ce parere aveti despre H.I.M? dar mai ales ce parere aveti despre ville valo?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

ce parere aveti despre H.I.M? dar mai ales ce parere aveti despre ville valo?

Mesajde aNCa » Dum Oct 27, 2002 3:50 pm

ia spuneti mah ce parere aveti despre H.I.M.?dar mai presus de tot ce parere aveti despre solistul trupei,ville valo?hmmm?
aNCa

Ville Valo

Mesajde Gabi_b » Dum Oct 27, 2002 4:04 pm

Salut de la gabi_b din Arad!

Din pacate formatzia HIM este una care shi-a pierdut tot farmekul. Dupa ce a skos primul album Greatest Lovesongs vol.666 (care este extraordinar), am mai avut o tentativa cu Razorblade Romance (bunicel shi acesta), dar ce a urmat dupa aceea a fost un dezastru. Pana shi noua melodie de pe albumul ce va aparea la inceputul anului viitor (melodie se numeshte "Soul on fire" - tocmai am downloadat-o de pe net) este cam fortzata, prea comerciala.
Despre Ville Valo.... E un tip cool (las fetele sa dea mai multe amanunte
Gabi_b

Re: ce parere aveti despre H.I.M? dar mai ales ce parere aveti despre ville valo?

Mesajde B_zkita » Dum Oct 27, 2002 4:11 pm

mai...fac muzica buna baietzii...mie chiar imi place...cat despre ville...e un tip mai ciudat- in sensul bun al cuvantului..., da' imi place!
B_zkita

Mesajde SatyR » Dum Oct 27, 2002 5:05 pm

intradevar him s-au stricat rau de tot,primele albume sunt marfa:)))))
SatyR

His Infernal Majesty

Mesajde Killer » Lun Oct 28, 2002 1:10 pm

HIM...hmm...unele melodii, primele intr-adevar sunt destul de bune dar HIM este departe de a se numara printre trupele rock f bune din Finlanda (care sunt destul de multe)
HIM se pare ca s-a reprofilat si se adreseze pustoaicelor de 15/16/17 ani...
Cat despre Ville Valo, sunt fata deci imi pot da cu parerea :) are un look destul de...fals (nici macar ciudat), probabil ar trebui sa mai reunute la tonele de machiaj, machiaj care categoric nu-l face mai interesant...are ochi frumosi si...cam atat...postura de "satanist" nu-l prinde, si daca unii dintre voi au dubii legate de 'credinta' lui, ei bine (dezamagire !?) Ville Valo nu este satanist, asa cum el spunea singurul lucru in care crede este HIM...formatia! :)
Killer

Re: His Infernal Majesty

Mesajde Unregistered » Lun Oct 28, 2002 3:40 pm

HIM sunt bestiali!nu conteaza ce cat de reusit a fost primul sau cat de nasol e ultimul album...ceea ce conteaza e sa fi un fan ADEVARAT.....cei care ii critica nu sunt fani...sunt critici!cat despre ville valo ....e tare rau tipu'.arata bine si intradevar are niste ochii super.dar sunt de acord,ar cam trebui sa o lase mai moale cu machiajul.ii da aere de ....prefacut.
Unregistered

Re: ce parere aveti despre H.I.M? dar mai ales ce parere aveti despre ville valo?

Mesajde Wednesday » Mar Oct 29, 2002 10:02 am

no hai ca mere.......
Wednesday

Re: Re: ce parere aveti despre H.I.M? dar mai ales ce parere aveti despre ville valo?

Mesajde Unregistered » Mar Oct 29, 2002 4:41 pm

HIM sa prostit rau de tot in ultimul timp......a scazut mult ......dar sa speram ca-si vor revenii
Unregistered

Re: His Infernal Majesty

Mesajde Unregistered » Joi Oct 31, 2002 12:32 pm

Initial trimis de Killer
HIM...hmm...unele melodii, primele intr-adevar sunt destul de bune dar HIM este departe de a se numara printre trupele rock f bune din Finlanda (care sunt destul de multe)
HIM se pare ca s-a reprofilat si se adreseze pustoaicelor de 15/16/17 ani...
Cat despre Ville Valo, sunt fata deci imi pot da cu parerea :) are un look destul de...fals (nici macar ciudat), probabil ar trebui sa mai reunute la tonele de machiaj, machiaj care categoric nu-l face mai interesant...are ochi frumosi si...cam atat...postura de "satanist" nu-l prinde, si daca unii dintre voi au dubii legate de 'credinta' lui, ei bine (dezamagire !?) Ville Valo nu este satanist, asa cum el spunea singurul lucru in care crede este HIM...formatia! :)

tu pizda murata!!!!!daca mai comentezi ceva despre HIM sau Ville,te fut in gura!!!!!jur pe biblia satanica!!!!!
sa stii ca postura de satanist il prinde chiar ft.bine!!!!!na,de ciuda ta!!!!shi char daca el nu e sata,is eu si pt.el!!!!!
Unregistered

Re: Re: His Infernal Majesty

Mesajde Unregistered » Joi Oct 31, 2002 12:33 pm

Initial trimis de Unregistered
HIM sunt bestiali!nu conteaza ce cat de reusit a fost primul sau cat de nasol e ultimul album...ceea ce conteaza e sa fi un fan ADEVARAT.....cei care ii critica nu sunt fani...sunt critici!cat despre ville valo ....e tare rau tipu'.arata bine si intradevar are niste ochii super.dar sunt de acord,ar cam trebui sa o lase mai moale cu machiajul.ii da aere de ....prefacut.

sunt total de acord cu tine!!!!!esti un fan adevarat!!!!
si nu stiu de ce se ia toata lumea de machiajul lui ca ii sta super bine!!!!!!!!!!!!!!!! arata bengos!!!!!!!!!!!!!!!
deci, BRAVO< HIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Wednesday » Vin Noi 01, 2002 7:32 am

intradevar ceea ce conteaza e sa fi un fan adevarat.si imi pare rau ca unii doar il ctitica pentru ca arata nustiu cum si pentru ca canta despre moarte si iubire toti il considera satanist.dar se inseala amarnic,ville e dea dreptul super
Wednesday

him

Mesajde Unregistered » Lun Noi 04, 2002 11:29 pm

nu mi se pare ca him s-au stricat.poate gusturile tale s-au schimbat.mie imi plac foarte mult si faptul ca au mai multi fani nu mi se pare un lucru rau, din contra....cat despre solist e absolut genial si are ceva unic si misterios.e adevarat, gusturile nu se dicuta, dar eu cred ca sunt cu adevarat o formatie foarte buna.totusi sunt practic initiatorii unui stil, sunt unici sunt speciali, vocea lui vallo este divina, deci nu cred ca trebuie judecati chiar atat de aspru...parerea mea..
pace!
Unregistered

Re: him

Mesajde Unregistered » Mar Noi 05, 2002 11:18 am

sunt cu adevarat o formatie foarte buna.totusi sunt practic initiatorii unui stil, ...parerea mea..

huh? grea afirmatie ai facut...si anume initiatorii carui stil sunt? stilul HIM?!?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Noi 10, 2002 2:04 am

ville valo e poponar!!!!!!si canta muzica de kkt pentru fetite ciudate
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Aug 31, 2003 11:13 pm

mai oameni..a inceput sa va placa eminem sau ce???H.I.M. a fost si va ramane singura formatie buna de rock....in plus...ville..pe langa faptul ca nu e poponar..arat bestial..nu se machiaza de cel putin 2 ani..si cand se machia nu era strident ..nu a incercat si nici nu va incerca sa se dea satanist..albumele...sunt perfecte..iar cel cu balade e criminal..H.I.M. vor ramane mereu cei mai buni...asa ca terminati cu parerile voastre de 2 bani
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Aug 31, 2003 11:17 pm

ville valo e poponar!!!!!!si canta muzica de kkt pentru fetite ciudate

sincer..cred ca poponarul esti tu....nu el...cum a spus intr-un interviu..la intrebarea "esti gay?"..a spus"..sunt bisexual...dar nu ma atrag baietii..si nu am avut experiente ca cele la care va ganditi voi"...sa vedem cine e destept ca inteleaga ce a spus el aici
Unregistered

Mesajde Love2Fly » Dum Aug 31, 2003 11:28 pm

Ville Valo nu-i decat un tip dezamagit de dragoste si care si-a gasit linistea in texte depresive si lucruri "asa-zis satanice"
p.s: Si totul poate sa fie decat o imagine:) ca si TATU
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Sep 01, 2003 11:17 pm

Trupa HIM e super shi Ville Valo nu e poponar! Canta super bine!Asha k nu va mai luatzi de ei!!! Lui Ville ii sta fffffff bine machiat! Din partea mea numai parery de bine ptr trupa HIM!
Unregistered

H.I.M.

Mesajde punct » Mie Sep 03, 2003 10:06 am

cand au aparut mi-ai placut tare mult, in special solistul m-a impresionat prin vocea si aspectul sau. acum.... ca e poponar ...e treaba lui ; ca e satanist...e la fel treaba lui; iar machiajul cred ca il foloseste pentru imagine, cum au mai facut inca multi : kiss, alice cooper, the cure, prince....
X
punct
Junior Member

H.I.M will never die in our hearts

Mesajde Unregistered » Mie Sep 03, 2003 4:06 pm

Baietii de la H.I.M sunt extraordinari si vor ramane asa.
Ultimul album a fost putin mai slabut, dar merge. Pentru adevaratii fani nu conteaza cum arata Valo sau mai stiu eu cine din trupa, conteaza muzica pe care o realizeaza aceasta trupa.
Cei ce nu indragesc aceasta trupa nu stiu ce mai cauta pe acest site.
Ville Valo nu este poponar, poate cei care afirma acest lucru se simt cu musca pe caciula. Atata timp cat nu au dovezi nu pot afirma 100% ca e poponar
Unregistered

him...

Mesajde dew » Dum Sep 07, 2003 9:24 pm

ville valo NU e poponar.... e adev ca in trupa exista un gay dar nu este valo ci..Linde! however... nu vi se pare ca in ultimul timp toate melodiile sunt cam la fel...mai ales cele de pe ultimul album...
dew

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Sep 08, 2003 1:31 am

Love2Fly, ai dreptate... Poate fi doar o imagine... Dar nu cred k ar rezista in spatele unei masti ani de-a randu`... :rolleyes:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Sep 08, 2003 11:37 pm

Deci am dreptate...oricum desi unii ii condamna, pararea mea e ca genul asta de versuri in care "dragsotea e o lama de ras" prinde foarte bine tocmai pt ca multi oameni sunt dezamagiti de dragsote sau nu au parte de destula dragsote....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde D3mona » Joi Sep 11, 2003 5:50 pm

Deci numai putin...In loc sa-l criticati pe Ville-ca e poponar,satanist,bisexual-poate ar trebui sa ascultati muzica lui si mai ales ce vrea sa exprime prin versurile sale.Chiar nu cred ca e important cu cine face Ville sex atata timp cat are o sursa de inspiratie pentru a scrie versuri.Si cantecele formatiei H.I.M nu sunt doar pentru fetite ciudate,cei care se taie pe vene,drogati sau satanisti...muzica lor e pentru cine o intelege si o simte!...
D3mona

Mesajde Unregistered » Dum Sep 21, 2003 12:25 pm

HIM AND VILLE VALLO SUCKS!!!!!!!!!!
Unregistered

Despre ultimul album

Mesajde Eusebiu » Mie Sep 24, 2003 8:57 pm

Cine zice ca e fan HIM doar ca il place pe Valo ... e un mincinos!
Killer .. ai ascultat ultimul album?Cum ti se pare fata de primele?
Eusebiu

Re: Re: His Infernal Majesty

Mesajde doriana » Vin Oct 03, 2003 11:43 am

Cei care critica trupa HIM , si au numai de comentat nici nu merita sa mai intre pe canalul asta, ce sa mai vb. de saracu Ville Valo care toata lumea il face poponar, din cate stiu eu Ville e bisexual si ca nu a avut niciodata vreo experienta sexuala cu vreun partener de acelasi sex;asta citeaza Ville.Pe dealta parte e cel mai dragut om din lume, canta ff bine si sa nu uitam ca-si face singur versurile.VILLE e cel mai tare, si bineinteles si restul trupei.
doriana

esti tare

Mesajde doriana » Vin Oct 03, 2003 11:55 am

[quote]Initial trimis de D3mona
[B]Deci numai putin...In loc sa-l criticati pe Ville-ca e poponar,satanist,bisexual-poate ar trebui sa ascultati muzica lui si mai ales ce vrea sa exprime prin versurile sale.Chiar nu cred ca e important cu cine face Ville sex atata timp cat are o sursa de inspiratie pentru a scrie versuri.Si cantecele formatiei H.I.M nu sunt doar pentru fetite ciudate,cei care se taie pe vene,drogati u satanisti...muzica lor e pentru cine o intelege si o simtQUOTE] imi place mult mesajul tau , esti o fana adevarata , credema ca nu am cuvinte sa ma exprim despre ce inseamna trupa HIM pt. minedaca ei nu ar mai exista nici eu nu as mai exista.multi nici macar nu asculta cu atentie versurile, sau sa incerce sa inteleaga.
doriana

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Oct 03, 2003 2:45 pm

Initial trimis de Love2Fly
Deci am dreptate...oricum desi unii ii condamna, pararea mea e ca genul asta de versuri in care "dragsotea e o lama de ras" prinde foarte bine tocmai pt ca multi oameni sunt dezamagiti de dragsote sau nu au parte de destula dragsote....

Tu ai tot timpul dreptate! :p Iar pentru cei care spun ca Ville sucks, sa se uite mai intai la ei! :mad:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 03, 2003 3:42 pm

andreea mama..ce faci?de cand nu te-am mai ''auzit'' vb. pe forum...chiar imi era dor de tine...hai vino sa te pup!
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma