diverse

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

si politistii spun lucruri traznite

Mesajde SOD » Dum Iun 09, 2002 1:17 pm

cu siguranta v-ati lovit in viata de imbecilitatea ORGANULUI si v-ati distrat copios de ce prostii poate sa scoata pe gura.
bagati sa auzim!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Dum Iun 09, 2002 1:49 pm

Anul trecut,la derby-ul Dinamo -Steaua,m-am deplasat regulamentar la stadionul din Stefan cel Mare insotit fiind de un grup de suporteri,evident tot stelisti,din Regie. Am ajuns pe stadion la peluza rezervata Armatei Ultra si meciul a inceput.La vreo 5 minute dupa asta,simt ca ma bate cineva pe umar.Era Sandel,capitan de politie,pe care il cunosteam de multi ani din Regie.Asta era celebru pentru ca era mare spagar.Asadar,ma intorc,il salut si il intreb:
- Ce faci ,Sandele?
- Ce sa fac,la munca.
- Bine dom'le,vorbim mai incolo!
- Bine ma!
Si ma intorc sa-mi vad de treaba,eu crezand ca omul este la munca,bagat intentionat in galerie la Steaua pentru a preveni eventualele incidente.
NU trec alte 5 minute si cand incepe asta :
- Bagami-as p**a in mama voastra de gabori prosti,fu**-va in gura sa va f*t de idioti!
Eu ma intorc la el si ma uit mirat.La care el ,ca si cum mi-ar fi inteles nedumerirea,spune
- Dai ma in p**a mea de tablagii !

La pauza,ma duc sa ma pis si cand ma intorc la loc,nu il mai gasesc pe Sandel si am crezut ca a plecat. Dar ma inselasem!Se dusese sa o aduca pe nevasta-sa si pe fiu-su de 6 ani!Si nu va mai spun ca a inceput si pustiul:
- Dinamo, m**e Dinamo !
La care eu iar ma intorc intrebator catre Sandel iar el imi spune:
- La meciuri are voie!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Einstein » Mar Iun 11, 2002 7:04 pm

intr-o sambata am venit noi vreo 20 la scoala sa jucam fotbal
nu trec nici 20 de min si vine paznicu scolii la noi si ne zice sa plecam. Noi il luam la baza, da el vine la noi, scoate pulanu si incepe sa-l agite, pana cand deodata isi da cu el in moaca - m-am cacat pe mine de ras de prostia omului ala. O saptamana i-a ramas o urma pe fata...:-)
Float Like A Butterfly Sting Like A Bee
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
Einstein
Junior Member

Mesajde dinu » Mar Iun 11, 2002 9:38 pm

Eu jtiu ca ma plimbam odata cumva in paralel cu un grup de fo 3 organe. Si unu urla in statia ultra-moderna cu care sunt dotati cu totii "Lebada cheama baza, Lebada heama baza". Dupa fo 300 de m de urlaturi in receptor care imi acaparasera toata atentia, imi vine in cap sa-mi arunc privirea la colegii lui, care ramasesera undeva in spate. Si cum intorc privirea, vad cum aia se cacau pe ei de ras, si cum ma uitam eu intrebator, mimeaza unul dintre ei: "E stricata statia". Atunci a fost una dintre putinele dati cand am crezut sincer ca se poate muri de ras...
dinu
Junior Member

Computer <-> Woman

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Iun 21, 2002 11:22 am

INTERNET woman: woman of difficult access.

SERVER woman: always busy when you need her.

WINDOWS woman: everyone knows that she can't do a thing right, but none can live without her.

POWERPOINT woman: only Bill Gates has the will to use her more than half an hour.

EXCEL woman: they say she can do a lot of things but you mostly use her for your four basically needs.

WORD woman: she has always a surprise reserved for you, but none in the world is able to fully understand it.

D.O.S woman.: everyone had her at least once, but none wants her anymore.

BACKUP woman: you have always believed that she had everything you need, but when the "X-hour" comes, you find out that she has always missed something.

VIRUS woman: also known as "wife"; when you are not expecting her, she comes, install herself and uses all your resources. If you try to uninstall her you will lose something, if you don't try to uninstall her you will lose everything.

SCANDISK woman: you know that she is good and that she only wants to help you, but you never knows what she is really doing for that.

SCREENSAVER woman: she is not worth for anything, but at least she is fun!

RAM woman: she forgets everything you say when you disconnect her.

HARD-DISK woman: she remembers everything, FOR EVER.

MULTIMEDIA woman: she makes horrible things to look beautiful.

MICROSOFT woman: she want to have the domination over all the men she meets, and she tries to convince them that this is the best thing for them.
She will do as best as she can to make you fight against the other women and promises you that you will have everything you want if you will give her your address book.
Before you will find it out, she will be the only one in your life. It will come the day you will need her permission to open your refrigerator or to start your car.

PASSWORD woman: you believe to be the only one knowing her, but in reality all the world does....

MP3 woman: everybody wants to take her...

USER woman: She fucks up everything she does and she ask always more than she needs.

CPU woman: From outside, she looks like she has everything, but inside she is empty...

MONITOR woman: She makes life looks more shining.

CD-ROM woman: she is always faster and faster.

DATAWAREHOUSING woman: she keeps you informed of everything, except what you really want to know.

E-MAIL woman: Every ten things she says, eight are bullshit....
Sopra Tutt1
Junior Member

despre politisti

Mesajde axeandra » Sâm Iul 06, 2002 10:15 pm

m-am gandit(fara a avea intentia de a a-i jigni...cred) sa vb despre politisti putin sau mai bine zis de intamplari cu politisti
si o sa incep eu cu o experienta proprie.....
Intorsi de la discoteca sambata seara, sau mai bine zis dimineata ,avand in vedere faptul ca era deja 3 ,am dat nas in nas cu un politist care parea destul de incantat de intalnire , desi incerca inutil sa ne convinga contrariu si de inferiorul sau ,un gardian.
Dupa ce politistul ne-a urat amabil “buna seara “, ne- a legititimat si, vazand el ca nu avem la noi buletinele , la fel de amabil ne-a amenintat ca ne duce la sectie, declarand enervat la culme ca asa nu se mai poate. Ne-a spus ca pana nu ne lovim cu capul de pragul de sus nu ne invatam minte, folosind desigur alte cuvinte intrucat limbajul si cultura sa nu-I permiteau sa se aventureze in folosirea unei expresii de genul acesteia care cere totusi un minim de cunostinte in domeniul literaturii.
D-l politist, care se credea foarte destept, si sunt ferm convinsa ca asa si era (doar ca nu a avut ocazia sa ne arate si noua asta) ne-a informat ca suntem amendati si ca riscam ca amenda sa ajunga la 1000000 daca “mai facem misto de elâ€Â
axeandra
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 06, 2002 10:50 pm

Ce nu-mi place mie ca lumea vede doar aspectele negative ale politziei romane. Fac bancuri pe seama lor..etc.
La urma urmei sunt si ei oameni..ca noi totzi. Ma intreb de ce nu s-or face bancuri pe seama sudorilor sau a strungarilor !

Sa va spun o intamplare. Eu am luat o singura data contact cu politzia,ce e drept..in imprejurari foarte placute.
In 2000 am facut parte din comisia de la o sectzie de votare. Se votau pentru primarie..din cate imi aduc eu aminte. Atunci cand a iesit Basescu.
Si dupa ce s-a inchis sectzia..la orele 21...am ramas doar noi cei din comisie si 2 politisti care pazeau sectzia de votare. Ceillatzi oameni din comisie au purces la numararea voturilor..si la ce mai era necesar...dar eu m-am furisat afara..pt. ca inauntru era prea cald. Si am stat in fatza sectziei de vorba cu politzistii pretz de vreo 3 ceasuri.
Unu dintre ei a adormit pe un scaun. Era gras si transpirat. Dormea cu chipiul pe fatza si sforaia.
Dar cu celalt m-am pus pe taclale. Mi-a povestit omu' toata viatza lui. Ce a facut cand era mic,in tineretze. Mi-a povestit cum a fost la nunta sa...ce mancaruri a avut..catzi lautari i-au cantat..etc. Mi-a povestit de nevasta'sa ..de copii lui.
Iar in final...cand i-am spus ca sunt la facultate..m-a sfatuit parinteste sa ma tin de carte...si sa invatz.
Mi-a facut o deosebita placere sa stau de vorba cu acel domn politist. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul.
Deci...sa stitzi ca mai exista si politzisti de treaba !
Nu-i mai criticatzi atata...ca au si partzi bune !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde axeandra » Sâm Iul 06, 2002 11:26 pm

n-am vrut sa-i critic...da' mi-a venit amintirea asta in minte si nu m-am putut abtine sa nu o povestesc
de fapt n-as putea sa fac o astfel de descriminare pt ca mi-as incalca unul din principiile dupa care ma conduc in viata
axeandra
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Iul 16, 2002 8:34 pm

Moshule, nu a spus nimeni ca politistii nu au parti bune. Dar au fost rare cazurile in care mi s-a intamplat ca pot discuta ceva cu o asemenea persoana. Te privesc de sus de parca ar avea cel putin cinjpe mii de doctorate, iar tu ai fi ultimul om. Nu-i frumos, sa stii!
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 16, 2002 10:06 pm

Nu totzi fac asa. Sunt oameni si oameni,mai petricane. Depinde cum e omul. Caracterul sau conteaza..nu meseria pe care si-a ales-o.
Si asta reiese din discutzia pe care am avut-o cu politistul din nopatea alegerilor,dicutzie despre care am pomenit mai sus.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

soferii,pietonii,politistii

Mesajde Mirela » Mie Noi 06, 2002 12:19 am

manca-i-ar mama pe ei,ca dragi mi-s mai....

Pentru inceput iata cateva extrase din declaratiile soferilor dupa diverse accidente(sa stiti ca sunt pe bune)

1.-Cealalta masina a intrat in mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.

2.-M-am lovit cu un camion stationar venind din
sens invers.

3.-Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.(#-o au,au,au!)

4.-Incercind sa omor o musca, am intrat cu masina intr-un stilp de telegraf.

5.-Conduceam masina de 40 de ani cind am adormit la volan si am avut un accident.

6.-Cind m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut in locul in care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata.Nu am reusit sa opresc masina la timp.

7.-Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul.

8.-Masina mea era parcata in mod regulamentar cind a lovit cu spatele celalalt vehicul

9.-O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.

10.-Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat.

11.-Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt intr-o masina mica cu o gura mare.

12.-Stalpul de telefon se apropia repede. Am incercat sa virez in afara directiei lui cind el m-a lovit in fata.

13.-Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.

14.Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca):
-Cum ati avertizat dvs.?
-Claxon.
-Cum a avertizat celalalt?
-Muuu!

15.-Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.

16.-Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil
voodoo.

17.-Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat,asa ca l-am lovit si eu.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mirela » Mie Noi 06, 2002 1:13 pm

hai sa va mai pun una...de data asta un banc,sa va mai dezcretzeasca fruntzile.

Five Germans in an Audi Quattro arrive at the Italian border...
The Italian Customs agent stops them and says:
"It'sa illegal to putta 5 people in a Quattro."
"Vot do you mean it'z illegal?" asks the German driver.
"Quattro meansa four" replies the Italian official.
"Qvattro iz just ze name of ze automobile", the Germans retort unbelievingly."Look at ze papers: zis car is designt to kerry 5 persons."
"You can'ta pulla thata one on me!", replies the Italian customs agent."Quattro meansa four. You hava fivea people in your car and you are thereforea breaking the law."
The German driver replies angrily, "You idiot! Call your zupervisor over, I vant to speak to somevone viz more intelligence!"
"Sorry", responds the Italian official, "He can'ta come. He'sa busy witha 2 guys in a Fiat Uno."
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde rady » Mar Noi 12, 2002 11:14 am

:D
super 10X
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Subject: Improper Language Usage

Mesajde Aliosha » Mie Noi 20, 2002 10:39 pm

It has been brought to our attention by several officials visiting our
office in Romania that offensive language is commonly used by our
Romanian speaking staff. Such behavior, in addition to violating our
policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and
staff. All personnel will immediately adhere to the following rules:

1.. Words like futui, in pula mea, pula and other such expressions
will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no
matter how heated a discussion may become.

2.. You will not say si-a bagat pula when someone makes a mistake, or s-a cacat pe el if you
see someone being reprehended, or baga-mi-as, when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb a se caca and a se fute are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.

3.. No project manager, section head or administrator under any
circumstances will be referred to as pula de om, cacanaru' or boul.

4.. Lack of determination will not be referred to as pulalau nor will
persons who lack initiative be referred to as muiangiu.

5.. Unusual or creative ideas offered by management are not to bereferred to as porcarii.

6.. Do not say futu-ti mata if somebody is persistent; do not add pula mea, if a colleague is going through a difficult situation. Furthermore, you must not say am pus-o (refer to item 2) nor o sa ne-o traga when a matter becomes excessively complicated.

7.. When asking someone to leave you alone, you must not say du-te-n pula nor should you ever substitute "May I help you?" with, ce pula mea vrei?.

8.. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners bosorogi imputiti.

9.. Do not say ia mai mereti-n pula cu cacatu' asta when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer futu-te-n cur when your assistance is required.

10.. You should never call partner representatives as boul dracului or tampitu' ala.

11.. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as pizdulica buna, futaciosu' or homalau' lu' peste.

12.. Last but not least, after reading this note, please do not say ma sterg la cur cu textul asta.

Just keep it clean and dispose of it properly.
Thank you.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mirela » Joi Noi 21, 2002 12:54 am

Aliosha....da' cu Al-de-Jos avem voie????:confused:

Cum nu e specificat in regulament ca nu e permis......let me just say : mah de da-ma draq!mwahahahahah!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii