yeah yeah
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: yeah yeah
Initial trimis de serdarbolat
dak tot suntem la aberatzii hai sa aberez si eu zicandu-va ca pe nimeni nu-i intereseaza aberatziile voastre!
voi alcatui un LOL aberatiei tale...
- ombladom
serdarbolat, parintii tai stie ce face tu acum? inainte sa faci postul asta ai dat si tu o fuga pe la scoala (nu ma intereseaza daca ai facut jogging pana la acea institutie de invatamant, incearca sa depistezi forma figurata a expresiei)? bine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
serdarbolat, parintii tai stie ce face tu acum? inainte sa faci postul asta ai dat si tu o fuga pe la scoala (nu ma intereseaza daca ai facut jogging pana la acea institutie de invatamant, incearca sa depistezi forma figurata a expresiei)? bine.
da, da' macar a intuit(sau a nimerit?!) cam pe unde se pun cratimele....pt chestia asta io cred ca a trecut macar de clasa 1....hmmm.....putin, ha?
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
-
axeandra - Junior Member
and your point is...?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
CE ABERATII......
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
hmmm... mmmdea...
Ce aberatzii aberante, aberate de aberatori aberantzi!!!!....
-
dEpEchEmIND - Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii