Ce filme ati mai vazut ?
Puicutze bune
L-am vazut la cinema - e cu Cameroon Diaz, "Kelly" din fam. Bundy, shi inca o tipa. E plicticos la inceput, dar pe parcurs devine amuzant.
Moshule ma uit la avatarul tau shi-mi aduc aminte ca in film bruneta o face cu un elefant albastru.......ciudat:con: :con:
Moshule ma uit la avatarul tau shi-mi aduc aminte ca in film bruneta o face cu un elefant albastru.......ciudat:con: :con:
<<<Viatza e un film cu proshti: totzi murim in final>>
- Johnny_bz
- Junior Member
ultimul film vazut este "ice age" . este super filmul cu o singura conditie...sa ai sub 12 ani .
enough nu e ala cu jennifer lopez?
enough nu e ala cu jennifer lopez?
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Moshule filmu ala (Time&Tide) e genial pentru scenele de actiune,pentru felul cum sunt regizate.Faza din bloc shi cea de la aeroport cu Fortele Speciale din Hong-Kong(SDU) sunt memorabile.Shtiu k intriga shi scenariul sunt cam greoaie dar nu asta e important.
Am vazut pe HBO "The Sixth Day" un film de-a dreptul infect.3 stele din 10.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Am mai vazut azi o porcarie k am plecat de la cursu de drept admininstrativ.e vorba de Resident Evil un film in care singuru lucru bun e Michelle Rodriguez shi Milla Jovovic.Filmu e facut dupa jocul omonim shi e cu un experiment nereusit,cu monstrii shi cu un laborator subteran.Oricum e naspa rau.4 stele.
-
Initial trimis de MiG29
Dupa 40 de minute am renuntat sa ma uit la The 6th Day ! Chiar ca e un film infect ! La imdb are 6.0 stele ! Vorba lui Mig..3 stele e de ajuns !
.........
Sambata am vazut Proof of life , cu Meg Ryan si Russell Crowe. Nu a fost rau....dar nici foarte bun .
Ii dau 6 stele in timp ce la imdb are 6.4.
Mi-a placut de captivu ala care se prefacea nebun !

Si am incercat sa ma uit si la Scarface. Dar m-am speriat cand am vazut ca tine de la 22 45 la 2 30 ! 225 minute ! Cam mult !
Asa ca l-am lasat pentru o eventuala...alta data !
Oricum..din cele 15 minute pe care le-am urmarit am impresia ca avem de a face cu un film clasic !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Si am incercat sa ma uit si la Scarface. Dar m-am speriat cand am vazut ca tine de la 22 45 la 2 30 ! 225 minute ! Cam mult !
Asa ca l-am lasat pentru o eventuala...alta data !
Oricum..din cele 15 minute pe care le-am urmarit am impresia ca avem de a face cu un film clasic !
mosh-ule stim cu totii ca 225 de minute de concentrare sunt prea multe pt tine si efortul depus te-ar putea extenua in asa hal incat ai putea fi rapus la pat pt o buna bucata de vreme ceea ce ne-ar frustra pe noi astia ,care urmarim cu nesat posturile tale ,de o sursa de inspiratie nepretuita, dar incearca sa treci peste aceste mici oprelisti ,sa infrunti cu stoicismul tau legendar aceste vicisitudini ale vietii ,presarate parca diabolic in calea ta si sa urmaresti totusi acest film , clasic (?) daca vrei, (acum moshule sa stii ca nu tot ce e mai vechi de 15 ani e si clasic) pt ca in acest film pacino face rolul vietii sale. aduce daca vrei putin cu nasu' dar complexitatea personajului toni montana magistral interpretat de pacino nu se poate compara totusi cu cea a lui michael corleone. parfum de femeie sau cruising unde iar intalnim un pacino dezlantuit sunt ,dupa umila mea parere, in urma lui scarface.
deci, iti recomand cu caldura acest fim...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
am vazut si eu scarface pentru a 3a sau a 4a oara sambata seara parca.e un film de exceptie si va ramane asa.nu stiu daca mai exista filme realizate prin anii 80 care sa ajunga la nivelul lui.nu stiu daca al pacino joaca rolul vietii lui,dar e un film legendar.asa ca moshule,fa pe dracu-n patru si fa rost de el ca merita!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Pai merita....dar daca merita..sa-l bage si astia de la ora 20 ...nu noaptea. Ca nu stau ca huhurezu sa ma uit la filme...noaptea.
Sau sa il dea in 2 serii...asa cum a facut Romania 1..cu "Once upon a time in America" .
Oricum,draga eye,nu cred ca Scarface se ridica la valoarea serii Godfather. Si asta..si din punctajul obtinut la imdb , doar 7.6 stele....in comparatie cu 9 stele cat au obtinut primele 2 episoade ale trilogiei Godfather.
Stiu ca nu e intodeauna concludent ,punctajul imdb...dar eu il iau mereu in considerare.
Sau sa il dea in 2 serii...asa cum a facut Romania 1..cu "Once upon a time in America" .
Oricum,draga eye,nu cred ca Scarface se ridica la valoarea serii Godfather. Si asta..si din punctajul obtinut la imdb , doar 7.6 stele....in comparatie cu 9 stele cat au obtinut primele 2 episoade ale trilogiei Godfather.
Stiu ca nu e intodeauna concludent ,punctajul imdb...dar eu il iau mereu in considerare.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ultimul film pe care l-am vazut la Mall si care m-a impresionat in mod pozitiv a fost "Infidela", cu Richard Gere si Diane Lane, doi actori foarte bine potriviti cu rolurile interpretate. creeaza o atmosfera deosebita. hazard, pasiune, procese de constiinta, crima, remuscari, o dragoste iesita din comun.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
bah moshule :
1/ vezi filmu
2/ vorbim dupe
3/ iti bagi punctaju imdb in cur
-
in ultimele zile s-au adunat:
K-19-The Widowmaker....o "drama" destul de buna cu Liam Neeson si Harrison Ford.faptul ca e inspirat din fapte reale ii da un punct in plus.
S1MONE-Al Pacino isi joaca rolul...as putea spune tipic.o comedie destul de usoara,digerabila,numai buna pentru descretit fruntile.de notat cateva impunsaturi ascunse sub o subtila ironie(sau mai bine spus satira) la adresa fanilor,a maselor care vor cu atata disperare sa creada in ceva...
We're no Angels-un film...hai sa folosesc cuvantul "clasic".Humphrey Boggart intr-o comedie??this i had to see....un film care amuza si binedispune.
Deep Impact-scenariu de rahat,realizare cam sleampata(cu toate astea trebuie sa recunosc ca e super filmata faza cu tsunamiul...) in schimb un cast ireprosabil: Morgan Freeman(in rolul presedintelui Americii
),Leelee Sobiesky,Elijah Wood,Tea Leoni,Robert Duvall,Maximiliian Schell,James Cromwell,Vanessa Redgrave si multi altii...
K-19-The Widowmaker....o "drama" destul de buna cu Liam Neeson si Harrison Ford.faptul ca e inspirat din fapte reale ii da un punct in plus.
S1MONE-Al Pacino isi joaca rolul...as putea spune tipic.o comedie destul de usoara,digerabila,numai buna pentru descretit fruntile.de notat cateva impunsaturi ascunse sub o subtila ironie(sau mai bine spus satira) la adresa fanilor,a maselor care vor cu atata disperare sa creada in ceva...
We're no Angels-un film...hai sa folosesc cuvantul "clasic".Humphrey Boggart intr-o comedie??this i had to see....un film care amuza si binedispune.
Deep Impact-scenariu de rahat,realizare cam sleampata(cu toate astea trebuie sa recunosc ca e super filmata faza cu tsunamiul...) in schimb un cast ireprosabil: Morgan Freeman(in rolul presedintelui Americii

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Dude,where is my car ?
O comedie exceptionala. Dupa multa vreme..am ras cu lacrimi la un film.
Pelicula are in prim plan ..2 tantalai ..buni rau ! :p
Aliosha..sa il vezi neaparat ! Si sa imi spui daca itzi plac treningurile baietzilor ! Si daca itzi plac gemenele ! :yD
Aliosha..sa il vezi neaparat ! Si sa imi spui daca itzi plac treningurile baietzilor ! Si daca itzi plac gemenele ! :yD
-
Cel mai tare film!
Am vazut saptamina trecuta un film mortal...mai vechi (1976), da misto: Bruce Lee Fights Back From The Grave *LOL*
Va zic serios! Starring Bruce Lea! L-au tuns aia ca pe Bruce Lee, sa arate la fel!! Sa vezi cum sare la inceput Bruce din mormint...
Va zic serios! Starring Bruce Lea! L-au tuns aia ca pe Bruce Lee, sa arate la fel!! Sa vezi cum sare la inceput Bruce din mormint...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Amelie
Tocmai am vazut acest film despre care auzisem numai vorbe bune, asa ca mi se parea normal sa ma dezamageasca. Nu m-a dezamagit, dar as putea spune ca m-a surprins oarecum. L-as descrie ca pe un film avangardist-experimental, cu accent nu neaparat pe subiect(destul de banal in fond) cat pe prezentarea lui, intr-adevar inedita. Apel la senzatii, la imaginatie, la d-astea.
Ce-ar mai fi de spus? Un film care te face sa te gandesti cam la ce vrei, te lasa sa faci analogii destul de largi, destul de original, oarecum chiar si placut. Cliseele de film european si frantuzesc il fac, in opinia mea, si mai placut. Nu cred ca o sa vedem prea curand un film american de aceeasi maniera.
Ca mentiuni, mi-au placut 2 momente:
- tehnic, scena in care tipu' de colectiona fotografii se ia dupa masina cu motoreta si isi pierde albumul m-a impresionat, pentru ca se face un travelling de camera, urmat de o rotire de 180 de grade. Asta inseamna probabil camera in masina, si cum n-am vazut niciodata facandu-se asa ceva...
- artistic, mi-a placut mult de tot dialogul din cafenea intre chelnerita si scriitorul ratat:
"- Despre ce e cartea ta?
- Despre un tip care tine un jurnal, dar in loc sa scrie ce i se intampla scrie varianta catastrofala a ceea ce ar putea sa i se intample, se sperie si nu mai face nimic.
- Deci cartea ta e despre un om care nu face nimic!
- Ti-o dedic din toata inima."
In concluzie, daca aveti vreodata chef sa vedti un film, "Amelie"ar putea fi o alternativa.
Ce-ar mai fi de spus? Un film care te face sa te gandesti cam la ce vrei, te lasa sa faci analogii destul de largi, destul de original, oarecum chiar si placut. Cliseele de film european si frantuzesc il fac, in opinia mea, si mai placut. Nu cred ca o sa vedem prea curand un film american de aceeasi maniera.
Ca mentiuni, mi-au placut 2 momente:
- tehnic, scena in care tipu' de colectiona fotografii se ia dupa masina cu motoreta si isi pierde albumul m-a impresionat, pentru ca se face un travelling de camera, urmat de o rotire de 180 de grade. Asta inseamna probabil camera in masina, si cum n-am vazut niciodata facandu-se asa ceva...
- artistic, mi-a placut mult de tot dialogul din cafenea intre chelnerita si scriitorul ratat:
"- Despre ce e cartea ta?
- Despre un tip care tine un jurnal, dar in loc sa scrie ce i se intampla scrie varianta catastrofala a ceea ce ar putea sa i se intample, se sperie si nu mai face nimic.
- Deci cartea ta e despre un om care nu face nimic!
- Ti-o dedic din toata inima."
In concluzie, daca aveti vreodata chef sa vedti un film, "Amelie"ar putea fi o alternativa.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Wild Things
Misto filmu.Un pic cam exagerat in sensu k rasturnarile de situatzie is cam dese dar nu e genu de film previzibil shi sfarsitu chiar m-a surprins.Actori sunt buni(mai ales ele care sunt bune la propriu;p) shi pot sa spun k mi-a placut.Nu il mai vazusem pana acum shi l-am urmarit pana la sfarsit cu atentzie k sa nu pierd ceva...Un mare plus ptr Bill Muray care e un actor super talentat dar care parca nu e suficient de bine promovat.
Misto filmu.Un pic cam exagerat in sensu k rasturnarile de situatzie is cam dese dar nu e genu de film previzibil shi sfarsitu chiar m-a surprins.Actori sunt buni(mai ales ele care sunt bune la propriu;p) shi pot sa spun k mi-a placut.Nu il mai vazusem pana acum shi l-am urmarit pana la sfarsit cu atentzie k sa nu pierd ceva...Un mare plus ptr Bill Muray care e un actor super talentat dar care parca nu e suficient de bine promovat.
-
general's daughter - nu m-am impresionat foarte tare, genul de filme care pe moment iti par super, dar in 5 minute ai uitat cine joaca in el. 3/10
house on haunted hill - bunicel, pentru un film cu 4 actori de mana a 3a si cu cateva faze originale. 6/10
kung pow - foarte faina comedia 8/10
house on haunted hill - bunicel, pentru un film cu 4 actori de mana a 3a si cu cateva faze originale. 6/10
kung pow - foarte faina comedia 8/10
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Rules of Engagement-film mediocru as putea zice slavat numai de cei 2 mari actori Tommie Lee Jones shi Samuel Jackson.6 stele
Greenfingers- o comedie englezeasca despre niste detinutzi care devin gradinari.foarte misto.7,5 stele
Greenfingers- o comedie englezeasca despre niste detinutzi care devin gradinari.foarte misto.7,5 stele
-
Initial trimis de zoso
[b]general's daughter - nu m-am impresionat foarte tare, genul de filme care pe moment iti par super, dar in 5 minute ai uitat cine joaca in el. 3/10
[/B]
in schimb excelenta piesa de inceput si sfarsit : sea lion woman sau she began to lie si cea de sfarsit mighty good road.
si totusi travolta face un rol bun, f. dezinvolt si cam tine tot filmul in "spate"...
-
ce am vazut in ultima saptamana
Pai sa spunem asa :
Acum ma pregatesc sa urmaresc Donnie Brasco .
- Pulp Fiction (l-am vazut pentru a 10-a oara) . Acum am caseta si il vad zilnic daca vreau :yD
- Finding Forrester , un extraordinar film cu Sean Connery si un negru simpatic care juca basket si scria lucruri frumoase
- Water Boy , o comedie simpatica cu Adam Sandler
- The Replacements , un film cu fotbal american ,avandu-i in rolurile principale pe cunoscutzii Keanu Reeves si Gene Hackman
Acum ma pregatesc sa urmaresc Donnie Brasco .

-
Am vazut la video ,bineinteles,THE BODY(Antonio Banderas,un film nu foarte bine realizat,sau cel putin nu pentru Antonio B.),MOULIN ROUGE(Nicole Kidman,o poveste de dragoste care cei drep mi-a placut foarte mult,nu mai spun ca m-am uitat de trei ori)OCEAN'S ELEAVEN(JULIA ROBERTS,BRAT PITT,GEORGE CLOUNEY,ANDY GARCIA,actorul meu preferat,etc.,)foarte bine realizat se merita vizionat,cei care nu au facut-o deja,A BEATEFEUL MIND(RUSSEL CROWE),SREIK(asta i-a placut si fetei mele,EFI).
Aseara am vazut SPIDERMAN, multe efecte speciale si bine realizat,mi-a placut mult .
Cei drept cam cu intirziere le-am vizionat ,dar vara in camping nu dispun de video dar nici de timp .
Aseara am vazut SPIDERMAN, multe efecte speciale si bine realizat,mi-a placut mult .
Cei drept cam cu intirziere le-am vizionat ,dar vara in camping nu dispun de video dar nici de timp .
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Initial trimis de eyewitness
mosh-ule stim cu totii ca 225 de minute de concentrare sunt prea multe pt tine si efortul depus te-ar putea extenua in asa hal incat ai putea fi rapus la pat pt o buna bucata de vreme ceea ce ne-ar frustra pe noi astia ,care urmarim cu nesat posturile tale ,de o sursa de inspiratie nepretuita, dar incearca sa treci peste aceste mici oprelisti ,sa infrunti cu stoicismul tau legendar aceste vicisitudini ale vietii ,presarate parca diabolic in calea ta si sa urmaresti totusi acest film , clasic (?) daca vrei, (acum moshule sa stii ca nu tot ce e mai vechi de 15 ani e si clasic) pt ca in acest film pacino face rolul vietii sale. aduce daca vrei putin cu nasu' dar complexitatea personajului toni montana magistral interpretat de pacino nu se poate compara totusi cu cea a lui michael corleone. parfum de femeie sau cruising unde iar intalnim un pacino dezlantuit sunt, dupa umila mea parere, in urma lui scarface.
deci, iti recomand cu caldura acest fim...
nu loviti oamenii deja loviti de soarta. cine stie cand se mai intalneste cu unii pe ici pe colo si mai plange in po(a)la lor
moshule, daca esti cuminte, iti dau eu scarface pe cd, sa il vezi cate 5 minute, te mai duci la baie, mai vezi 5 minute de filme...
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Dude,where is my car ?
O porcarie de film. L-am vazut la cinema si mi-a parut rau , nu de banii de pe bilet ci de timpul pierdut.
Film din categoria retard si neamuzant, coleg de raft cu Scary Movie I & II.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Aliosha
O porcarie de film. L-am vazut la cinema si mi-a parut rau , nu de banii de pe bilet ci de timpul pierdut.
Film din categoria retard si neamuzant, coleg de raft cu Scary Movie I & II.
pai daca e o porcarie, calificativ cu care sunt de acord, ce cauta la filme "bune"? In fine...
eu vad filme in fiecare zi all sorts insa de curand am intrat in zona "scary" si am vauzut in sfarshit The Mothman Prophecies, Panic Room si aseara The Ring ; toate cool and scary, insa la The ring a trebuit sa ma duc sa citesc niscavai pareri pe net ca sincer am ramas cam :eek: :confused:
Ca urmare acum dll Ringu the jap horror, prequel si apoi the sequel sa vedem ce si cum; pana la urma acelasi subiect de pronire ca in What lies beneath si Stir of echos si The sixth sense, insa infinit mai bine realizat.
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
Pai e la filme bune...pentru ca aici scriem filmele bune care ne-au placut. Si mie mi s-a parut un film bun...la categoria comedi usoare si amuzante. Si d'aia l-am pus aici.
Chiar mi-a placut !
Chiar mi-a placut !
-