(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Re: pentru jaded!

Mesajde bhuttu » Mar Oct 29, 2002 7:24 pm

Initial trimis de sly
debutul lui v. piturca in ghencea!

Si cand a fost asta sly, in '85? Nu stiu daca revenirea lu' Piturca in Ghencea se poate numi debut, zau asa. Numai ca antrenor a mai fost o data! Eventual revenire.
Si ca tot veni vorba, mi-am adus aminte de o faza de acu' vreo 2 zile petrecuta in masina care ma duce la servici. Unguru' pe care-l am in dotare s-a hotarat sa deschida si el gura. Si ce credeti c-a zis?"Am vazut un program revizionat." Bineinteles ca m-am atacat: "Revizuit, te rog frumos! Eu inteleg ca ungurii sunt revizionisti, da' revizuit e corect!". La care el, cu vocea lui cea plangacioasa(de fapt cred ca e doar mieroasa, semn al ipocriziei natiei de care apartine): "Asta vine din partea unui om care foloseste <<pula>> la fiecare doua cuvinte.[Ma jur ca nu-i chiar asa! Cat de potent sa fiu si eu? - n.n.] E usor sa nu faci pleonasme cand in fiecare propozitie folosesti <<pula mea>>. Daca zici doar un cuvant si al doilea e <<pula>> nu faci pleonasme." Cine zisese ceva de pleonasme? :con:
Ba baieti, daca va certati cu limba romana, va certati si cu mine!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde sly » Mar Oct 29, 2002 7:53 pm

am gresit! de fapt avertismentul a fost din partea moshului...nu imi mai aminteam exact de la cine l-am primit! oricum a fost ceva simbolic deoarece mi am cerut scuze.
bhuttu e bine asha? la al doilea descalecat in ghencea? stiu ca a mai fost antrenor!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde bhuttu » Mar Oct 29, 2002 8:46 pm

sly, eu n-am vrut sa te avertizez in nici un fel, doar sa te corectez!
bine, acuma un carcotas ar zice ca termenul de "descalecat" se refera la infiintarea unei provincii noi de catre un alogen, da' io nu mai zic nimic, am si tacut...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde dEpEchEmIND » Mar Oct 29, 2002 9:37 pm

Chestiile alea trimise de Aliosha le-am vazut si pe haz.ro.
Dar nu prea intru pe-acolo ca ma prostesc rau de tot.;P
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde sly » Mar Oct 29, 2002 9:37 pm

stiu mai bhuttu ca ai vrut sa ma corectezi shi e bine!
descalecat fiind o fig . de stil in contextul respectiv!
tocmai mi am terminat de invatat shi astept meciul din liga!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Re: cu intarziere

Mesajde Mirela » Mar Oct 29, 2002 10:30 pm

Initial trimis de Mirela

[B]cum se fac buretii cu ciuperci???
[/B]

ce tampenie putui sa scot...si-o mai scrisei si in bold,ca vorba aia,poate nu era destul de vizibila asa...
ma corectez,bureti cu usturoi vroiam sa zic :p(not that anyone cares...but for my sole piece of mind.)

azi sunt cam sictirita.
nu zic,imi place ploaia,ba chiar uneori o ador.dar joi toata ziua ploaie,vineri seara ploaie,sambata la pranz ploaie,duminica noaptea ploaie,luni cand ploaie,cand vant,cand ploaie,cand vant.iar marti...de azi ce sa mai zic??a turnat toata ziua,abia s-a oprit acu' 20 de minute...fratilor,pana cand atata ploaie???
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Re: Re: cu intarziere

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 29, 2002 10:36 pm

Initial trimis de Mirela
joi toata ziua ploaie,vineri seara ploaie,sambata la pranz ploaie,duminica noaptea ploaie,luni cand ploaie,cand vant,cand ploaie,cand vant.iar marti...de azi ce sa mai zic??a turnat toata ziua,abia s-a oprit acu' 20 de minute...fratilor,pana cand atata ploaie???

Ziua fotbal....noaptea fotbal....zi si nopate...Coca Cola ! :p
(mai stie cineva ? )

0-0 la pauza Depor cu Bayern ! Asta pt. Mirela...ca YM-ul nu ii merge....si am tinut sa o anuntz !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Oct 29, 2002 10:52 pm

Cum decurge meciul nea Traiane ? Frumos ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mirela » Mar Oct 29, 2002 10:55 pm

Moshule: Multzam fain!!!

ziua fotbal,noaptea fotbal,dimineatza fotbal iara...suna bine!!numai sa nu fie doar meciurile lui Man.U,Arsenal,Newcastle si Liverpool!!!

ps: de la fotbal am ajuns la kickboxing...si ma oftic ca am aflat ca e campionatu' de kickboxing&combined martial arts in dublin pe 13 nov....si cum nu mai am timp de ore nici acces in sala n-am...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Pt Mirela

Mesajde Aliosha » Mar Oct 29, 2002 10:56 pm

Initial trimis de Mirela

nu zic,imi place ploaia,ba chiar uneori o ador.dar joi toata ziua ploaie,vineri seara ploaie,sambata la pranz ploaie,duminica noaptea ploaie,luni cand ploaie,cand vant,cand ploaie,cand vant.iar marti...de azi ce sa mai zic??a turnat toata ziua,abia s-a oprit acu' 20 de minute...fratilor,pana cand atata ploaie???

Long as I remember The rain been comin' down.
Clouds of myst'ry pourin' Confusion on the ground.
Good men through the ages, Tryin' to find the sun;
And I wonder, Still I wonder, Who'll stop the rain.
Aliosha

Mesajde Mr Hyde » Mar Oct 29, 2002 11:25 pm

Oribile, esti cumva ( sau erai) Haggis McMutton de pe forumul ***? Daca da, mi se pare cam aiurea ce s-a intamplat...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Dee Dee » Mie Oct 30, 2002 12:40 am

doamne cat de obosita sunt :cry: ....
mor de somn ..
ma dor picioarele ingrozitor...de la tocurile nenorocite de care l-ema purtat azi ....pentru ca nu am mai purtat de mult tocuri!..si nu cred ca voi mai purta prea curand!

yack! ..am descoperit ca nu imi place deloc sa ma imbrac elegant.....it`s just not me !!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Oct 30, 2002 2:51 am

EU deabea am intrat in casa, cand am venit de la liceu, nu era nimeni acasa, asa ca a trebuit sa ma duc la vecina(tot romanca, prietena de familie) sa stau sa o astept pe my mom:p ,eu am uitat sa imi iau cheile de dimineata!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 30, 2002 10:11 am

Da,Mr.Hyde ! Eu sunt ! Cum ti-ai dat seama ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Oct 30, 2002 4:27 pm

aaah...de fapt la ora asta nu-mi trece nimic prin cap....da'aveam chef de postat ceva pe fanclub.

ps: imi pare bine ca mai exista lume multumita/fericita langa mine.....mai ales timishorenii.azi totzi timisorenii pe care ii cunosc eu in Dublin au ceva de sarbatorit(si sunt cativa)....ce-i mah,sunt zilele orasului si nu stiu eu???
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Mie Oct 30, 2002 6:33 pm

Moshule, aveam de ceva timp anumite banuieli: pasiunea ta pt. steaguri si imnuri, personajul preferat din MI3, 10 ani la revolutie... + cel mai important, mi-a spus Salgado ca ti-ai luat ban pe motiv ca ai fi clona lui Haggis. Oricum te felicit, stilul in care postai acolo mi se pare total diferit de cel de aici.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde J'adore » Mie Oct 30, 2002 7:55 pm

What's on my mind: un tip...a guy, a face, a smile, a pair of lips, it's crazy but I'm in LOVE!;r :kiss: ;D ;v A-)

My head's in the clouds, I can only live to dream , to love..........lolza......ce se intampla cu mine?????:-?

love,love,love,love!
J'adore
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Oct 30, 2002 9:05 pm

Haggis te-am rugat de atatea ori sa nu mai frangi inimile fetelor

[-X
Aliosha

Mesajde Mirela » Mie Oct 30, 2002 9:06 pm

azi,30 octombrie 2002 ora 17.00 si cateva minute(ora Irlandei),walkmanul meu indragit a trecut in nefiintza.
asta inseamna...no more music for me!! cry: uaaaaaa
Mirela

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Oct 30, 2002 10:26 pm

Azi am fost la petshop sa-mi iau doi pestishori, shi alea au zis ca nu mai vand pestisori pentru ca ramane acvariul gol. Si mai aveau o gramada. Din vreo 40 de pestisori daca scazi doi, cica raman 0.

Isn't that silly?:down:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Lolza Aliosha

Mesajde J'adore » Joi Oct 31, 2002 12:10 am

Lolza Aliosha.......but it's not him:p !

Ma gandesc ca maine e halloween si eu nu pot sa ma imbrac in costum pt. ca trebuie sa ma imbrac ca o avocata....am un mock trial la scoala maine si poimaine! Vroiam sa imi iau o palarie de vrajitoare si dinti de vampir:o
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 31, 2002 12:24 am

Mr. Hyde tu cine esti pe CG ? Sa nu imi spui ca esti unq_flipmo ! :p :p :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Oct 31, 2002 12:55 am

Nu ma, sunt Masi :D
Hai ca glumeam, sunt Mir :yD
Gata cu glumele... nu sunt inregistrat pe CG ( sau nu inca), insa am un prieten care e, Salgado88, ai si discutat cu el despre Scotia si "Flower of Scotland". In legatura cu banarea ta, mi se pare o porcarie, o exagerare grosolana, nu spun mai multe ca nu se cuvine.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 31, 2002 1:04 am

Il stiu pe Salgado88 ! Baiat de treaba !
D c nu se baga si aici la noi ? I-ai zis ca esti Most valuble rookie on fanclub ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Oct 31, 2002 1:27 am

Mosh-ule, o sa-i transmit ca e solicitat :) De altfel ar fi un user util, se pricepe si la muzica.
Mr Hyde

Mesajde MiG29 » Joi Oct 31, 2002 1:41 am

Cat de tampit potzi sa fii k sa faci un cauciuc aproape nou praf(cu ajutoru bordurii shi al vitezei)shi sa fii nevoit sa cumperi unu la mana a doua(da e Goodyear)pe care sa il folosesti k rezerva(noroc k rezerva initziala era noua)?Nu-i asha k n-atzi priceput nimic?:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Mr Hyde » Joi Oct 31, 2002 1:52 am

Da sa faci pana si sa mergi inca 2 km pe janta, prin centrul Bucurestiului? Mig, ca tot imi adusesi aminte, strazi mai varza ca-n Constanta rar mi-a fost dat sa vad!
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 31, 2002 1:55 am

Fa o plimbare prin Ploiesti , dragul meu Mr. Hyde ! :p
Ai sa gasesti cele mai varza strazi din Romania..intortocheata , prost intretinute...sensuri unice aiurea ,interdictzii...etc.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Joi Oct 31, 2002 1:34 pm

Biletul la meciul National-PSG costa 50.000 la tribuna aII-a si la peluze. Ma intreb daca Moshul vrea sa vina....? :rolleyes:
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 31, 2002 1:38 pm

Moshu vrea sa vina ,dar este racit. Are febra si il doare gatu ! Asa ca din pacate..o sa urmareasca meciul din fatza micului ecran ! :cry:

Las' ca paote trecem de astia..si o sa jucam cu d'alde Lazio...si o sa vin atunci ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati