supranaturalul

slujba mintilor iscoditoare: nu crede, cerceteaza!

magie neagra ?

Mesajde eyewitness » Mar Sep 24, 2002 8:37 am

nu stiu daca acest subiect se incadreaza aici sau la generalitati sau altundeva oricum rog moderatorii sa decida.

am sa spun o poveste adevarata.

un bun amic de-al meu fost coleg de facultate,s-a casatorit acum 3 ani. eram toti foarte fericiti pt el pt ca persoana aleasa era o fata foarte draguta si inteligenta in comparatie cu ce avusese pana atunci. pana s-o cunoasca pe sotie tipu' s-a complacut intr-o relatie de concubinaj care a "tinut" 6 ani cu o fosta prostituata, inculta,tzatza si urata motiv pt care noi fostii colegi de facultate si amici ne-am cam indepartat de el. motivul : parca era orb, intrase intr-o stare de plutire si nu intelegea ca tipa nu este pt el. acum o luna ,la 3 ani dupa casatorie ne-am intalnit mai multi la el acasa. dupa cateva pahare sotia lui ne-a povestit ceva incredibil.

imediat dupa casatorie relatiile sexuale dintre ei au devenit f sporadice si in pofida dorintei amandorura de a avea copii acest lucru nu s-a produs. foarte dese momentele cand el nu avea erectie iar sotia lui acuza in permanenta inflamarea ovarelor, dereglari inexplicabile de ciclu si un chist uterin aparut din senin.ajunsesera sa nu mai aiba raport sexual pana acum un an cand le-a calcat pragul o tipa , o prietena de-a unei prietene de-a sotiei ,care invitata de gazda a vizitat casa. tipa asta ,cand a intrat in dormitor a ramas socata, s-a schimbat la fata ,s-a blocat. s-a dus parca teleghidata la una din perne, a ridicat-o , a cantarit-o si a intrebat-o pe sotia amicului daca asta era perna sotului ? da a fost raspunsul. atunci tipa a intrebat-o daca nu i se pare ca perna este cam grea si sotia i-a raspuns ca asa ii place sotului ,perna sa fie mai tare. tipa asta a luat perna si a dus-o in baie a taiat-o si inauntru a descoperit 2 pernite cusute intre ele de mana ,in cruce. inainte de a taia pernitele i-a spus sotiei ca sigur inauntru vor gasi aschii de lemn,pamant si pietricele si 10 tipuri de seminte si ca este o magie de "rod" impotriva procreierii. desfacand pernitele exact asta au gasit. lemn de la un cosciug,pamant de la un mort ingropat si 10 tipuri de seminte. a doua zi tipa a revenit si cu descantece a "desfacut" vraja. ulterior au gasit si a doua perna in aceleasi conditii.
acum amicul meu are deja o fetita si lucrurile au intrat in fagasul normal. se pare ca cele 2 perne, la care el tinea f mult au fost "lucrate" de fosta lui concubina inainte de a pleca de la el.

aceasta intamplare m-a pus mult pe ganduri mai ales ca formatia si educatia mea a fost cu o pronuntata tenta materialista. subiectul acesta a inceput sa ma intereseze.

sunt curios de opiniile si parerile voastre si daca ati mai auzit de intamplari adevarate asemanatoare (nu speculatii)
eyewitness

Mesajde KickAss » Mar Sep 24, 2002 9:04 am

Subiecte de genul asta auzi peste tot.

Ceea ce eu nu inteleg momentan din povestirea ta este: De unde au stiut ca lemnul era dintr-un cosciug si pamantul de la un mort?

Eu am un prieten care cand avea cam 6 ani a intrat intr-o camera. In spatele lui a cazut cuierul si din sperietura, efectiv nu putea sa mai vorbeasca. L-au dus la toti logopezii, dar totul s-a rezolvat cand l-au dus la o baba de la sat care i-a turnat cositor la cap. Chestia aste, in credinta populara teoretic te vindeca de frica.

Tot asa, la tara mai este impamantenita credinta in argintul viu si in iele. Povesti stiu gramada, dar eu ma cam feresc sa-mi aduc aminte de ele caci ma trec fiori. :D Asta e!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Sep 24, 2002 11:36 am

Initial trimis de KickAss
Subiecte de genul asta auzi peste tot.

Ceea ce eu nu inteleg momentan din povestirea ta este: De unde au stiut ca lemnul era dintr-un cosciug si pamantul de la un mort?

am scurtat eu putin povestea . cand a estimat continutul pernitelor tipa a mentionat si de unde trebuie sa provina lemnul, pamantul si semintele , de ce sunt 2 pernite si nu una ,de ce sunt cusute de mana si in cruce , de ce panza care le invelea avea o portiune de cca o palma necusuta, etc...
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Sep 24, 2002 6:24 pm

Am zis eu ca nu mai scriu nici o vorba pe fanclub,dar nu ma abtin.Las sa creasca ratingu'!

Nu stiu daca magia asta e chiar o stiinta,dar eu stiu doo chestii, una vazuta cu ochii mei si una povestita de mama.
Cam pana la varsta de 16 ani,imi petreceam cel putin 2 luni pe an la bunici.Aici ,cei mai buni prieteni ai mei erau ,dupa cum bine banuiti,tiganii!:D .Cam in fiecare noapte stateam cu ei la sprit si la poker.Unul dintre ei,Culita pe numele lui,urma sa se insoare cu o tiganca din alt sat.Dar evenimentul nu s-a mai produs din cauza de alta tiganca ,de data asta loco.Cand aia de era din alt sat a aflat ca nu se mai marita,a venit la asta,l-a scos seara la plimbare ,ca cica sa discute si l-a imbatat.Se banuieste ca i-a dat nu stiu ce de mancat sau baut,dar cert este ca dupa o saptamana Culita al meu era de nerecunoscut.putea juca in filme de groaza fara masca.Nu ati vazut in viata voastra asa ceva!
Pielea de pe fata a inceput sa i se zbarceasca,sa se intanda in stare flasca si ca crape.Parca-i curgea fata,asta era impresia cand il vedeai.In cateva zile,bucati din pielea de pe barba se sutura cu bucati din pielea de pe obraz,aparandu-i in felul asta ceva ca niste turturi.Si procesul era in continua dezvoltare.Incet,incet,fruntea,gatul,pieptul si mainile s-au degradat.Din fata a inceput sa-i curga in permanenta un lichid,care,in contact cu aerul se transforma intr-o chestie neagra,asemanatoare cu mina de creion.
Ani de zile s-a chinuit Culita sa scape de treaba asta!Dupa mult timp,supuratiile au incetat,dar fata i-a ramas desfigurata.Medicii nu au fost in stare sa dea nici un diagnostic,singurele tratamente fiind date de babe si vrajitoare.Nu stiu daca s-a vindecat complet!

A doua treaba ,povestita de mama,are directa legutura cu ea,fiind vorba de bunica mea,pe care eu nu am cunoscut-o ,ea murind cand mama avea 15 ani.
Din povestirile mamei,reiese ca bunica era cadru medical,singurul din sat.Totodata era o femeie de o frumusete rara.Datorita meseriei,avea acces in toate casele din sat,fiind foarte iubita si apreciata de localnici.Dar bunicul,care intre timp a mai ingropat alte 4 "bunici",era un curvar notoriu.
Mama spune,ca in perioada aia,bunicul se combinase cu o duduie din sat.Bunica a aflat si s-a dus sa vb cu ea.Asta s-a suparat si s-au certat rau.Dupa doua saptamani,bunica a cazut grav bolnava la pat,din motiv necunoscute nici acum si o saptamana mai tarziu a murit.In ziua cand s-a imbolnavit,a gasit in prispa casei un pachet ce continea ceva gaina neagra,ceva vata cu sange,o papusa cu ace si inca vreo cateva chestii!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Fantome

Mesajde ombladom » Lun Oct 28, 2002 9:30 pm

Credeti in fantome? Eu unul cred ca exista. Nu prea pot explica ce sunt, doar ca sunt persoane care sunt prinse intre viata si moarte...adica care inca nu au trecut "pragul" si acum se zbat si sunt pierdute. Multe dintre aceste persoane nu realizeaza ca au murit.
ombladom

imi cer scuze pentru offtopic

Mesajde Mirela » Mie Oct 30, 2002 10:24 pm

nu poci sa nu ma abtin sa nu intreb....si dupa fermecatorul Bruce in Sixth Sense ai mai bagat si putin Nikole Kidman din The Others???
Mirela

Mesajde ombladom » Mie Oct 30, 2002 11:36 pm

Sixth Sense am vazut numai sfarsitul si inca nu am vazut The Others desi il am pe dvd, deci filmele astea nu m-au influentat. In general nu prea ma influenteaza filmele...dar mai mult m-a influentat un program de radio care are ca invitati o gramada de profesori si alti oameni de stiinta care isi dau cu parerea, vin cu dovezi mai mult sau mai putin credibile...etc.

http://www.artbell.com

Si am vazut acum catva timp o emisiune destul de interesanta la tv cu tot felu de intamplari si intro casa au lasat astia o camera de luat vederi si tot se miscau chestii pe acolo.

un alt site interesant e:

http://www.ghostpix.com/
ombladom

Re: Fantome

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 31, 2002 1:16 am

Initial trimis de ombladom
Multe dintre aceste persoane nu realizeaza ca au murit.

Daca e sa ne luam dupa judecata ta....poate si tu esti mort ,nu ?
Ce te face sa crezi ca traiesti si ca nu ai murit acum..sa zicem 5 ani ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Oct 31, 2002 11:49 am

faptul ca mortii nu pot posta pe fanclub.

d-aci incolo nu mai deviati ca doar suntem oameni seriosi :rolleyes:

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Oct 31, 2002 5:19 pm

Si eu am citit mai demult dintr-o revista niste intamplari incredibile dar adevarate.
Niste tineri s-au dus sa lucreze in Ungaria, insotindu-i si un unchi al unuia dintre ei care avea niste haruri deosebite, adica putea sa citeasca gandurile numai uitandu-se la o persoana sau sa spuna unei persoane niste lucruri pe care numai ea le stie, chiar atunci cand o intalneste de prima data.
Si cum ajung ei in Ungaria, isi cauta de lucru si se angajeaza la o culegatorie de mere. Dar nu gasesc cazare si in drum gasesc o casa veche parasita si intunecoasa. Si-au petrecut noaptea acolo. O noapte de cosmar. Unchiul s-a trezit si a inceput sa tzopaie prin camera si sa strige ,,Mama, vin chiar acum! Asteapta-ma, sunt pe urmele tale!"Ceilalti s-au speriat si nu au mai putut dormi. Au stat cu frica-n san. In ziua aceea au fost mai obositi ca oricand, dar unchiul se comporta normal.
A doua noapte s-a intamplat la fel. Iar s-a trezit, tzopaia si mesteca in sec. Unul dintre tineri a prins curaj si l-a intrebat ce se intampla. ,,Mestec carne de mitza! Mi-a dat-o mama!"
A tzinut asa cateva noptzi, pana cand s-au dus la o vrajitoare si i-au povestit ce se petrece. Aceasta le-a spus ca aici este mana Diavolului. Le-a spus sa ia un cutzit, iar atunci cand unchiul se trezeste sa il lege si sa il tzina, apoi cineva sa-i faca o taietura in forma de cruce pe corp.
Noapte urma toare s-a intamplat iar. Atuci tinerii au sarit si au facut intocmai cum le-a spus vrajitoarea, iar dupa ce l-au taiat, s-a simtzit ceva, o putere, un urlet de suferintza iesit din comun, apoi rana s-a inchis si s-a vindecat, de parca nici n-ar fi fost.
Tinerii au plecat a doua zi si nu s-au mai intors in locul acela.

Pe mine povestea aceasta m-a impresionat cel mai tare.
---------------------------
Ar mai fi una despre un apartament bantuit din Balta Alba. Acel loc a apartinut armatei ( dupa cate imi aduc eu aminte din ce-am citit). Lumea din zona spunea ca este un loc ciudat, dar o femeie a vrut sa se mute acolo. Locul era urat, pustiu, camerele neingrijite, peretii murdari si cateva lucruri vechi. In primele zile nu i s-a parut nimic suspect, dar odata a auzit de undeva dintr-o camera niste voci. S-a dus in camera aceea dar nu a vazut pe nimeni, doar auzea sunete care veneau de undeva din pereti. Pe zi ce trecea, ele deveneau din ce in ce mai dese si mai tari. Incepusera sa se inteleaga chiar nume si propozitii.
Femeia a chemat si preotul ,dar acesta la auzirea lor a zbughit-o pe usa, zicandu-i ca mai bine si-ar strange lucrurile si ar pleca.
Mai stiu ca apoi apartamentul a fost locuit de niste chinezi care faceau trafic cu cannabis. Cat au stat ei acolo nu s-au mai auzit sunete.
Cannabisul cred ca nu a fost benefic pentru fantome. :)

cam atat deocamdata...
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Re: Re: Fantome

Mesajde ombladom » Joi Oct 31, 2002 6:47 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Daca e sa ne luam dupa judecata ta....poate si tu esti mort ,nu ?
Ce te face sa crezi ca traiesti si ca nu ai murit acum..sa zicem 5 ani ?

Sunt convins ca sunt viu pt ca nu tin minte sa ma fi inmormantat nimeni si din cate stiu figurez in bazele de date a multora (internet princablu, telefon, asigurare la masina, etc.) ca fiind in viata. Fantoma este numa un spirit iesit dintr-un corp decedat...dar spiritul inca nu a reusit sa treca pragul pe lumea cealalta. Corpul e mort (inactiv, inert, cum vrei...) dar spiritul inca umbla...Stiu ca e o nebuinie dar asta e ce cred eu si nu inseamna ca asa e.

p.s. Uitativa la filmuletele astea

http://www.ghostpix.com/gis/wakorb.rm (are 3.27mb-49sec si trebuie Real Player sa-l vedeti)

http://www.ghostpix.com/gis/gpixwom.rm (asta are 3 sec numa si tot cu Real Player - sa va uitati ce trece prin fata tipului)

Luati Real Player de la http://www.real.com daca nu-l aveti (luati-l pe ala gratuit...sus in dreapta)
ombladom

Mesajde ombladom » Joi Oct 31, 2002 6:49 pm

Initial trimis de darkshines
ca doar suntem oameni seriosi :rolleyes:

Asa ziceam si eu :)
ombladom

Somnambulismul

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Oct 31, 2002 9:48 pm

Mie mi se pare ceva ciudat sa te trezesti noaptea si sa umbli prin somn.

Si eu am fost somnambula cand eram mica. Mi-a povestit bunica-mea ca m-am sculat noaptea si am inceput sa ma plimb prin camera, iar cand m-a intrebat ce se intampla i-ash fi zis ,,c-am varsat niste apa". Nu tineam minte nimic din ce mi-a zis ea.

Alta data m-am ridicat din pat si m-am dus si m-am culcat in fatza radiatorului, exact ca o pisica. M-a pus cineva la loc in pat. Nici aici nu tzin minte.

Am auzit de cineva care fiind si el somnambul si-a devastat casa, si a doua zi dimineatza cand s-a trezit era dezastru!!! Nu stia ce s-a intamplat.

Alta chestie ( de data asta comica ) mi s-a intamplat cand m-am culcat in patutzul cu capul intr-un capat si cand m-am trezit a doua zi dimineatza cu capul in partea cealalta, cu tot cu perna. Parca tzin minte ceva, dar foarte vag.

Oare somnambulismul asta o fi ceva supranatural?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde ombladom » Joi Oct 31, 2002 10:27 pm

Am citit undeva pe internet ca somnambulismul se intampla cel putin o data in viata la 10% din oameni.

Cel mai des se intampla la copii intre 4 si 12 ani si cauza e psihologiga nu e o dovada a suprnaturalului. Se intampla ceva cu creierul cand esti intr-un somn "prea adanc" si atunci se intampla actiuni necontrolabile si deasemenea e foarte greu sa te trezesti din somnambulism chiar daca incearca cineva sa te scoale.

Intra aici pt mai multe informatii (in engleza)

http://serendip.brynmawr.edu/bb/neuro/neuro99/web1/Howard.html
ombladom

Mesajde J'adore » Vin Noi 01, 2002 3:19 am

Eu am vazut o emisiune pe discovery despre supra natural, si faceau un reportaj despre Castelul Bran, si cica ar fii bantuit, strigoi si alte chestii........correct me if I'm wrong!!!!

P.S> Omblodom....eu nu am vazut nimic in ala de 3 sec, baba aia cu baston e fantoma sau care??
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde ombladom » Vin Noi 01, 2002 4:06 pm

Initial trimis de Jaded
Eu am vazut o emisiune pe discovery despre supra natural, si faceau un reportaj despre Castelul Bran, si cica ar fii bantuit, strigoi si alte chestii........correct me if I'm wrong!!!!

P.S> Omblodom....eu nu am vazut nimic in ala de 3 sec, baba aia cu baston e fantoma sau care??

am vazut si eu emisiunea aia...nu a fost rea.

In ala de 3 sec...jos...in fata scarilor...trece o dara alba transparenta ca si cum ar merge cineva pe acolo...deci sunt 2 persoane...o tipa...in stanga si un tip...in dreapta...eh dara aia trece prin dreptu tipului...e greu de vazut ca trece repede...dar pune pe pauza cam la 2 sec si uitate.
ombladom

preotii & magia neagra

Mesajde ild12 » Vin Noi 01, 2002 5:26 pm

mi-a povestit bunica ceva nu prea recomfortant despre preotul din nu stiu ce sat vecin. cica la cerere(si contra cost) face nu stiu ce rugaciuni care garanteaza moartea celui pe care il vizeaza in 6 saptamani. de ce in 6? asa e vraja :)
chestiile care m-au intrigat:
1. magia neagra o facea un preot
2. efectul era "garantat". ala care era vizat nu putea face nimic sa scape. nici macar cel care facuse comanda la preot nu mai putea intoarce lucrurile.
3. toata lumea stia de ceea ce face popa si nu era nici o mirare. cica el citea din biblie!? eu n-am citit biblia ca sa stiu daca se gasesc rugaciuni dinastea dar parca pute ceva in danemarca...

Anyway.. ca sa nu ziceti ca nu dau exemplu concret.. o femeie geloasa pe sotu-sau care plecase cu alta a facut "comanda" la preot si ala a murit asa cum era programat.. la 6 saptamani. sigur, se poate invoca coincidenta dar tre sa recunoasteti ca da de gandit mai ales ca omul era perfect sanatos si pur si simplu nu s-a mai trezit intr-o dimineata. oricum se pare(si din mesajul lui eyewitness)ca dragostea(sau ceva ce se crede dragoste) poate face tare mult rau..
ild12
Junior Member

Mesajde Dulcika » Joi Noi 07, 2002 6:57 pm

Lucruri interesante puteti citi la
http://www.sfaturi-ortodoxe.fx.ro/vrajitorie.htm
Dulcika
Junior Member

Mesajde Salma » Sâm Mar 29, 2003 4:50 pm

Cand aveam vreo 18 ani, ma invatase cineva sa chem spiritele cu o verigheta atarnata de un fir de par deasupra unui pahar cu apa, verigheta care se misca atunci cand venea spiritul. Toate bune si frumoase, m-am distrat eu asa cu prietenele, chemam bunici, matusi, dar sincer nu credeam ca e real, ma gandeam ca eu misc mana inconstient. Asta pana intr-o zi cand o prietena ma pune sa o chem pe strabunica ei care murise de cateva zile. Asta se intampla ziua-n amiaza mare, in bucatarie, intr-o veselie de nedescris, adica nu exista nici un factor care sa ne determine sa avem iluzii, cum s-ar fi intamplat poate daca era noapte. O chemam pe strabunica si nu apucam sa-i punem doua intrbari ca din directia aragazului incepe sa se auda o respiratie intretaiata, de om batran care a urcat pe scari. Am incremenit amandoua si am avut prezenta de spirit sa-i cer sa plece, ca altfel se spune ca ramane in casa. Apoi am intrebat-o pe prietena mea daca a auzit ceva si mi-a confirmat ca a auzit pe cineva respirand. Pe urma am aflat ca nu e bine sa chemi spiritele o anumita perioada dupa ce mor, pentru ca nu si-au gasit inca locul. Acum, cand scriu aceste randuri, parca mi-e greu si mie sa mai cred ca s-a intamplat cu adevarat, dar de-atunci m-am lasat de distractii de genul asta.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

e totusi stiinta si tehnica

Mesajde asgard » Vin Oct 03, 2003 9:15 pm

oameni buni, parca era vorba de stiinta si tehnica aici.
ce e prostia asta cu supranaturalul..nu exista decit natural, e ca si cind ai spune ca exista legile fizicii si supralegile fizicii. NU exista decit un singur set de legi fizice valabil universal (cel putin in continuumul spatiu-timp 4d in care traim) si pe cale de consecinta NU exista decit evenimente <b>naturale</b>.

In toate relatarile despre evenimente supranaturale exista constant formularea de inceput : "O prietena mi-a zis, sotul unei prietene a zis, lu nashu lu nevasta-mea i s-a intimplat..."
La a 3-a mina deja cresc pene.

Zicea cineva pe forum ca el crede in fantome ca fiind sufletele unor oameni "agatate" intre viata si moarte.. Bun...e usor sa lansezi ipoteze, dar nu vad nici un argument sa le sustina. Ca sa accepti ideea existentei fantomelor/spirite/whatever trebuie cel putin sa emiti o ipoteza cu privire la constitutia lor, planul de existenta, stare de agregare, etc.
Un principiu al fizicii spune ca informatia se transmite prin energie. Un spirit/suflet contine informatie, fara doar si poate (probabil constiinta celui decedat)..Atunci, ce tip de energie poarta informatia asta..Daca intr-adevar exista ar trebui masurata.

Si cel mai bun contraargument (dupa parerea mea)
Existenta fantomelor vine in flagranta contradictie cu legea conservarii energiei. Inseamna ca in mod constant creste cantitatea de energie in univers...(de ex. acum 10.000 de ani erau 50.000 de oameni si suflete, acum sint peste 6 miliarde)

Toate argumentele logice si stiintifice duc la ideea ca NU exista viata dupa moarte (sincer imi pare rau :) ), nu exista suflet, fantome, etc, si cu atit mai mult nu exista nimic paranormal, supranatural. Totul asculta de legi fizice, fie ca sint sau nu cunoscute de noi.

Chiar vreau sa intru intr-o polemica pe subiectul asta dar argumentata civilizat si stiintific nu cu exemple si linkuri la site-uri de vrajitoare
asgard
Junior Member

daca stii de unde vine asgard-ce inseamna esti tare

Mesajde Joao » Sâm Oct 04, 2003 8:54 am

eu cred ca ar trebui pus pe foaie si ceva ce ni se intampla tuturo.
faza aia cand ti se pare ca se uita cineva la tine,te intorci si te uiti direct de unde se uita ala!
mi se pare incredibila si cred ca s-a intamplat la toata lumea!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Poante

Mesajde xorian » Lun Oct 06, 2003 10:54 am

O intanplare auzita pe timpul lui Ceasca:
Un sergent a facut pariu cu un soldat ca are curaj sa infiga un cutit intr-un mormant pe timpul noptii. Zis si facut. S-a dus noaptea in cimitir a scos baioneta si a infipt-o cu putere intr-un mormant, la intanplare. In acelasi timp s-a infipt si in poala mantalei care o avea pe dansul. Vrand sa plece apoi in graba, a simtit cum ceva il tine pe loc si concomitent a auzit un parait. Drept urmare a facut stop cardiac iar a doua zi l-au gasit mort.

O alta intanplare pe care am citit-o in ziarul Ev. zilei:
Cineva mergea spre casa noaptea si ca sa scurteze drumul a luat-o printr-un cimitir. A cazut intr-o groapa proaspat sapata pentru o inmormantare. Incercand zadarnic sa iasa a obosit si s-a retras intr-un colt sa se odihneasca. O a doua pesoana a cazut la scurt timp in aceeasi groapa fara a observa, in intuneric, ca nu era singur. De teama sa nu il sperie, primul a pastrat tacerea uitandu-se cum omul se chinuie sa iasa la suprafata. In cele din urma i s-a facut mila si a zis: nu poti iesi, ramai aici cu mine! Auzind acestea, omul a iesit fulgerator din groapa si a fugit mancand pamantul.
xorian
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Oct 07, 2003 1:14 pm

chestiile astea cu vrajitorii si alte prostii d-astea nu prea le crezi pana in momentul in care ai de a face cu ele...
de exemplu unei verisoare de-a mea i-a spus o vrajitoare ca nu o sa faca niciodata copii. iar ea are acu un copchil de 4 ani. deci vedeti ca a avut dreptate vrajitoru? :)
insa stiu si cazuri de vrajitori care au ghicit niste chestii pe care nu prea aveau de unde sa le stie, de genul ca exista nustu ce broasca ingropata pe sub casa, precum si tot felul de prostii bagate in perne....uneori trebili astea sunt ciudate rau...asa ca asgard - nu e totul chiar asa de simplu mah. nu totul poate fii ecsplicat sau cel putin nu inca...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

interesting...

Mesajde proXtu » Sâm Oct 11, 2003 10:59 pm

da, cred ca ar trebui ca fiecare sa povesteasca ceea ce a patzit el, nu ce se aude de la rude, prieteni, cunoscutzi, etc... ca altfel putem povesti multe... eu din pacate nu am trait nimic ce sa para macar supranatural :p dar am o intrebare, poate ma ajuta careva. am citit mai in tineretze o carte inmteresanta, care cred ca se numea VIATA DE DINCOLO DE MOARTE. shtiu, sunt o gramada de carzti cu titlul asta banal, dar am sa zic pe scurt cam ce era in asta, poate o nmai citit'o careva shi ma poate ajuta. era in mare vorba despre un englez care era foarte inzestrat in ceea ce priveshte legaturile cu lumea de dincolo. shi ishi gaseshte un spirit cu care se intzelege f bine, un om simplu shi cam needucat, dar cu care comunica f bine. shi el povesteshe tot felul de intamplari, etc. mai sunt povestite shi experimentele lui sir Arthur Conan Doyle, care se ocupa shi el cu trebile lumii de dincolo, precum shi intamplarile magicianului ala de demult, i'am uitat numele... daca cunoashte careva cartea sa'mi zica shi mie cum se numeshte autorul, sa o caut shi io pe ici, pe colo. 10x :)
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

bu hu huuuuuuuuuuuuuuuuu

Mesajde Joao » Joi Oct 23, 2003 11:20 pm

este parerea mea ca fantomele si religia sunt in capul tau!
exista un principiu care spune ca solutia cea mai simpla e si cea adevarata!
e mai usor sa existe unu de acreat lumea si pamantul si pe noi in mijlocul lui si fantome, decat sa fie o eroare de proiectare a creierului nu|??1!??1?1

poate e un mod de aparare al creierului in anumite momente,nu stiu,dar copii,ce spuneti voi aici sunt povesti de foc de tabara!

parerea mea!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde dirklady » Mar Noi 04, 2003 9:35 pm

Eram odata cu prietenul meu la masa. Dintr-o data am simtit un miros puternic de parfum. Ne-am uitat unul la altul si practic ne-am pus aceeasi intrebare: Ce faci te-ai parfumat? Acum cand mancam? Prietenul meu a negat, de alfel si eu. Nu ne parfumasem si totusi mirosea puternic. Cam in 30 secunde a disparut. Cam la o distanta de cateva luni eram singura in camera si faceam curat. Dintr-o data am simtit un miros puternic de busuioc. Venea din mijlocul camerei. M-am dus spre usa sa vad daca vine de acolo. Mirosul disparea. Cum ma apropiam de mijlocul camerei mirosul revenea. Mi-am zis.....poate vine de la fereastra. Nimic. Cand ma indepartam de mijlocul camerei mirosul disparea. La fel a durat cam 30 secunde. Aici in Italia acum cativa ani a trait un calugar care se pare ca a ajutat mult oamenii. Se chema Padre Pio. Acum e un sfant. Acum ceva timp Papa l-a facut sfant. Nu stiu daca m-am exprimat bine. Oricum ceea ce vroiam sa spun e ca se spune ca Padre Pio isi face prezenta cunoscuta prin diferite mirosuri. Stiu ca poate vi se pare straniu, dar nu mint. Ceea ce mi s-a intamplat e adevarat. Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Re: e totusi stiinta si tehnica

Mesajde babylon69 » Vin Dec 26, 2003 11:41 pm

Asculta asgard putin , zi tu acum daca radiatiile puteau fi masurate acum 500 de ani sa zicem sau cat vrei tu ? peste vreo 100 de ani o mai vb de intensitatea spiritului tau :) si apoi nu o mai arde cu par in nas sau sa iti spun in termeni stiintifici cu tupeu , cat as vrea sa iti vad fata cand ai sa dai nas in nas cu vreun fenomen paranormal , ca oamenii nu cunosc totul despre univers si stii si tu asta ,si cred ca mai mai stii ca omul de rand se teme de necunoscut , si cred ca la tine e acelasi lucru.Ma intreb uneori daca nu ar exista ignorantii unde ar fi ajuns azi Omul ?

mai vb daca te tine.
babylon69
Junior Member

Mesajde nirobit » Vin Ian 23, 2004 3:46 pm

mai fratilor paranormalul exista. de la strigoi pana la vrajitorii. chiar in familia mea s-a intamplat cazuri cu strigoi. a murit bunica-mea, la 1 an a murit una din matusi, la 1 an dupa a murit fie-sa adica veriosoara-mea, pe urma bunicul. nu credeti in astea. tehnologia a departat pe om de natura si de paranormal. la cealalta bunica i-a aparut mama ei moarta de vreo 40 de ani in vis si bunica-mea a intrebat-o daca a venit sa o ia si maica-sa a raspuns ca nu e randul ei ci al lui frate-sau care era bolnav si a 2 zi a murit. voi chiar nu intelegeti ca exista o alta lume decat cea pe care o percepem fizic. prietenei mele i-a murit bunicul, care apoi apare la bunica-sa in vis si ii zice sa o ia cu el si bunica-sa nu vrea ca nu prea l-a avut la inima, iar a 2 zi bunica-sa pateste tot felul de treburi.
de cate ori ati fost intr-o padure si ati stat sa ascultati vantul printre crengi sau pasarile, dar atent si nu cu muzica la masina sau altceva. de cate ori v-ati uitat la detalii? multi nu cred dar traim intr-o lume in care nu suntem singuri si nu ma refer la oamenii de langa noi.
vrajitoarele care ghicesc lucruri care nu aveau de unde sa le stie. clar nu aveau.
nirobit
Junior Member

supranaturalu'

Mesajde thesoulline » Sâm Mai 01, 2004 10:56 am

magia este, principial, neagra, rosie, alba. Nerecomandata indiferent de culoare, dar cea neagra chiar periculoasa (vezi la Faust, cu vanzare de suflet !).
Acuma, o fi magia, dar supranaturalul are mai multe trimiteri la dex. Propun eu ca ala care arunca piatra, sa spuna si in care la, nu ?

ASgard, vezi de treaba, mai! Exista shi reincarnarea !
Mai tare e ca de une' shtii tu, mai catzi eram acum 10000 de ani ? Daca e top, eshti pe la varf !
thesoulline
Junior Member

Cool!

Mesajde deathkat » Mar Aug 10, 2004 1:22 am

Asta e un subiect care trebuie tinut in fata. =D Nu totul se raporteaza la stiinta si tehnica.Explorarea lumii de dincolo se pare ca nu este recomandata,dar am gasit pe net o gramada de chestii;se practica la greu vrajitoria,woo-doo,samanismul,chemarea spiritelor etc.Englejii chiar ar fi construit ceva detectoare de ectoplasma,sint de vinzare pe darksites.com
Parerea mea e ca spiritele ar trebui lasate sa se odihneasca,ba chiar 'ajutate'sa-si gaseasca linistea.Care mai aveti bunici in viata,acestia va pot confirma puterea descintecelor,a deochiului samd.
Oricum,'ceva'este dincolo(ar fi prea plictisitor sa te nasti,sa traiesti ceva ani acolo si dupa aia sa te intorci in pamint),dar fiecare va afla adevarul atunci cind va face'trecerea' (:|
Sau poate stiu mai multe cei ce au fost in moarte clinica?
In orice caz,sfatul meu este sa stati deoparte,sa NU ACCESATI acea parte care nu poate fi controlata.Cred ca nici acei'initiati'nu realizeaza cu ce se joaca.
Dar in genere,'fenomenele','aparitiile',blah-blah sint interesante si merita studiate.Pina la un punct. ;w
Where dark and light don't differ...
deathkat
Junior Member

Următorul

Înapoi la Stiinta