Noaptea de dragoste perfecta...

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Noaptea de dragoste perfecta...

Mesajde java » Lun Noi 04, 2002 11:53 pm

Cum va imaginati o noapte de dragoste perfecta ?
Descrieti eventual locul ideal, partenerul, fantasmele...
java

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Noi 05, 2002 2:58 pm

Poate numele subiectului ar fii mai bine "Sex Stories"??? :)
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Noi 05, 2002 3:10 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex

corect ...ca-i frustram pe aia care lucreaza in schimbu de noapte si care si-o pun ziua...
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Noi 06, 2002 9:02 am

Pentru mine o noapte perfecta ar fii sa o petrec cu doua lezbience, dar sa fie si bi, sa-mi dea si mie!!! Mama, mama ce show as face..:)
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde java » Mie Noi 06, 2002 2:32 pm

Si pentru ca eu am deschis subiectul acesta....

In fatza unui semineu, la lumina focului....sampanie...muzica...un barbat necunoscut, experimentat sexual, care stie sa faca dragoste...nu neaparat frumosul frumosilor, dar care sa aiba ceva, un magnetism care ma atrage....

:a
java

Mesajde java » Mie Noi 06, 2002 2:35 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex

Nu chiar! ca poate unii atunci ar incepe sa povesteasca cum una i-a facut o felatie intr-un lift sau mai stiu eu ce...ok o fi super excitant, dar nu e nimic romantic in asta...
E parerea mea !!!
java

Mesajde java » Mie Noi 06, 2002 2:37 pm

Am uitat sa adaug... as dori ca ceea ce se povesteste aici, sa fie insotit de un oarecare romantism...
java

Mesajde Mr Hyde » Mie Noi 06, 2002 11:15 pm

Asta cu romantismul e tare relativa! Nu pot sa nu constat ca majoritatea fetelor au fantezii teribil de asemanatoare: seminee, sampanie, matase... lucruri care se regasesc in toate filmele softcore in genul celor produse de Playboy! Sunt astea intr-adevar fanteziile voastre, sau doar lucruri introduse in subconstient de regizori?
In opinia mea sexul e un lucru pur, total, nu conteaza unde se desfasoara, in lift, in closet, pe camp...singurul lucru important e partenera!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Mirela » Mie Noi 06, 2002 11:36 pm

sau partenerul,Mr Hyde...sau partenerul

yes,probably a lot of that mushy shit is the effect of too many soapy movies.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde java » Joi Noi 07, 2002 3:06 am

Initial trimis de Mr Hyde
Asta cu romantismul e tare relativa! Nu pot sa nu constat ca majoritatea fetelor au fantezii teribil de asemanatoare: seminee, sampanie, matase... lucruri care se regasesc in toate filmele softcore in genul celor produse de Playboy! Sunt astea intr-adevar fanteziile voastre, sau doar lucruri introduse in subconstient de regizori?
In opinia mea sexul e un lucru pur, total, nu conteaza unde se desfasoara, in lift, in closet, pe camp...singurul lucru important e partenera!

Bine, daca tu preferi sa faci dragoste intr-o toaleta urat mirositoare, pe un camp unde te inteapa toate ierburile in spate sau genunchi (in cazul in care nu vii cu paturica de acasa), sau intr-un lift care pute a pipi, asta e treaba ta :) sper sa si dureze macar o ora...si sa-ti satisfaci partenara...
java

Mesajde java » Joi Noi 07, 2002 3:07 am

Initial trimis de Mirela
sau partenerul,Mr Hyde...sau partenerul

yes,probably a lot of that mushy shit is the effect of too many soapy movies.

yes, probably...
java

Mesajde cleopatra » Joi Noi 07, 2002 3:44 am

O noapte de dragoste perfecta reprezinta pentru mine, o noapte in care sa poti sa aluneci in nemurire.
O noapte in care sa uiti de acele ceasornicului, o noapte in care sa gusti dragostea , o noapte in care sa te invaluie visul.
cleopatra
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Noi 07, 2002 4:31 am

Am sa spun cum e pentru mine noaptea de dragoste perfecta ..atunci ca o sa o pot descrie din propria experientza...pentru ca dc incep sa descriu un decorsi cateva fantezii .. nu am de unde sa shtiu ca va fi perfect asha...pentru ca nu am incercat.....so..poate nu e kiar perfect....

so ...cand o am parte de o "noapte de dragoste perfecta" am s-o descriu(nu cu prea multe amanunte)

P.S. am avut parte pana acum de mai multe zile perfecte ....dar nu in totalitate de dragoste ....if u know what i mean....(si ma tem ca nu prea)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Noi 07, 2002 9:01 am

Problema este asta: noi barbatii nu d-am doi bani pe romantism! O facem numai pentru a ne satisface partenera, sau mai bine zis "to get some"!!!

Dar asta nu inseamna ca facem sex prin wc-uri murdare sau lifturi infecte! O noapte de dragoste perfecta pentru un barbat este sa aiba o femeie frumoasa (de ce nu doua??), care nu se asteapta la luminari si dantele, este gata sa faca orice perversiuni, si dimineata intreaba daca vrei sa plece sau sa stea!

Asta pentru o singura noapte, nu are rost sa vorbim despre "relationships"...ca sint cu totul altceva!

Acum mai mult ca sigur or sa vina unii barbatii zicind: "Bai Alex, eu sint romantic, tu nu esti decit un porc de sovinist!". Acestia nu vreau altceva decit sa fie observati de fetele de pe acest forum (post), si poate cu putin noroc, sa bage masina in garaj...*lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Vin Noi 08, 2002 12:05 am

O noapte de dragoste perfecta... nu cred ca exista asa ceva,de exemplu ,ori de cite ori am planuit ceva ,niciodata nu a iesit cum am vrut.Onoapte perfecta pentru mine ,inseamna atunci cind cele doua persoane se atrag din punct de vedere fizic si nu numai,atunci cind sint gata sa traiasca orice clipa --enjoy--,nu cred ca are mare importanta locul,pot spune ca am trait niste clipe in niste locuri de care nici nu-mi imaginam cit de bine ar fi.
Concluzia mea e ca o ''noapte perfecta de dragoste '' nu exista ci o creezi prin cit de bine te-ai simtit cu cel de linga tine.Mai e si varianta ''un peisaj frumos si o treaba proasta''
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Vin Noi 08, 2002 12:16 am

Initial trimis de java

sper sa si dureze macar o ora...si sa-ti satisfaci partenera...

Carui motiv ii datorez "onoarea sperantei tale" ( ce aiurea suna)? Si de ce "macar o ora"? Cat despre satisfacere... SATISFACTION GARANTEED :yD
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde java » Vin Noi 08, 2002 1:31 am

Initial trimis de Mr Hyde

Carui motiv ii datorez "onoarea sperantei tale" ( ce aiurea suna)? Si de ce "macar o ora"? Cat despre satisfacere... SATISFACTION GARANTEED :yD

Dar ce sigur esti pe tine cu privire la satisfacerea partenerei !!!
Ca majoritatea barbatilor si tu faci parte din categoria celor mandrii de performantzele sale sexuale. Insa, o multime de femei, doar pentru a nu-si jigni partenerul, se prefac ca se simt bine, mimeaza orgasmul, etc...asa ca...

De ce macar o ora ? De ce nu ? sau esti genul care oboseste dupa 15 minute ? (n-am vrut sa spun 5 minute, ca era prea de tot ;m).
java

Mesajde Mr Hyde » Vin Noi 08, 2002 1:54 am

Java, asa sunt barbatii, porci si naivi, mereu prostiti de femeile de orgasm simulatoare! N-ai inteles nimic, era doar o gluma ( as spune chiar o autoironie, dar orgoliul meu fara margini nu ma lasa)! Si ca sa o tin pe linia asta, nu obosesc nici dupa 15 min, nici dupa 15 ore... vroiam doar sa subliniez ca importanta e calitatea, nu cantitatea! Una peste alta, cred ca ai gresit titlul, tu nu te referi la dragoste, ci la sex.

P.S.: Alex, esti un porc!!! :D :yD
Mr Hyde

Mesajde java » Vin Noi 08, 2002 3:07 am

Java, asa sunt barbatii, porci si naivi, mereu prostiti de femeile de orgasm simulatoare!

Si ca sa o tin pe linia asta, nu obosesc nici dupa 15 min, nici dupa 15 ore... vroiam doar sa subliniez ca importanta e calitatea, nu cantitatea! Una peste alta, cred ca ai gresit titlul, tu nu te referi la dragoste, ci la sex.

E adevarat ca e importanta calitatea. Chiar daca nu am spus-o,
era de la sine intzeles.

Una peste alta, nu cred deloc ca am gresit titlul. Poti la fel de bine sa petreci cu un(o) necunoscut(a) atat o noapte de dragoste cat si o noapte de sex. Chestia asta cu noaptea de dragoste sau de sex depinde acum de felul de a fi a fiecaruia. Pentru unii, sa te culci pentru prima data cu cineva pe care tocmai l-ai cunoscut, e dragoste, pentru altii e sex...depinde de situatie, depinde de acel cineva, depinde de ce simti, depinde de tot...

Mi se pare aiurea sa tot vorbim in contradictoriu. Eu vroiam doar sa discutam despre cum ne imaginam fiecare noaptea de dragoste (sau sex, daca vrei) perfecta. Si subliniez: cum ne-o
imaginam. Asta in dorintza de a vrea ca totul sa fie perfect, cu preludiu, postludiu...
java

Mesajde Mr Hyde » Vin Noi 08, 2002 3:32 am

Java, nu e deloc aiurea, sinteza se naste din teza si antiteza.
Ca sa fiu totusi ontopic: daca e vorba de dragoste, orice noapte e perfecta ( si orice zi, de altfel). Daca e vorba de sex, atunci e mai complicat...
Mr Hyde

Înapoi la vechi: Totul despre Sex