O sa organizam o intalnire saptamanala, intre cei prezenti pe site... intalnire care o sa aiba loc cel mai probabil in Backstage :o.
Acum eu am o problema... nu gasesc o denumire pentru aceasta intalnire :cry: ... pls... help!!!
Il premiez cu o bere pe cel care baga cel mai mishto nume. Intalnirea o sa fie anuntzata in fiecare saptamana pe pagina principala a site-ului... iar cei prezenti vor beneficia de anumite facilitati.
thx
Intalnire
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
De la egal la egal...forumistic...
Sopra, am scris shi pe un alt thread...se poate k aceasta intalnire sa aiba loc la sfarshit de saptamana?

Sopra, am scris shi pe un alt thread...se poate k aceasta intalnire sa aiba loc la sfarshit de saptamana?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: Intalnire
Initial trimis de Sopra Tutt1
Il premiez cu o bere pe cel care baga cel mai mishto nume. Intalnirea o sa fie anuntzata in fiecare saptamana pe pagina principala a site-ului... iar cei prezenti vor beneficia de anumite facilitati.
thx
cum adik soprane, "iar cei prezenti vor beneficia de anumite facilitati." adik cei care vin au facilitati la fata locului, spre deosebire de cei care nu vin, si care orcum nu ar putea avea acces la bunuri si produse, darmite la facilitatzi. sau ai zis ceva de genu " bah, dak venitzi, va cresc pensia cu 10 lei"?
ai satz dau un tiltlu de intalnire:
"hai sa ne-ntalnim sambata searaaaaaa
intr-o carciumioara la soseaaaaa"
-
onk - Mesaje: 1841
in momentul asta,eu personal sunt intr-o dilema.sau trilema,nu stiu cum sa-i spun.
as putea incepe o intrega discutie vis a vis de aceste intalniri,pe care EU le doresc a fi periodice.dar vad ca ma agit degeaba.intrebarea mea este urmatoarea.la celelalte intalniri ati venit ca sa-l vedeti pe sopra sau ca sa fim cu totii impreuna?
as vrea sa nu fiu luat drept prost,ca ma enervez tare.atat am de spus.
as putea incepe o intrega discutie vis a vis de aceste intalniri,pe care EU le doresc a fi periodice.dar vad ca ma agit degeaba.intrebarea mea este urmatoarea.la celelalte intalniri ati venit ca sa-l vedeti pe sopra sau ca sa fim cu totii impreuna?
as vrea sa nu fiu luat drept prost,ca ma enervez tare.atat am de spus.
-
SOD - Mesaje: 6035
avand in vederea pofta deosebita si placerea diabolica ale lui sopra de radiere a tuturor posturilor on,off si intre topic propun :
P osts E rasor R eal L and of the U nderground T otal A nnihilation
adica prescurtat P.E.R.L.U.T.A (sper ca angus sa-mi dea copiraitu)
ce pacat ca nu beau bere... sopra, ce zici de-o tequila in schimb ?
P osts E rasor R eal L and of the U nderground T otal A nnihilation
ce pacat ca nu beau bere... sopra, ce zici de-o tequila in schimb ?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de eyewitness
[B]P osts E rasor R eal L and of the U nderground T otal A nnihilation
[/B]
LOL..ce-i mah aia??? Ce are forumul cu Total Annihilation, Underground,etc?? Ce sintem, teroristi? Warez group?
Sopra, zii tata de exemplu FanTime...ca forumul este FanClub, nu alte nebuneli gen:
Im Gunna Hunt U Down And Break Ur Fucken Neck U Stuped Asshole = "IGHUDABUFNUSA"
Dar avind in vedere pofta ta de a sterge posturile "nebune", o fii bun si ala...
-
Nicholas_Alex - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii