrii dm faceati ochisori sau va jucati cu aia in tarana ,rocku era deja un cult...auzisi de woodstock? auzisi de bangladesh? da' de j.c superstar?
eyewitness

Mesajde Unregistered » Lun Oct 28, 2002 8:57 am

Initial trimis de dEPECHEmIND
Ma scuzi Aliosha, dar eu asa stiam. Acum aflu ca de fapt erau conflicte in anii' 90 intre depechisti si metalisti. Cunosc cazuri si de metalisti batuti de depechisti si asta-n plina strada. Oricum, eu ca fan nu ma exteriorizez. Oricat de mica as fi. Desi ma mai pomenesc fredonand prin pauze prin clasa melodii DM, dar nimeni altcineva in afara de mine nu-i cunoaste, asa ca n-au de unde sa stie.

Oricum Depeche Mode sunt o formatie puternica, pentru ca membrii sunt uniti intre ei si le urez viatza indelungata!

Ca sa-mi cunosc ,,Dusmanii" vreau un exemplu de o formatzie Hard-Metal la fel sau mai longeviva decat DM.

Io-te : alt fan care habar n'are de capul lui. Depeche Mode e trupa foarte mishto intr-adevar, dar daca e singurul tau argument, pune mana shi mai citeshte una alta. De la Songs of Faith and Devotion au cam luat o pauza. Asta pentru ca atat Wilder, cat shi Gaham au avut pe rand tenative de taiat vene. Pana la urma shi le-au lasat lungi shi s-au internat cu schimbul in clinici de dezintoxicare. Ei altfel sunt foarte unitzi. Suficient de unitzi cat la momentul asta sa mai scoata o placa. Nu de alta, dar conturile nu sunt veshnice. In rest fanii depeche, adevaratzi monshtrii. Am auzit eu ca shi Fane Spoitoru' era infricoashat...De fapt atunci cand i-a taiat mana politzistului ala, a facut-o ca asha i-a zis un depechist : ca cica politzaiu ar fi fost rocker shi ar fi trebuit pedepsit. Daca zici tu dushmani, fie - ashtia sunt, printre altzii ....
Metaliica sa zicem ...Care e drept ca s-au infiintzat in 81 shi nu in '80, da' pana acu n-au prea avut pauze in cantrari. Ar mai fi Motorhead, AC/DC, Uriah Heep, Slayer....Aaaaa, shi uite ca numa de pe la noi mi-am adus aminte de Phoenix, Holograf shi Iris. Oops...Imi pare rau ca m-am pus la mintea, astaaaaa... ignorantza ta, da' ce sa fac ? Ma manca sur le bout du dois !
Unregistered

Mesajde Necuratu' » Lun Oct 28, 2002 11:18 am

Ce dracu ma, va certati degeaba. Vad ca numai SatyR gandeste corect. Pe vremea conflictului metalisti - depechisti eu eram in gimanaziu, si ca orice tanar metalist indoctrinat de aia mai mari ii uram pe depechisti. Dar acum mi-a trecut, pe cand vad ca multi dintre voi ati ramas la mintea aia. Acum ascult cu aceeasi placere Mayhem si DM, Methadon3000 si My Dying Bride. Cum pula mea puteti veni cu afirmatii de genul "hh e rau, f rau" sau "metalistii sunt naspa". In oricare gen sunt trupe valoroase, dar cata vreme tu nu cauti si iei numai ce ti se ofera ( adica pt tine hip hop = Bug MAfia si atat) cum poti sa emiti astfel de pareri. Nu Un anumit gen de muzica e naspa ci mai degraba tu esti prost informat si din lipsa de cunostinte gandesti in stereotipuri
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Oct 28, 2002 2:18 pm

[quote]Initial trimis de Necuratu'
[B]Ce dracu ma, va certati degeaba. Vad ca numai SatyR gandeste corect. Pe vremea conflictului metalisti - depechisti eu eram in gimanaziu, si ca orice tanar metalist indoctrinat de aia mai mari ii uram pe depechisti.

Zici tu bine ce zici acolo , insa .....In vreme ce uni emit pareri de bun simtz iar alzii sunt de parere ca Scorpions il bate pe Judas Priest, nu raman decat doua variante : ori ignori, ori explici pe limba lor (ca multzi mai este Doamne...Shi mai sare shi gardu')
Unregistered

WOODSTOCK = WOODSHOCK

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 28, 2002 3:44 pm

Initial trimis de eyewitness
rocku era deja un cult...auzisi de woodstock? auzisi de bangladesh? da' de j.c superstar?

Din nefericire, am auzit. ªi ce-i cu asta?

SINGURUL SEGMENT DIN ROCK PE CARE-L AGREEZ ESTE HARD&HEAVY ªI ATí‚T.

Cat despre Woodstock, in afarí£ de faptul cí£ se mai nimereau ºi trupe bune pe-acolo, de ce sí£ nu recunosc, in rest era paradisul drogurilor ºi al traficaní¾ilor ºi drogaí¾ilor. Nu cumva vrei sí£ spui cí£ eºti de acord cu fenomenul Woodstock?! De fapt, rocker cum eºti, cred cí£ deja am scris degeaba...
Referitor la afirmaí¾ia ta, cum cí£ rock-ul e un cult, douí£ vorbe vreau sí£-í¾i spun:
1. Numeºte-mi o bisericí£ dedicatí£ acestui cult.
2. ªi satanismul e tot un cult. ªi pí£ganii cicí£ aparí¾ineau unui cult.
Tu din care cult faci parte?
Mai trebuie sí£-í¾i reamintesc cí£, dintre toate genurile muzicale, numai rock-ul are legí£turi cu satanismul?

Piei, eyewitness, cu Woodstock-ul tí£u cu tot!

ROCK NEVER! DM FOREVER!
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: WOODSTOCK = WOODSHOCK

Mesajde Unregistered » Lun Oct 28, 2002 3:52 pm

Da, am auzit de ei. ªi ce-i cu asta? Cat despre Woodstock, in afarí£ de faptul cí£ se mai nimereau ºi trupe bune pe-acolo, de ce sí£ nu recunosc, in rest era paradisul drogurilor ºi al traficaní¾ilor ºi drogaí¾ilor. Nu cumva vrei sí£ spui cí£ eºti de acord cu fenomenul Woodstock?! De fapt, rocker cum eºti, cred cí£ deja am scris degeaba...
Referitor la afirmaí¾ia ta, cum cí£ rock-ul e un cult, douí£ vorbe vreau sí£-í¾i spun:
Mai trebuie sí£-í¾i reamintesc cí£, dintre toate genurile muzicale, numai rock-ul are legí£turi cu satanismul?

Piei, eyewitness, cu Woodstock-ul tí£u cu tot!

ROCK NEVER! DM FOREVER!

Hmmmmm....Deci exista shi barbatzi blonzi, anyway ....
Unregistered

WOODSTOCK = WOODSHOCK

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 28, 2002 3:55 pm

Hmmmmm....Deci exista shi barbatzi blonzi, anyway ....

Din moment ce existí£ Unregistered, de ce sí£ nu te numeri ºi tu printre ei?! Iar bancurile cu blonde incí£ sunt actuale...
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Oct 28, 2002 4:01 pm

Din moment ce existí£ Unregistered, de ce sí£ nu te numeri ºi tu printre ei?! Iar bancurile cu blonde incí£ sunt actuale...

Doamne, cate-odata numele sunt predestinate...Pirtea, vine de la partz, nu ?
Unregistered

WOODSTOCK = WOODSHOCK

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Oct 28, 2002 4:16 pm

Doamne, cate-odata numele sunt predestinate...Pirtea, vine de la partz, nu ?

A, deci d-aia nu-í¾i dai numele, cí£ vine de la cí£catul pe care-l tot mí£nanci profitand de ocazie cí£ nu ai gí£sit incí£ pe nimeni care sí£ tragí£ apa ºi sí£ ne scape de balegi ca tine...
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Oct 28, 2002 4:24 pm

Da, am auzit de ei. ªi ce-i cu asta? Cat despre Woodstock, in afarí£ de faptul cí£ se mai nimereau ºi trupe bune pe-acolo, de ce sí£ nu recunosc, in rest era paradisul drogurilor ºi al traficaní¾ilor ºi drogaí¾ilor. Nu cumva vrei sí£ spui cí£ eºti de acord cu fenomenul Woodstock?! De fapt, rocker cum eºti, cred cí£ deja am scris degeaba...

of partzica,partzica cat de inCULT esti tata.
faptul ca esti paralel cu limba romana o dovedesc posturile tale si cum prostu nu-i prost destul pana nu e si fudul am sa-ti explic asa mai pe la mintea ta.
partzica tata un cult mai inseamna pe langa aspectul religios si urmatoarele: (dex) "sentiment exagerat de admiratie, de respect,de veneratie ,de adoratie fata de cineva sau ceva" ...asa ca partzica baga-ti tu bisericile si satanistii undeva si mai documenteaza-te la limba romana pt ca devi chiar penibil si te faci dracu de ras .

ai auzit de woodstock ? te-a luat bunica-tu pe genunchei cand erai de-o schioapa si ti-a povestit colosha pe prispa casei, cat de rai erau aia atunci ,cat drog consumau , ca umblau in pielea goala si cate floricele isi mai pictau pe fese?..cata dreptate avu...saracii DM ei numa' cu laptisor de matca si miere de albine s-au tratat la viata lor si cu gerovital injectabil...in vene. bai partzica e ca sula cu prefectura dar esti prea imbecil sa intelegi...

dupa cum ai afirmat "ca se mai nimereau trupe bune pe-acolo" e clar ca esti pe dinafara. bah partzica, woodstock a fost un singur eveniment/concert nu mai multe ori S-AU NIMERIT trupe bune pe-acolo ori iar ai dificultati la limba romana. afirmand ca "se mai nimereau" presupune repetitie deci mai multe...concerte

da' ce-mi bat io capu cu tine bah partica ? ...e pierdere de vreme...
eyewitness

Mesajde Unregistered » Lun Oct 28, 2002 4:34 pm

A, deci d-aia nu-í¾i dai numele, cí£ vine de la cí£catul pe care-l tot mí£nanci profitand de ocazie cí£ nu ai gí£sit incí£ pe nimeni care sí£ tragí£ apa ºi sí£ ne scape de balegi ca tine...

Ca
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Oct 28, 2002 4:35 pm

Cand aia scris postul asta te-ai inspirat din ce ai vazut in oglinda, nu ?
Unregistered

Mesajde dinu » Lun Oct 28, 2002 11:27 pm

Ca veni vorba de Woodstock, am gasit o chestie super-interesanta. E cel mai bun articol despre woodstock pe care l-am gasit. Si cred ca si cel mai aproape de realitate: http://www.geocities.com/~music-festival/how-w.htm

Cat despre Partzag, io zic sa-l lasam in pace, ca impotriva zeilor, si prostii lupta in zadar.
dinu
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Oct 28, 2002 11:45 pm

Cine intelege sa rada nestingherit ;)
Fişiere ataşate
gh16.gif
gh16.gif (35.63 KiB) Vizualizat de 4038 ori
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Rolo Tomasi » Mar Oct 29, 2002 3:55 am

Comflictul depechist metalist a fost cea mai mare porcarie care am cunoscut-o vreodata.
Intra-devar lucrul asta s-a intimplat pe la inceputul anilor 90 dar parerea mea sincera ii ca nu are prea mare legatura cu muzica.

Acei numiti "depechisti" din aceea perioada erau de fapt ceea ce numim acum baietzi de cartier care erau prin natura lor predispusi spre scandal cel putin asa era prin cluj mai ales intr-un anumit cartier rau famat. Tin minte o data ca o hoarda de depechisti efectiv or luat cu asediu metal-clubul de o trebuit sa vina politia cu dubele.
Mai tin minte ca aveam in perioada aceea o prietena care locuia in bloc cu cea mai violenta gasca de "depechisti". Era o adevarata placere sa o conduc acasa. Tot acolo avea o prietena si fostul tobar de la Altar care facea karate si intr-o seara o nenorocit o gasca de cinci depechisti.
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Oct 29, 2002 9:23 am

Initial trimis de dinu
Cat despre Partzag, io zic sa-l lasam in pace, ca impotriva zeilor, si prostii lupta in zadar.

unu ca imbecilu' de partzea n-o sa inteleaga niciodata ce a insemnat sau ce semnificatie a avut woodstocku'
eyewitness

Mesajde Pain in the Arse » Mie Dec 04, 2002 9:35 pm

Depechishtii-s nishte fraieri care trebuie sa moara!!!! Metalishtii-s cei mai tari!!!!!!!Depechishtii-s nishte fraieri care trebuie sa moara!!!!!! Metalishtii-s cei mai tari!!!!Depechishtii-s nishte fraieri care trebuie sa maora!!!!!! Metalishtii-s cei mai tari!!!!! Depechishtii-s nishte fraieri care trebuie sa moara!!!!Metalishtii-s cei mai tari!!!!!!!!!!!

HARD-METAL FOREVER!!!!!!!
DEPECHE MODE SUCKS!!!!!!!
Pain in the Arse
Junior Member

Mesajde SatyR » Mie Dec 04, 2002 10:50 pm

??!?!?!??!!?
SatyR

Mesajde Aliosha » Mie Dec 04, 2002 11:07 pm

Da-mi voie sa iti explic eu SatyR.

dEPECHEmIND, initiatoarea acestui thread si-a mai creat un cont, dEPECHEmODE. Daca am fi crezut ca datorita asemanarii nickurilor este cineva care vrea sa isi bata joc de ea am fi gresit.

Probabil nu stia ca moderatorii pot vizualiza Ip-urile ce raman inregistrate.

Asadar nu ti-am putut explica continutul mesajului insa poti renunta la cateva semne de intrebare in urma citirii acstui post.
Aliosha

Mesajde SatyR » Mie Dec 04, 2002 11:16 pm

Mersi Aliosha:))))))

Sa o iertam .....ca are doar 14 ani........sau ma insel?:)))
SatyR

Mesajde Aliosha » Mie Dec 04, 2002 11:22 pm

Nu SatyR, are vreo 16 insa mintea nu ii avanseaza odata cu trecerea timpului. S-a oprit undeva pe la o varsta frageda , dupa estimarile mele cam pe la 5-6 ani.

Dar da, sa o intelegem si pe ea... Te felicit ca stai doar pe acest subforum si nu ai ocazia sa ii citesti si ineptiile din alte parti.
Aliosha

Mesajde SatyR » Mie Dec 04, 2002 11:30 pm

LOL.......am citit cam tot ce era interesant pe la funclub dar ca sa pot posta acolo trebuie sa ma inregistrez si la lanea mea lol......

Acum ca sa nu facem un mare chat aici/sa nu mai fim off-topic sau cum se zice hai sa ma repet:

Terminati oameni buni cu chestia asta metale vs depeche ...ce-o fi fost o fi fost nu situ ..nu am cunostinte .....dar totusi de la metale de depeche nu e decat un pas .....mie mi se pare o chestie normala ca atata timp cat iti plac cei d ela depeche si pui mana si pe niste metale ceva si invers,nu concep altfel.....parerea mea am mai zis e ca depeche au influentat o gramada de trupa de metal si asa mai departe.....vezi moonspell.....

Cred ca tema asta poate fi incheiata ca nu duce la nimik bun.....
SatyR

Mesajde eyewitness » Joi Dec 05, 2002 9:39 am

Initial trimis de Aliosha
Nu SatyR, are vreo 16 insa mintea nu ii avanseaza odata cu trecerea timpului. S-a oprit undeva pe la o varsta frageda , dupa estimarile mele cam pe la 5-6 ani.

Dar da, sa o intelegem si pe ea... Te felicit ca stai doar pe acest subforum si nu ai ocazia sa ii citesti si ineptiile din alte parti.

LOOOOOOOL
cata dreptate poti avea...
si cum zise si satyr threadu asta nici nu-si avea rostu
eyewitness

Mesajde Pain in the Arse » Joi Dec 05, 2002 4:19 pm

Stiam eu ca fanclub-ul asta e plin de idiotzi...
Credetzi shi voi ce putetzi!!!!!!
Pain in the Arse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Dec 05, 2002 4:36 pm

miji,depeche,miji...
eyewitness

Mesajde Unregistered » Joi Dec 05, 2002 4:43 pm

[quote]Initial trimis de dEPECHEmODE
[B]Stiam eu ca fanclub-ul asta e plin de idiotzi...

Vai de mine ! Sa intzelegem ca tzi-ai recitit posturile ?
Unregistered

Mesajde SatyR » Vin Dec 06, 2002 12:45 am

lllllllllooooooollllllllllll,hai ma sa nu mai fim si noi rai...vin sarbatorile ..vine moshu acum:)))))))).......
imi cer scuze ca sunt iar off-topic
SatyR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii