Ora de sexologie (la tv)
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ora de sexologie (la tv)
Aici in canda am vazut o emisiune interesanta, unde o tipa la vreo 70 de ani, da 70 de ani, raspundea la diferite intrebari ale unor spectatori.
Intrebari interesante dar cel mai interesant a fost ca tipa aia asa batrana vorbea de sex...
Intrebari interesante dar cel mai interesant a fost ca tipa aia asa batrana vorbea de sex...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
mda
eu mai stiu asa, una pe nemti si una chiar pe tvr2(productie australiana) e sambata pe la 3 dim in reluare,nu stiu cand e asa, dar pot sa spun ca baietasii de cartier au fost foarte amuzatio de ea, necrezand ce se spunea acolo----lucruri adevarate,dupa mine----- si au continuat sa se laude cu ''aventurile'' lor.
eu cred ca-n romania este nevoie masiva de cultura si educatie sexuala.
eu cred ca-n romania este nevoie masiva de cultura si educatie sexuala.
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
da mah.... am vazut si eu niste episoade din serialul de pe tvr 2... e super... explica multe chestii... chestia e ca eu nu prea am memorie lunga 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
hahahha!
bai sopra,parerea mea este ca aici iti trebuie cel mai mult memoria,chestii de preludiu se invata greu si se uita usor!asa mi s-a spus mie,cel putin,asa ca ma straduiesc sa invat cat mai multe si sa le fac de multe ori.
doar stii si tu ca repetitia e mama invatarii!:D
doar stii si tu ca repetitia e mama invatarii!:D
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Sâc sâc!
Sí‚C Sí‚C ca eu am la scoala o ora de sexologie pe saptamana:) cu rubrica in catalog pt note cu tot
PS. Am un 10 ca am dat lucrare:D
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Dar cam ce v-a dat la lucrare de ai luat tu 10 ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pai..
1. Foliculul ovarian (la femeie)
2. Rolul hormonilor feminini
3.Rolul hormonilor masculini
) Simplu...daca ai caietu cu notitele la indemana 
2. Rolul hormonilor feminini
3.Rolul hormonilor masculini

Codrutza
-
A.....pai ce varza de lucrare e aia mai Codrutza ? Ci e aia folicul ?
Eu credeam ca v-a dat ceva de genul..sa descrietzi cum se baga pula'n'pizda ! :p
Pai ce ora de sexologie e aia ce facetzi voi ? E anatomie curata ! :mad:
Eu credeam ca v-a dat ceva de genul..sa descrietzi cum se baga pula'n'pizda ! :p
Pai ce ora de sexologie e aia ce facetzi voi ? E anatomie curata ! :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pai..
Ca sa faci ceva calumea tre sa o iei de la inceput. Sa stii ce si cum ii acolo... nu ca ii o gaura si atat:)
Codrutza
-
Re: hahahha!
[quote]Initial trimis de Joao
[B]bai sopra,parerea mea este ca aici iti trebuie cel mai mult memoria,chestii de preludiu se invata greu si se uita usor!asa mi s-a spus mie,cel putin,asa ca ma straduiesc sa invat cat mai multe si sa le fac de multe ori.
Faza vcu preludiul, nu se invatza. Asta cu orele de predare a preludiului, a actului sexual in sine shi a postludiului, a aparut datorita unor......unor. Preludiul shi postludiul nu sunt o obligatzie. Se fac pentru placerea reciproca shi pt succesul actului sexual in sine. Daca tu spui ca se invatza greu shi se uita repede(shi mai shi crezi treaba asta), fie ai fost numa la curve, fie nu dai doi bani pe partenera, fie pt tine sexul e un fel de laba, numai ca mai cunoshti shi ceva lume. Diversitatea unui preludiu nu se invatza, ci vine din interior. Daca ai shi ceva imaginatzie...Super beton !
[B]bai sopra,parerea mea este ca aici iti trebuie cel mai mult memoria,chestii de preludiu se invata greu si se uita usor!asa mi s-a spus mie,cel putin,asa ca ma straduiesc sa invat cat mai multe si sa le fac de multe ori.
Faza vcu preludiul, nu se invatza. Asta cu orele de predare a preludiului, a actului sexual in sine shi a postludiului, a aparut datorita unor......unor. Preludiul shi postludiul nu sunt o obligatzie. Se fac pentru placerea reciproca shi pt succesul actului sexual in sine. Daca tu spui ca se invatza greu shi se uita repede(shi mai shi crezi treaba asta), fie ai fost numa la curve, fie nu dai doi bani pe partenera, fie pt tine sexul e un fel de laba, numai ca mai cunoshti shi ceva lume. Diversitatea unui preludiu nu se invatza, ci vine din interior. Daca ai shi ceva imaginatzie...Super beton !
- roger
- Junior Member
CITITI SI MURITI(DE RAS)
GASII PE NET CEVA FOARTE INTERESANT
"Stiati ca...?
Cuvantul "tabu" vine de la cuvantul "tapu", originar din Noua Zeelanda. Intr-adevar, populatia Maori din Noua Zeelanda folosea cuvantul "tapu" pentru a numi organele genitale feminine. Tot aceasta populatie mai numea orificiul vaginal ""GAURA DISTRUGATOARE" "
"Stiati ca...?
Cuvantul "tabu" vine de la cuvantul "tapu", originar din Noua Zeelanda. Intr-adevar, populatia Maori din Noua Zeelanda folosea cuvantul "tapu" pentru a numi organele genitale feminine. Tot aceasta populatie mai numea orificiul vaginal ""GAURA DISTRUGATOARE" "
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
DA! Aragorn, cred ca vb de Sue, nu? Ahaha! Iubesc Show-ul ala! Da, lipsa de info e cea mai rea, am auzit tot felul de mituri prin Canada, (da, aici!!!), cum ca daca bei Mountain Dew nu ramai insarcinata, daca te asezi pe capacul de la WC la barbati poti sa ramai gravida... (da...:eek: ) Daca aici exista atatea mituri, in Romania daca nu se va face ed. sexuala, cine stie ce se va intampla? Ajungem ca , China... sau Taiwan... unde pe $2 poti sa agati pe una...
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
La nemti e o emisiune de educatie sexuala plina de informatii interesante si de bun simt, si totusi fara perdele de pudicitate inutila. Am facut mare haz la inceput de moderator (sau moderatoare?...!), un travestit pe nume Lilo Wanders. Lilo arata asa ca o doamna voinica la vreo 60 de ani, cu ten perfect (chiar si decolteul!), cu peruca blonda cirliontata. Numai ca Lilo m-a cucerit in timp cu o naturalete, simt al umorului si o cultura care m-a facut sa accept nu numai emisiunea aia ca pe ceva familiar, dar chiar si pe travestiti. Am ramas masca cind l-am vazut (am vazut-o?) la un concurs de cultura generala unde a stiut toate timpeniile de care eu nici macar nu auzisem si a cistigat suma finala pentru niste copii neajutorati.
In emisiune se vorbeste si despre partea stiintifica si "tehnica" a lucrurilor, dar exista si o abordare sufleteasca, precum si o gramada de informatii despre parteneri, locuri, date, evenimente care au mari sanse sa reduca gradul de frustrare sexuala a populatiei, zic eu.
E foarte posibil ca o astfel de emisiune sa fie putin cam prea mult pentru omul de rind din Romania, dar cum nemtii sint la a n-a generatie educata sexual inca din copilarie, pentru ei nu e nimic neobisnuit, iar atitudinea asta de normalitate ma face sa ma simt si eu in largul meu invatind despre sex.
In emisiune se vorbeste si despre partea stiintifica si "tehnica" a lucrurilor, dar exista si o abordare sufleteasca, precum si o gramada de informatii despre parteneri, locuri, date, evenimente care au mari sanse sa reduca gradul de frustrare sexuala a populatiei, zic eu.
E foarte posibil ca o astfel de emisiune sa fie putin cam prea mult pentru omul de rind din Romania, dar cum nemtii sint la a n-a generatie educata sexual inca din copilarie, pentru ei nu e nimic neobisnuit, iar atitudinea asta de normalitate ma face sa ma simt si eu in largul meu invatind despre sex.
Don't hate me because I'm beautiful!
-
bad bad Annie - Junior Member
MissBugMafia scrie:Sí‚C Sí‚C ca eu am la scoala o ora de sexologie pe saptamana:) cu rubrica in catalog pt note cu tot
Draga MissBugMafia
Asa si...o muie scurta de la profesor n-ai luat? Ca parca ziceai ca iti place sexul oral.Il agreezi.Sau poate era mai bine sa te F*** olea in cur.
-
Dr3amerboy - Junior Member
io ma multzumesc cu Sex Sense de pe Discovery, ca alta nu prind, shi mi se pare mishto, cu chestii practice, studii, exemple, tot ce vrei. sunt abordate si subiecte ca homosexualitate, transgenderi, etc kestie care ar mai putea ajuta oamenii sa mai scape de okelarii de cal
pacat ca o cam da in reluare.
bad bad annie, nu cred ca emisiunea aia de la nemti ar fi prea mult pentru romani, n'om fi noi kiar asha de inapoiatzi, da' din pacate nu se exista pentru romani. singura pe care io o shtiu e aia de pe Discovery.

bad bad annie, nu cred ca emisiunea aia de la nemti ar fi prea mult pentru romani, n'om fi noi kiar asha de inapoiatzi, da' din pacate nu se exista pentru romani. singura pe care io o shtiu e aia de pe Discovery.
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Romania duce mare lipsa de educatie sexuala. Si daca la noi la oras mai e cum mai e, in mediul rural este pur si simplu un dezastru, iar inconstienta tinerilor este alarmanta.
Emisiunile pe teme sexuale care s-au incercat la noi, realizate de romani, s-au dovedit a fi niste catastrofe. Slava Domnului ca mai avem un Sex Sense de la Discovery... Dar, cum spunea si Proxtu, de multa vreme episoadele au intrat in reluare... Acum ceva timp exista si pe Pro7 o emisiune interesanta, Liebe Suende, iar pe TVR2 a fost Sex Life. Pacat ca nu mai sunt.
In orice caz, astfel de emisiuni trebuie sa aiba mare grija sa aduca in discutie si partea afectiva a vietii sexuale. In caz contrar, sunt destui tineri tentati sa-si inceapa viata sexuala "just for fun".
Emisiunile pe teme sexuale care s-au incercat la noi, realizate de romani, s-au dovedit a fi niste catastrofe. Slava Domnului ca mai avem un Sex Sense de la Discovery... Dar, cum spunea si Proxtu, de multa vreme episoadele au intrat in reluare... Acum ceva timp exista si pe Pro7 o emisiune interesanta, Liebe Suende, iar pe TVR2 a fost Sex Life. Pacat ca nu mai sunt.
In orice caz, astfel de emisiuni trebuie sa aiba mare grija sa aduca in discutie si partea afectiva a vietii sexuale. In caz contrar, sunt destui tineri tentati sa-si inceapa viata sexuala "just for fun".
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
-
PeerGynt - Junior Member
Mdaa, daca va intereseaza
S-a lansat de curand (cateva zile) un website specific acestei teme si este in engleza.
Puteti sa-l gasiti la http://www.allaboutsexchat.com/
In mare parte va fi frecventata de oameni din US si Canada, dar cei din Europa (speciali romanii) is mai mult decat bineveniti.
By Weet-weet : am unit subiectele , pentru nu se face reclama pe forumul de sex , in primul rand si mai exista un subiect cu tema asemanatoare , banuiesc ca se accepta ;-)
Puteti sa-l gasiti la http://www.allaboutsexchat.com/
In mare parte va fi frecventata de oameni din US si Canada, dar cei din Europa (speciali romanii) is mai mult decat bineveniti.
By Weet-weet : am unit subiectele , pentru nu se face reclama pe forumul de sex , in primul rand si mai exista un subiect cu tema asemanatoare , banuiesc ca se accepta ;-)
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
24 mesaje
• Pagina 1 din 1