anti SISTEM

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

anti SISTEM

Mesajde HellGirl&Wednesday » Mar Oct 29, 2002 3:15 pm

pai ne-am cam saturat de toate cretinele care baga tot felul de subiecte stupide gen"fan club sistem"sau"fundu lui zoli...bla bla".
da bagati naibii subiecte mai bune nu subiecte de dio lei!
HellGirl&Wednesday

Re: anti SISTEM

Mesajde Unregistere » Mar Oct 29, 2002 3:16 pm

Initial trimis de HellGirl&Wednesday
pai ne-am cam saturat de toate cretinele care baga tot felul de subiecte stupide gen"fan club sistem"sau"fundu lui zoli...bla bla".
da bagati naibii subiecte mai bune nu subiecte de dio lei!
Unregistere

Re: Re: anti SISTEM

Mesajde HellGirl » Mar Oct 29, 2002 3:28 pm

normal ca mam saturat de fraierii aia de la sistem ca doar sunt niste ratati,nu?
mai lasai dracu' de sistemati si treceti la adevarata muzica ROCK!!!!!
HellGirl

Re: Re: Re: anti SISTEM

Mesajde Wednesday » Mar Oct 29, 2002 3:31 pm

da ce pula aveti tu descreeratelor cu zdrenturosii aia de la sistem?hmmmmm?ca si io pot sa dau cu flexu intrun butoi!de ce nu faceti fan club wednesday?ia ziceti!
Wednesday

De ce nu faceti fan club Wednesday?ia ziceti!

Mesajde Unregistered » Mar Oct 29, 2002 5:07 pm

ca nu am io chef,clar?si te rog nu te mai lua de sistem ca io nu ma iau de Kornu tau,da?si ma doare fix in fundu lui zoli ca tie nuti canvine!mai bine aruncate pe geam,ciudato!
Unregistered

Mesajde Necuratu' » Mar Oct 29, 2002 5:33 pm

Chiar ca sunt stupide alea cu fundul lu' nu stiu cine. Si Sistem e un mare cacat. Ca toata muzica facuta pentru pustime. Numai se fac ca dau in butoaiele ale, aia de la Senzor chiar dau.
Necuratu'
Junior Member

hmm

Mesajde Uranium92 » Mie Oct 30, 2002 12:48 am

:mad:

Mda, referitor la Sistem , ultima mel a lor , "Senzatii" e "preluata" sau mai bine zis furata de la Paul van Dyk, de pe cd-ul "The Politics of Dancing", cine nu ma crede sa asculte track-ul 2 de pe cd-ul 2...
sunt de toata rusinea ...... RUSINE Sistem!!!!

Iar cei care asculta muz de asta "buna" le recomand sa se mai gandeasca inainte sa dea play....

(Trance lives forever)
Uranium92

ma iau de cine am io chef!

Mesajde Wednesday » Mie Oct 30, 2002 7:14 am

da ia mai termina cu subiectele astea idioate legate de trupa aia ratata sistem!si ma iau de cine am io chef!clar?bagati zilnic subiecte stupide si se vede ca numa gura e de voi.si draga mea,invata sa vorbesti ca se vede ca esti de la tara.terminati naibii cu prostiile astea ca deja deveniti dea dreptul insuportabile!
Wednesday

Mesajde Unregistered » Mie Oct 30, 2002 5:54 pm

Initial trimis de Necuratu'
Chiar ca sunt stupide alea cu fundul lu' nu stiu cine. Si Sistem e un mare cacat. Ca toata muzica facuta pentru pustime. Numai se fac ca dau in butoaiele ale, aia de la Senzor chiar dau.

pizda matii de fututa in gura ,ce mama dracului iti trebe??????? ia mai du-te tu in pizda matii de fraiera si nu te mai lua de sistem ca deocamdata ei is in topuri,nu tu!!!!!!!! si, daca chiar vrei sa stii cei de la sistem au pus bazele senzorului !!!!!! muista pulii!!!!!!!!!!
si pt. toti ratatii la care nu le place sistem ,ma futeti in gura!!!!!!!
soso
Unregistered

Re: Re: Re: Re: anti SISTEM

Mesajde Unregistered » Mie Oct 30, 2002 5:55 pm

Initial trimis de Wednesday
da ce pula aveti tu descreeratelor cu zdrenturosii aia de la sistem?hmmmmm?ca si io pot sa dau cu flexu intrun butoi!de ce nu faceti fan club wednesday?ia ziceti!

in primul rand zdrenturoasa ii mata!!!!!!! si daca te crezi asa destept/a si crezi ca stii sa facisi cu flexu' hi sa te vad!!!!!!!!!
no...inca n-ai iesit pe piata????? pizda murata sau pula in caz ca esti baiat!!!!!!!!!!!
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: anti SISTEM

Mesajde Unregistered » Joi Oct 31, 2002 2:36 pm

Initial trimis de Unregistered

in primul rand zdrenturoasa ii mata!!!!!!! si daca te crezi asa destept/a si crezi ca stii sa facisi cu flexu' hi sa te vad!!!!!!!!!
no...inca n-ai iesit pe piata????? pizda murata sau pula in caz ca esti baiat!!!!!!!!!!!

Pe deasupra ca esti prost nici nu stii sa citesti!!!A scris fata la sf.Soso...asta fiind Sorana...dar ma rog mai ai pana sa inveti
aaa...si ia mai mereti in pizda mami voastre de rokc-er satanisti ca aia nu e muzica!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Soso,asa te vreau...
Ana-Maria...
Unregistered

Mesajde Wednesday » Vin Noi 01, 2002 7:25 am

da la ce ma puteam astepta de la niste huligane?vorbiti exact ca niste curve perverse.sa mor io daca nu sunteti cele mai stupide fiinte de pe pamant!dragelor,siteul asta a fost facut sa ne dam cu parerea asupra muzicii nu asupra injuraturilor,da?
Wednesday

Mesajde Jaquelin » Vin Noi 01, 2002 11:28 am

two words only...sistem sucks!
Jaquelin

Mesajde Unregistered » Vin Noi 01, 2002 12:40 pm

pizda matii de fututa in gura ,ce mama dracului iti trebe??????? ia mai du-te tu in pizda matii de fraiera si nu te mai lua de sistem ca deocamdata ei is in topuri,nu tu!!!!!!!! si, daca chiar vrei sa stii cei de la sistem au pus bazele senzorului !!!!!! muista pulii!!!!!!!!!!
soso

ok.ok.nu trebuie sa te agitzi atat. fie ca tot acest forum sa te futa in gura. :D
nu stiu cat de mult sux Sistem, da' voi fanele Sistem sunteti cel putin penibile, isterice, idioate, stupide, jalnice, analfabete, inculte, cretine (...si lista ar putea continua) probabil sunteti maneliste reprofilate! :)
Unregistered

Mesajde Sabyna*bc » Vin Noi 01, 2002 2:51 pm

mama, ce subiect de discutie!!??! "interesant"(n-am ce zice)
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde Sabyna*bc » Vin Noi 01, 2002 2:53 pm

cred ca pe voi va enerveaza parintii sau colegii de pe la scoala, si cand va puneti la calculator , incepeti sa scrieti aici tot felul de prostii, ca sa va descarcati nervii!
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde SASA » Vin Noi 01, 2002 4:05 pm

Intai ca sa stie toata lumea Zoli de la Sistem a infintat trupa Senzor si in al doilea rand Rockerii sunt niste drogati ratati si perversii defapt cred ca se vede din limbajul lor!!!Sistem sunt cea mai tare trupa al momentului si se vede cine este incult aici!!!!! Bravo Soso si Ana-Maria tinti-o tot asa!!!!!
Nu inteleg ce va manca pe voi pula sau pizda de ce canta Sistem!Vi ciuda pe ei sau cum?Vi ciuda ca ei sunt cea mai ascultata trupa pe cand rock esete ceva expirat si enervan!Toata ziua dai din cap ca un cretin!Nici macar nu se poate dansa pe muzica aia!!!! In concluzi,DROGATILOR,nu ascultatisistem daca nu va place1Inca ceva!Nimeni nu v-a rugat sa intrati pe subiectele descise de noi daca nu va convine treceti mai departe!!!!!
Am un sfat pentru voi asa zisi rockeri:IMPUSCATI-VA!!!!! SUNTETI O RUSINE PENTRU NATIUNE!!!!!!!!!!!!!!
FUCK YOU!!!!!!!
SASA
SASA

Mesajde Necuratu' » Lun Noi 04, 2002 4:54 pm

soso

Te futem in gura cu draga inima, dar mai intai te futem in cur
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Necuratu' » Lun Noi 04, 2002 5:27 pm

[quote]Initial trimis de SASA
[B]Intai ca sa stie toata lumea Zoli de la Sistem a infintat trupa Senzor

Si de ce a infintat-o? Pt. ca murea de foame si s-a gandit sa se curvasareasca pt.bani? De ce nu a ramas cu colegii lui?

Chiar ca se vede cine e incult
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Noi 04, 2002 6:56 pm

Initial trimis de SASA

Si de ce a infintat-o? Pt. ca murea de foame si s-a gandit sa se curvasareasca pt.bani? De ce nu a ramas cu colegii lui?

te-o pus dracu sa ma inervezi!!!!!!!!!!!!!!!! satanistele drecului, sa nu-l mai faceti incult pe zoli cat traiti .ati inteles?????????? mai bine mergeti dracului si drogati-va in continuare ascultand-ul pe idiotul de marilyn manson, sau cum dracu se scrie!!!!!!!!!!!!!!!
futute !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde num-num » Mar Noi 05, 2002 12:55 am

HAHAHAHAHAHA

BRAVO COPII BRAVO! TOT INAINTE! HAI SA VAD CARE STIE SA INJURE CEL MAI URAT!..ASA CA-NTRE FETE...
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Noi 05, 2002 11:26 am

Initial trimis de SASA

Bai cretinule daca chiar nu mai vroia sa ramana cu colegii lui nu mai exista trupa Sistem!!!! Daca chiar vrei sa stii zoli a infintat aceasta trupa pentru ca erau talentati!!!!!!!Ma informeaza-te dobitocule!!!!!!
Unregistered

Mesajde Necuratu' » Mar Noi 05, 2002 4:50 pm

Bai cretinule daca chiar nu mai vroia sa ramana cu colegii lui nu mai exista trupa Sistem!!!! Daca chiar vrei sa stii zoli a infintat aceasta trupa pentru ca erau talentati!!!!!!!Ma informeaza-te dobitocule!!!!!!

Si unde se vede talentul in muzica asta? la datul cu flexul? Eu zic ca mai degraba asta e talent de muncitor constructor. Du-te-n pizda mati si termina scoala generala si dupa aceea sa vi sa vorbesti cu mine
Necuratu'

Mesajde Unregistered » Mie Noi 06, 2002 12:58 pm

Si unde se vede talentul in muzica asta? la datul cu flexul? Eu zic ca mai degraba asta e talent de muncitor constructor. Du-te-n pizda mati si termina scoala generala si dupa aceea sa vi sa vorbesti cu mine

Daca tot te crezi asa de destept am tern=minat de mult scoala generala dobitocule!!!!! Dupa cu vordesti si cum scrii esti un taran venit la oras care nu stie nimic altceva decat manele!!!!! Asa ca dupa ce iti dezvolti cultura generala hai sa vb!!!!!!!!!! Chiar daca numai atata stiu baietii de la Sistem in orice caz stiu mai multe decat tine!!!!!!!!Asta o pot spune cu mana pe inima!!!!!!!!Sasa
Unregistered

Mesajde Necuratu' » Mie Noi 06, 2002 5:53 pm

Daca tot te crezi asa de destept am tern=minat de mult scoala generala dobitocule!!!!! Dupa cu vordesti si cum scrii esti un taran venit la oras care nu stie nimic altceva decat manele!!!!! Asa ca dupa ce iti dezvolti cultura generala hai sa vb!!!!!!!!!! Chiar daca numai atata stiu baietii de la Sistem in orice caz stiu mai multe decat tine!!!!!!!!Asta o pot spune cu mana pe inima!!!!!!!!Sasa

Daca numeri anii pe care i-am petrecut eu prin scoli cred ca sunt mai multi decat suma anilor petrecuti de membrii formatiei tale de cacat prin aceleasi institutii. Asta e ultima data cand ma mai murdaresc de cacat facandu-mi de lucru cu tine. Suge-o in continuare, ca vad ca o faci bine
Necuratu'
Junior Member

Mesajde roro » Vin Noi 08, 2002 5:00 pm

cine mai sunt si astia?
roro

Mesajde roro » Vin Noi 08, 2002 5:02 pm

Nu pot sa inteleg de ce va tot certati atat si pentru ce? Chiar nu aveti altceva mai bun de facut cu timpul vostru?
roro

du-te tu si te culca

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 09, 2002 10:41 pm

ma cam stresti voi toti fataraii care se leaga de sistem .nu stiu cine puii mei v-o intrebat.sau ce?credeti ca vii sunteti mai buni?ati vrea voi!
Unregistered

Re: De ce nu faceti fan club Wednesday?ia ziceti!

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 09, 2002 10:44 pm

ca nu am io chef,clar?si te rog nu te mai lua de sistem ca io nu ma iau de Kornu tau,da?si ma doare fix in fundu lui zoli ca tie nuti canvine!mai bine aruncate pe geam,ciudato!

CORECT!!!!!!!!!!!
Unregistered

Re: Re: Re: anti SISTEM

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 09, 2002 10:46 pm

Initial trimis de HellGirl
normal ca mam saturat de fraierii aia de la sistem ca doar sunt niste ratati,nu?
mai lasai dracu' de sistemati si treceti la adevarata muzica ROCK!!!!!

ce rock tu??????ala ii sters deja!!!!!treci si tu la altceva!!!!!!si de sistem sa nu te mai legi ca iti rup gura!
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii