C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
good monin
si sa aveti parte de o zi suficienta...hai c-am zis-o nenica....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
HALLA, HALLA
NEATA TOTUROR. ma simt extraordinar. am inghietat ca un ... dar asta ma face sa fiu beton
in zilele astea cine se scoala de dimineata congelat ajunge unde tre sa ajunga.
peace to all ya mother fucker. :j
K-gula.

peace to all ya mother fucker. :j
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Neatza,
Ci vriei fa barditza ?! Da, ninge de aseara, e zapada de fo 20 de cm, shi se topeshte, shi e fleoshcaiala shi e nashpa tari di tot.
Ti bucuri fa?! In Calarashi nu ninge?! I-ai zis lu' Titu ca'l salut cu respect
?!
Onk: Nu cred nimk draga, defapt cred ca ai sa'l trimiti in curand (nu'i asha pp 69 ?! :j ), shi nu sunt suparat, doar ma shtii ;D .
Dana: alte noutati ceva?! Iar trebi mah?! mai lasa'le dreaq-ului.
Ci vriei fa barditza ?! Da, ninge de aseara, e zapada de fo 20 de cm, shi se topeshte, shi e fleoshcaiala shi e nashpa tari di tot.

Ti bucuri fa?! In Calarashi nu ninge?! I-ai zis lu' Titu ca'l salut cu respect

Onk: Nu cred nimk draga, defapt cred ca ai sa'l trimiti in curand (nu'i asha pp 69 ?! :j ), shi nu sunt suparat, doar ma shtii ;D .
Dana: alte noutati ceva?! Iar trebi mah?! mai lasa'le dreaq-ului.
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
onkoaso , dupa ce bagasi 9 posturi pe scandal unu dupa altu ca un foc de mitraliera zici ca e lene la tine? be serious....
-
Initial trimis de onk
ai sa rizi, e lene intr-adevar, ca vroiam sa raspund la absolut toate posturile ;f
mai bine stai cu lenea ta ,lasa posturile ca strici threadurile la oameni....
-
bah asule io am incercat s-o opresc pe la al 5 lea da' n-am reusit parca daduse boala in ea nu alta...
-
neata
azi munca patriotica la zapada toata cm
sod-ule
1/ nu depinde de mine
2/ s-ar putea sa iesim la joaca pe-afara
3/ ia un distonocalm
azi munca patriotica la zapada toata cm
sod-ule
1/ nu depinde de mine
2/ s-ar putea sa iesim la joaca pe-afara
3/ ia un distonocalm
-
Sarut mana doamnelor si domnisoarelor, buna ziua domnilor! Ce tre' sa fac sa am si eu dreptul sa postez pe acest thread? Adica, altfel spus, dati-mi si mie un model de sivi pe care sa-l completez si sa-l dau spre aprobare, ca pe cuvant de mi-e lene sa caut! Sau tre' sa m-apuc sa caut? :con:
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de angus
mi-au inghetat oichii.
anguse chestia cu inghetatu ochilor numa mie mi se poate intampla...asa sa stii...
-
onk> in doo cuvinte, ca sa nu ma apuc sa bat campii, ca nu am timp shi spatiu: este esceptzia care confirma regula. hihihi...ce dezbatere ar fi iesit din mingea asta ridicata la plasa. pacat ca noi muncim, nu gandim, dupe cum ma repet, caci am mai spus. shi mi-e shi somn.
baixinho> pai tu scrie, shi daca se va opune careva, vezi atunci, caci dupe cum bag seama a ramas threadu fara moderator ca un sat fara caini...
eye> de ce mah, numa' tie? pai ce, oichii mei nu poate sa se-nghetze?!lasa'i shi pe altzii sa traiasca, nu mai fii egoist. vezi, mah onk, ca incepe sa se limpezeasca trebutza cu lucrurile alea care...
pentru toti 3>
baixinho> pai tu scrie, shi daca se va opune careva, vezi atunci, caci dupe cum bag seama a ramas threadu fara moderator ca un sat fara caini...
eye> de ce mah, numa' tie? pai ce, oichii mei nu poate sa se-nghetze?!lasa'i shi pe altzii sa traiasca, nu mai fii egoist. vezi, mah onk, ca incepe sa se limpezeasca trebutza cu lucrurile alea care...
pentru toti 3>

lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
onk> ai doo variante de raspuns, bifeaz-o pe cea corecta:
a) ?! Te iei de semnatura mea? nu place la tine? ori eshti invidioasa pe profunzimea sa?
b) fii pe pace, nu m-a luat nimeni in serios, fac eforturi pentru asta
a) ?! Te iei de semnatura mea? nu place la tine? ori eshti invidioasa pe profunzimea sa?
b) fii pe pace, nu m-a luat nimeni in serios, fac eforturi pentru asta
- angus
- Junior Member
Initial trimis de baixinho
Sarut mana doamnelor si domnisoarelor, buna ziua domnilor! Ce tre' sa fac sa am si eu dreptul sa postez pe acest thread? Adica, altfel spus, dati-mi si mie un model de sivi pe care sa-l completez si sa-l dau spre aprobare, ca pe cuvant de mi-e lene sa caut! Sau tre' sa m-apuc sa caut? :con:
auz domnu' cum satz spui io, dak ej in clasa muncitoare adica servich, la ce crez catz tre cv? si cu dreptu... mai discutam, marca banu si se rezolva . uelcam
-
onk - Mesaje: 1841
onk> exact cum spui. e limpede. bine ca ne-am lamurit. respectele mele pentru adrenalina dovedita scriind noo posturi unul dupe altul, pe scandal. io nu pot nici macar sa le citesc in pace.
Cine a fost cu veveritza plus bizonul?
P.S. lasca trece. pietrele raman. cum ar da asta ca semnatura? ba parca tot mai buna e prima.

Cine a fost cu veveritza plus bizonul?
P.S. lasca trece. pietrele raman. cum ar da asta ca semnatura? ba parca tot mai buna e prima.
- angus
- Junior Member
to be or not to be angus:
1. toti dracii din lume adunasera norii furiei asupra mintii mele infuriate, am culcat ratziunea, i-am lasat gravida somnul care a nascut 9 monstrii. n-am putut sa raspun altufelu , ca erau posturi diverse si ma impleticeam
2.veveritza nu-i bizon a fost semnatura mea inainte de hodoronk-tronk, si a iscat multe comentarii
3.am satz raspund ambiguu: faci ce vrei...
1. toti dracii din lume adunasera norii furiei asupra mintii mele infuriate, am culcat ratziunea, i-am lasat gravida somnul care a nascut 9 monstrii. n-am putut sa raspun altufelu , ca erau posturi diverse si ma impleticeam
2.veveritza nu-i bizon a fost semnatura mea inainte de hodoronk-tronk, si a iscat multe comentarii
3.am satz raspund ambiguu: faci ce vrei...

-
onk - Mesaje: 1841
neatza tuturor, la mine iar merge netu de sta, bauxi welcome here, angus long time no see, restu lumii bine ne-am regasit.
sa va zic aci la toti ca e posibil sa nu mai am vreme:
s-a demarat proiectul MAREA INTALNIRE si anume, am confirmat un numar aprox de persoane si din acest moment a preluat rockeru shomer urmand ca in una-doo saptamani sa va zic conditiile si pretul sa vedem care mai ramane pe lista neagra.
momentan implicati in "proiectul betia de revelion", adica cei care au confirmat de principiu sunt: io (cu fo trei babalaci de ai mei), curly, tseposu, rockeru shomer, kikas, onka, darkkiler, as xxs (cu nevasta), manelesux (cu amanta), SOD (cu sotzia), hellfire, bebe (fratele lu hellfire), vali (cu una din sotzii), shushu (pretenii stie de el)
invitati dar inca in incertitudine scaldatzi: k-gula, xkran, zgubilici, vladonne (de pe barfe online) si urmeaza alinutza de la cluj daca se mishca imputzitu asta de net.
intrebare: daca dau muje urata de tot pe scandal ma baneaza astia pe tot forumu' si definitiv? sau cum o fi? voi ce parere avetzi? ozone forever?
sa va zic aci la toti ca e posibil sa nu mai am vreme:
s-a demarat proiectul MAREA INTALNIRE si anume, am confirmat un numar aprox de persoane si din acest moment a preluat rockeru shomer urmand ca in una-doo saptamani sa va zic conditiile si pretul sa vedem care mai ramane pe lista neagra.
momentan implicati in "proiectul betia de revelion", adica cei care au confirmat de principiu sunt: io (cu fo trei babalaci de ai mei), curly, tseposu, rockeru shomer, kikas, onka, darkkiler, as xxs (cu nevasta), manelesux (cu amanta), SOD (cu sotzia), hellfire, bebe (fratele lu hellfire), vali (cu una din sotzii), shushu (pretenii stie de el)
invitati dar inca in incertitudine scaldatzi: k-gula, xkran, zgubilici, vladonne (de pe barfe online) si urmeaza alinutza de la cluj daca se mishca imputzitu asta de net.
intrebare: daca dau muje urata de tot pe scandal ma baneaza astia pe tot forumu' si definitiv? sau cum o fi? voi ce parere avetzi? ozone forever?
- gaga