Cozonacul si masina mica

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Aliosha » Vin Noi 01, 2002 5:51 pm

Nea Traian online
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 6:02 pm

Unde e bautura de miercuri ? Eu nu am vazut-o ! :con:

Da ,Sopra...si ai dat vreo bere din toate alea care ti le-am cerut ?! Pt. 5000 de posturi nu ai dat ,pt. ca am batut-o pe dana la posturi nu ai dat.
Ca itzi aduc useri pe forum nu ai dat !
Numai felicitari ..verbale ! Pai am eu nevoie de asa ceva ?

Imi ceri sa itzi dau poze cu fetele d p forum...si ma momesti..ca dai beri..dar ..sufletu ! Tot eu raman ala pacalitu !
Iar acum....tot eu sunt de vina !

Imi loc sa imi multumesti pt. ca imviorez atmosfera aici..la locul tau de munca....si ca fac ..ca totul sa fie cat mai placut si agreabil....ma mai si balacaresti in toate felurile.

Hai..lasa-ma in pace....ca nu esti bun de nimic ! Stai cu banii sub saltea...si itzi tremura mana ca dai o bere !

Si in primul rand..afla ca nu vin la tine in camin....sa imi dai o amarata de bere..care peste 1 ora tot o pish ! Vin sa te vad pe tine,handicapatule...ca imi esti drag !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Noi 01, 2002 6:29 pm

So what? La mine tot Oribilul Mosh apare... :p
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 6:40 pm

Da,a fost o uneltire impotriva mea...a inteligentilor Aliosha & Sopra Tutt1.
Au vrut sa demoleze...un nume de legenda !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 01, 2002 6:52 pm

Moshule, nu mai discut, ca tot pe a ta o pastrezi (nu ai raspuns la ce te-am intrebat... si mereu prezinti elemente noi si surprinzatoare :D). Multumesc ca imi "imviorezi" viatza la locul de munca, poate ca asta e motivul pentru care nu mai am tangentza cu tine pe ym ;). Nu ti-am cerut bani si nicidecum nu ti-am scos ochii cu nimic, doar ca deja ai intrecut masura cand ai zis ca iti suntem datori ca ne-ai dus cu masina 50 de metri (serios ca ajungeam mai repede pe jos). Nu te mai comentez si e spre binele tau sa taci si tu, ca altfel bag citate din chat ;b
Initial trimis de Oribilul Mosh
a inteligentilor Aliosha & Sopra Tutt1
Din moment ce vine din partea ta, o iau ca pe o jignire, nea Traiane! :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 6:58 pm

Omule...dinu mi-a cerut bani pt. cozonac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu i-am raspuns..la atac !

Iar tu te-ai bagat ca vita in discutie..ca sa mai acumulezi posturi...sa-l ajungi pe Aliosha din urma !

Iar cu YM-ul esti ofticos !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 7:02 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
Din moment ce vine din partea ta, o iau ca pe o jignire, nea Traiane! :D

Ia-o cum vrei ,Sopra Putti !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 01, 2002 7:09 pm

Initial trimis de dinu
Sa spuna Sopra daca nu e asa.

Dinule,maine cand se va scula Sopra...o sa lamurim noi problema !

Omule...dinu mi-a cerut bani pt. cozonac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu i-am raspuns..la atac !

Iar tu te-ai bagat ca vita in discutie..

vita-i **-**.

O iau oricum... dar numai de la cei ce shtiu sa mi-o dea ;)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 7:16 pm

Pai da,tu trebuia sa lamuresti problema..nu sa tipi ca din gura de sarpe..ca itzi beau eu berile !

Voi in loc sa ma primitzi ca pe un oaspete inalt...statzi si va plangetzi si regretatzi gesturile pe carele-atzi facut !

Lasa ,Sopra...ca de acum inaitema duc cu unq , la ciorbe ! (sa citesti pe subiectul de ciorbitze) . :p

Voi nu avetzi pic de omenie in voi....un ardelean cainos si un dobrogean calic .
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 01, 2002 7:31 pm

bai vitzelule... arata si mie unde ti-am cerut bani pe beri si unde ti-am scos ochii ca ti-am dat beri? Ti-am scos ochii ca esti zgarcit... si aici sa nu ma contrazici. Daca aduci pe cineva de pe site care sa sustina contrariul si care sa zica: da ma, uite, a venit moshu si m-a cinstit fara sa imi fie dator, imi retrag tot ceea ce am zis. Ori tu mereu incerci sa ma faci sa ma simt dator fatza de tine... da ce p*** mea, sunt m*-**?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 7:42 pm

Pai sa zica cine se simte ca l-am cistit..aici ! Eu nu vreau sa ma laud ca tine..ca cinstesc oamenii !

Cat despre tine..sa stii ca esti foarte obraznic .
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 01, 2002 7:52 pm

da, probabil ca ai cinstit o groaza si te porti cu mine mai special... eu tot sunt curios...
Pai si nu se merita sa fiu obraznic dupa cat de "modest" si "corect" esti?

PS: "ai uitat" din nou sa-mi arati unde am zis ca vreau sa-mi platesti cu ce te-am cinstit... sau cumva doar iti place sa crezi asta?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 7:54 pm

Aaa.....deci domnul Sopra vrea sa il cinstesc !

Itzi promit,scumpul meu Sopra...ca data viitoare dau eu un salam si o bere ! ;)

Acum vrei sa ne impacam ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 01, 2002 7:56 pm

pai ce ma? ne-am certat? ti-am zis ca esti zgarcit si ti-am argumentat. Tu m-ai trimis sa-mi iau abonament si sa nu mai fac gat ca n-a fost vorba de milioane de lei. Care s-a certat? :con:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 8:02 pm

Atunci e bine ca nu ne-am certat, caci eu te iubesc ca pe fratele meu...si mi-ar fi parut rau sa ne fi certat.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 01, 2002 8:08 pm

eu te iubesc ca pe fratele meu...
bine draq ca n-ai frate... nici nu vreau sa ma gandesc ce iubire e la voi in neam :rolleyes:
Sopra Tutt1
Junior Member

postul 5400 (Sopra dai o bere..ca am 5400 de posturi?)

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 01, 2002 8:14 pm

Oricum..sa imi aduci aminte sa ne imbratisem cand ne vedem..prima data ....si sa dai si tu o bere daca tot suntem in relatzii cordiale
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 01, 2002 9:11 pm

iti dau ma... ca si asa stiu ca nu iti misti curul numai pentru o bere, trebuie sa se mai stranga cateva :p
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Noi 01, 2002 9:21 pm

Am o dovada aici ca tot oribilul mosh apare la mine. Am dat un print si am scanat, pentru ca nu stiu smecheria cu PrintScreen.
Fişiere ataşate
oribilul mosh.jpg
oribilul mosh.jpg (19.27 KiB) Vizualizat de 3407 ori
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Noi 02, 2002 1:56 am

Eu cred ca o banare definitiva pe IP pentru userul Oribilul Mosh si(eventual) stergerea tutuoror posturilor lui ne-ar scuti pe toti de multe necazuri. Si nu sunt sigur, da' nu cred c-ar fi ceva rau pentru forum.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 02, 2002 9:07 am

fraiere..pai daca mor eu...moare si forumu ! :b
Oribilul Mosh
Junior Member

Postul nr x

Mesajde JaJa Beens » Sâm Noi 02, 2002 1:00 pm

HAHAHAHAHA
Dinule mama tu te-ai pierdut pe drum? Parca discutia a inceput intre tine si OM... oricum foarte captivant postul. Sau inca mai plangi dupa cozonacul dat moshului si care cu nesimtire nu l-a platit?

Sopra nu dai si tu o bere ca am ajuns la postul cu numarul *** ?
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 02, 2002 1:17 pm

Ce bere sa dea putoarea aia ,ma ?
Acum,ca de obicei,doarme...visand la ce neajunsuri sa-i mai faca Moshului !

Jaja...dar tu cand imi dai ciorba de burta multa promisa ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Sâm Noi 02, 2002 1:39 pm

ca am batut-o pe dana la posturi nu ai dat.
[/U]

sa moara tzak shi pak, euthanasie pt. sociopati nu se poate, excluderea lor din societate, nu (ca doar nu e lepra sa se ia), acu io vb asa peiorativ si retoric, da pe bune, nu observati o persoana disperata, care nu are ce face si care se agatza de fiecare deget pe care il preconizeaza? nu? pai uitati-va la cable guy poate o sa va treaca cheful.

p.s. doar o parere, case closed
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 02, 2002 1:57 pm

Chiar imi era dor de stilul grosolan al Danei si ma intrebam de ce nu ne mai onoreaza cu prezentza ei imbacsita,obosita,imputzita si nu in ultimul rand nesimtita.

Dar ,iata ca pana la urma s-a aratat .
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dinu » Sâm Noi 02, 2002 3:10 pm

Sopra, fa matale binishor si pune aicea si inceputul threadului, daca tot l-ati mutat. Ca asa, prea incepe brusc. Ala Generalitati-Generalitati-Bacsisuri.
dinu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 02, 2002 3:19 pm

Mai bine,fa matale binisor...si inchide acest subiect..sa nu mai apara tot felul de desteptzi...cu ideilor lor !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Noi 02, 2002 3:54 pm

DA!
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde KickAss » Lun Noi 04, 2002 1:51 pm

LoooooooooooooooooooooooooL! Ce thread de cacat! Totusi, in sinea mea ma bucur pt. el caci acum stiu mai bine de ce imi este atat de antipatic Moshu!

Moshule, urmatoarele randuri te rog sa le citesti extrem de atent caci sunt scrise cu toate seriozitatea si cu toata sinceritatea de care dispun eu.

Moshule, esti cel mai nevrednic vierme scarbos de pe fata acestei planete. Esti ciunga folosita care se agata de pantofii tuturora. Esti balega de sub vaca. Nu esti om Moshule! Esti stratul negru si puturos de pe branza in putrefactie. Esti manunchiul de viermi intestinali ai unui animal mort de 2 saptamani. Nu mai imi vin altele dar crede-ma ca reprezinti chintesenta scarboseniei, degradarii si degenarii umane. ESTI IN PLUS!!!

Te avertizez din acest moment ca orice interpelare live va fi crunt sanctionata! Nu este o gluma! Repet: nu este o gluma, nu sunt prietenul tau!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 04, 2002 2:10 pm

Esti un demn urmash al lui Bacovia,dragul meu Kick ! :D
Hai te rog...fii prietenul meu !
.....
Crunt sanctionata ? Cum ? In ce fel ? Vorba lu' SOD..ce ai sa imi faci ? Imi rupi o mana ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii