L.A. CLUB - ce gluma "buna"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

L.A. CLUB - ce gluma "buna"

Mesajde Kora » Mar Noi 05, 2002 12:01 pm

Si credeati ca ati scapat de cei trei "minunati" crai de la rasarit sau de la apusul manelelor?...neah. Ne-am inselat. L.A. revine in "fortza" cu un nou material...de plastic (L.A. Club-de la ce o veni Club?!), un nou videclip cu nisip, cadane, camile si altele, cu par vopsit, priviri parca si mai tampe, versuri la fel de idioate si linie melodica tot zero. Da' ce, ne-asteptam sa se predea? Nici gand. Astia se declara nemuritori si...flexibili: dupa ce au frant inimile tuturor manelistelor din tara cu productia lor serioasa de manele, acum cica's reprofilati pe euro dance sau pur si simplu dance cu ceva influente care sa le aduca aminte de epoca lor de aur, si anume a manelelor...tot ce le puteam ura este sa se apuce de club daca tot au adoptat acest nume...
Kora

Mesajde IRCdeop » Mar Noi 05, 2002 2:29 pm

cei trei fatalati ? pacat ca s-au nascut.... shi daq au incetat odata sa mai cante de ce oare s-au apucat iar de cantat?oare nu s-au facut destu de ras?
IRCdeop
Junior Member

Mesajde dadius » Mar Noi 05, 2002 4:17 pm

sunt de acord cu tot ce s-a scris mai sus.
din cate am inteles acum sunt produsi de laurentiu duta si a lui music&music.

asta inseamna ca o vreme va trebuii sa ii suportam. da nu mult timp va asigur. (acu e guta la moda):D
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Sabyna*bc » Mar Noi 05, 2002 5:05 pm

Melodia ca melodia, dar au facut si video-clipul atat de naspha si de prost gust, cu nisip, camile, si alte cele...............
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Gioro_T » Mar Noi 05, 2002 5:36 pm

sunt inimaginabil de cretini astia, mah !
Gioro_T
Junior Member

Mesajde Necuratu' » Mar Noi 05, 2002 5:48 pm

Si din pacate iar vor fi cel putin trei categorii de oameni care or sa puna botul:

a) pustimea/liceenii care se vor lasa prostiti de "transformare", dar macar astia au o scuza - varsta;
b) fetele care vor zice "sunt frumusei deci fac muzica buna";
c) cei cu cultura putina, scoli profesionale, licee industroale, etc
Necuratu'

Mesajde Gioro_T » Mar Noi 05, 2002 6:01 pm

Hahaha LOL
ce dreptate are necuratu asta !
Gioro_T
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii