de dinu » Vin Noi 08, 2002 1:06 pm
Nah ca acu am citit si eu... bai, despre seara de miercuri (maaa, ce am continuat-o in camera cu o palincutza indulcita; sa vaz ce mai imi amintesc...) atat mi-e rusine ca m-am luat de aphex fara nici un motiv, ca el a fost simtzt... mai bine ma luam de kicku, ca atunci, ca acuma, baga strambe cu ardealu ca doar-doar il introduc in seama si mai tragem o serie ca acu 2 saptamani... deh, oameni plictisiti... In rest, am injurat la greu doar grupul danacentrist... nu mai stiu daca am avut motiv, da' macar asa, preventiv. Io de dana nu mai ma iau ca are frate suparici. De neamtzu - ca se vorbi - tot respectu. Si Kgula care o trage pe Minodora in clip. In rest, cel mai nasol a fost sopra care s-a luat de mine pe faza cu bodyguarzii... nu mai vorbesc cu el veci. Mare nasol ! In rest... cum ziceam, rushine o saptamana, mai vedem porma.
Edit: onk e frustrata ca am lasat-o sa vorbeasca de pedeapsa ei cu moartea - tare dezlanat, face it - shapoi nu i-am impartasit punctu' meu de vedere. Lasa onk, noi stim ca tu ai venit acolo sa te faci auzita... ce sa-ti fac, daca n-ai putut strange un public mai putin deampulist ca mine, te-ai multumit cu ce ai avut, nu ?