Ce vor femeile?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Ce vor femeile?

Mesajde lupisor » Lun Oct 01, 2001 4:45 am

Intrebare filozofica: ce vor adevarat femeile? Ce cauta? Si, in special, de ce?

raspundeti cat de mult si nu va sfiiti
lupisor
Junior Member

Re: Ce vor femeile?

Mesajde Aroxya » Sâm Oct 13, 2001 8:10 pm

Femeile vor baieti care sa tina la ele
Aroxya
Junior Member

Re: Ce vor femeile?

Mesajde FataVerde » Dum Oct 14, 2001 4:50 am

Initial trimis de lupisor
Intrebare filozofica: ce vor adevarat femeile? Ce cauta? Si, in special, de ce?

Nu cred ca femeile vor toate acelasi lucru, asa ca nu putem sa facem generalizari... Femeile vor probabil ce vor oamenii, in general... fericire si viata lunga si frumoasa. Fiecare isi defineste fericirea si bunastarea in felul lui/ei.
Cred ca exista ideea ca femeile vor stabilitate si fidelitate si bla-bla, dar ma indoiesc ca barbatii nu isi doresc tot asta.

De ce isi doresc asta? Pai... de ce nu?
FataVerde
Junior Member

Re: Re: Ce vor femeile?

Mesajde Vizitator » Mar Oct 23, 2001 8:13 am

Initial trimis de FataVerde

Nu cred ca femeile vor toate acelasi lucru, asa ca nu putem sa facem generalizari... Femeile vor probabil ce vor oamenii, in general... fericire si viata lunga si frumoasa. Fiecare isi defineste fericirea si bunastarea in felul lui/ei.
Cred ca exista ideea ca femeile vor stabilitate si fidelitate si bla-bla, dar ma indoiesc ca barbatii nu isi doresc tot asta.

Pai ce ai vrea sa-si doreasca daca nu fericire exemplu eu unu mi-as dori o fata care sa ma iubeasca pe care sa o iubesc si sa fim fericiti in preuna. pa
Vizitator

Re: Re: Re: Ce vor femeile?

Mesajde Vizitator » Joi Oct 25, 2001 10:30 pm

da, dar trebuie sa recunoasteti ca femeile, in majoritate, se comporta si sa gandesc intr-un mod cam similar. Acest mod de a se comporta si de agandi este diferit de acel a barbatilor.

De aici vine intrebearea: ce vor femeile adevarat?
Vizitator

Mesajde vally23m » Vin Oct 26, 2001 7:42 pm

Initial trimis de santiago

Pai ce ai vrea sa-si doreasca daca nu fericire exemplu eu unu mi-as dori o fata care sa ma iubeasca pe care sa o iubesc si sa fim fericiti in preuna. pa

stiti voi cu adevarat ce vor femeile.........?NUshy stiti de ce?..........pt ca nici ele nu stiu ce vor.......?
vally23m

Re: Re: Re: Re: Ce vor femeile?

Mesajde andreim » Mar Oct 30, 2001 5:17 pm

Initial trimis de vally23m

stiti voi cu adevarat ce vor femeile.........?NUshy stiti de ce?..........pt ca nici ele nu stiu ce vor.......?

Sa nu exageram....
andreim

Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor femeile?

Mesajde Vizitator » Joi Noi 01, 2001 9:16 am

Initial trimis de andreim

Sa nu exageram....

Are dreptate, nici femeile nu stiu ce vor. Nu zic asta din rautate, este pur si simplu adevarat. Vor mai multe chestii, de multe ori chestii opuse, in aceeasi timp. Si trebuie sa fie o explicatie pentru asta.

Evolutia ar da o explicatie foarte palpabila.
Vizitator

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor femeile?

Mesajde andreim » Sâm Noi 03, 2001 1:46 pm

Initial trimis de Anonim

Are dreptate, nici femeile nu stiu ce vor. Nu zic asta din rautate, este pur si simplu adevarat. Vor mai multe chestii, de multe ori chestii opuse, in aceeasi timp. Si trebuie sa fie o explicatie pentru asta.

DEseori da Mdar mai exista si cateva care stiu cu adevart ce vor...
MAjoriatea... Trebuie sa le multumesti kum potzi
andreim

CE ISI DORESC FEMEILE?

Mesajde EMY » Mar Noi 06, 2001 3:29 pm

Isi doresc sa aiba pe cineva care sa tina la ele sa fie iubita si sa fie intotdeauna in centrul atentiei.
EMY

Re: CE ISI DORESC FEMEILE?

Mesajde Werde » Lun Noi 12, 2001 8:27 pm

Initial trimis de EMY
Isi doresc sa aiba pe cineva care sa tina la ele sa fie iubita si sa fie intotdeauna in centrul atentiei.

nu uita de pretentiile materialiste. ;)
...dar nu asta vrem toti?
Werde
Junior Member

Re: Re: CE ISI DORESC FEMEILE?

Mesajde Vizitator » Lun Noi 26, 2001 6:43 am

Initial trimis de Werde

eu nu! :)

dar ele le vor, dar este normal.
Vizitator

Re: Re: Re: CE ISI DORESC FEMEILE?

Mesajde Werde » Lun Dec 03, 2001 6:45 pm

Initial trimis de Anonim

eu nu! :)

dar ele le vor, dar este normal.

normal ca e normal;
si la fel de normal mi se pare ca te cheama anonim cand zici ca nu ai pretentii materialiste.;)
Werde
Junior Member

Mesajde IbizaSun » Lun Dec 03, 2001 11:10 pm

Dahh! Ce vor femeile? Nici nu am citit ce ati spus pana la sfarsit pt ca..nu mi s-au parut prea concludente. Eu cred ca femeile (in general..exceptie analfabetele) vor sa fie idependente..sititi voi chestia cu emanciparea femeii. Cred ca incep sa isi dea seama din ce in ce mai mult ca barbatii sunt si de lepadat cateodata. Femeile vor o viata mai detasata de barbati.
IbizaSun

Mesajde adriana » Joi Dec 06, 2001 10:57 pm

Initial trimis de Aroxya
Femeile vor baieti care sa tina la ele

Ai complect dreptate: ce vor femeile in primul rand este baieti sa le iubeasca!!!
adriana
Junior Member

Mesajde adriana » Joi Dec 06, 2001 11:02 pm

Initial trimis de FataVerde

Nu zic ca femeile nu sint infidele dar totusi mai putin decat baieti, mult mai putin!!! Un baiat are nevoie sa faca dragoste, nu prea poate rezista mai ales daca fata se baga in el chiar daca are o prietena!!! Insa nu cred ca femeile sint chiar asa pentru ca ele n-au absolut nevoie sa faca dragoste!!!
adriana
Junior Member

Mesajde adriana » Joi Dec 06, 2001 11:05 pm

Initial trimis de santiago

ce zici este tot ce este mai normal: sa gasesti o fata sa te iubeasca, sa o iubesti si sa fiti fericiti impreuna, daca ar fi asa de simplu, n-am fi asa de nefericiti pentru ca orice cine e nefericit dintr-o cauza!
adriana
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce vor femeile?

Mesajde adriana » Joi Dec 06, 2001 11:08 pm

Initial trimis de Anonim

Si pentru voi, baieti, exista o explicatie a faptului ca trebuie neaparat sa faceti dragoste cu o fata?????
adriana
Junior Member

Re: Re: CE ISI DORESC FEMEILE?

Mesajde adriana » Joi Dec 06, 2001 11:12 pm

Initial trimis de Werde

Hai mai, crezi ca femeile sint interesate in chesti materialiste, chiar ca ma faci sa rad!!! Nu mai scoate asa tampeni despre femeile!!! Ca sa spui asa ceva, chiar ca inseamna ca nu le cunosti deloc!!!!
adriana
Junior Member

Re: Re: Re: CE ISI DORESC FEMEILE?

Mesajde Werde » Lun Dec 10, 2001 6:14 pm

Initial trimis de adriana

Hai mai, crezi ca femeile sint interesate in chesti materialiste, chiar ca ma faci sa rad!!! Nu mai scoate asa tampeni despre femeile!!! Ca sa spui asa ceva, chiar ca inseamna ca nu le cunosti deloc!!!!

Daca ai timp te rog sa recitesti mesajul trimis de mine. Atunci poate ne vei mai fi asa de inversunata impotriva mea.:)
Daca tu imi zici ca nu esti interesata DELOC de "chesti materialiste" (te rog sa te gandesti bine inainte sa raspunzi) atunci tot respectul. Trebuie sa fi intr-adevar cineva special.
Cat despre restul femeilor (si nu numai) materialismul e si va fi mereu o preocupare (uneori chiar cea mai importanta~).
;)
Werde
Junior Member

Mesajde adriana » Lun Dec 10, 2001 8:31 pm

Orice persoana pe lumea asta isi doreste sa fie iubita si cred ca nu-i prea mult sa vrei sa fi iubit!!!!!!!
adriana
Junior Member

Re: Re: Re: Re: CE ISI DORESC FEMEILE?

Mesajde Vizitator » Mie Dec 12, 2001 7:11 pm

Initial trimis de Werde

normal ca e normal;
si la fel de normal mi se pare ca te cheama anonim cand zici ca nu ai pretentii materialiste.;)

exact! ;)
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Dec 12, 2001 7:14 pm

Initial trimis de IbizaSun
Dahh! Ce vor femeile? Nici nu am citit ce ati spus pana la sfarsit pt ca..nu mi s-au parut prea concludente. Eu cred ca femeile (in general..exceptie analfabetele) vor sa fie idependente..sititi voi chestia cu emanciparea femeii. Cred ca incep sa isi dea seama din ce in ce mai mult ca barbatii sunt si de lepadat cateodata. Femeile vor o viata mai detasata de barbati.

ai dreptate. si eu m-am gandit la asta. Dar imi vine in minte o intrebare: dece pana si cea mai puternica si independenta femeie simte nevoia de a fi protejata de un barbat ?
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Dec 12, 2001 7:21 pm

Nu zic ca femeile nu sint infidele dar totusi mai putin decat baieti, mult mai putin!!! Un baiat are nevoie sa faca dragoste, nu prea poate rezista mai ales daca fata se baga in el chiar daca are o prietena!!! Insa nu cred ca femeile sint chiar asa pentru ca ele n-au absolut nevoie sa faca dragoste!!!

Hmmmm asta ar fi o concluzie logica. Dar statisticile spun contrariul. Femeile si barbatii au un percentaj de infidelitate aproape egal.

Mai stii ce au in comun barbatii si femeile? Violenta! Stii ca se zice ca barbatii sunt mai violenti decat femeile. Dupa statistici, rata de violenta la barbati este de 13.2 intre timp ce la femei este de 12.7. Adica foarte aproape una de alta. Unica diferenta este ca cele doua sexe se exprima violent cu metode diferite.
Vizitator

Mesajde Werde » Sâm Dec 29, 2001 9:01 am

Orice persoana pe lumea asta isi doreste sa fie iubita si cred ca nu-i prea mult sa vrei sa fi iubit!!!!!!!

Pentru asta ai parinti si bunici.
Werde
Junior Member

Înapoi la Antichitati